dagens



sitter för "ovanlighetens" skull på kansliet. jobbar med PA och har fått undan lite jobb som jag skulle göra med KDU. mail osv. känns gött att få undan saker som legat och flytit länge.

Ikväll är jag mötesvärd. treeevlans.

Free Hugs



Free Hugs är det imorrn. Stora kramdagen. Jag satt och kikade på en KDUares blogg och upptäckte en video från youtube. en kort filmsnutt med folk som kramas. En man som går på stan nånstans i världen med en skylt där det står FREE HUGS. och visst tog det ett tag, men sen kom folk och ville ha kramar., Tanken slog mej då, vad kramar är ett konstigt fenomen. Men oxå n¨got vi borde utnyttja ännu mer. För kramar är väl egentligen det mysigaste som finns? ja iaf, bland det mysigaste.

:) så ..

Dagens: Krama någon!

you're just too good to be true



och ja, jag borde faktiskt visa min nyinköpta kjol som jag kom hem med för nån dag sen. För den är gaaanska cool;) och det är därför jag gillar den. jag har dessutom köpt mig en jättefin enkel tröja, med fin urringning. Påminner om en body, men denna är finare tycker jag.


men detta får ni vänta på. för några dagens-outfitar sysslar inte jag med:P inte än på länge iaf. Vem vet, en blogg-johanna kanske blir en -flash-johanna en dag. Who knows?


Huum, nej hursomhelst. Nu ska jag gå och sova tror jag. Ska läsa lite mer psykologi imorrn. Har ju faktiskt sovmorgon till 10.10! Hurra för lyckliga mej. ehum?


OHYES it's about fashion

image474image475image476
image477image478
OHYES, its about fashion. Och jag gillar det. Hot hot hot.

jag ska oxå vara jobbig


..och uppmärksamma, (som alla andra) att Agnes och Zelmerlöf ska upp över hela Sverige. Aledningen är deras samarbete med MQ, hurra säger jag. För jag tycker att dessa två är riktigt heta. Och Agnes är ju sjukt fin. nästan lika fin som Jessica Alba. (vart har hon försvunnit förresten?)

  

Sen kan jag ju inte glömma bort aatt slå ett slag för en väldans vacker film. The Holiday. jag upprepar mig jag vet. (har säkert nämnt denna film miljardtalsgånger) men den är så sjukt vacker! Kollade på den idag, med en varmkopp choklad i handen och det var hur mysigt som helst. Heja, snyggingen i The Holiday. grattis johanna som totalglömmer namn mellan åt. å det är inte så kul kan jag säga dej. Gött å kalla en Max för Micke liksom. efter 3 år i samma klass. WUNDERBART!


tristan och isolde

image467


denna film är verkligen såå vacker. så brudar, filmen för helgen är bestämd redan nu;)


Marks rike Cornwall
Morholt

Londonshopping



OXFORD STREET. Jaaa okej, jag längtar.

here we go

image466

just that way baby

arton år och ganska på g

image464

hahah min artonårsdag ska detta kort va ifrån. Jag ser så liten å krymplig ut. (finns ordet krymplig?, egen ihopsnickrat ord, såna gillar vi!) knas knas. Hur somhelst. back to work.

i'm going to alabama

image463
Jag vill åka till USA, bila å köra på en sån här stor lång oändlig väg. Vilken känsla,! USA-roadtrip hade ju inte vart helt fel. Nästa år kanske? jaa, varför inte. Ja, det är ju då min så kallade frihet ska ta sin början. Ja, en roadtrip i USA får det bli.

heta brudar.

image462

jag är på g. och i helgen blir det party. för då kommer både Malin, Emma, Emelie hem ! mina favoriter;)



Kärlek på högnivå.
och nu slog mig tanken. Brudar, en utomlandsresa allihopa! det vore inte dumt det!

Inspiration

    
by. asos

hyperfina klänningar. Så mkt inspiration. och jag som aldirg har klänningar nu för tiden. Köper men då använder jag de inte alls mycket. Borde rycka upp mig på den fronten. För klänningar är döläckert. :) och väldigt fint.

detta är inspiration. till vad, säger jag inte.

it's about tees



image458 jag säger ju att t-shirtar är bra. denna från LANVIN. ack så het!

ma own

image457

GIVE ME SPACE, PLEASE!

KÄRLEK



förresten, har jag sagt att vi har gjort om i hela vårt dusch/relaxrum? Värmen i golvet gick juu sönder, 10 års garanti? HA! men nu är det ännu finare här inne:) Sitter faktiskt här nu, har flyttat in min dator. Tänkte skilja på jobb/slapp, och i mitt rum blir jag bara stressad om ja har massa jobb framme att göra när jag ska sova/ ta det lugnt. Ska börja sova utan fördragna gardiner oxå, så ja får in lite ljus på morgonen, man blir så seg när det är så mörkt. Nästan lite deppig...
och det vill ja helst undvika.

och för övrigt har ja ju inte ens visat bilder från mitt nya rum ännu! som inte är så nytt längre..:/ borde ta kort å lägga in. - Ja, det ska jag göra. Ska även ta kort på detta rum för det är gasnka snyggt:)! särskilt gillar jag golvet;) Tyckte det va rå fult förut, men insåg igår att det är riktigt freessccchigt.

YES, nu ska jag sova. Hoppas malin är nöjd;)! för nu har hon nåt att läsa:P

en riktig bloggare



jag ska nog bli en riktig bloggare och börja öppna upp mer i mitt liv. Blogga om vad jag shoppar och vad jag har i min handväska, sånt är ganska intressant;)

inredning+helg

RESUMÈ av min helg.





haha härliga pikar uppifrån landet gör att jag avslutar dagen med ett blogginlägg. (hurra för norrlänningar!) Jobbat idag, mycket duktigt. Gick bra och jag som har sköna arbetskamrater kan ju skatta mej lycklig. Tänka sig, även på ICA kan man ha trevligt. Kvällen har bestått av mys, plugg och MITT STORA FETA GREKISKA BRÖLLOP. och för första gången tyckte ja att den va ganska rolig,:P eller har alltid tyckt den filmen vart okej, men ikväll va den roligare. Konstigt det där. Pappa tyckte att vår familj liknar den grekiska familjen, jag vet dock inte om jag kan hålla med. DOCK är vi ganska högljudda när vi väl sätter igång, Farmor liknades snabbt med farmor i filmen. Vilket var otroligt ironiskt.

Imorrn blir det möte, sen ska jag till min farmor och chilla lite:) Blir mysigt. En riktig nära-släkt-helg. För jag har inte träffat farmor på år å dar heller, och jag å farmor har alltid massor att prata om. Snarare jättebra vänner, än farmor-barnbarn-relation. Konsigt det där, men ganska trevligt tycker jag:)!


I veckan blir det slitgöra, och i på fredag kommer Hellbom hem ! SKÖNT!


Hursomhelst, var gårdagskvällen väldigt mysig, mormor hade gjort pizza å köpt läsk. Haha, så söt:)! vi kollade på IDOL, å pratade om allt å ingenting. Haha, gillar min mormor så mycket, hon skvallrar alltid lite extra om det senaste inom släkten;) Så kul. Haha,


Nej ni, nu ska jag krypa ner i mitt fina rum och sova. Har planerat för kommande inköp: LJUS! och detaljer i inredning. Here I come! Ska förbi nåra inredningsbutiker så småningom:) när jag får andrum i mitt hektiska liv.

BTW, skickade jag in en debattartikel till UNT (Uppsala Nya tidning) idag, skriven av Charlie, coached and signed by me and Charlie. Nice:)! väntar på svar från tidningen gör jag nu.

shopping-fri-dag-tomorrow

image448

btw. är Sverige medvetet om att det är shopping-fri-dag  imorrn? Tänka sig vilka finurligheter. Väcker säkert en del tankar och funderingar. Hur mycket shoppar vi för egentligen? Intressan tanke där=)

Trevlig kväll!

mitt veckoslut



jaha, ytterligare en vecka avverkad. Tiden går fort. Imorgon är det exakt EN MÅNAD kvar till julafton. Sjukt fort. men skönt är det:) Veckan har varit lång och lite smådryg faktiskt, men så det kan va ibland. PA:t går bra, hängde hos rektorn idag å det va trevligt. han gillade vår idé med presentation i Aulan m.m. GOETT! och väldans kul när man får cred för det man gör. :)

Imorrn ska jag jobba, 10-15, sen får jag se va som händer, ska plugga va det tänkt. Eventuellt hänga me Hanna å Vic, järnbrudarna;) Galna är de. Eftersom det inte är möte ikväll så ska jag åka med familjen å hälsa på mormor å morfar. Har inte träffat de på jättejättelänge och det känns väldigt nödvändigt. :) Blir mysigt tror jag.

Fast, jag kan ju inte sticka under stolen med att jag mer än gärna hade velat dela kvällen med Sara, Lisa å Vic. De brudarna tackar man ju helst inte nej till direkt,!


UH. nu ska ja ta min blogg/mail runda, därefter ska vi iväg.

Trevlig fredag!/JO

tjuvlyssnat.se

Två killar ~18 sitter och diskuterar p-piller.
Kille 1: Ska du prova dom där p-pillren för killar om dom kommer ut då?
Kille 2: Jo, det tror jag faktiskt.
Kille 1: Men tänk om man glömmer, då blir man farsa och betalar för en unge man inte vill ha.
Kille 2 (fundersamt): Då får man väl hoppas på att dom kommer med ett dagen-efter-piller för killar...

det gäller att ha huvudet på skaft.  haha

kansli+trötthet



sitter på Kansliet och är uttröttad av denna dag. såå trött. SACO-mässan var det. Helt okej, och jag är lite mer inspirerad nu än vad jag var innan. Frågan är baranär jag ska orka ta mig igenom alla intressant kataloger jag plockat med mej. UH. nån gång:) är ju bara att kika på det man vill läsa om. javisst.

inga bilder kommer hinnas lägga upp idag. Det här kommer bli en sen kväll, jag känner det redan nu. :/
ensam på Kansliet, ute är det mörkt. usch, snart kommer Ebba. och efter en stund till kommer resten av gänget. Trevligt. Ja, det är ganska trevligt att vara ordförande trots allt. Trots allt slit och jobb.

Dock, troddejag att ja var förberedd. eller JAG var det. men "föregåendemötesprotokoll" är ej färdigskrivet.
Vem skrev det? moahah, nej men hade ju vart trevligt om det hade funkat oxå. som det brukar göra:)

aja, hur som helst ska jag stoppa in min FELIXmat i micron. Därefter ska jag sova en stund i vår BLÅA fina soffa.

/Jo

fashion, npt


btw. imorrn ska jag lägga ut lite heta pics. på bl. a mitt intresseområde, detta med shopping etc. detv tar överstyr ibland, ja vet. men ja gillar detta med kläder, väskor å skor å sånt. HUALIGEN

min dag+ annat stuff

image447


imorrn står SACO-mässan och DS-möte på schemat. blir toppenbra det. och jag, skicklig som jag är har redan tänkt ut vad för grejer jag ska kika på imorrn, på deras hemsida gjorde jag ett test med massa frågor å grejer att fylla i. Å sen fick jag ett resultat som jag skrev ut, å där stod det var på SACO-mässan mina "områden" kommer att hålla hus. SKITBRA! bl.a arkitetkt och designutbildningar är det som gäller imorrn. och där emellan ska ja hinna på en föreläsning oxå. MUMMA för det! Tänka sej, så finurligt:) Ska bli spännande.


nej ni, bara för att MALINs blogg är så rolig. så tänker ja länka till hennes blogg, www.maaaliiin.blogg.se för hon bloggar about MY MAN! gå dit och kolla du;)


när High School Musical 2 kommer ut ska jag haffa den så fort jag bara kan, Nån som vet när?
BTW, fikc jag mitt första ICA- lönebesked. Mumma för klirr i kassan;) fast denna månaden ska jag vara vis, JULEN är ju snart här, å det betyder JUKLAPPAR i sin tur:)!! och det som är såå kul att handla:) ska bli mysigt tycker ja.


nej niu, nu ska ja sluta babbla och kolla klart blogg-rundan. sen packa ihop mitt pick å pack som är utstrött i hela köket, därefter sova. Pappa är på affärsresa så i natt ska jag sova i pappas säng. :)

PUSSPUSS

it-s tr-ue, li-fe will s-mil-e f-or yo-u



dagens bästa:  Impulsringer gör Emelie, ohh vad glad jag blir av denna kvinnas röst! She makes my day!  Ett lite kortare samtal än i vanliga fall eftersom vi pratade mobilt å inte skypade som vanligt;) moderna som vi är! Sköönt att prata kreativ framtid med denna bruden. Jag älskar att prata framtid med Emelie, hon är såå optimistisk till allt! LOVE IT!

Därefter:
3 min efter att ja å emlan lagt på, ( ja hann lagom komma upp för trappen) så ringer en mkt underbar brud, och ber om mitt personnummer?! Varför? -Jo, för att hon håller på att skriva sitt testamente!! Man blir ju rääädd, haha;)
Emma Hellbom, du är galen och alldeles underbar. Saknar dej, så du vet. , inte för att det gör saken bättre men men.



neej ni, en annan galen brud är ju då förstås malin, och malin i kombination med Hanna gör ju att världen går under, eller oxå blir den bara gladare, för när de sätter igång me sina påhitt , då kan man inte annat än skratta! Huur bra är inte de liksom? och hur kul är de tinte att smsa med malin?



VP och jag, idag, galen kombination i kemin. We make it better than ..!

- Johanna: "Jag ska nog tipsa din mamma om de där Au Pair- resorna.
Tänk va härligt att få skicka iväg dej som Au Pair under ett år. Asien låter bra."

- Viktoria: laaalaaa laa laaa la la laaaa  laaa laa (vääldigt högt)

Viktoria konstaterar där efter: "jag hör INTE vad du säger"


HAHA, knäppisar!



måndag hela veckan



idag var jag mer ambitiös än vanligt. Ställde mig och lagade pannkakor när jag kom hem. ganska bra om ja får säga det själv. Sen plockade ja ordning och gjorde fint i köket. Det tog gripandes 2 h det projektet.

Helst hade ja velat träna eventuellt gått fackeltåg och på ekumenisk gudstjänst i  Domkyrkan ikväll. Men nej nej,
här sitter jag. och ska få undan lite uppgifter. härligt.



debatt+sms




VP å jag på kemin, hahah, vi är säkert de enda samhällarna som vågar sig hit, trots att vi inte får va här. moahaha.
hur som helst är det bara de här datorerna som funkar på hela skolan typ! såå sinnes dåligt. så va ska man göra?

vi har haft håltimme 2 1/2 h, mkt trevligt. hann till å me gå en sväng till KDU kansliet å skriva ut föredragningslista för kommande möte bl. a. Duktigt.

Samlar argument MOT NATO, som ja ska nu på lektionen. Vi ska nämligen debattera, ett av mina favoritsysselsättningar här i livet. Jag är i gruppen mot Nato, får se hur det går.


Ikväll ska jag nog träna, skulle va väldigt gött. Annrs ska ja hinna med ett å annat.

btw. gillar ja malins å min smskontakt, vi skriver så roliga sakerr:P hah, och snart är du här kvinna, då blir det fart i stan, weha.


Aja, take care. hörs senare..

facebook+ psykologi



facebook, måste vara något väldigt intressant. Dessa tider är galna tider. Vart ska världen sluta? Kan man ju fråga sig, hur som helst. Jag är döö trött och ska nu plugga inför Psykologin imorrn, myys för det. Vår trevliga lärare gör saken så mkt lättare, roligare, intressantare. DOCK, ett prov på en kurs. Kan det vara vettigt det? Ja, säger då det.


för övrigt, är läget stabilt och jag drömmer mig bort till LONDON, som jag nämnt 3 ggr idag, oså längtar ja STÖRT mkt till nästa år, frihet frihet frihet. mums, för det:)



BACK to work. Kärlek,

ohyes, för bra arbetskamrater



ohyes, nåt bra med denna dag! Lyckades byta mitt pass, så nu är min LONDONresa räddad. Hurra för det,
hade ju vart olyckligt om ja skulle sitta hemma de dagarna BARA för att ja skulle jobba 4 h på torsdag kväll. nee usscchamej.

nu saknar jag en hellbom



yes, dagen till ära har jag inte så mycket att säga. Ska försöka byta bort mitt jobbpass den 13/12 eftersom jag ska till LONDON. Var till jobbet å hämta lista på allas telefonnummer, så nu ska det ringas.
på torsdag blir det SACO-mässan i sthlm oxå, blir trevligt hoppas jag. Kanske kan man få nys om bra utbildningar etc. vore ju härligt det.




UH, EmmaHellbom, jag saknar dej!


God, give me strength.

biodejt

image446


möte, kinarestaurang, innebandy+ bio, dejt m. Maria har stått på dagens schema. Go dag må jag säga.
The heartbreak kid är verkligen en sevärd film. för känsliga tittare var det några grova scener. men bortsett från dem så var filmen sjuukt rolig.



- I love you,
- ehh, love love love


haha, galet, nu vet jag iaf vad ja ska säga: love love love
ahhah, klockers.


aja, sovdags för mej. ha det bra!

to die for



men som tröst läser jag malins fantastiska blogg och ett leende sprider sej över mitt ansikte. Bilderna gör mej gladare än någonsin, Haa! Va det 7an jag gick i eller ?

jahapp, det va denna tråkiga helg



jaa, vissa kvällar slutar på topp andra kvällar slutar sämre, som denna ungefär. Baaaah. tack vare min klumpighet bl.a. Bättre kan du ms. Sten!

i wanna fly and never come down

image445

Känsla.

det var längesen jag märkte av min djupa sida på bloggen. har nästan glömt bort det. den del av mig som ville skriva och öppna upp allt som finns inombords. så fort jag satte på coldplay så dök allt upp, allt jag inte visste fanns kvar. Jag tänker inte skriva nåt djupt, inte nämna några känslor, av varken förvirring, glädje eller kärlek. för jag har annat för mig, men den sidan finns kvar. tankarna finns kvar, och jag tänker mycket. även om jag inte tänker samma tankar som förut. jag tänker på mycket annat nu. framtiden. vad som ska hända och inte hända. vart vägen är på väg nånstans. Jag vill på en resa, en resa med sällskap av mig själv. en resa till framtiden.



sjukt vad musik kan påverka. Coldplay, kommer alltid finnas med. de har gett så mycket mer än bara musiken. Det här låter stört. jag vet.


we never changed,

tees,

 


väldigt fint må jag säga. neej ni, nu ska jag ta mej i kragen och göra ytterligare lite nytta här hemma. PUSS!

lussebullar+pepparkakor

image441

min ambitiösa syster stod igår kväll å bakade lussebullar, å idag bakas det pepparkakor här hemma. MYS!

träningsvärk+lördagslapp

image440



det tog lite lite kol på mig idag. och jag som tog mej en sväng i gymmet oxå. huuh, bävar starkt inför morgondagens träningsvärk. nice.

weekday+NICE



Gick in på Weekday, snabbkoll, ut kom jag med ett par brallor och ett brett leende. nagellacket  med färgen Nice hängde med oxå. Mavala. tillökning i min samling. och vad ska jag med alla gripandes nagellack till? har ju tusentals av alla möjliga toner. Galet, mn ganska kul. 

btw



sitter med laptopen i knät framför nyheter+ reklam. plötsligt dyker en djuriskt (malins uttryck:Dhaah) snygg kille upp i rutan. Tro det eller ej, men killen för CoopForum reklamen är dösnygg. HA! vad har jag för problem?

hellbom, jag behöver hellbom

image439

KVINNA KOM HEM!

POLITIK gör mig pepp



jag är riktigt pepp på att komma igång på allvar med politiken. Vägen tänks ut and then, Here I come:)





heja KDU med BÄST politik i Sverige
väldigt bra tankar.



engagera dig männska'!

hm's party ska i alla fall jag besöka

image436       image437

heja HM. klänning 198:- & kjol 98:- om ja inte misstar mig. gaanska coola kläder trots allt:)! Skoojs.

make up store eller FACE?

image435



jag och vic jobbade på bra idag. har skrivit ihop sista texten, planerat vad vi ska göra härnäst och även skrivit ett sjukt snyggt brev till alla lärare med respektive lärares namn. VI ÄR GRYMMA!  vi nämnde oxå i brevet att Per Anestål kommer finnas på plats under vår presentation i aulan. med tanke på att alla kvinnliga 40+ are gillar Per så mycket. haha.

hursomhelst tog det lugnt på morgonen och sen kom vic vid 13 typ. hade börjat med maten när bruden kom gjorde vi klart maten och tjötaade på, som vanligt massor att berätta och prata om. haha nåra timmar ifrån varandra ger massor att prata om:P. ris+ chickybits+ wokgrönsaker va maten iaf. myccket gott.


just hemkommen från två dryga pass. jobbigt va det men det gick braa:) Första va skitbra. mkt statiskträning och det gillar vi:)!


imorrn blir det en lektion+ håltimme/PA arbete+ teater på slottet. därefter hemåt, hämta bilen, fixa mej å sen möte. härligt.


btw.
har jag kommit på produkter ja skulle vilja inhandla. ska börja med att köpa en ny sminkväska. skiter nog i att köpa necessär eftersom ja redan har en perfekt.;)
ska köpa makeup ev, på FACE har hört att det tydligen ska vara bättre än Make Up store, upp till bevis;) när jag å emma var i sthlm å träffade von Sydow så blev vi även inbjudna till en kväll på MakeUpstore, skulle va sjukt kul att gå dit. jag har nästan fallit för deras erbjudande för 500:- utbildning+ make up för 500kr. jag som alltid är så skeptisk mot alla erbjudanden och grejer har kanske fallit. Ojoj,

louboutin

image434


ja, dagens består av ledighet. Vic komemr hit så ska vi skriva klart en text för vårt PA. därefter är vi klara me alla texter. Det är nu jobbet sätter igång. HUH.

till kvällen ska jag träna och sova tidigt. förstår inte men jag är verkligen sjukt trött. va iaf skönt att sova lite längre idag än va ja vanligtvis gör under veckorna. Öppet Hus dagar är bra.

het outfit a la?

image433

skitsnyggt.
det gjorde du bra

JAG VILL HA DET

image432

fråga mig inte varför, men jag ska nog bli sopgubbe när jag blir stor. Det är säkert världens bästa jobb. och bra lön ska det vara oxå, soooft.

ge mej en guide i jeansvärlden

image431

detta är då kläder jag inte skulle säga nej till. Den galet fina tröjan där uppe provade jag faktiskt på Topshop. Anledning till att jag inte inhandlade den var ju då att jag totalglömde bort. Konstigt? - ja, en aning kasnke.
hur som helst är jag i stööörst behov av nya brallor att dra på mig. Huur ska detta i-landsproblem lösas?


han känner du

image430

okej, jag erkänner. denna kille är mkt snygg. Hiding skulle han visst heta. och ja, jag är medveten om att folk i mitt kontaktnät känner honom. Grattis. man hör i hans röst att han har vissla kopplingar till vissa människor. niceeee.

politik is the

image429

här har vi bilden till intervjun av KD:s tidning. trevligt. fotograf var: E. Busch Christensen


bra jobbat av Johanna idag. som jag kämpat. men bra gick det. hade utbildning i argumentationsteknik med Charlie Weimers. Distriktstyrelsen stod för allt med mig i spetsen. Kändes bra efteråt och jag hoppas folk va nöjda:)! Kändes så iaf. fick låna farmors bil så vi kunde hämta+skjutsa charlie till tåget. mkt bra!

Imorrn är vi lediga så då ska VIc komma hit så ska vi jobba med PA:t. på kvällen blir det träning. Boxning+ pass med bräda- kommer inte ihåg namnet. Huh.



AJA, dagens trötthet hinner ikapp känner jag. ska sova nu!

ska vi slå till?

image428

 - ja men faktiskt. ska vi slå till?

whata

image427

egenutnämnda kläds -alternativt- outfits proffs. det finns inget roligare. Härliga tider.
Här kan vi alla vara de vi vill. bra eller dåliga. alla får plats.



btw. Heja SELIN!

acne. what about you?



jag som ska ut på jeansjakt snart röstar starkt för ACNEs  jeanskollektion. de brallor jag trivs bäst i tror ja. HEX modellen is it! Iförsej har mina JL jeans hängt me på tok för länge. störtkär i dem har jag varit.  dags för uppdatering på jeansfronten i min garderob.



ida sjöstedt




trillade in på hemsidan och kikade lite. Ida Sjöstedt. fressccha kläder må ja säga. Stilrent på nåt sätt. Gött me människor som tar egna initiativ. Mer sånt vill vi se ! För övrigt hejar ja starkt på egendesigners. Coolt om inte annat.




Ge mig inspiration. Kanske?

ida sjöstedt




trillade in på hemsidan och kikade lite. Ida Sjöstedt. fressccha kläder må ja säga. Stilrent på nåt sätt. Gött me människor som tar egna initiativ. Mer sånt vill vi se ! För övrigt hejar ja starkt på egendesigners. Coolt om inte annat.




Ge mig inspiration. Kanske?

hu



jag ska göra som emma och köpa en ny sminkväska tillhörande nytt smink.
- Ja det ska jag göra.

inget att klaga på

image425    image426

by acne.

carin wester

          

denna kvinna är makalös. Gillar starkt hennes kollektion, även om vissa plagg är mer extrema än andra.
mumma.

dötrött


hemkommen från världens slitdag. men det vare värt för nu äre helg! DOCK resa till Kristianstad imorrn. idag, om nåra timmar. Uhh, ska upp 05.40 på en lördag! det är förfärligt. men ska bli en intressant helg hursomhelst.

spännande.




mötet på LO va sjukt bra och man blir alltid så pepp av att sitta längst fram !
Jag älskar han där ovan.

dagen till ära


tar det lite lugnt. har inte mått så bra under morgonen så jag är hemma en stund nu å åker in direkt till mötet med vår projektledare istället. Ska gå igenom frågorna som han mailade alldeles strax. därefter ska jag vila lite.
läsa igenom provet en sista gång och sen fixa mej, sen åka.

uh, hade mer än gärna velat träna denna veckan, men ännu en gång har jag på tok för mkt att göra. Kom på att jag dubbelbokat söndag. Dejt med bio va bokat med min vän Maria. men icke sa nicke, kom ju på att ja befinner mej i Skåne då. ajaj,


huvudvärk är inte kul.


du du är du




Idag kom nya ELLE frågan är när jag ska hinna läsa den? huuh. fick dessutom mitt välkomstpaket idag med massa hårprodukter som tydligen ska vara riktigt bra för hår som mitt, härligt hörreni.


Nu ska jag plugga på Sh prov. ska läsa om budgetförslag å annat trevligt.

min del

image419

galna snygga kvinna DU ÄR SAKNAD!

dagens



image417



Vic köpte tröjan ja spanat in. Härligt med folk som inspireras av ens klädstil;)! Men jag ska inte klaga, mina 2500:- är i tryggt förvar i Gbg för tillfället:)!


hursomhelst, så är mitt tal gjort! TACK! Såå lättad efteråt, nu sitter jag hemma å skolkar för den som bryr sej. Ska plugga sova å plugga på morgondagens prov. sen imorrn blir det möte med projektledaren, mötesvärd+möte på kvällen, på lördag ska jag neråt landet med blom+ebba å resten av KDU. typ. Blir trevligt det.

Nästa vecka består av 3 dagar, skööönt!


Min nya hillsong skiva är underbar! Haha men nu har jag högt på, stackars hantverkarna som gör vårt badrum:P
men bra musik tackar väl ingen nej till?


All I wanna say.

aa



avundsjuk på de som slipper plugga.

geléhjärtan lika nyttigt som äpplen?

image416

käka flingor+fil har blivit min nattmat. Sjukt gott ärdet. särskilt med våra nya flingor med äpplesmak i! Nu ska jag strax sova, imorrn väntar en studiedag. (Grattis tll studenten, ni som tagit den!)


pussågodnatt.

missing you like.



..och nu när jag är igång me skrivande. (tal+annat) så tänkte jag komma med ett inlägg såhär på kvällskvisten.
Har  hängt i sthlm under dagen,. mkt trevligt.  (riksarkivet+nationalhistoriskamuséet)  pratade tavlor och gamla skrifter.
för att improvisera vid snack om tavlan så tcykte jag att min grupp va grymma;) snacka om  flyt.

 idag har jag gått igenom mitt tal. ska skriva om det lite, så det blir perfekt;) sen ska jag nog sova.

sjukt skönt att åka buss idag iaf! hemvägen när det va mörkt. somnade nästan med hillsong i öronen och jacka som täcke med kaffe+bulle i magen. så där galet skönt så man inte vill gå av bussen.


Imorrn har jag en lektion+tandläkarebesök som ska göras. Tandställningen hr suttit inne i över ett år nu. Jag vill ta ur den snart! dock tid kvar;/ hur länge vet ja inte.


Vickan är dörolig, å som vi flamsar ibland. Sjukt glad överatt jag har den bruden vid min sida varje dag! Hur ska jag klara mej när skolan är över?

+ att jag saknar hellbom. trots att jag hängt med henne i nästan en vecka. huuuh, kom hem igen!



Nu ska jag ändra klart mitt tal,därefter läsa lite+ planera morgondagen. Sov gott vänner!


image415

till helgen bär det av neråt vårt avlånga land. Kristianstad ska avverkas för första gången i mitt liv! blir intressant att hänga där;) PUSS!



btw- hur ska detta gå?

malin,

image414


Jag är stolt över dig kvinna, du är duktig och modig. Fortsätt vara den du är, det lönar sej alltid!
Jag ska stötta dig igenom allt. Lycka till babe! och kommer du hit så lovar jag att jag ska sköta om dej, hålla ett extra öga på dej, å se så att allt blir bra. Kärlek i drösar! /Jo

shoppingrundan slutade med

image413


Shopping i Stockholm slutade med:

- Stickad lång svart "väst" med huva från Indiska
- eyeliner på Make Up Store
- svart stor herrtröja på Weekday (den sista som fanns kvar, catching)
- cd-skiva med Hillsong
- svarta örhängen ploppar
- halsband i trä på Indiska
- svarta "herrskor" på Nilson
- svart/guld halsband på Urban Outfitters
- solglasögon Urban Outfitters
- lila stora örhängen
- grått armband
- grå tröja från Monki



Göteborg+ emma here I come;) duktiga å smarta va vi oxå tycker jag.

gimme

image412

Hjälp mig någon. jag får panik. Jag som skulle plugga idag, det har jju gått ååt skogen. jagvet inte ens vad jag gjort istället liksom? gaah.



btw. give me strength. ofta ja pallar massa dryga grejer.

dagens



nej dags å göra nytta. nu ska jag plugga på mitt tal + lite annat. Skön slapp dag. är ju ledig idag serrnii;) Myckeet skönt.
för övrigt. shoppinglistan kommer. kankse bilder oxå;)  haha:P jag som är seg.




pöösssss

Youth



konferensen påverkade mig mer än jag då trodde. Låt elden brinna inom mig!

Så pepp



Gud är god. Jag är så pepp på att leva för Gud, att hjälpa människor och lära känna Jesus bättre.
Köpte Hillsongs senaste skiva igår, å sen dess har den gått på repeat.


Att lära känna dig är min längtan,

vagabond. mums

image411

Ge mej dessa. Sjukt snygga och ännu snyggare i verkligheten. Ska inhandlas  tror jag. :)
Listan på grejer kommer, jag lovar:)! Imorrn är jag ledig så då kanske jag gör det. Ska sova strax, så galet sena nätter hela veckan. Vilket leder till att jag blir stört seg. uscccha,


Godnatt vänne.r

många tankar



jag ska berätta om allt jag shoppat. men nu ska jag vila. har precis städat mitt rum efter veckans röj.  har skitit totalt i hur det sett ut:P kläder över allt.


Underbar vecka.
Nu kommer nästa härliga, snart lov. håll ut!




Många tankar.  det är mina ord idag.

Göstbloggare,

ja det är jag det, Emma alltså. Sitter här och funderar på vad man faktiskt borde skriva när man gästar någon annans blogg såhär men kan inte riktigt komma på vad. Åtminstone inte vad man kanske borde skriva, nåt vettigt liksom. Men äsch skit i det. Här håller vi oss inte till några ramar, här flödar vi fritt eller hur Johanna? Jag snackar nonsens, jag vet. Förlåt. Men iallafall, back to business.

Johanna, vi är själsfränder skulle man kunna säga. Hon fyller ut mina meningar, tänker lika tankar och filosoferar på samma sätt. Hon & jag, är typ som kopior. Fast på ett bra sätt, roligt sätt, självklart sätt. Nu har hon presic somnat i sängen här bredvid mig, vilket jag tycker är tråkigt för jag tycker mycket bättre om henne när hon är vaken och snackar, skrattar, flamsar och ja ni vet, lever. Men okeej, jag förstår.. klockan är mycket.

Jag diggar henne sjukt mycket iaf, för vi är som moderna versionen av Bill & Bull. Och dem är typ hur tajta som helst,

Aint?

image410

Läs om mitt otroligt glamourösa liv på http://emmahellbom.blogg.se.

Kärlek till dig min vän, vad skulle jag göra utan dig? Sitta på en stubbe i en skog och ha ett urtrist liv kanske?

finns det nåt härligare än musik på repeat?

        

Jag älskar hösten.



Dagen till ära är det ung.konferens som gäller. Därefter lite häng på stan, ska jobba nåra timmar ikväll. sen på konsert.
goett.

Ha en bra dag!




stureplanmums

           

här är liten taste av vår dag. Beklagar att sista bilden knasar. men orkar inte fixa det, inte  nu iaf.
Hopps ni haft en trevlig dag, för det har jag haft, Nu ska jag sova!


Kärlek.

en eloge+annat

image399


En eloge till Ebba von Sydow för att hon är så jordnära. Tänka sig vad media å annat skrutt kan förändra bilden av människor. Jag ska sluta läsa sånt.

Hur som helst har vi skapat oss kontakter. Har "insider" nummer till SEB-jobb å andra eventuella framtida kontakter;) Nödvändigt å bra. Imorgon blir det antagligen lite mer shopping. då här i Uppsala:) Emmas presentkort är i Gbg så än så länge glider vi runt på mitt;)