fredag, valborg och syd!


Godmorgon! Idag ska vi åka tillbaka till Malmö men först kommer vi hänga ett tag till både på Öland och i Kalmar! På vägen till Malmö stannar vi till i Karlskrona och Karlshamn! Jag har aldrig varit i varken Karlskrona eller Karlshamn så det ska bli spännande att se vad dessa städer har att erbjuda! Nu blir det frukost nånstans i Borgholm! Dagen kommer såklart dokumenteras!

PUSS på er!

you will be mine

 

Idag har vi ätit frukost vid Borgholms slottsruin, åkt till Kalmar, hållt två gruppträffar, suttit på café, gått genom Kalmar och tittat på Kalmars vackra slott, gått på stan, tittat i köpcentrumet, ätit mat i bilen, skrattat åt allt och ingenting, handlat på second hand och ätit middag hos Linda som jobbar som präst här i Borgholm! En otroligt rolig och händelserik dag!

 

på väg mot Kalmar

 

Kalmars slott!

 

Jag

 

Vackra Maria!

 

 

Jag har en ö!

 

Kalmar är nog en av Sveriges mysigaste städer! Och står garanterat på min topp-tio lista över bästa städer!

 

Maria är astaggad!

 

Köpcentrumet Baronen!


music of today


American boy - Estelle ft. Kanye West

godmorgon stjärnskott!


Godmorgon! Idag kommer vi åka tillbaka till Kalmar för två gruppträffar och åka vidare till Färjestaden som ligger här på Öland! Till detta har vi tänkt besöka några slott och se om vi hinner gå lite på Kalmars gator också innan vi måste åka tillbaka till Öland! Ikväll är vi hembjudna på middag hos en av öns präster! Ska bli supermysigt!

Jag återkommer senare! Hoppas ni får en solig och fin dag!

skitskitskit



music of today


Warning sign- Coldplay



the story continues

 

Idag vaknade vi en aning kalla och lite möra efter en hård natt. Varken jag eller Maria sov särskilt bra så i natt hoppas vi på bättre lycka! Startade i alla fall dagen med två gruppträffar i Högsby för att därefter fortsätta mot Kalmar och lunch och sen ut till Öland där vi kommer bo ända tills på fredag! Fina dagar! Trots regn idag så har vi överlevt. Dagen har fullgjorts med många skratt! För det är såna vi är.

 

Åt grekisk buffé på Zorbas i Kalmar till lunch!

 

Sen gick vi en kort promenad genom en liten del av Kalmar och jag fotade en fin gränd.

 

 

På vägen ut ur Kalmar var jag tvungen att fota KD:s kansli i Kalmar;) Allt för att göra mina KD-läsare stolta!

 

Påväg ut mot Öland som ni ser där framme!

 

Öland! Här har jag tillbringat en av mina bästa somrar någonsin!

 

Efter en ungdomssamling för konfirmander så gick vi och åt på ett av Borgholms hak! Detta var ett av de finare haken jag varit på!

 

 

 

 

Jag

Ett öde Borgholm, sist jag var här var det stekande sol, marknad på torget, och tusentals människor! Idag var de tinte en kotte där..

 

Fin kyrka! Här inne höll vi samlingen för alla konfirmander!

 

och inatt har jag bytt ut soffan mot en riktig säng! FANTASTISKT!


från malmö till vimmerby till högsby!

 

Idag jag varit på massa nya ställen i både Skåne och Småland! Bäst var såklart Vimmerby! Där åkte vi förbi både Astrid Lindgrens värld och fikade på Brödstugan (jaa, ni hör ju hur mysigt det låter!) mitt i samhället tillsammans med en tjej som heter Rebecka! (hon är jordens coolaste skolgruppsledare!) Sen åkte vi vidare på Högsby där vi bor i natt! Jag ska sova på en soffa. Livet som teamare är glammigt!

 

Astrid Lindgrens skola i Vimmerby!

 

I Högsby åt vi middag på detta fantastiska hak!

 

Maria!

 

Mina kycklingspett

 

Jag

 

och när vi kom till kyrkan möttes vi av denna fantastiska skapelse! UUUH!

 

 


Vackra malmö!


Godmorgon MALMÖ! Jordens mysigaste kväll igår så tid för bloggen fanns knappt. Det första vi gjorde när jag kom fram var att åka en guidad tur av Maria genom stan! Så nu har jag sett allt man bara måste se. Strax hoppar vi i bilen och beger oss mot Högsbo! 4,5 timme bil har jag hört! Sweet.

Mina resväskor

 

Busstationen

 

Jag

 

Turning Torso, här inne finns det vanliga lägenheter att hyra! Gött med den utsikten!

 

Mitt emot Turning Torso i det finaste bostadsområdet i Malmö ligger detta!

 

Vackra Maria!

 

Bakom oss är Turning Torso och här är HAVET!

 

Bron över till Danmark! Vackert!

 

 

Zlatans hus som jag bara var tvungen att fota!!

 

 

Ett vackert slott. Här var vi på klassresa när jag gick i 6an. Jag var kär i en kille i klassen och vi smsade (HAHA!) hela resan. Det var tider det.


vi är som ett gammalt par du och jag.

 

Vi är som ett gammal par, du och jag. Vi ringer varandra åtminstone en gång per dag. Bara för att se så att allt är okej och berätta om något nytt som hänt. (Ja, det händer ju saker i våra liv jämt!) Vi bryr oss överdrivet mycket om allt som händer i varandras liv. Och snart avslutar vi säkert varandras meningar också. För vi är ju som ett gammalt par, du och jag.

 

Malin och jag på min 21årsdag!

 


music of today


If you're not the one - Daniel Bedingfield



Den här vackra låten fick jag en gång av någon jag höll väldigt väldigt kär, detta gör såklart att den blir ännu vackrare och berör ännu mer.

idag trotsar jag diverse sjuka saker.


Hejhopp! Idag kommer jag trotsa både hosta, förkylningsröst och allt vad sjukt heter och bege mig till varmare breddgrader! Nämligen mitt älskade Malmö! Det var ju minst hundra år sen jag var i staden och nu är det dags! Under kommande vecka kommer jag resa i den sydliga delen av Sverige och tillsammans med Maria kommer detta bli svinkul! Jag kommer alltså ha en betydligt roligare vecka nu framöver än den som var! Och detta påverkar ju också bloggen och dess innehåll! Så ni, kära läsare, har också ett och annat roligt att se fram emot!

Nu har jag gjort klart dagens i form av jobb och ska nu packa ihop det sista innan jag slänger på mig kläder!

Må så bra i solskenet! Ses snart!

skit skit skit. här ska vilas!


Hej! Jag är ledsen att bloggen får lida pga. jag är sjuk. Men det är väl så det blir? Inga äventyr när jag måste kureras. Och apropå äventyr så försökte jag mig verkligen på ett idag, jag kom till stan var där en halvtimme men var tvungen att åka hem igen! Var tydligen för sjuk för att klara så "lång" tid ute. Tanken var att jag skulle fika med Emma och Hampus för att därefter möta upp Josef nånstans och snicksnacka en stund till! Men icke sa nicke, efter 32 min i stan sa kroppen stopp och jag var tvungen att, fort som tusan, hoppa på en spårvagn hem. Trist! Men jag får helt enkelt vänta tills jag bli frisk! Så istället för att deppa så ska jag mysa här hemma! Det är ju ganska mysigt trots allt. Favoritmusik, te och tvplay!

Göteborgshjulet aka. GO!

 

Vackra Göteborg! Åh vad jag kommer sakna detta när jag flyttat..

 

 


melody gardot står för lördagsunderhållningen

 

Check! Dagens äventyr är avklarat! och det blev inte roligare än så här. Coca Cola ZERO, en hyrfilm, en tidning, tandkräm, halstabletter och slemlösande medicin. Det är otroligt frestande att åka ner på stan, jaa ni ser ju vädret! Inte ett moln på himlen! Men jag har lovat både mamma och Malin att vara hemma och vila, så detta måste åtföljas.

Jag har trots allt en skön lördagsfeeling. I bakgrunden spelas Melody Gardot! Och jag tror att det är hon som står för feelingen faktiskt.

 


music of today


Somewhere over the rainbow - Melody Gardot

godmorning saturday!


GODMORGON HJÄRTAN! Solen skiner utanför och himlen är klarblå. Helst av allt hade jag velat möta upp vänner i stan, sätta mig på en uteservering, prata om livet och dricka kaffelattes hela dagen! Men eftersom jag fortfarande inte mår så bra så kommer jag tillbringa dagen hemma! Men för en gångs skull känns det ändå helt okej. Jag tänkte gå och hyra några filmer vid torget och springa förbi Apoteket (måste fylla på medicinskåpet med halstabletter och slemlösande! fräääsch)

PUSS!

Rastlöshet är bara förnamnet.

bild


Idag ligger jag i sängen och har gjort det sen imorse. Min stora önskan var att få träna idag på Actic (f.d Nautilus) men det är ju bara och glömma! Är ju fruktansvärt täppt i näsan och C-vitaminbrus och Alvedon är det enda som biter. Hoppas på bättre tider! Att ligga till sängs så här är inte direkt "my cup of tea" så att säga. Rastlöshet är bara förnamnet.


men jag vill i alla fall säga att det inte finns något finare än vänner som ringer och tittar till en eller sms:ar ett uppmuntrande meddelande! såna vänner har jag! de finaste.

skövde-töreboda-göteborg


Gådagens lunch tillbringades på en trevlig liten Thairestaurang i Skövde! Och när vi kom till Göteborg sken solen som aldrig förr och himlen var KLARBLÅ bokstavligen! Fint va?

Min kollega och vän Viktoria

 

Jag

 

och den fantastiskt blåa himlen!


news


Igår fick jag dessutom veta att både Josua och Cattis kommer teama med mig nästa år på media! Snacka om dreamteam gånger tusen! Det här ska firas!

solen skiner och himlen är blå.


Godmorgon! Se vad en natts sömn kan göra, ännu mer sjuk och hängigare än någonsin! Trist! men det skiter vi i, för idag skiner solen och himlen är blå! Vad jag har förstått så snöar det i Uppsala! Inte mig emot då jag nu befinner mig i västra delen av vårt land. Idag har vi en gruppträff i det lilla samhället Töreboda, därefter åker vi hem! Och det ska bli väldigt skönt känner jag. Men innan dess ska vi upptäckte Skövde stad!

Hörs i eftermiddag! Kärlek.

väst är bäst


Att teama i Väst har ju såklart sina fördelar. Som att få åka färja på arbetstid och få se vackra utsikter!








Dagens fyra betraktelser.


Okej, när man är ute och reser runt i Sverige så pass mycket som vi gör lägger man märke både till det ena och det andra. En del lite mer normala saker och en del avvikande saker. Idag var vi i Lysekil. Och dagens betraktelser från denna udda men charmiga stad fick oss att skratta både en, två och tre gånger. Så här kommer de, dagens betraktelser.



1. Gallerian. Gallerian utan stort G. Här inne fanns... ingenting?




2. Lysekil måste vara den enda staden i Sverige med ett...rumphus? Låter spännande!



3. VÄLKOMMEN IN! Vart då? - I LASTBILEN!!! - njaeee, kanske inte.




eller är jag den enda som inte skulle vågat mig in? vem vet. plötsligt fälls dörren igen..



4. Den poserande bebisen! Den här bilden kunde vi inte sluta skratta åt. Helt kolosallt rolig! Har ni inte sett en poserande bebis förut? I så fall finns hon i ett skyltfönster i Lysekil. Dock en aning lättklätt.






där satt du. och jag undvek din blick.


Under gårdagen åkte jag både tåg, buss och bil för att komma ända hem till Göteborg.  (Jag har blivit NG-"skadad" för numera är det inte alls jobbigt att resa så länge, det kändes mer "skönt" att jag slapp köra själv. Ja, ni hör ju bara!) Och under mina 6 timmar på buss, såg jag till att ha något att roa mig med så jag plockade med mig en bok som jag fick i present av Jossi när jag fyllde år. "Kronprinsessan Victoria - Privat" heter den. Ett dygn tog det mig att läsa ut den. Gissa om det var en bok värd att läsas? - Så otroligt intressan. Jag tror att jag känner henne nu. Kronprinsessan Victoria alltså.


sjuk men glad ändå

skit skit skit. jag har åkt på en rejäl däng sjuka. när jag pratar låter jag som en transa. och när jag hostar kommer all världens slem (samlat på en och samma plats, i min kropp??) upp i min stackars hals! och inte nog med detta dunkar mitt huvud. jaa, dunkar. bokstavligen. men hur som helst, det var inte detta jag hade tänkt skriva om utan om morgonens bravader. imorse väcktes jag utan förvarning av vickan 06.50, detta medförde att jag några sekunder senare gjorde ett mycket snabbt 10 minuters-packa-resväskan-vakna-ryck (amanda som egenetligen skulle resa med Viktoria blev nämligen sjuk). så nu är jag på en oerhört spontan resvecka. och idag har jag och viktoria avverkat både lysekil, skara och skövde. hejNGLIV! jag har lärt mig ett och annat under året. som att aldrig säga nej. och att packa på 5 min.


music of today


Everything - Michael Bublé

when you took my heart


Nu är jag påväg till Göteborg. Hur som helst vill jag bara visa er anledningen till Uppsala! Så otroligt fantastiskt bra är detta! Se bara. Espresso house och SUSHI YAMA samlade på ett och samma ställe! BREDVID VARANDRA. Genialt! (passade på att fota nu när jag ändå var där inne, den nybyggda centralstationen känns exakt så fräsch och härlig som en tågstation ska kännas! LJUS OCH FIN. Bra jobbat Uppsalapolitiker!)

 

 

de har den godaste Chailatten ever!

 

SUSHI YAMA, äter jag sushi i Göteborg så är det på nyöppnade Sushi Yama! Och nu har vi fattat grejen i Öst också!


music of today


Footprints in the sand - Leona Lewis

min tisha



where did you go?


Jag dör lite. Mitt Uppsalatjat tar aldrig slut men se bara så fint det är! Jag längtar till flytten hem, även om Göteborg och vår är en oslagbar kombination som varenda männska borde uppleva!

min kaffepaus på waynes. en av tusenmiljoner

 

jag är såld på waynes och ska jag fika nånstans i stan så är det här.

 

ja, ni ser ju, vackert? - SVAR JA!

 

fint.


dailies.


VÄNNER! någon mer som kan stava till förkylning? HUA, det är ju verkligen inte roligt för fem öre, men nu känner jag sakta men säkert krafterna återvända! skönt. planerna för dagen var från början att jag skulle hälsa på min barndomsvän Emelie i Stockholm! (hon som jag är sjukligt stolt över, snaart ser ni henne i musikbranschen och hör hennes röst ljudas!) men eftersom jag varit så förkyld, trött och sliten de senaste dagarna, laddar jag istället batteriet och skjuter upp vår dag tills senare i maj!

Har iaf hunnit med att gå till tandläkaren nu på morgonen. (lyckades byta till mig en avbokad tid så jag kan åka hem till Göteborg hyffsat tidigt imorgon!) kaffe på Waynes med Mallan och en kort kort butiksrunda. Ska nu prova en ny dagcremé! Spännande?


sånt här älskar jag mest!


I julas fick jag en julklapp jag gladdes rejält över! Nämligen ett nagelkit som förstärker och reparerar brustna och slitna naglar! (Och detta är ju såklart något jag var i stort behov av!) Då jag befunnit mig största delen i Göteborg nu efter jul och denna dag är den första då jag bara sitter hemma och inte gör något vettigt, så tog jag mitt förnuft till fånga och började trixa med detta. Och jag har nu insett att det här gör MIRAKEL för naglar och händer! Lyckliga jag som fick en så fin julklapp. Tack Michelle och Oskar!

fin förpackning

 

sjukt bra beskrivning i varje förpackning för hur man gör och hur man använder varje produkt

 

avslutar behandlingen med underbart mjuk handcremé.

 

"nagellack" alla med olika funktion.


music of today


Haven't met you yet - Michael Bublé



från förhållandesnack till världsproblem.


Igår trotsade jag min förkylning (trots att jag får sona för mina synder idag, ligger hemma i krasslighetens krasslighet och försöker bli frisk!) och åkte både hem till Malin, fikade med Emelie och gick hem till Maria med massa brudar! (Maria, jag, Catta, Emma Olsson, Ester S, Charlotte, Emelie, Theresia, Viktoria och Maja!) Vi hade en supertrevlig kväll med snack om ALLT mellan himmel och jord, från förhållanden till världsproblem och hur de kanske skulle kunna lösas. En riktig tjejkväll helt enkelt. Så tack brudar för en fantastiskt mysiga timmar!

SNYGGMARIA!

Charlotte och Viktoria


Catta, Maja, Charlotte och Viktoria!

 

Theresia

 

catta och maja

 

 


en sjukling två sjuklingar


Innan jag hade en snabbfika-update med Emelie inne på Waynes och innan vi gick till Maria hann jag springa förbi sjuklingen Mallan för att ge henne lite omtanke och supergod bli-frisk-dricka!

jag

 

Mallan,

 

den magiska drycken. jag älskar den! I somras hade jag körtelfeber och Isak köpte med sig drösvis av sån här dryck för att jag skulle bli frisk. Och det blev jag! (Efter en vecka, det ni!)

 

jag

 

malin i sin garderob och så jag som fotar

 

vi två

 


one wish


Godmorgon vänner! Söndagsmötet har jag lyssnat på via internet eftersom min förkylning än så länge vägrat lämna min stackars kropp. Ikväll är jag bjuden på fest hos en gammal vän här i stan. Får se i vilket tillstånd jag befinner mig i när det närmar sig, vore dock otroligt roligt att få träffa vänner!

Music of today lägger jag upp i nästa inlägg. För övrigt skiter vi i den där "musik på kvällstid"-grejen. Jag lägger upp låtarna när jag kommer ihåg det, funkar bättre så skulle jag tro!

Ta vara på era vänner idag!

livet på en pinne

 

Igår innan mötet såg det ut så här! Vi var glada och solen sken. Och jag var med min Malin I UPPSALA! Livet på en pinne!

jag och mallan

jag

 

malin


music of today


Don't panic - Coldplay


jag sitter fortfarande i soffan med täcke, ELLE, en kaffe och datorn i famnen. och eftersom jag längtar efter emma så lyssnar jag på Coldplay, lite för att dämpa saknaden. eller nåt.

where did you go?


jag är ledsen för superdåligt bloggande de senaste dagarna. efter min dag av feber så tappade jag energin att fota mina dagar så igår glömde jag bort kameran också men hade helt klart desto roligare bland drösvis av folk i kyrkan! det kallar jag mingel utan dess like. jag och mallan superracade bland folk och hade verkligen så roligt! idag ska jag möta upp fröken på stan och sen ska vi eventuellt äta middag ute nånstans ikväll innan vi går hem till maria vethe som har häng med vänner!

Idag är det både blåsigt och lite kyligare än tidigare så därför längtar jag mer än någonsin till de där 25 graderna och sol som förhoppningsvis inträder om någon månad eller så.

 


music of today


You and me - Gustaf Spetz

hey soulsister


Solen skiner och himlen är blå. Ska stoppa i mig lite mat, sätta på mig kläder och bege mig ner till stan, har några ärenden att göra (däribland en blankett till KD!) Ikväll är det ungdomsmöte i kyrkan som jag har tänkt gå på! Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker tillbaka till Göteborg och våren där! Ska bli skönt att börja jobba som vanligt igen efter all ledighet!

Önskar er en fin dag.

most of all, I miss that I liked liking you


music of today


I wanna dance with somebody

sunshine


Godmorgon solstrålar! Har precis fått i mig dagens dos frukost och ska strax springa till bussen. Ska möta upp Rebecca i stan. tanken är att vi ska kika igenom H&Ms rea som släpps idag! Jag är taggad. Sen får vi se vad dagen mer har att erbjuda. Har ont i halsen som tusan så får kanske åka hem och kurera mig i värsta fall.

Hoppas ni mår bra!

en eftermiddag i solen

 

Yes. Så här soligt har det varit i Uppsala de senaste dagarna! Vilket är helt fantastiskt mysigt! Efter utbildningen dumpade jag mina väskor hemma och begav mig sen till stada för att umgås med Malin en stund! Vi köpte med oss juice och kaffe från Waynes och satte oss vid berömda fyrisån! (Uppsalas givna mötesplats under den somriga delen av året!) och där tjötade vi på ett bra tag för att sen gå vidare och kika i några av stadens butiker. Med mig hem fick jag ett riktigt kap för 150kr. En klänning jag gått och känt på alldeles för länge! Men se vilket resultat det gav! Trevligt. Ikväll har jag gått en promenad med Isak och sen suttit bänkad framför tv:n och Fuskbyggarna.

Sol vid fyrisån!

 

mallan!

 

min juice.

 

jag

 

den fantastiskt blåa himlen.

 

och fyrisån!


kärlek med ord.


förlåt för sämst uppdatering de två senaste dygnen. det beror mest på att jag varit på utbildning med jobbet. på landet. utanför uppsala. utan dator. och lite för att jag är så fruktansvärt sliten? jag förstår inte. det är som att all energi har sugits ut ur mig. jag orkade inte ens åka ner på stan för att fika med isak. kraften är borta. men för att i alla fall bjuda på något vill jag att ni läser
den här texten. den beskriver kärlek. så ärligt och så fruktansvärt vackert. jag fick en tår i ögat. jag älskar texter om kärlek. särskilt den här.

21 år och lycklig ända in i hjärtat


Här kommer de utlovade bilderna från födelsedagsminglet! Både nya och gamla vänner kom! Och det bästa av allt var glädjen att ha fina människor runt omkring sej en hel kväll! Dyrbara människor. Eftersom jag fyllt 21 passade jag på att se till att göra något i samband med det! (bilder lånade av fotograf-malin)



jag och mallan

Vickan och Emelie

 

babbelhörna

 

 

 

Vickan

 

Emelie!

 

Frank och Emelie

 

Snyggisar

 

fika

 

och frukt!

 

Emelie, jag och Sara!!

 

MAllan och Franken

 

brudarna som gör en varsin min.

 

Rebecka och Emelie!!

 

 

Nghörnan;)

 

 

 

 

Maria!

 

Paketöppning! Och gissa om jag blev lycklig? Så otroligt fina presenter.

 

däribland böcker, presentkort (H&M sammanlagt 800kr+okänd summa!), Solisar, doftljus och en tavla m.m. LYCKA!

 

Tack alla för en fantastisk kväll! :)

 


music of today


Lala Song - Bob Sinclair



gooodmooorgon nya veckan.


Godmorgon! måndag-onsdag är det utbildning med jobbet som gäller! så nu på morgonen ska jag packa väskan och förbereda inför dagarna! Och på onsdag ska jag hänga med bland annat hänga med Malin och Emelie! (gäller att passa på!) och på torsdag tänker jag hänga på låset på stan för att göra några inköp! Fredag blir det fredagshäng hos fröken Vethe. Helgen är ännu oklar, funderar på en Stockholmstripp? Ser hur som helst ut att bli en skön vecka! Lycka.



förhoppningsvis lägger jag upp bilder från festen ikväll! PUSS!


hejhopp födelsedag.


Tacck för en fantastiskt fin kväll! Perfekta presenter och snygga gäster. Kan ju inte bli annat än bra.


Sweet. Jag hade en helt underbart rolig kväll. När drösen av folk gick fylldes det på med nya och så höll det på fram tills för en stund sen. Jag gillar det helt klart! Har fått rejäla catch-ups med fantastiska vänner, gamla som nya, och jag är så lycklig över att få flytta till Uppsala i maj. Då ska jag verkligen se till att börja umgås med alla underbara här i stan! Hade faktiskt glömt bort att det var så här kul att umgås med Uppsala! Det är helt fantastiskt kul!

dagen i korthet.


Nu åker jag strax till kyrkan för söndagsmöte. Ikväll hänger jag här hemma på lite födelsedagsmingel!

SCONESKVÄLL och goda vänner.

 

Tacka vet jag scones, te och fantastiska vänner! Har du någon gång haft den där känslan av att du kan lyckas med vad du vill? Att du är oövervinnerlig? Jag kan på sätt och vis känna så trots allt som händer runt omkring mig. På något vis tillåter jag mig själv att vara ledsen och gråta en stund för att kort därefter skratta med mina fantastiska vänner och tänka att nu är det bara jag och min framtid, som jag får styra alldeles själv, vart jag vill! Så kände jag igår när jag satt där skrattandes, eller nästan gråtandes, av allt skratt. Vi hade verkligen en underbart mysig kväll. Och istället för att käka middag ute, axlade vi om och åt nybakade scones och drack te hos Carro och Paulina! Så otroligt mysigt! Och vi vek oss av skratt och avslutade sen kvällen med ännu mer skratt framför tv-serien Solsidan! En helt galen serie fullproppad av roliga repliker och kaosartade situationer! Helt fruktansvärt, sanslöst, kul!

 

scones, kex, vindruvor, te, ost och marmelader.

 

Emelie, jag, Mallan, Amanda och Rebecka. Saknas på bild gör Carro och Paulina.


Här har du sanningen. 1a april. Ironiskt nog.

Okej, jag ska berätta som det är. Mest för min egen skull och för att det inte går att hålla inne längre. Stundvis känns livet ganska fint till och med. Det är liksom fint men samtidigt ofint i en helt okej kombo. Vi har gjort slut. Isak och jag är inte tillsammans längre. Det känns tråkigt samtidigt som vi har pratat igenom detta och insett att vi just nu fungerar bäst som vänner. Framtiden är det ingen som kan säga varken bu eller bä om men vi har fortfarande god kontakt och kommer fortsätta ha det så.

Kärleken är ibland krånglig, oförståelig och komplicerad. Den blir inte alltid som man tänkt sig, men där en dörr stängs öppnas alltid ett fönster! Så även nu.

filmsession

 

Idag fick jag agera inhoppare för en filminspelning! Inget avancerat men ganska roligt smakprov på vad jag kommer göra till hösten! Detta fick mig såklart att längta ännu mer till att sätta igång med projekten och börja filma!

 

Kameraman!

 

Justina och Sofie

 

SUDDIGT men den grymmaste skådisen ever! haha vilken man.

 

Jag

 

Emelie.


music of today


Halo - Beyoncé

Jag vet någon som sjunger den här bättre än Beyoncé. Det ni.

Godmorgon världen, godmorgon lördag, hejdå panik!


Japp, lördag morgon har aldrig smakat bättre. Jag har sovit länge och ätit en god frukost och druckit en kopp kaffe. Nu är jag på banan igen! Idag ska jag möta upp en gammal vän, Carro och fika, uppdatera och prata om livet! Sen ska jag ev. möta upp en kompis från bibelskolan förra året och ikväll vankas stormiddag på en av stans restauranger med ett gäng människor från stan! Jag njuter varje sekund av att vara här i Uppsala och jag älskar att bara kunna åka ner på stan, springa in på H&M, babbla med Mallan en stund och strosa vidare!

Vad ska du göra idag?

ungdomsmöte och mingel. mitt hjärta bankar lite för hårt


Avslutade dagen på ungdomsmöte och massvis av mingel efteråt! (älskart!) och sen åkte jag hem. Haha låter som en kul kväll va? Ingen dokumentation från kvällen då jag var alldeles för trött för att ens tänka kamera och foto. Men imorgon är jag taggad igen för foto! Då ska ni få följa med mej på äventyr. Härligt med ledigt va? - OJA!


ja, och mitt hjärta bankar lite för hårt. jag har en tråkig sak att berätta men det vill jag inte ta nu. Ska samla mina krafter och berätta sanningen. En annan dag.

ett litet smakprov från dagens photoshoot.

 

Gissa om det tog lång tid att få till detta lilla projekt? - en stund ja. Från 15-19 höll vi på och pulade med detta och jag var galet hungrig när vi äntligen blev färdiga. Hur som helst är jag nöjd över resultatet och hoppas att det blir snyggt när det väl kommer ut. Här är några utav bilderna från idag dock är det inte dessa bilder vi kommer använda oss av senare.

 

fotograf jag.

 


music of today - i'm goin back home to the west coast


West Coast - Coconut Records


I m goin back home to the west coast

I wish you woulda put yourself in my suitcase

I love you

skön start på en skön fredag


Har precis varit och tränat! Är ljuvligt skönt att få undan det så man har det gjort. Styrka och kondition stod på schemat! Det ultimata. Har käkat frukost och ska strax göra mig iordning för dagens bravader. Idag ska vi fota och styla och behövs det har jag gjort mig redo för att springa runt på stan och köpa in eventuella plagg som kan behövas.

Ikväll möter jag upp vänner och går till kyrkan! Det ser jag verkligen fram emot! Vad ska du hitta på idag när det är fredag och allt?


För övrigt önskar jag er en fantastiskt fin dag!

Kärlek. Jag saknar dig Emma Hellbom. Kom hit!


bilder från igår.


Mallan dokumenterade gårdagen vilket jag själv inte gjorde (men alltid brukar göra) så därför lånar jag några bilder av henne!

jag längs fyrisån



Mallan

 

 

Vackra Uppsala!

 


sökes


Är du en blond tjej, medlem i KDU, bebodd i Uppsala och vill agera modell imorgon? Hör av dig! Jag är i STORT behov.

music of today


American boy - Estelle

hoho


Planering av min framtid! - jaa, så började dagen. Lunchande med Sara Olow längs fyrisån med en cupidosallad i handen mötte vi våren och solen! (fantastiskt! det är vår!) Därefter mötte jag snabbt upp Mallan, sa hej och hade en snabb catch up, därefter sprang jag på Jonas (som jag inte sett på ÅR OCH DAR! och vi babblade på om allt mellan himmel och jord!) sen kom Isak och vi Ny generations huvudkontor, hälsade på människor och åkte sen till honom, umgicks, pratade, skrattade och hämtade hem kartonger och väskor (första prylarna av mitt flyttlass till Uppsala) och sen fick jag skjuts till stan. Gjorde några ärenden och gick sen hem till Mallan med en kasse mat. Där har jag hängt kvällen ut och det har varit så mysigt! Jag är så tacksam över att få vara i Uppsala de här dagarna! Jag älskar det och jag älskar tanken på att jag kommer bo här om bara någon månad!!

Nu är jag hemma och imorgon ska jag luncha med Carro och göra ett litet stylistjobb för ungdomsförbundet KDU:s räkning, som ni så småningom kommer se resultatet av! På kvällen åker jag givetvis på ungdomsmöte i kyrkan! Det är ju fredag!

KÄRLEK!

ett axplock från gårdagens fantastiska presenter!

 

Igår fyllde jag ju som sagt år och fick ju en heel drös med vackra presenter och behövliga saker! Här är ett axplock från gårdagens fantastiska presenter!

 

Från min farmor fick jag en packe strumpisar fyllda med pengar! TACK FARMOR! (hon hittar alltid på nya idéer att gömma pengar på!)

 

Linne och en sjal (och kjolen jaghade på mig igår)

 

skor och en prickig sjal (jag tidigare hade gått och känt på)

 

Fotoram med bilder på oss.

 

klänning, sockar och jordens snyggaste ringar från H&M TREND. tackmallan.

 

the magic. Kuvert innehållandes en massa pengar;) GLÄDJE? - svar ja. Tack mammaochpappa!

 

min favoritchoklad.

 

kjol från H&M:s the garden collection, nagellack i två färger och den perfekta toppen från Weekday. (BRALLAN TACK!)

 

de perfekta träningskläderna!! Och då menar jag P E R F E K T A! de sitter som en smäck.

 

haha söt lapp som låg i ett av paketen från Sofia på H&M! :)

 

 


en perfekt födelsedag.


Min födelsedag har då varit helt perfekt! God mat, prinsesstårta och fantastiskt rolig gemenskap! Vackra presenter och mycket kärlek. Gissa om ljudnivån var på hööög nivå! Skratt och stoj hela eftermiddagen och på kvällen gjorde vi oss lite fina och åkte ner på stan. Jag mötte upp mina fina vänner och fikade på café Åkanten med utsikt över Domkyrkan. Vi pratade om livet och om framtiden. Jag delade mina tankar och de sina. En lyckad dag och en trevlig kväll! Tack vänner och familj för att ni gjorde min dag så speciell!



jag öppnar paket från mallan!

 

bild lånad av malin

 

snyggot i klänningen från the garden collection, för övrigt to die for.  (H&M)

 

detta är sann glädje och lite yta. men ussccch så glad jag blev för denna brudens alla presenter! för tusan helt perfekta.

 

vi tre.

 

haha min blick som säger att den är underbar.

 

fick en ram med massa foton på, på oss och alla miljoner upptåg vi haft tillsammans

 

prinsesstårtan jag beställde hem!

 

ramen och oss

 

fikastund

 

KÄRLEK

 

jag (bild lånad av M)

 

mallan (bild lånad av M)

 

på kvällen avslutades det med morotskaka och te.

 

Emelie!

 

jag och mallan

 

 


GRATTIS TILL MEJ SOM FYLLER 21!!


Japp, idag fyller jag 21 och har aldrig varit mer nööööjd! Mitt liv går framåt och uppåt hela tiden och bara tanken på vad detta år kommer att innehålla gör mig såå lycklig! Så grattis till mig som fyller 21!

Idag ska det firas som aldrig förr med både släkt och vänner! Och kl. 12.30 ska jag hämta min beställda tårta!


 


I don't know what the future holds, but I know who holds the future.

 

Sol och kärlek i luften. Dagen erbjöd både kärlek och sol. Och mycket mycket värme. Jag har sprungit i butiker hela eftermiddagen (och jag älskar det!) och fick hem både det ena och det andra i påsarna! Extra mysigt var såklart att jag fick med mig alla mina syskon ner på stan, samtidigt! När någonsin förut har detta hänt i världshistorien?

- Aldrig.  Så det var mysigt. Tanken för kvällen var sconeskväll med Amanda, Sofia, Rebecka och Isak men jag tackade nej denna gången och myser hemma istället. Känner tröttheten komma över mig och suget efter att sova blir bara större och större för var minut som går.

 

i väntan på Gabriella så ställde jag upp för posering.

 

HON ÄR VACKER!

 

jag

 

Gabriella, jag och Christian

 

..och vad jag kom hem med;)


i'm in!


Okej. Idag ringde mediachefen på Ny Generation och meddelade att jag blivit antagen! Jag kommer alltså jobba på mediaavdelningen nästa år! Jag är lycklig! Detta är helt klart rätt beslut och jag vet att jag kommer utmanas på många områden som jag vill lära mig mer på! Jag kommer jobba med allt det som jag verkligen vill bli grym på, fota, skriva och filma! Jag kommer bli bättre på programmen och lära mig allt det jag drömmer om.

KÄRLEK!

music of today


Posters - Jack Johnson



glädje i stan!


Glääädje i stan må jag säga. Igår när jag gick med Mallan från Ayakos kände jag verkligen ett lyckorus i hela kroppen! Jag kan inte riktigt sätta fingret på anledningen men jag kände mig verkligen glad. På riktigt! Mest för att jag vet att jag snart befinner mig i Uppsala och att jag kommer bo här bland alla fantastiska människor och vänner, utan att behöva avbryta efter en kort helg eller efter några dagars ledighet!

Nu har jag väntat alldeles för länge med det där presentkortet, så idag gäller det. Planerar att käka lunch hemma och sen åka ner på stan! Solen skiner och det är vår!

you made my day

 

Godmorgon. Hann ju inte riktigt med gårdagens bilder och blogginlägg så här får ni bilderna från igår istället! Startade dagen med en låång frulle och åkte sen över till Emelie där jag fick både lunch, trevligt sällskap och kaffe! Därefter åkte jag ner på stan och mötte upp Mallan. Vi gick och käkade sushi på Ayakos och gissa om det blev en rejäl update-dos? vi babblade på om ALLT och lite till. Supertrevligt! Därefter gick vi hem  till henne och så småningom kom både Franken och Josef över! Vi tittade på filmen Sommaren med Göran och skrattade tills vi grät. Jag hade en supertrevlig dag med allt vad det innebär!

 

Fin kaffebryggare i ett fint kök;)

 

Emelie fixade en lite för satsig inbjudan till mitt födelsedagsmingel nästa vecka!

 

Jag,

 

Emelie och jag

 

Mallanbrallan, finn en likhet mellan oss!

 

min sushi. ljuvligt gott!

 

..jaaa, som sagt en likhet dagen till ära.

 

snyggot gillade verkligen inte sushi.

 

film.

 

vi

 

Frank och Josef!

 

Emelie!

 

Mallan och Frank i bakgrunden

 

Emelie och jag!

 

och så josef.

 

 

Tack vänner för en fin dag!

 

 


music of today


Glass of water - Coldplay



vänner.


Hos Emelie och med god mat i magen är jag meeer än nöjd. Snart kaffepaus! sweet.

huskvarnavy


I torsdags, innan jag hoppade i bilen mot Uppsala med Maria och Cattis, så åkte jag och Vickan ut på guidetur genom Huskvarna och jag måste säga att jag äääälskar utsikten från deras utsiktsplats! Den är ju fantastiskt fin.



jag, mina brillor och en utsikt.

ja en aning brant ja

 

Vickan

 

 


tusenkronor. vänner och kärlek.


Godmorgon! Idag väntar en låång frukost, kaffe och update med Emelie, en shoppingstund på stan (har ju ett JANEMARS1000krpresentkort att äta upp! yeeey!) därefter ska jag umgås med Mallan kvällen ut. Gissa om det blir rejäla updates och mys för hela slanten?


Music of today kommer jag börja lägga upp senare på dagen! För kvällslyssning uppskattar ni ju!

Sköt om er och ta hand om era nära och kära!

Han uppstod igen på tredje dagen.


Sol sol sol. Jaa, det är så livet är i skärgårn, där jag för övrigt trivs som bäst i hela världen! (jaa, ni ser ju själva vilket paradis, och detta är trots allt den tråkigaste tiden på hela året här ute!) Idag gick vi på gudstjänst i Blidökyrka som förövrigt ligger på samma gata som vårt hus och precis intill vattnet! En perfekt kyrka för att gifta sej i! (=idyll!) Och efer detta tog vi oss en lång promenad och käkade sen en riktig påskbuffé med ALLT du kan tänka dig. Precis som det ska vara. Väl hemma i Uppsala i soffan önskar jag mig nästan tillbaka men imorgon ska jag träffa Mallan och ev. två jokrar till som gärna ville leka med oss, så jag kanske inte önskar mig tillbaka trots allt.. : )

30 sekunder till kyrkan

 

otroligt vacker kyrka med en fantastisk bild på Jesus därframme.

 

min favorit Psalm genom allt.

 

jaa, och här ser ni mitt hårs nya färg (som snaaart kommer bli ljusare!)

 

det är vår när dessa dyker upp.

 

jaa, vackert! tillflykten är skäärgården för mig.

 

på klipporna, där snön nu ligger, solade jag och mallan för två somrar sen.

 

fullt liv på hela ön, jaaa här är bevisee!

 

farmis och jag. (farmis är vad jag kallar henne! min älskade fantastiska farmor! hon ÄR garanterat den bästa farmorn i hela världen. UTAN TVEKAN!)

 

den finaste brevlådan jag sett.


vårpromenad på ön där solen alltid skiner.

 

 

 

 

 


skärgårdsmingel och varm vårsol

 

Fredag morgon packade jag om väskan och hela familjen begav sig till vår vackra skärgård och Blidö för att fira påsk och vårmysa. Så på kvällen gick vi på invigningen av Blidö Wärdshus nyrenovering och nyöppning! Mingel för hela ön och buffé för 150kr. Så värd kväll! Jag hade verkligen supertrevligt och här är några få bilder från kvällen. Först startade vi kvällen med middag och årets första middag utomhus genomfördes med bravader! Sol, mat, filtar och rolig gemenskap med öbor!

 

Syster och jag

 

massvis av god mat fanns att käka sig mätt på!

 

hela stället är nyrenoverat och superfräscht!

 

 

syster

 

jag och mamma

 

vänner till familjen

 

Sofie

 

gabriella

 

en liten del av den stora buffén

 

bardisken

 

jag och en knallblå pläd. sweet. det är vår!

 


jaa, det ÄR vår!

 

ett bord reserverat, här fick vi slå oss ner, efter vårmiddagen utomhus!

 

Sofie

 

mingel på fina stolar

 

 

kärlek.

 

 

 


life is wounderful.


Vet ni vad? Jag sitter i vårt sommarhus i skärgården och blickar ut över solnedgången. Livet är ju helt oslagbart!

tänk om du ska teama.


TÄNK OM DU SKA TEAMA


ärligt. tänk om du ska det? tänk om du är en del av Guds stora plan att få ungdomar att fatta grejen. Att få de att förstå att det de gör är livsavgörande. tänk om du ska teama?