en väskas värde


Nu när jag plockar och plockar bland alla mina prylar inser jag att jag har samlat på mej en hel del grejer bara under det senaste året? Hundra väskor och massor av skor. Jag inser att jag verkligen gillar väskor och jag inser även vad en väska kan betyda för en tjej. Och även om pojkvänner ellerr pappor inte inser en väskas så finns det något oerhört fint i att männen, trots att de inte förstår, ändå bryr sej. Så läs
detta inlägg och bli varm i hjärtat. Så fint.


music of today

Jag tror på sommaren - Mats Olin


SOMMARKÄNSLOR!

livet är framför.


Godmorgon hjärtan. Solen skiner och jag har precis läst bibeln som jag gör varje morgon! Ska strax gå ut och äta frukost! Det är ju sommar och jag älskar det! Ångrar nästan att jag åkte hem från skärgården igår, kunde ju faktiskt stannat någon dag till.. men med tanke på hur mycket prylar och grejer som finns i mitt rum och på hur mycket som måste styras upp här kanske det var lika bra att jag åkte hem. Hur som helst, sommaren är här och jag har hela mitt liv framför mig!


jag trodde att jag hamnat i paradiset! och, det hade jag också.



Imorse åkte jag och farmor ut till skärgården för att säga hej till familjen (som jämt lyckas bosätta sig där så fort solen skiner och värmen kommer! förståeligt.) och för att fira in morsdag! En av världens viktigaste dagar. Jaa, faktiskt, för vad vore vi utan våra fantastiska mammor? - Ingenting. Tänk bara alla de gånger hon ställt upp med skjuts när du var 14 år och va ute sent på kvällarna, eller den gången du hade en jobbig uppsats och inte hade en aning om vad du skulle skriva, självklart kläcker hon ur sig den bästa idén ever. - Hon är ju din mamma! Så idag har vi mått bra, firat tre mammor (farmor, mormor och mamma!), ätit tårta, grillat och solat på bryggan! JAA, jag trodde att jag hade hamnat i paradiset. På riktigt.



Vackra syster på bryggan!



Viken!



Syster och vackra farmor!



Cool morfar!



Cool syster.



Jag,



paradiset, var det ja.



jag i min kornblåa klänning



mamma



mormor



och vår nya flaggstång som pappa så fint satt upp!




Våldgästad av Frank, Alexander och Jonas.


Igår kväll var tanken att jag egentligen skulle se Sex and the city 2 med bland annat Maria Vethe, Sara G, Tess och Svens men jag hamnade hemma framför den fantastiska filmen "Sommaren med Göran", tacos och sällskap av Malin. Under kvällen våldgästade tre fantastiska grabbar oss och en låång stunds prat utlovades.



Frank!


Frank och Jonas


Två trötta.


Och Alexander, en till trött.

SMAKPROV från vår gala!

 

I fredags hade vi vår Oscarsgala och detta är ett smakprov från kvällen! Bilder lånade från Rebecca Hanson. Imorgon kommer mina bilder : )

 

Mediateamet

 

Jag, Vickan och Emma

 

 

Centralteamet

 

En av kvällens nomineringar!

 

Stockholm!

 

Jag vann i kategorin Årets politiker. Haha tänka sig.

 

SpiceGirls


innebandyturnering och vi vann. typ.


I onsdags hade vi NG-innebandyturnering i omtalade Allianshallen. Svinkul! Kvällen var starten för våra två avslutningsdagar för året som gått! Detta är ett smakprov från vad vi fick uppleva! bilder lånade av RebeccaHanson!



hejaklack. typ. och vi började med att sjunga nationalsången. oerhört högtidligt.







Coolaste teamet. Ser ni mig?



Emma och Milla!

mitt hejdå. ditt hejdå.


Idag har jag sörjt över Göteborg. Och därför tänkte jag visa er en tillbakablick från min hejdå-dag. Först fika med mina snygga göteborgsgrabbar och sen middag med min älskade vän Emma+ pojkvännen Anders och Hampus! Nu bor jag alltså i Uppsala för gott. Eller i alla fall ett år framåt. Tiden därefter är obestämd och det känns otroligt spännande!



Josef och Andreas! Och jaa, de är singlar brudar : )






Jag och mr Per! Denna man är nog en av de mest drivna människor jag känner. Han kan detta med att skriva CV!



Tramsteam!



YEY!



Eftersom någon i herrskapet var för blyg fick jag smygfota kassörskan, haha vad gör man inte för sina vänner ; )



haha


haha



Jag och Josef tog en promenad längs avenyn. Min sista som Göteborgare.






Anders och Emma! Världens sötaste.



Hampus och jag!




jag lever. jag lovar.


jag som alltid varit så bra på att blogga har nu haft 5 dagar och exakt 12 timmar på mej att bättra på detta. men inte. nu tvingar jag mig själv att skriva några rader. mest för att visa att jag lever men också för att visa att jag bryr mej. för det gör jag. bara att jag nu råkar vara sjukt dålig på att visa det. har i alla fall några fina bilder att bjussa på från min sista kväll i vackra göteborg. lovar att ge er en fin uppdatering men just nu lever jag mina kvällar på huvudkontoret. jag köttar ringlistor och peppar medlemmar att fortsätta vara medlemmar!

kärlek.

mitt i flyttlasset står jag med mitt hjärta


jaa, det typ ekar, står kartonger och resväskor överallt och är allmänt...ljust. (vilket betyder att alla gardiner är nertagna och mattor borta)


godmorgon göteborg, snart skiljs vi åt.


Jag ska visa er vårt KAOSHEM snart men vill bara säga att detta är den sista dagen jag vaknar upp och somnar boendes i Göteborg! Tragiskt men sant, imorgon går sista flyttlasset och sen bor jag i Uppsala ett år framåt i tiden. Men innan jag tar ut sorgen över att inte bo kvar i Göteborg ska jag hinna med att luncha med mitt Emma och Viktoria (the team!) i stan, fika med några utav mina snygga göteborgsvänner (Andreas, Alexander, Per, Sandra, Kaleb och Josef!) och för att avsluta dagen, middaga med Hampus, min bästa vän Emma och hennes pojkvän Anders! Människor jag inte träffat ordentligt på år och dar! Ser helt klart ut att bli en svinbra dag! Såå kära vänner, ta hand om varandra och njut av varje dag som det vore den sista! Jag menar det.


torgmöte med kdu


Jag hittade ju fler bilder från helgen i mina gömmor så jag passar på att lägga upp dessa också! Detta var från det torgmöte vi hade under lördagens del av riksmötet! Superkul!












jag tänkte på dej, och log


Idag har vi suttit ute i gräset, solat på en filt och pratat om dagarna som är kvar. 2 ynka dagar. Läskigt. Sen har vi jobbat och packat massa prylar så vårt hem är en enda stor röra men det är knappt värt att ta upp. för solen skiner!)

gräs och snart bruna ben

 

e

blå himmel

 


music of today


Out of reach - Gabrielle


sorgsen.

tisdag, onsdag, torsdag, flytt


Nu är det tisdag, onsdag och torsdag kvar i Göteborg. Sen flyttar jag! Känns fruktansvärt sorgligt men för att lätta upp stämningen planerar jag en goodbye-middag på torsdag. Ska bli trevligt och lite sorgligt, mest trevligt hoppas jag. Hur som haver, idag har jag hunnit med att luncha med mr Simon Henriksson, sprungit på stan en kortis, snabbuppdaterat med Emma inne på Sisters (värdefullt!!) och uppdaterat medlemmar som aldrig förr. 57st. och jag är lite stolt.

Ikväll ska jag kika webbtv och sen sova! Glädje i stan.

sidospår

 

Helgen gick av stapeln Riksmöte med KDU i Västerås. Dessa bilder speglar ju såklart inte vad riksmötet på riktigt innebär, som förhandlingar och rejält många intressanta debatter men detta är vad jag bjuder på! Sidospår, så att säga.

 

mellan fredagens förhandlingar gick vi ner på stan och tog en fika på Espressohouse! Paula och Emma, mina två vapendragare.

 

jag och paula!

 

Charlies bil var populär..

 

Jag och Paula tisslade och tasslade som vanligt..haha.

 

Under riksmötets torgmöte slog vi oss ner ett gäng på denna bänk och lyssnade på ett utomordentligt tal av förbundsordförande Charlie Weimers bland annat!

 

 


riksmöte i västerås here I go


Goddagens! Befinner mig som sagt på KDU:s årliga riksmöte som i år är beläget i Västerås! Hittills har dagarna bestått av väldigt intressanta debatter och en del beslutsfattande! KDU har nu en nyvald Förbundsstyrelse med otroligt kompetenta människor!

Öppningsceremoni och tal av bostadsminister Mats Odell!



mina snygga vänner och solen


godkväll vänner. efter en dag i solen med en hel drös olika vänner (fia, becka, emelie, carro, malin och så sara!) så ska jag nu krypa ner i sängen och sova. för imorgon bär det av till Västerås för riksmöte med KDU! Ska bli oerhört intressant och spännande att få gå igenom vår politik, diskutera, rösta och fatta beslut!







hoppas ni haft en bra dag!
Kärlek

På husesyn hos Jakob Lundqvist, Lilla Essingen i Stockholm.


När vi åkte upp till Uppsala här om dagen mellanlandade hos Jakob Lundqvist på brunch i form av scones och te! Jag blev oerhört imponerad över hans lilla, men otroligt fina etta på Lilla Essingen! Helt fantastiskt. Så efter mycket skratt, roliga stories och en och annan update åkte vi vidare. Tack för en sjukt mysig stund! Killar kan.


Sovrum/Vardagsrum


Vickan i köket


Färgkombination, helt rätt.


älskar tavlorna som han dessutom gjort själv!


fantastiska fotografier som han självfallet, fotat själv!





Köket


takterass med utsikt över Globen och massa tak! Gissa om vi kommer ha grillkvällar här i sommar! Vi har redan bokat in oss på åtminstone en. Sol, sommar, grill, tak och vänner!


Jag


Mr.


Mattias,


Emma!

Håller ni inte med om att det är väldigt charmigt? Ni skulle bara se gatorna utanför. Mitt i prick för vad jag är ute efter.

music of today


Young love - Moto Boy

en galet bra dag


Idag är jag ledig under dagen och därför tänkte jag passa på att möta upp Emelie för en lunch och en rejäl snicksnack. (Har ju hört om ett och annat tverbjudande, måste få hela storyn!) därefter ska jag fika med Sara och eftetr detta eventuellt möta upp Rebecka! Ikväll ska jag jobba hemifrån och imorgon åker jag på riksmöte med KDU i Västerås! På söndag åker jag tillbaka en sista gång till Göteborg innan jag flyttar hem.

Fantastiskt vad min vecka har att erbjuda!

catchup i solskenet


Okej, mycket har hänt på bara denna veckan som jag inte har bloggat. Jag har knappt hunnit och när jag haft tid över så har jag gjort andra saker:) Hur som helst har jag bilder att dela med mig av som ni ska få se! Har varit i Uppsala sen i söndagskväll, jobbat på huvudkontoret och träffat vänner! Precis som det ska vara. Och så här såg det ut igår när jag mötte upp min fantastiska vän Malin för en liten catch-up i solskenet!










godmorgon solskensstrålar.


det blir sjukt många godmorgon-inlägg den här veckan och detta beror såklart på att vi är i Göteborg några dagar nu och jag packar för fullt! Solen skiner som vanligt och jag ska strax åka ner på stan för att träna! känns skönt att få shaka lite så här i början på maj. i eftermiddag kommer vi att åka till trollhättan för ungdomsmöte (vi ska tala!) och häng efteråt med ungdomarna där! ska bli väldigt roligt! imorgon åker vi till huskvarna och är där över helgen och på söndag åker vi till uppsala! (GLÄÄÄDJE!)

kameran hänger med! så imorn blir det partaaj på bloggen.

pusspåersolskenstrålar!

min största önskan


åh har suttit på balkongen länge länge, myst i solen och druckit kaffe som att det inte fanns en morgondag.. och så kommer jag in kikar på datorn och inser att jag är i stort behov av en ny sådan och att
den här skulle sitta perfekt. Hej pappa! Jag gillar dej.

music of today


Walking on sunshine - Katrina and The Waves



Mallan kommer du ihåg?

sunshines


Godmorgon solstrålar! Igår packade jag ihop nästan allt jag har i lägenheten, kläder, skor, tavlor och prylar i allmänhet i form av film och böcker. Känns lite konstigt samtidigt som det känns superskönt att få lämna stan med flaggan i topp och med sommaren som närmar sig! Fint.

så kära vänner, idag bjussar jag på bra musik och sol! kärlek till er.

music of today


Snö- Laleh

inga konstigheter


Idag ringer vi bl.a och uppdaterar medlemmar! Solen skiner och jag ska börja packa mina prylar inför flytten till Uppsala. Någon timme sol på balkongen ska vi också försöka satsa på!



SOHO, MIDDAG OCH 24ÅR!


Igår möttes vi som sagt upp ett gäng på SOHO för att fira Mr. Larsson lite extra som fyllde 24! Det var verkligen en supertrevlig kväll och det dröjde inte lång tid mellan skrattsalvorna! I present av mig och Andreas fick han bland annat en bok om dejting och om människors beteende (moahha) och en liten "dejtbox" med alla nödvändigheter för en lyckad dejt! Kärlek var temat helt enkelt och det uppskattades ju såklart!

Kärlekstugg och en och annan bra nödvändighet.

 

Davve, Andreas och Alexander!

 

Födelsedagsbarnet, jag och Carro!


spinning och middag på SOHO!


Hej! Idag fyller Josef 24 år! (CONGRATULATIONS MR!) Vilket innebär middag och mingel på Soho! Men först ska jag åka och köra ett pass spinning! Har ju äntligen blivit frisk! Kommer plocka med mig kameran och fota ikväll! Så.. hörs sen!


Kärlek!

Från malmö till Göteborg på ett kick!



Efter några timmars resande från Malmö till Göteborg och en liten snabb stund hemema åkte jag ner på stan och mötte upp min vackra vän Emma för en rejäl update! Vi har ju inte setts sen innan mitt påsklov och resan till Uppsala! Så gissa om vi hade massor att prata om? OJA! Supermysig stund på stan bland uteserveringar, sol och glada människor!

Emma och jag


1 maj i malmö

 

I lördags stannade jag kvar i Malmö och upptäckte Malmö-centrum med mina vackra. En fin dag med parkpromenad, shopping och bio!

 

en av de fina parkerna, romantiskt! OJA!

 

Fint

 

Amanda och Maria

 

Cattis

 

töntar på rad. minns rebecka svens vart detta är? -9an, back in the days!!

 

Sjukt fin arkitektur i Malmö stad, tänk om alla städer hade haft ett sånt här fint Apotek! En vackrare värld helt klart.

 

Lilla eller stora torget?

 

 

VA SYD!

 

jordens bästa trubadurband! jag dog lite. så charmigt var det!

 

SUPERFALAFEL! Malmös specialité!

 

jag! och stadsbiblioteket i bakgrunden! SNYGGT!

 

 


Mitt valborg från borgholm, kalmar, karlskrona, ronneby, karlshamn, kristianstad till malmö!

 

Förlåt för dåligt uppdaterad blogg! I fredags begav vi oss från Borgolm, Öland för att åka tillbaka mot Malmö. Men innan dagen var över hade vi hunnit med att se massa städer och intressanta platser! Så som Borgholm, Solliden och Borgholmsslottsruiner, Kalmar, Kalmarslott och Salve, Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Kristianstad och till slut Malmö. Det var verkligen så otroligt roligt att få åka in i varje stad och kika runt lite! Det hinner man ju inte riktigt med under en vanlig hektisk vecka! Så denna veckan som gått har verkligen varit en utav mina bästa resveckor under året!

 

jag vid slottsruinen

 

Minnesstod av Drottning Victoria

 

Ingången, till min framtid!

 

Solliden.


Vi fick inte gå in på Solliden men vi fick stå utanför som två mobboffer och titta in. En vänlig själ lånade min  kamera och fotade åt oss. Jaa, mobboffer va det ja? haha, men otroligt roligt. Vi stod länge och väl utanför och fantiserade om prinsen och vägen till hans hjärta! Snygg är han iaf. Det kom vi fram till.

 

HAHA, jaa här är beviset. två mobboffer.

 

utanför Sollidens portar fann vi denna vackra vy!

 

Jag på heden med en fårskalle.

 

Efter besöket hos kungafamiljen åkte vi in till Kalmar och kikade in på Salve. Ni minns det där sommarbarnprogrammet som visades från en medeltidstad vid namn Salve? Där var vi! Och det var coolt men öde.

 

Coolt ja,

 

Här fantiserade vi vidare om riddare...

 

 

 

vackra Mary!

 

maria och jag!

 

Därefter åkte vi in till Kalmars centrum och kikade på Kalmar slott! Otroligt vackert slott.

 

 

 

jag

 

 

och slottet. vi står på muren.

 

Sen efter lite lunchande, fikande och så åkte vi vidare till Karlskrona! En stad jag aldrig varit i tidigare. Superfin stad!

 

Vacker arkitektur står hela sydsverige för!

 

På Coffeehouse stötte vi på en rolig människa.

 

 

 

Här nedan ligger marinbasen! Och dit åkte vi för att fota, den enda bilden vi fick var denna...


Utdrag ur Marias blogg:
"Sen så ville Johanna fota Marinen nere i hamnen men där fanns stora skyltar på att det var förbjudet. "Äh jag gör det ändå" tänkte Johanna, "det är ju ingen som ser".

Men det var det... Ut kom en militär springandes i fullfart och ville se hennes bilder, radera dem och se hennes legitimation, som hon hade i bilen...


Självklart var det för att han ville se hennes ålder och namn så han kan leta upp henne på facebook...

Militärer och vardagsromantik hör ihop liksom..."

 

och efter att ha blivit jagad av en och annan marinsoldat åkte trotsiga jag över till andra sidan och fotade! haha, jag och min envishet.

 

Väl tillbaka i Malmö käkade vi god Valborgsmiddag alla tjejer och sen åkte vi ner på stan och tittade på en brasa! (under dagen räknade vi brasor, och tio brasor såg vi under resan!)

 

 

 


update.


jag lever och är tillbaka i göteborg efter jordens bästa vecka! har massa bilder och roliga saker att dela med mig av men just nu krånglar vårt internet alldeles för mycket så detta bjussar vi på imorgon istället!

här hemma myser vi med rostade mackor och te. ska strax hoppa i säng och tänka på allt roligt som hänt!
hörs imorgon!

SOVGOTT!

lördagsbrunch i malmö!


Jag lever och mår bra. Sjukt bra. Kommer stanna kvar i Malmö tills imorgon, busstiderna va lite knasiga och jag kände att en dag till i Malmö inte vore inte helt fel! Så nu har vi precis slängt i oss lördagsbrunchen och ska strax gå ner på stan och kika lite i butiker och i parkerna här! Visste du att Malmö är en riktig parkstad? Det kryllar av parker och fina platser! Jag gillart!