om det skulle behövas, kan man stämma en frisör på frisörskola?



Okej så här är det. Imorgon kl. 12.30 sätter jag mig i frisörstolen och blir förhoppningsvis ljusare, därav de senaste dagarnas ångest över att detta moment eventuellt skulle gå åt skogen (=grööönthår!) alternativt att jag blir orangehårig.. jaa, som ni förstår är alternativen många och bara slumpen (och den utsatta frisören!) kan avgöra detta öde. Jag har bett en bön och som det slutat tidigare gällande svar och böner, så bör likaså bönerna då, som nu, fungera! AMEN!

Tack Gud att du hör mina böner, och att du svarar på dem!


läskig onsdag


Idag är jag nervig och okoncentrerad mest för att jag vet att onsdag blir läskig.

tjejhelg i mysandets tecken.


Jag har haft jordens finaste helg tillsammans med Emma. Och i lördags kom Josef och förgyllde min egentid! (då emma jobbade) Är fantastiskt tacksam för fina människor. Efter en kaffestund och låång stund av snack mötte jag upp Emma och vi begav oss ut till Chapmanstorg och åt lördagsmiddag på en liten Italiensk restaurang! Jag överdriver inte om jag säger att det var den godaste soppa jag någonsin ätit, i hela mitt liv! Krämig och otroligt smakrik! Därefter köpte vi med oss drösvis av godis och msyte framför film: Allt för min syster! (Be rörde väldigt mycket och gav mig en tankeställare efteråt) Jag färgade Emmas hår och om jag får säga det själv blev det faktisktväldigt fint! Ljust. Askblont.  Precis som det ska va!

I söndags söndagsbrunchade vi med Elin och Jonna, shoppade (jag köpte en beige skinnjacka från butiken Zara! ny läcker mascara, rengöringslotion och några sorts "pants" med spetskant, i nudefärg att ha under jeansshortsen i sommar! Blev nöjd. Eftermiddagen avslutades med kaffe på Espresso house! Efter detta höll vi TvPlay kväll hos Emma!

Inga bilder, men desto mer mys hade vi! Tack tjejer för en fantastisk dag!

byte?


Ska du shoppa på JANEMARS snart och vill byta pengar till presentkort värde 1000kr? - Säg till.

music of today


Here comes the sun - Colbie Caillat

here comes the sun


allt går och upp och ner, och idag är en dag som känns bra. jag vaknade inte med ångest och en klump i magen som hänt i flera dagar nu, utan jag kan till och med säga att jag kände frid. livet är en bergodalbana och kanske är det just därför livet är så charmigt.

tack gode Gud för fantastiska vänner som ställer upp i alla väder! jag och emma ska strax ner på stan och bruncha med två andra tjejer! blir supermysigt. därefter har vi inga planer mer än att strosa på stan!

music of today


The girl and the robot -Röyksopp ft Robyn



royksopp


I helgen är det ledigt som står på schemat så igår kväll tog jag mitt pick pack och åkte hem till emma för att bo här över helgen! Superskönt. Ska så småningom bege mig ner till stan och säga hej till emma som dagen till ära jobbar! ikväll ska jag färga håret på kvinnan och så blir det förhoppningsvis en myskväll till ! SWEET.

Kameran befinner sig hemma men har jag tur så får jag den under dagen!

KÄRLEK!

trevlig torsdagskväll.


Pingstkyrkan Skara och så rejält bilåkande, pastorsträffar och gruppträff! Därefter begav vi oss hemåt. Otroligt trevligt! Ikväll har vi besök av team Skövde! Jesper och Jonathan! (Saknas bara en Kasper så är trion fulländad(; )
Hoppas ni haft en trevlig dag!

Pingstkyrkan

 

Emma



Idag var det vår! Jag hade mina vita converse och kunde gå utan jacka mellan bilen och MAX.



Tummarna upp för Pingst Skara!



Bilen



Torget i Tibro!


music of today

 

 


I need you now - Agnes



härliga löningstorsdag.


Godmorgon! Två sovmorgnar i rad är inte helt dumt. Idag har vi två pastorsträffar och en gruppträff sen beger vi oss hemåt. Och dagen till ära är det våffeldagen! Så här håller vi tummarna för våfflor när vi kommer hem! Kanske kanske går vår önskan i uppfyllelse!

Skara, Tibro och Vara står på schemat!

KÄRLEK!

förövrigt. kärlek på avstånd.

Jag ska inte ljuga och säga att allt är bra jämt, och att det ständigt finns ett leende på mina läppar. För det är inte sant. För just nu längtar jag (bokstavligt talat!) sönder mig efter min pojkvän. Och ja, det låter klyschigt och lite töntigt när jag skriver dessa rader men jag vet att det här året har varit bra och kunskapsgivande på ett otroligt generöst vis och jag ångrar inte flytten och Göteborg men ibland måste känslorna ut och jag inser att kärlek kräver sin tid och väldigt mycket kraft. Stundvis vet jag inte vad jag ska göra av mina känslor för det sliter inom mig. Ett förhållande på avstånd skadar. Och det sliter. Och gör ont. Jag finns inte i närheten när jag borde finnas där och han finns inte nära mig när jag behöver honom som mest. Känslorna tar över och jag gråter lite till.

jag avslutar dagens samtal med ett tyst jag älskar dig. och får tillbaka "jag älskar dig också". orden som oftast yttras men som behöver påfyllning. på ett annorlunda sätt.

lunchdejt och möten.

 

Vi är fortfarande kvar i Skövde och jag vill bara upplysa Sverige om att jag inte rört mig ur fläcken de senaste två timmarna. Jaa, faktiskt. Jag har bytt från jeans till mjukisbrallor, det är det enda. Idag käkade vi lunch på ett vackert ställe som jag verkligen gillade! Inspirerat av Libanon med många tyger och mörka toner. Gillart! Iaf som restaurangmiljö. Sen har vi träffat en hel drös sköna skolgrupper och ätit middag har vi också gjort. Imorgon ska vi till Skara, Tibro och Vara! SEN åker vi hem!

 

Emma agerade lunchdejt

 

jag

 

 

Emma och hennes gröna sköna skor

 

yes,

 

läsning mellan mötena. "Skynda att älska" av Alex Schulman! Otrolig läsning. Djupt och känslosamt. Jag har gråtit.

 

flera gånger.

 

 


music of today


Neon - John Mayer

one step at a time


godmorgon, vi har sovit som två stockar i lägenheten i natt. supergott med andra ord. trots en smal, hård säng. har precis käkat frukost och ska strax åka på dagens första gruppträff!

music of today kommer i nästa inlägg.
kärlek!

breakfast deluxe på mitt eget vis.




 


sweet. tuesday.



På plats i Pingst Skövde och med ett gäng sköna människor har vi svinkul! Spontant och roligt. Fullrulle hela dagen och ja, en fin dag ja.

vårt kök

 

 

 

 

 

vårt matinköp.

 

 

 

visst ser det ut som att jag har bruna ögon?

 


music of today


One step at a time - Jordin Sparks


Förutom att detta är music of today här på bloggen så är det här en av låtarna som är med på vår turné!
Och jag vågar nästan säga att jag tycker vårt band gör denna låt bättre än originalet. Otroligt!

resvecka 12 är igång!


Vid kl. 11 packar vi bilen full och beger oss mot Mariestad och sen Skövde! Resvecka 12 är igång och den här veckan ska vi fokusera både på grupper, pastorsmöten och affischering på skolor som saknar en kristen skolgrupp! I helgen är jag ledig vilket för tillfället känns välbehövligt.

Music of today dyker alldeles starx upp!
Kärlek.

obeskrivlig lycka

 

Jag kan inte rå för det men jag gråter i hjärtat av längtan till sommaren, solen och havet! Ge mej värme. Någon?

 

lycka och solsemester med en segelbåt och fantastiska vänner. Obeskrivligt.

 


klädesholmen är som utomlands fast kallare

 

Bildbevis från helgens montring/möten ute på vackra Klädesholmen.

Joakim predikar

 

vår uppstaplade monter

 

 

Emma

 

Runt om ön satt dessa affischer uppe som skvallrade om öns glädje att vi skulle komma! :)

 

advanced

 

kyrkan där vi höll hus, med superutsikt mot havet!!

 

Emma predikade under söndagsgudstjänsten och jag höll infot.

 

efter lunch hos pastorsfamiljen tog vi oss en promenad runt ön! såå här fint var det, ÖVERALLT!

 

solbländad och glad i hjärtat efter en perfekt helg.

 

som utomlands, fast kallare.


klädesholmen by day. montring, möte och seminarium.


Idag har vi åkt timmar bil (tur och retur Göteborg-Klädesholmen, Klädesholme-Göteborg) och om en stund ska vi tillbaka! Vi har alltså hängt ute på Klädesholmen under gårdagkvällen och sen idag på förmiddagen+lunch. Joakim Lundqvist höll seminarium för Ledare på öarna och vi höll seminarium för skolungdomarna med tema: Skolan - Världens viktigaste plats! Efteråt bjöds det på god mat och trevligt umgänge! Ikväll beger vi oss utåt igen då Joakim ska predika och jag och Emma montrar och hänger med ungdomar! RUGGIGT KUL!

Så här vackert är det, detta är kyrkans utsikt! Coolt eller vad?

 

Bryggan nedanför kyrkan

 

Smala gator och mysiga gränder, och HAV!

 

och tydligen har vår killbil hittat sig en tjej!

 

 

 


music of today


Virgin Mary - Salem al fakir



hejfredag, hej klädesholmen


Inatt har vi haft gäster från fina teamet central (huskvarnabor! kääärlek.)  de har varit på skolgruppsträffar i Kungälv som ligger supeernära oss! Det var jättemysigt att få käka frulle med dem imorse!

Vid 15.00 idag packar vi bilen full av monterstuff och beger oss till Klädesholmen. Men först hämtar vi upp Joakim (Ny generations grundare) på flygplatsen! Ikväll och imorgon kommer vi ha en monter, Joakim kommer predika både ikväll och imorgon och på söndag åker vi själva ut på Klädesholmen för att vara med på deras söndagsgudstjänst!
SVINKUL!

tro hopp och skola. yeeeey

 

Tro, hopp och skola. En inspirationsdag för alla våra fantastiska skolgrupper som kämpar ute på sina skolor. Anledningen är att de tycker Jesus är så bra så att de inte kan hålla det inne. Och jag förstår dem. Jesus är för bra för att inte vilja dela med sig av! Han bara finns där vid ens sida, när man känner sig som ensammast i världen. Pratar med en. Och säger att allt kommer bli bra. En fin kompis, en hjälte och MIN Gud!

Denna inspirationsdag är till för att grupperna ska bli "påfyllda" med energi, glädje och uppmuntran gånger tusenmiljoner. Vi ger de handfasta tips, råd och idéer på vad de kan göra på just sina skolor! Vi har massvis av sköna ice-breakers för att bryta isen, flera workshops med olika teman, musik, bön och en avslutande fest! En ruggigt bra dag helt enkelt!

 

jag tjötar som det heter här i väst ; )

 

 

hjältarna!

 

LEK!

 

spexfoto vid snygga skärmen, bella och jag.

 

gänget!

 

Milla håller ett pass.

 

Emma och jag, vi bjöd på våfflor.

 

här käkas det.

 

anteckning

 

festkväll!

 

Vickan rappar ft. jag och emma beatbox(?) Jag beatboxa? - HAHA

 

tävling, svinrolig! där vi klippte av kassen 5cm/omgång.

 

VINNARE! ruggigt fint pris.

 

jag?

 

snygga skolgrupp.


gud svarar på dina böner. uppenbarligen. :)


Idag har vi varit i Skara på Katedralskolan där och hållt konsert! Gissa om det blev drag då vi smällde upp konserten mitt i skolans cafédel? WOW vilket party. Den här veckan har Gud bevisat att han verkligen hör bön! (En av skolgruppernas ledare hade maginfluensa och mådde superdåligt kvällen innan vi skulle konserta på deras skola! Vi bad och på natten blev hon heeelt totalt frisk! SUPERCOOLT! Jag och Emma fick böter i onsdags, jag bad en bön att någon skulle betala bötern åt mig. När jag kollade mitt konto för en stund sen hade jag fått pengar överfört till mig. titel på överföringen var: P-bot! Gud är god och svarar på våra böner när vi ber! Och Gud vill hjälpa dig!
-SCHYSST GUD!

Nu är vi tillbaka i Göteborg, imorgon har vi ledigt (ska dock planera och förbereda keynote inför helgens konferensmontring) och på fredag åker vi till Klädesholmen tillsammans med Joakim Lundqvist som ska predika helgen ut!

söta vickan

 

favvo-hanna, vacker!

 

daniel.

 

event-samuel

 

event-gabriel

 

konsertteamet

 

kvinnan sjunger sjukligt bra

 

delar av skolgruppen!

 

snyggteamet

 

johan, samuel och jag. hej knäppaminer.

 

finisar

 

JOHAN OCH SAMUEL TAGGAR! som vanligt. :)

 

finungar.

 

jag och emma.


tidig morgon,


godmorgon! tidig morgon och strax beger vi oss in till skara och konsert där! kameran är laddad så här ska fotas.
music of today kommer snart!

puss

dagens konsert i falköping, i bilder

 

På plats i Allianskyrkan utanför Skara. Kyrkan där vi ska sova i tills imorgon. Dagen har varit fylld av musik då vi haft vår näst sista konsert i västregionen. Däefter åker team väst till Göteborg och eventteamet beger sig till sydligare breddgrader för några dagar! I helgen har vi konferens på Klädesholmen som vi ska vara med på! Event åker upp till Gävle och har vå GO! konferens där! Fullrulle i hela Ny Generation. Precis som det ska vara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


reclaim god, fredag i lidköping


En helg med konferens och konserter har bidragit till att bloggen drabbats men nu ska jag göra mitt bästa för att upprätthålla min titel som bloggare! I fredags var vi med (konsert+kort info om ng med mig) på ungdomsmötet Reclaim God i Pingstkyrkan Lidköping och efteråt hängde vi med ungdomarna på café Kaj kvällen ut.

en av veckans alla skratt. samuel och stina

 

alexander och emelie

 

jag och alex. frågan är bara varför vi ser så bruna ut?

 

 

kristina, johan och hanna spelade under cafékvällen

 


music of today


Keep on walking - Salem al fakir


music of today är denna fantastiska låt! Jag hoppas VERKLIGEN att det blir han som vinner Melodifestivalen ikväll. Egentligen är jag inte superengagerad i melodifestivalen och tycker att de senaste åren varit ett fiasko men denna låten är den enda som borde vinna ! Snacka om värdig vinnare!

GO FAKIR!

snabbupdate vänner


en snabbupdate mellan workshopsen! gårdagens ungdomsmöte var sjukt bra och hänget efteråt i kyrkans café var utöver det vanliga! proppfullt med ungdomar och rejält mingel gjorde kvällen fantastiskt bra! vi har vår inspirationsdag Tro, hopp, skola idag här i Pingst Lidköping, fullrulle hela dagen och egentligen har jag inte tid att blogga men jag ville bara skriva och säga att jag lever och att detta är så ruskigt bra!

Snart vankas festkväll och ännu mer häng med folket här! Otroligt roligt! Bilder väntas både från igår och idag, och så fort jag får en stund över ska jag bjussa på dem!

till dess, ha en fin dag !

music of today - det här är orden jag vill sjunga



Stick with you - Pussycat dolls


har aldrig tänkt på att den här låten har en fantastiskt fin och talande text. dethärärordenjagvillsjungaut.

trohoppskola och en godnattsömn.


Godmorgon. Betydligt mer utvilad idag! Ska strax käka frukost och sen bär det av till Lidköping där vi kommer medverka på kvällens ungdomsmöte Reclaim God i Pingstkyrkan Lidköping. Imorgon har vi vår inspirationsdag Tro, Hopp och Skola för alla skolgrupper som finns i Västra Götaland! Det kommer att bli en dag full av uppmuntran, spex, undervisning, pepp, workshops och härlig gemenskap. Där varje skolgrupp får ett ypperligt tillfälle att träffa och lära känna andra ungdomar som har skolgrupper på sina skolor. Och på söndag medverkar vi igen på församlingens söndagsmöte!

En spännande helg, helt klart!

min nya luftmadrass, den dyrbaraste pryl jag har!

 


mitt bevis på en ordentlig nattsömn.

 

Här är beviset på en fantastisk nattsömn! NYINKÖPTA LUFTMADRASSER SOM BLÅSER UPP SIG SJÄLVA! MUMS.

 

Kristin i vårt eventteam!

 


första konserten! mums


Tjolahopp. En paus så här mitt på dagen är inte helt fel. Vi ska strax åka några stycken till Borås Knalleland och köpa luftmadrass bland annat. Därefter åker vi hem till Stina och myspyser med fika!

Konserten idag

 

 

 

 

 

 


music of today


The dynamo of volition- Jason Mraz


gårdagens tips från min favorit, sara!

en natt utan sömn. sweet.


Godmorgon. Efter en natt på en luftmadrass utan luft kan jag nu meddela att jag överlevt. Idag ska jag genomföra köp av NY luftmadrass! Så trist att inte kunna sova ordentligt en hel natt. Särskilt när jag bara hade några timmar på mig. Suck.

Nya tag idag! Kommer strax en pepp-låt!

lidköping-borås

 

Shake it. En lång dag och nu befinner jag mig i Borås! Här sover vi inatt för att imorgon haka på eventteamet som är på turné i Västra Götaland! Idag har vi jobbat i Lidköping och ikväll har jag fikat på Borås populäraste café Viskan med Emmas pojkvän Anders! Supertrevligt och väldigt intressant. Han är en smart karl med huvudet på skaft! Precis som det ska vara. Så här såg det ut igår kväll när vi ställde ihop fyra "soffor" och sov på. Funkade superbra!

 

jag i Pingstkyrkan Lidköping

 

 

vi lunchade på ett mysigt café vid namn "kaffehuset 3b" I Lidköping. Supermysigt!

 

Jag, och visst ser jag annorlunda ut?

 

kombolina och kollega Emma

 

Hälsotallrik! Supergott!

 

nej ni, här ska sovas. jag ska upp kl. 6 imorgon! hujedamej.

 


goooodmorgon onsdag.


gooodmorgooon godmoooorgon. i natt har vi sovit skavfötters på en soffa som vi ställde ihop. låter värre än var det var. och tro det eller ej så sov jag riktigt gott! (bildbevis på soffan dyker ev. upp!) Nu äter vi frukost i Pingstkyrkans café och ska strax springa över till deras Secondhand-butik (som har ruuuggigt bra utbud!) Därefter blir det två gruppträffar och sen beger vi oss till Borås.

MYSPYS.

see you.

music of today


Måste ju såklart langa upp en dagens i form av musik! En fantastisk låt som gått på högvarv både i bilen och i mitt huvud. Därmed har raderna Fallin' for you hörts ett antal gånger idag! Underbart.

Falling for you - Colbie Caillat



fight for this love


Idag har vi varit i tre olika städer och åkt fram och tillbaka åt alla möjliga håll! Men vad gör det när solen skiner och vi får träffa en hel drös fantastiska ungdomar? Inatt sover vi i Lidköping, imorgon har vi två gruppträffar och på eftermiddagen åker vi till Borås för att haka på eventteamet och vårturnén! Ni får såklart också hänga med. Kameran hade jag i väskan idag och tog aldrig upp den! Bättring imorgon! Jag lovar.

jag blont hår. i uppsala.


godmorgon vänner.


godmorgon. klockan är för tidigt och vi ska strax åka på äventyr. återkommer senare under dagen!
för övrigt önskar jag er en fin dag och glöm inte bort att ta hand om de nära och kära i er omgivning! De är för mycket värda för att glömmas bort.

music of today


music of today tillägnar jag min fantastiska pojkvän som alltid finns där i glädje och sorg. okej, valet av låt har ingen tanke bakom sig, det är en aningen internt och låten lyssnade han sönder när han var hos oss nu i helgen. tänk er det där skramlande ljudet, hennes irriterande röst och musiken som vägrar sluta. det om, om, om, om, om och om igen. jag ångrar bittert att jag letade upp låten åt honom (; sweet.

han är fantastisk han, den där karln.

Money- The flying Lizards

no coments. min hjärna är tom.

min hjärna är tom. mitt hjärta likaså. ja, det är så det känns idag.

 


dagens tips!


Idag rekommenderar jag dig starkt att läsa denna fantastiska krönika skriven av en av våra mediateamare i Ny Generation! Svinbra text. Svinbra budskap.

Var din färg!


Så fin så det gör ont.


Ikväll har vi bunkrat upp med både taco, nybakad kaka, film och godis! Och gissa om det var välbehövligt. Kan inte nog förstå hur fina vänner jag är omringad av. De bara finns där och bryr sej. Allt i rätt tid. Emma kom över efter att hon slutat jobbet och efter en rejäl omgång uppdatering och snack kunde vi börja laga mat. Hon är fin den där Emma. Så fin så det gör ont.

sushisunday

 

Efter söndagsmötet i Gilead var tanken att vi skulle äta sallad på "Mix it" vid Kungsportsplatsen men istället hamnade vi på sushihaket precis vägg i vägg. Både Isak och jag är rejäla suckers efter sushi så detta passade oss utmärkt.

 

jag

 

sjukt fint upplägg på denna sushi hade dem

 

 

 

Isak

 


music of today


Dance with tears in my eyes - Kesha


detta är såklart ingen "typisk" johanna-låttext men vi kör hårt på den ändå.

sorry


Sorry, bilderna "klipps av" längs höger ytterkant. ska försöka styra upp detta imorgon och ordna så det inte blir så mer. men till dess, håll tillgodo! Nu ska jag hoppa i säng.

Godnatt!

talkshow gilead


Igår kväll var vi på Talkshow i kyrkan Gilead! Detta är den enda bilden jag fick med mig från gårdagen. Dock beskriver den låångt ifrån hur mycket folk det var och trevligt vi hade det!

Jag och Emma!


kvalitetsdag med isak. city och hönö!


Kvalitetstid med pojkvännen. En hel dag. Kan ni tänka er? Så idag har vi, utan några planer, hunnit med en låång lördagsmorgon, ätit lunch på avenyn, gått en snabbrunda city, åkt till Hönö och ätit glass på Eleminas och storhandlat taco och mys som vi nu har förbrukat under kvällen med Melodifestivalen som underhållning! En alldeles lagom fartig lördag med solsken och en blå himmel. Precis i min smak!

 

vi tog färja över till Hönö

 

titta så vackert! trots snö så kändes det somrigt på någe vis.

 

Här inne på Hönös populäraste café Eleminas fikade vi otroligt god glass!

 

 

isaks val, med noisetttesås och grädde på.

 

och mitt val, daimglass och kaffe. inga konstigheter.

 

här på klipporna tillbringades en av mina bästa sommardagar någonsin! I somras, i sällskap av Isak.

 

Isak och jag. Under tvångsfotning.

 

Jag och en massa massa sol.


music of today


Trouble sleeping- Corinne Bailey Rae


jag gillar hennes röst. så in i norden bra!

ljuva lördag


Godmorgon. Idag skiner solen och vi har precis käkat frukost. Snaart beger vi oss ner på stan för att mysa. Vi har inga specifika planer för dagen vilket gör denna lördag perfekt!

Igår kom Isak hit och under kvällen var vi på Talkshow i Gilead som min kompis Kaleb höll i! Temat var: En ny chans! Och kvällen var fantastiskt underhållande. Vad som inte gjorde saken sämre var ju såklart att det var 117 ungdomar där och därmed en hel del välkända ansikten! SVINKUL med andra ord!

nej ni, nu ska jag hoppa i dagens klädsel och sen beger vi oss ner på stan. Men först ska jag bjussa på vad som ljuder ut ur våra högtalare denna ljuva lördagsmorgon!

frukost enligt mig.


när jag väljer själv äter jag gärna en nyttig frukost. A-fil utan något i, te med smak av rabaerbergrädd och lite mjölk i, ett ägg och två finn crisp med skinka, keso och paprika. superdupergott. och nyttigt!


music of today


Your love is a song - Switchfoot

det är fredag. det är sol.


Godmorgon. Solen skiner idag. Igen. Och lyckan är stor. Ikväll kommer även Isak hit vilket betyder att helgen blir ännu bättre. Idag ska jag jobba färdigt inför helgen, träna (som vanligt!) och dona lite med eventuella inköp!

take care. Bjussar som alltid på music of today. Så i nästa inlägg dyker det upp!

GODMORGON!

när jag fikar på egen hand




kakorna kompenserar alla mina måltider med quinoa.


sol och solglasögon-invigning


Jag har lägenheten för mig själv och trivs som fisken i vattnet. Idag har solen lyst över staden Göteborg och jag kunde inte annat än att bege mig ner på stan och fota lite. Inget avancerat men bara en mysig egen-tids-stund! Tanken var att jag skulle få med mig någon och luncha men efter många om och men käkade jag lunch hemma och jag och josef bokade in lunch på måndag istället! blir finemang det. Jag ska jobba det sista och boka in några möten inför v. 12 och när detta är färdigt beger jag mig eventuellt ner på stan igen för en VIP-kväll i en av stadens många butiker!

och vet ni, imorgon kommer min pojkvän hit! gissa om jag jublar! efter några veckor ifrån varandra börjar man sakta men säkert sakna karln. och det fina vädret får meeer än gärna hålla i sig över helgen också!

 

 

 

 

vårens första solglasögon-dag!

 

 


päls blir utbytt mot fjällräven.


Solen skiner och jag kan inte sitta inne längre. Dags att hoppa i ytterkläder och bege mej ner på stan en stund! Eftersom det ser så himla härligt ut ute så byter jag ut den varma pälsen mot min fjällräven! DÅ är det vår!

puss så länge.

MUSIC OF TODAY

MUSIC OF TODAY består idag av en rolig låt.

nämligen denna...

Young folks - Peter Björn och John



jordens bästa skrattkväll


Igår åkte jag in till stan och mötte upp min vän Emma, därefter hittade även Andreas och Per till oss. Vid 21 kom Josef och därefter dök även en Joel Sandberg, Natanael och en tjej som heter Maja från Uppsala upp! Vilken skrattkväll vi hade! Jag minns inte när jag skrattade så mycket sist! Vi hade verkligen en sjukt fin kväll med otroligt roliga samtalsämnen. Mer skratt åt folket, helt klart! Så nu är nästa skrattkväll inbokad. Då planerar Per att vi ska ha filmkväll. Och eftersom anklagelser angående val av café (mitt val var tydligen dyrt! - condecco?) så ligger även detta beslut på Pers axlar. Sweet.

emmaoch per

 

en seriös andreas? en mindre seriös johanna och en ganska oseriös Josef vid detta tillfälle.

 

sjukt.

 

josef vill inte vara med på kort och gömmer sig bakom glaset.

 

detsamma gäller henne.

 

SNYGGA!

 

sen bytte vi ställe..

 

Josef och Natanael

 

 

per

 

och vi. hejhopp brunt hår.

 

Joel och Maja. (vem tog detta kort? haha inte en fotograf iaf(; )

 

Så tack allihopa för en fantastisk kväll! Nästa gång satsar vi på filmkväll. Nice.

 


why me?


förstår inte problemet med att music of today inte syns på bloggen? why me?

music of today


Idag skiner solen som aldrig förr så jag var tvungen att öppna fönstret och fota! Ja, ni ser ju själva. Klarblå himmel. Jag tror att våren snart är här. Det ser så ut.

Fotat på vår gård.

 

music of today. dagen till ära: Beautiful day - U2

 

 


att gråta på ett pendeltåg.


Att gråta på en spårvagn. Idag tvingade jag tårarna inne. För att jag satt på en spårvagn. Nästa gång jag sitter på en spårvagn, eller på ett pendeltåg, ska jag inte hålla inne tårarna. Då ska jag gråta. Bara för att jag är mänsklig.
Och gråta gör vi människor när det blir för tungt.

"Sen när började jag se det som ett nederlag att bli trött och gråta när livet blir lite för tungt?
Det är ju helt värdelöst." - Lina Mattebo.

Jag hittade den idag. Bloggen som skriver det jag känner.
Bloggen med stort B.


Helgtips!



Igår söndagsbrunchade jag på Condecco med en av mina bästa vänner Emma! Och detta med brunch är ett fantastiskt fenomen som jag garanterat ska plocka med mig! Vi hade verkligen en fantastisk skön söndag med strosande på stan och några inhandlingar också. Bara nödvändiga inköp dock väldigt fina! Efter några timmar tillsammans anslöt även Emmas svägerska Elin som jobbar i en av Gina Tricots butiker här stan. Vi hade det otroligt mysigt och efter någon timme bestämde vi oss för att besöka ett café som för mig var nytt! Väldigt mysiga lokaler och tyvärr minns jag inte namnet. Nästa gång jag är vid Brunnsparken ska jag ta mig en kik!


Söndagens vinst av foton är tyvärr endast de tre här nedan. Sen la jag ner kameran.

 

 


nautilus och röda halsdukar


Har precis tränat ett ordentligt pass på Nautilus. Gymmet är helt fantastiskt och personalen likaså. Engagerade och genuint intresserade av människorna som tränar där. Så Nautilus Holmen rekommenderas starkt!

Nu vankas ännu mer jobb innan jag planerar att äta mig kvällsmat för att därefter jobba ännu mer!
Har en bild att bjussa på från gårdagen och den dyker upp senare!

music of today


You're out of my life - Darin