bloggkoll



min syster har börjat blogga, tro det eller ej, ni finner henner
här.


nostalgi inför studenten



Godmorgon, kan ju bara säga att jag kom hem  med världens kap till klänning igår. ;) ett plus i denna vardag. Nu kryper plötsligt delade känslor upp, glada som ledsna känslor. Känns tråkigt att lämna Katedralskolan och låta klassen skiljas åt olika håll. Men vad som än händer så vet jag att både Lisa, Sara jag och Viktoria kommer förbli sjukt bra vänner:)! - för det är det bara vi som bestämmer, - och jaa, vi håller ihop brudar!


Lisa höll världens finaste tal på vår skiva, det fick mej till tårar. Lisa, jag älskar dej !


hur som helst, ska duscha, åka in till stan, shoppa lite inför studenten och även gå på spanska 7, en sista gång, nömligen sista lektionen. Uh vad jag blir nostalgisk! Detta är galet.


Puss,

LYSSNA!



överraskning,
denna låt lyssnar jag alltid på i bilen. fint, fint.



igår såg jag världens vackraste människa. observera världens vackraste.

att älska någon.

image879

så här dragna var vi igår, haha, eller inte. No alcohol för oss, trots det är vi galna. på bild my favourite and Me.





visste faktiskt inte att jag kunde vara så här lättpåverkad, och bli så här besviken över något som bara varade för en stund. en kort stund i det långa tidsloppet, sämst.

thinking of you



hemma och helt slut. hade vår skiva igår på BJ, å den ägde kan jag säga:) hade verkligen jättetrevligt hela kvällen. kom hem kl. 03.13 och med emelie i sällskap somnade jag snabbt. ikväll har jag känt på leedighet, glass å mat vid fyrisån:) shopping å annat trevligt har dagen innehållit:) Fick även ett glatt budskap om MVG i foto a;) kändes ju bra!

på fredag tar LO studenten så då blir det party:) Lördag blir också party för då har Rodde sin skiva, nicenice.




tänker på dej. and nobody knows who,

Dejttävling fortsätter,



haha, tackar för era kommentarer! Detta är en jätterolig tävling så jag uppmanar er verkligen att fortsätta maila in;) (underlättar om ni bor i Uppsala/sthlmtrakten. )

Dejttävling



Tävlingen om en dejt fortsätter. So keep on writing, kontakta mej för mer info !

vem kan han vara?

image878

foto: marcus?

någon bad om foto på den omtalade mikk, so here it is;) (haha, Kul att IP.nr sparas!) Du som är singel, smart och snygg! skicka mig ett sms eller mail så kanske du vinner en dejt med min vän!

heta hänget



image877

Biblioteksgatan, Stockholm.
syns va?

tips tips tips



Min vän mikk är föör bra,
var bara det jag skulle säga idag.
och är man riktigt snäll så kan man kanske kanske få lära känna denna Mikk, men bara kanske. det gäller att få han att gilla en liksom, och det kan vara lite klurigt,..ibland,.. för vissa.

hur som helst.

johanna goes

image876


ojoj, kom på nu att jag inte bloggat någonting idag. (har mest läst bara läst andras bloggar) så tänkte bara slänga in nåt snabbt:) hur somhelst, gårdagen vart ju lyckad! Med ett gäng som hette duga kan väl inte så mycket gå snett?
Vi diskuterade även resmål och bestämde oss för att resa till det land som vann Eurovision Song Contest, - RYSSLAND?! eeeh, åka till Ryssland på solsemester klingar inte helt klart i mina öron, tror att vi får omvärdera vårt beslut lite där.


blondinerna Johanna och Malin, (jaa- nu är jag ännu mer blond, igår var det färgning som gällde, blev ju aldrig av där förra veckan) vi va inte heeelt heta på gröten igår med spelet, bättre lycka nästa gång kanske? tror vi måste öva på det där. Nu kommer jag iaf ALDRIG glömma bort Ingvar Kamprads namn, haha;)


hur som helst, idag har jag bloggat här:
här
eller åtminstone snart. vår eminenta bloggansvarige har inte kollat mailen idag helt enkelt:) nåväl.

back to work.

Ce3a



What do I know? flashing lights.




när man ligger i sängen å inte gör nåt speciellt, då tänker man alltid på livet. eller åtminstone gör jag det. tänker på saker hit å dit. och nu tänker jag på nåt. varför det jämt blir på ett vis? ajaa, eftersomjag inte vill skriva klarspråk är det skitsamma att ta upp det här.


jag längtar i alla fall till Ce3as skiva, som säkert blir den bästa! För jag har ju trots allt den bästa klassen:)! Uppskattar den som tusan, men det är väl alltid i slutet av saker man inser sånt? Sköna människor, skön klass, tror itne det kan bli så mycket bättre än just den kombon;) Fyyy va vi är grymma!

trött men glad,

image874   image875

det är så här jag lever mitt liv när jag är sjuk, min syster gör godast kaffe i världen! (med hjälp av vår kaffemaskin, dock) och ligger man i sängen kan mna ju alltid kräva sin rätt att bli lite uppassad iaf;)

egentligen borde jag göra mer nytta än att sitta här, jaa- tillbaka till görandet. Snälla jag vill ha sommar, och ingen mer skola! jag är trött på det här.

flashing lights,



image873

smakprov från Barcelona, oskärpa i bilden, vad kan det bero på vickan? ;) (FOTO A)

KLÄDER är jag störtförtjust i.


jeansjacka, 35 kr på second hand! är från H&M, vilketkap!


väska i sjömanstema, blå-vit-guld, 45kr, second hand!


shoppade lite på MakeUpstore oxå, som jag sa tidigare, rosa läppstift, matchade jättefint nu  när jag fått lite färg.
lösögonfransar, och så lim till det. Hon somjobbade där var så trevlig så jag kommer absolut gå dtillbaka dit. en relativt nyöppnad MakeUpstore, ligger i Forumgallerian.



jag fortsätter på seglartemat,detta är ett av mina absoluta favoritsmycken. ett ankare i guld. när jag å mamma var i barcelona var det det marinatemat som vi gick mest på, även om jag fick med mej mycket annat också:) borde kanske visa några inslag här också? är ju så roligt med kläder och bilder.

Pusspuss!

förkyld som tusan, huuu


gomorrn,
jag har gått och blivit störtförkyld, och jag vet inte ens hur detta kunde ske? hur som helst snyter jag mej mest hela tiden och det är inte kul kan jag säga.

är iaf superladdad inför kommande veckan. skiva på tisdag, slapp-vecka, och studentfirande för LO på fredag+ studentfest. veckan därpå tar jag studenten! sen börjar livet! Känns underbart:)

fick meddelande om nåt trevligt igår också, berättar senare om vad det gäller när allt är fastspikat:) Jag är glad iaf.
håller nu på att ladda ner några godbitar från min kamera, mina senaste inköp;) måste ju faktiskt visa upp mina kap!


Ska bli mysigt ikväll också, då blir det schlager med favoritgänget hos Malin, i hennes nya lägenhet! där jag ska bo nästa vecka;) haha, eller hur malin? Jag, jonas malin, macce, viktoria och mattias blir det antagligen som delar soffa denna kväll. huurra så mysigt:)!


PUSS!

fotografering

image868

fotografering på stan. Ganska kul faktiskt,

KDU kampanjar 2 juni!

image867


fixar-Johanna har nu kommit i underfund med att man inte bara kan bli arg över att inget blir gjort´och sen inte göra nåt utav det. Nu är det jag som går ut å kampanjar, med eller utan back-up. KDU ska synas!

ilskan flödar



ilska flödar över, men jag ska ta mig samman och leva som jag lär, det är ett av mina t motton här i livet!

omforma sin ilska till något positivt, - ja det ska jag göra!

Knivsta here we come!

image866

Vägen till Knivsta? huh, det var iaf vad det stod på rubriken till denna bild. Hur somhelst, Knivsta är det place där KDU Uppsala kommer att starta upp sin nästa Lokalavdelning! Ypperligt roligt blir det. Var tänkt att bli majprojekt för KDU Uppsala, dock tror jag att det får bli juni-projektet:)! Hur kul som helst!

paris utan franska

image864

sitter här och kollar igenom kansliets dator på bilder. Hittade en del roliga bilder från valvakan bland annat;), dock såg jag denna fantastiska bild på Paris stolthet! Och visst blir jag sugen! Emma, är det hit vi ska ta oss kanske? 
Att varken du eller jag kan franska gör det hela ännu mer spännande..;) 

tjuvlyssnat.se är ju galet!



Jag diskuterar ibland med min (dock mycket moderna) farmor om hur äldre kan ha det svårt att följa med tekniken som går väldigt fort framåt. Mobiltelefoner, datorer, ipods, gps..you name it!


men detta var nog något av det värsta jag hört, stackars stackars arma kvinna. Snabbmats- världen är inte lätt att förstå sig på.


McDonalds, A6 Center, Jönköping

Dam ~75: Jo, jag skulle vilja ha en vanlig macka.
Killen i kassan: Eh, vi har inga mackor, vi säljer bara hamburgare!
Dam: Men alltså, en vanlig macka?
Killen: Ledsen, vi har bara hamburgare.
Dam: Ja okej då, då tar jag en kokt med bröd!

www.tjuvlyssnat.se

en underbar sajt som man kan hitta både det ena och det andra. Humor stavas det(;


Makeupstore, lösögonfransar och second hand!


sitter på kansliet denna dag och har inte särskilt mycket att tillägga förutom att jag köpt:

lösögonfransar, 165kr
lim till detta,85kr
läppstift, 159kr

summan av kardemumman blir 409kr. Lite ont gjorde det, men bara lite:) Lön imorrn!

allt kommer från Make Up Store och världens bästa kvinna hjälpte mej oxå! Hon va grym! :)

allt kommer på bild. och ikväll ska ni få se den fina jeansjackan jag köpte igår, samt den fina väskan ! 80kr för båda, second hand är ju för roligt ibland! Jackan kostade 35kr! Hurraa, och väskan 45kr:P


Nu ska jag äta upp min tacopaj, går långsamt för mej :S vet inte, men idag har min mage strejkat gällande mat, huh! Illamående ellr nåt annat tragiskt är det iaf. Hur som helst har jag skrivit färdigt föredragningslistan och förberett en del! Snart kommer blom och joinar mej! Hur bra är itne det på en skala?

PUSS!

Jehovas vittnen,


Nu har jag läst igenom min text om Jehovas Vittnen. Ska ha presentation om detta imorrn, första lektionen:) blir intressant. Sen är det några lektioner, därefter har jag distriksstyrelsemöte med KDU som jag ska förbereda. Har en föredragningslista att skriva och planera förslag på upplägg inför kommande aktiviteter m.m.

Nu ska jag sova, godnatt!

löpning


det blir löpning ikväll också. Kan ju inte koncentrera mej på ett skvätt av sakerna jag ska göra. Måste ut och röra på mig känner jag. Ipoden är ju laddad och jag har fina skor att använda också.

Puss

hår och naglar!


Nu mina vänner blir det klippning och färgning. Blir en Uppsala denna gången. Hade ju egentligen tänkt att dra en Sara, och klippa mej
här. Har hört så mycket bra om Corinne and Friends(stockholm, sturegallerian) och det skulle va kul att prova på. Detta får bli en höstens, är ju alltid roligt att fixa sig då:) Borde egentligen göra något åt mina naglar också innan studenttider och allt. Får se hur mycket som hinns med ! Kanske kanske hinner jag göra mina naglar, Vore ju fantastiskt roligt !


sms.


sms-chatting. är det någon som provat? ja, åtminstone rullar pengarna iväg, fast jag måste medge att jag gillar det klingande ljudet i telefonen. Och jag som bytt ringsignal och toner, har nu ett behagligt litet kling, i telefonen, så fort jag får ett sms, ljuvt för örat.


någon gillar att skicka sms och det är inte jag.

ska vi mysa?



Mysa?

ehh?


RIKSMÖTE -08











Bättre sent än aldrig som jag brukar säga till Vic;)

Papperslösa rätt till vård,


KDU skriver tillsammans med CUF och LUF på SVT Opinion om papperslösas rätt till vård med bakgrund av det lagförslag som regeringen la fram igår.

här kan du läsa hela artikeln.

Svenskar sluta vara så avundsjuka!



Sveriges folksjukdom heter, jag säger det igen: Avundsjuka. Min kloka vän Victoria skickade mej en länk. och jag säger då det, Sveriges stora folksjukdom är avundsjuka. Jag har skrivit om detta ämne förut i min blogg men minns inte när.

Men är inte detta något som egentligen berör de flesta, mer eller mindre. När grannen, kompisen, eller kollegan kommer med en snyggare bil, har ett lite större hus, äger två mobiler istället för en, lyckas lite bättre på provet och är lite kaxigare blir denne anklagad för både det ena och det andra. I modebloggarnas värld är det nog ingen som missat den kända bloggaren - blondinbella. En brud med rätt mycket bakom pannbenet faktikst, driftig och framgångsrik 17- åring.
Henne sitter halva bloggvärlden och klankar ner. I ärlighetens namn handlar det bara om avundsjuka och ingenting annat.


Indoktrineringen, det där med jämlikhet, är förbluffande solid. Kungen får ha lite mer stålar och givetvis Wallenbergs och ett par till. Plus naturligtvis pop- och sportstjärnor. Och vinnare på det (statliga!) lotteriet. En liten grupp bor i landets gräddfil. Men sen är det slut. Systemet topphugger obarmhärtigt. Den som tjänar lite mer beskattas stenhårt så att han/hon inte tjänar mer. De som tjänar minst, ungefär 600000 kvinnor med garantipension, beskattas de också, så hårt att de hamnar på existensminimum och inte orkar protestera.


Att bli rik - aldrig så lite rik - genom att jobba hårt och spara, är helt enkelt inte möjligt. Som Dick Kling slår fast i sin bok " Radhusproletärer och ombudskapitalister" betalar genomsnittssvensken 6,8 miljoner i skatt under sitt liv. Han/hon får tillbaka 5,6 miljoner. Eller med andra ord: i Sverige är normala knegares liv ett förlustprojekt.

Ulf Nilsson har skrivit en artikel om detta,.


Du kan fortsätta läsa artikeln här!

Låt folk lyckas, och sluta vara så bitter över andras framgångar!

yes!

image843



hej!

sitter nu på foto A kurs å har precis skrivit klart mitt prov. Väntar på vickan som grejar fortfarande:) Känns iaf skönt att det är över. NU är det bara filosofi prov kvar av min gymnasietid, och om en vecka är det över! Känns himla bra måste jag säga.

förlåt att jag inte bloggat senaste dygnet, men somliga har ju ett liv att sköta oxå;) Jobbade stängning igår, å hade skola på dagen. så ja va sjuukt trött när jag kom hem sen.

och igår fick vi tillbaka våra vetenskapliga rapportet på svenska c, min rapport hade "uppfyllt alla kriterier för MVG" och därmed fick jag mitt MVG i Svenska C, gissa om jag vart lycklig:)?

hörs senare,

fint

image842

heta saker får man aldrig nog av, har jag sagt att jag hittade min skivklänning i barcelona förresten?, isf säger jag det nu, jag såg den, det första jag gjorde när jag landade. den va det finaste jag sett, ibland har man tur helt enkelt.

puss och godnatt,

bara för att jag är så snäll ska jag skjutsa min bror till skolan imorrn.



jag har gjort nytta idag, också har jag gjort mindre nytta. Åkt en tur med bilen, till coop forum till exempel. ganska trevligt. har dessutom tittat på mina fina kläder som jag fick med mej hem från Barcelona. fått några sms. svarat på några. köpt en tablettask. duschat. och nu ska jag nog krypa ner i min säng. vore ganska skönt med tanke på gårdagens sena läggning.


puss. och ursäkta att jag inte bloggar så mycket, men bloggtorka är bloggtorka, å jag vill inte att bloggen ska vara ett tvång. (; PUSSännu en gång.

bara för att det är här jag hänger om dagarna



Mattehjälp sökes (fortfarande) till 30-åring

Buss 7 mot Årsta, Uppsala

En pappa ~30 sitter längst bak i bussen med sin son och dotter ~5.
Flickan (till sin bror): Ett plus ett blir två, och två plus två blir tre.
Pojken: Nää. Blir det?
Flickan: Ja. Eller hur pappa?
Pappan: Mm.
Flickan (triumferande): Tre plus tre blir fyra och fyra plus fyra blir fem. Eller hur pappa?
Pappan: Ja. Va duktiga ni är.


Måndagmorgon, så var veckan igång kickad.


Yes yes, började veckan med ett tandläkarbesök. Kändes ju bra. Var dock sjukligt trött imorse. Jobbade några timmar igår, slutade 20,00, sen tog jag bilen ner till stan å hälsade på malin å hennes nya lägenhet (som för övrigt är to die for! såå PERFEKT!) efter detta åkte jag hem till Mikk å spenderade kvällen bland bilar å filmer, med de två M.e, Macce å Mikk. en fin kväll. trots att jag kom hem 01.32, å somnade 01.47 vaknade jag till liv. Nu sitter jag i vår soffa å ska väl göra vad jag borde göra. maila, å plugga lite. kanske äta en till frukost, gick ju så fort imorse,


juste, ni ska ju få se några fina bilder från Barcelona-resan också.


hemma igen




at home och glad:) har haft det jättebra i Barcelona, och ett hett tips är att åka dit på en sista minuten i sommar! det funderar jag starkt på.

nu ska jag äta frukost.

barcelonababy



ska upp om några timmar, så godnatt med er vänner:) Barcelona väntar,

jag lovade



nu har jag iaf gjort vad jag lovat å lämnat malins dataväska;) congraaats! haha, det trodde du inte va?
+ att jag har snackat med älskade i telefon, säkert 50 min:) om dittan och dattan, och vår framtid oxå;)

Älskar dej Hellbom,!

lyssna!



lyssna, det är allt.


och om du vill, känner, har tid, kan,..så titta även på videon som hör till.

Leona Lewis. fint,

dagens att göra-lista


uh, det blev en sen dag, trots allt. jag som hade planerat att hinna med träning idag får nog stryka det från att göra-listan. ska få iväg några mail, å sen tänkte jag packa färdigt. :)

va in till malin iaf, och det flödar verkligen  glädje kring denna kvinna. smyglyssnade när hon pratade med en ny kille  som precis börjat jobba, å han konstaterade det oxå, "tänk om alla va lika glada som du, va roligt vi skulle ha det"
det var sött tycker jag;) så credd till dej malin!


hur som helst, idag har jag köpt ett par nya shorts, och ett jättefint halsband, med ett ankare på.:) har även köpt schampo, växlat pengar, å bondat med Lisa, så jag kunde köpa linser, thaaanks!


nu ska jag dricka kaffe,


dagens morgon



På morgonen har jag:

  • ätit frukost,
  • skrivit lista på vad jag ska köpa innan resan,
  • - under resan
  • skrivit färdigt Filsofofi A uppsats
  • packat, nästan klar!
  • lyssnat på Leona Lewis, lägger upp en ännu finare låt ikväll!
  • förberett dagens sysslor, vad jag behöver få undan, mailväg m.m

och nu ska jag iväg till stan, käka lunch med pappa å mamma, å sen lektion 1 h. sen växla pengar å annat:)

hörs!

dagens låt



Leona Lewis Better in Time


denna får bli dagens låt, bara för att hon är så vacker och rösten så fin.


Barcelonabesök,



nu längtar jag mer än någonsin till morgondagen.
Idag ska jag växla pengar, köpa lite saker på stan som jag behöver ha med, samt säga hej till
malin, eller kanske hejdå?


nu blir det skrivkalas. PUSS!

byt sms/ringsignal männska!

image841


saker och ting. intressant, jag sitter på mitt rum och PARLAMENTET är programmet som står på varje söndag 20.30-21,00, och vad är det jag hör om inte fråga: lika barn leka bäst?



btw plingade det till i min mobiltelefon, har bytt signal till både ringning å sms, väldigt skönt. har kommit på att telefonen är mitt största stressmoment och eftersom jag haft så fartiga signaler tidigare som bidragit till stressen så har jag nu bytt. faktiskt ett ganska bra tips för dig som känner stressen. BYT SIGNAL!

etiskt dilemma

Många gånger så hamnar vi i etiska dilemman, frågan är vad man gör och VARFÖR man handlar just så. Är det familjen som är viktigast? Konsekvenserna? eller rent ut sagt vad som är det bästa alternativet för mig?

"Du är ute och kör bil. Plötsligt kliver en hel klass barn ut på höger sida av vägen, för att inte köra på dem måste du svänga till vänster körfält. Men där står din dotter.
På vilken sida kör du på och varför??


Vad skulle du gjort? Jag vet nog vad jag skulle gjort..

lika barn leka bäst?



är det så att lika barn leka bäst? passar människor som har ungefär lika bakgrund, lika intressen och ungefär lika gott ställt ekonomiskt bäst? jag vet inte, jag tror att det är kan fungera ganska bra att umgås över ekonomiska "linjer", men det är klart någonstans går ju det ju en gräns. man vill ju helt enkelt umgås med såna som har ungefär samma standard. För att det är enklast. Ingen behöver känna dåligt samvete eller avundsjuka. Däremot tror jag det bara är nyttigt att umgås med människor som har en annan bakgrund, kanske olika intressen och andra tankar, men enklast är nog att umgås med ungefär "lika" människor. ELLER?


observera att det som skrivs i min blogg är mina egna tankar. handlar det om KDU:s politik så kommer det att uttryckas klart och tydligt.

bilder från riksmöte 08

   

 

fyra bilder från riksmötet i en sammanfattning, kommer alltså fler bilder. detta var helt enkelt vad som fanns på min mobil.
bild 1: paus i motionsbehandling
bild 2: bild på läppstiftet, tog jag när jag å emma väntade på hampus och tyskan;) haha, olalaa, den älskade tyskan som vi fick guida runt i halva gbg, jag var chaufför och grym va ja! trots nåra felkörningar;)
bild 3: baby och jag, hur många såna här bilder har publicerats de tre senaste åren? det skulle ja vilja veta;) LOVE YOU!
bild 4: blom i väntan på hotellet, no more comments;) haha.


smakprov,

    

gillar vinkeln på den sista bilden, C kan han;) eh,
hur som helst, det var en trevlig middag med familj+ mor/far föäldrar.

fick superlust längtan till Barcelona, värmen, solen och vattnet. Mums.


yes

image832

jaa, en aningens sleten måste jag medge att jag var, pollen och annat är inget att leka med, oh no!

se så söta!


image831

hemma igen. min bror är en himla finsmakare, satt och berömde det möra köttet och självklart valde han oxfilé.
he knows how to move. denna grabb har blivit stor oxå! idag döptes han i kyrkan. Congratulaitons:)
 

fyrisån



nu blir det middag med familjen på restaurang ÅKANTEN, puss!

dilemma



kvällens dilemma
: fest hos maria eller inte?

jag är helt slut men en fest med alla 89-vänner är ju inte helt fel. De är ju så fina, å det hände rju inte alltför nu för tiden.
jag slänger nog på mig en klänning och åker.

eva och adam




http://www.vujer.com/material/filmer/eva&adam-fyra_fodelsedagar(2001).jpg

kul kul, haha detta ger ju lite nostalgi trots allt. sitter på mitt rum, har precis sovit en stund, tv:n står på och vad är det jag hör? signaturlåten för Eva och Adam, kallas inte det nostalgi så säg?

dock förstår jag inte varför filmer som dessa ska ha så mycket svordomar?

nytt löfte



förlåt, ja är dålig på detta med uppladdning av bilder.jag SKA ändra det! jag lovar! åtminstone en två bilder/dag ska upp framöver.


jag tänker så det knakar. vad är rätt och vad är fel?

baby



just hemkommen från en relativt tidig kväll. ganska skönt faktiskt:) tanken va ju utgång med incidenter skedde så vi valde att åka hemistället:) blir nog bra till nästa gång skulle ja tro. Kul på LO iaf. Skönt att se Malin pigg å glad igen:)
känner ingen som skrattar så mkt som henne! YOU MADE MY DAY BABY!

EU


Sara, nu vet jag varför det var en EU-flagga på Kattes hustak! : det är EUROPADAGEN! Eu:s nationialdag med andra ord,

å där satt vi ovetande å snackade skit om detta fenomen. men ackså fel man kan ha,


operatårta a la joäanna


och för övrigt så har jag nu på morgonen bakat en OPERAtårta till min syster. är inte det kärlek så säg? jag är, för den som inte känner mej så väl, inte den som ställer sej å gör en tårta en fredagsmorgon. men idag så! Hon kan hon,

WHO?



vänner, innan jag åker till stan för att kika second hand å fika med mina finaste vänner så ska jag tipsa er om en grym låt:
Who - five o' clock heroes feat. Agyness Deyn



bara så ni vet är det sån här musik jag rockar loss till när jag fixar morgonbestyr, som att klä på sig till exempel.
like it much! och bara för att jag vill så ska jag säga er att jag har min finaste ring på mig idag, en ros i lättrosa ton. å bara för att den är så fin så känner jag mig så fin men den på!

hörs,

grattis 16 år!



Halo, idag fyller min syster 16 år;) å hon har redan på morgonen fått en fin mac, och mkt annat fint oxå:) så nu är hon glad iaf! Idag har jag lektion först vid 14.30, innan dess ska jag äta lunch med vickan, å bli bjuden på fika av tjejerna.
Vi ska sitta i solen, å gotta oss va det tänkt:) hur mysigt är inte det på en skala? Ikväll blir det ev. utgång till orange med massa folk:) roligt roligt.

btw bokade jag fotograf till studenten igår! :)




jag får lite smått ångest över att jag inte tagit tag i detta med bloggen, jag har ju saagt i flera månader att det kommer:) å det gör det oxå. ska prata med min bloggfixare i helgen var det tänkt. å efter studenten sätts projektet igång. förhoppningsvis kommer jag få en : johannasten.se adress;) hur nice är inte det på en skala? min fotograf ska jag oxå utbyta tankar med här fram över. yea

daddy



min pappa är bra. han har gått å varit nervös över ett prov på en kurs han gått med jobbet. å idag gjorde han provet å klarade det galant! Grattis pappa!



nåväl,


btw har jag lagt undan en fin puderrosa klänning, en eftertraktad sådan. ska gå förbi å känna lite på den imorgon, prova den å se, funderar ju på om den ska få följa med hem? får se, ;)

bilder update kommer



goddagens, lång dag känner jag i min trötta kropp. Idag kommer bilder från helgen, samt lite annat smått å gott;)
jag mår bra och längtar sjukligt mkt till barcelona-trippen, men först måste jag få undan lite grejer. huuh,

jag har fått upp en politik-eld i min tidigare gasnka svala själ vilket känns underbart! en KDU helg gjorde gott, helt enkelt. och jag är taggad för framtiden:) muums,

lyssnade förresten på Charlie i p3 igår å ja tyckte han skötte sej galant! dock va intervjuaren väldigt sneaken av sig å gav sig inte i första taget, men å andra sidan skötte han bara sitt jobb, och detta är vad en förbundsordförande ska klara av! Bra jobbat Charlie!

nu ska jag kolla facebook å sen göra nytta. PUSS!

who do you think you talking to?



jag har suttit i min säng i 4 timmar nu. sovit en timme och rett ut delar ur mitt ganska smidiga liv. Käkade lunch med Lisa å Victoria vid fyrsån idag. mysigt! dagen började med foto A, frukost på boland, inte varje dag inte, å sen spanska 7 kurs. därefter stan, å lunch. sen en sväng in på HM å malin. skvallertanter som vi är uppdaterade vi varandra om våra liv. för att därefter gå förbi Hattbaren å hämta ut studentmössan! Nu är den i trygga händer! yeaa,

nu ska jag käka, sen städa mitt rum, packa upp väskan som står nästintill orörd sen i söndagskväll.

pusshörs,

värt vetande



Värt att veta: om en månad har jag tagit studenten!

morning,


godmorgon, lovar att lägga upp bilder från helgen så fort som möjligt. just nu sitter jag å gör ingenting. tog mej en sovmorgon, illa! har lektioner hela dagen idag, så jag ska in till lunch tänkte jag. har gjort det sista på min uppsats somska in idag förstår ni. Ikväll jobbar jag å imorgon blir det nog att ta tag i allt som inte hunnits göra hittills, samt planera inför min lilla trip till Barcelona. yesbox,


hoppas ni mår bra, nu blir det dusch. pusshej

haha



så himla kul. sitter med Riksmötestidningen. efter alla riksmöten (det som vi hade i gbg under helgen) görs en tidning med massa seriösa och mindre seriösa rapporter. dessutom diskuteras snyggaste tjej/kille, mest välklädda etc. på vårt interna diskussionsforum, first class. . och jag blev glad för att någon nämnde mej bland de mest välklädda, huraay, jag tillsammans med andreas braw och max thagesson, å de klär sig för övrigt humlans snyggt! tack tack:)


vet inte om jag ska skratta eller gråta. men detta var kul. för övrigt var min eminenta vän Ebba årets - chock. fråga mej privat så säger jag vad för chock:-P bäst så.


nu ska jag skriva klart min rapport, samt svara på sms.en som idag har strömmat in. haha

rätt ska vara rätt


under tågresan hem från gbg skedde detta i bistron: klicka
här

kul kul:-P

tjuvlyssnat.se

KDU:s förbundsstyrelse



KDU:s förbundsstyrelse ser numera ut så här:

Charlie Weimers, ordförande
Ebba Busch, 1e vice ordförande
Max Thagesson, 2e vice ordförande

Aron Modig, styrelseledamot
Rebecca Dison, styrelseledamot
Daniel Sturesson, styrelseledamot
Christopher Dywik, styrelseledamot
Emma Hellbom, styrelseledamot
David Högberg, styrelseledamot
Mattias Svensson, styrelseledamot
Sara Skyttedal, styrelseledamot



american dream



Nästa projekt: BARCELONA!


plus att jag har en superdeal med min vän mikk,

förträfflig helg i gbg!!


jag är förälskad i SJ-första klass. Numera är det det enda som gäller. tyst och lugnt. Gbg-sthlm har aldrig gått fortare! med trådlöst på tåget går saker å ting ÄNNU snabbare. hurra!


så, som ni förstår är jag hemma nu. skulle bara in en snabbis för en update. helgen har varit förträfflig! helt sjukt roligt har jag haft, och väldigt lärorikt har det varit:)! en lyckad fest, med massor av dans blev det igår!! vilket höjde stämningen maximalt.

Heja gbg för en bra fest:)!
dags å sova, hörs imorrn.
puss