96103-1

96103-1

Vickan och Jag där bakom:D i Israel. Heeel nöjda brudar;)

Nu är det över


Nu är europakonferensen över. Heeelt sjukt måste ja säga. Det har varit en rolig vecka, men ändå har den varit sådär konstig. mycket har hänt helt enkelt.

TACK malin för att du hjälpåte mej med håret. Haha trots att ja borstade håret, tvättade å satte upp det å grejade. Gjorde ALLT man inte fick göra med ny permanentat hår. ILLA !

Jag är iaf glad över att ja ÄNTLIGEN ryckt upp mej å tagit tag i detta med blogg. Jag var tidigare en aktiv lunarstorma-bloggare. men det tröttnade jag på. Så detta med blogg är något mkt intressant måste ja säga. Men ja orkade helt enkelt inte göra nåt åt det. JohannaSt är mitt namn där. Gå dit å kika på gamla saker. det tycker jag verkligen du ska göra, för roligt hade jag.

Från det ena till det andra. Min familj är galen. haha men jag gillar dem! Åkte till Viktoria idag, åså ringer jag hem för att få mailadress till min syster. Men så säger dem att de ska åka till TYskland ikväll. Heeelt galet! så dit ska dem, å hemma ska jag vara. mycket trevligt. Ensam hemma, det gillar vi;)
Inget jobb i veckan blev det heller. OH va ja är glad.! Nästa vecka blir det kasnke frizon oså ska jag ut till skärgården oxå..elleer ja vill det iaf. Vill vädret sej så ska jag ordna. OJA!

Nej nu ska jag va social med Viktoria.

Ha det bra! LEV