frälsningsarmén är grymma!


Isak och Johanna


 

okej, klockan är mycket och jag är dödstrött. Jordens bästa dag! Nu ska jag hoppa i säng. Lyckan är stor. Imorgon finner ni bilder i bloggen från dagen!


morgondagens äventyr: stockholm!


Jag och Emelie i våras. Saknar kvinnan som tusan!
imorgon ska vi åka till Stockholm, käka lunch på Kungshallen, gå på gudstjänst hos Frälsningsarmén och sen shopping/tid till vad man vill. Jag ska träffa Isak och vi ska hitta på nåt roligt! Vad vet jag inte än.

kameran följer med.

under trädet finns inget regn

idag har jag för första gången på väldigt väldigt länge, paddlat kanot och sett till att det gått bra! Vi var helt klart grymma på att få styr på detta, trots sjukt höga vågor och en vind som inte ville oss väl. Teamtävlingar (mitt team leder, 3 brudar 1 man! GÖTT, jag är galet tävlingsinriktad och vägrar förlora, vilket medfört lycka för laget! yey) Efter en lång dag med hela gänget så åkte vi vår rad av NG bilar, tillbaka till Herrgården för att tillbringa kvällen framför grill och mys! Började med solsken och slutade med regn. Mysigt trots allt!

Rubens eld


Viktoria och Johanna


Sara, grym mediateamare!


Josefine


Rodde med den grymma klädstilen! Loves it.



Mattias, Edde, Johanna och Viktoria

 


grillgäng


Kaos utbröt då regnet öste ner.


Under träden stod vi


...

och myste.. Johanna och Rebecca

 



fredag och det är ng


Fullt upp dagarna i ända. Just nu har jag letat mig in i ett eget rum för att andas lite lugn. Tempot är på hög nivå och det är skönt att hitta sin egen vrå ibland.

Idag har vi jobbat med bilarna som vi ska köra under året, vi har informerats kring våra regioner som vi ska vara i och umgåtts en heel del!! Superroligt.




music of today


New York - Paloma Faith

Fick denna låt länkad till mig av Isak som ikväll jobbar med just Paloma Faith på en av hennes spelningar här i Sverige.
Sjukt grym kvinna och jag måste säga att jag verkligen gillar hennes sound.

Ska försöka styra upp detta med "music of today"  framöver eftersom det knappt blivit av på senaste tiden.

rollspel och filminspelning a la Ny Generation


idag har vi haft tre pass i "föreläsningsstyle", haft rollspel och iscensatt träffar med ungdomar (m.m) samt spelat in en film! Superroligt. Nu hänger jag i mitt rum med ett gäng brudar och ska så småningom skrva färdigt ett kort föredrag för två tillfällen.Om en vecka befinner jag mig i mitt nya hem, i min nya stad med mitt nya team! Ska bli såå otroligt roligt!


Johanna, Emma och Rut



Maria, Mattias och Emma, i roller


Maria och jag.



Under filminspelningen, (galet jag vet!)


leråkersbandy


vi förbereder "banan"


publik/statister


efteråt... lyckan var stor!

sjukt rolig dag. imorgon vankas fix med varje team, en hel del genomgångar och många skratt! Ser fram emot en rivstart i Göteborg nästa vecka!



en kväll med Jesus


eftersom jag lämnade kameran "hemma" idag så togs inga bilder. Bilder blir det helt enkelt fler av imorgon, så håll till godo. Idag har vi haft utbildning. Efter middagen åkte jag in till stan tillsammans med några andra tjejer. mötte upp Isak, köpte fika och åkte hem en snabbis och överraskade familjen. supermysigt! Imorgon fortsätter utbildningen som vanligt och i helgen blir det kul grejer som händer! Bland annat heldag i Stockholm med gudstjänst och shopping! UNDERBART!!


jag,


sjukt härlig människa, Anna- Carolina!


Event-teamare!


jag, lycklig.

helt otroligt.


jag ska strax springa över och käka mat men jag vill bara säga att detta är SJUKT KUL!!! Älskar varje sekund av NG och allt denna otroliga organisation är och står för!

två veckor underhållning/utbildning


Under två veckor tillbringar vi som kommer jobba med Ny Generation vår tid på en herrgård utanför Uppsala som heter Ribbingebäck. Här lär vi oss allt som vi behöver kunna/veta inför vårt kommande år. Jag har aldrig någonsin upplevt så starkt att något är så rätt som detta! Helt sjukt härlig känsla och jag bara vet att jag är på rätt plats! LOVELY!


Ribbingebäck, där vi tillbringar vår utbildning


Josefine, kollega och en sjukt bra brud!


nyförvärvad Borås-vän med jordens finaste namn, Johanna!


Uppsalateamare Rebecca och Eveline som kommer jobba med konserterna!


Emma visar upp t-shirtarna vi kommer få


Mattias, gladast på NG! berättar nåt roligt.


Josua, Joel och jag. sjukt glada.


Josua,en av mina NG favoriter!

utbildning inför nya jobbet!

Befinner mig nu ute på herrgården Ribbingebäck för att gå min utbildning inför mitt nya jobb som teamare för elev- och studentorganisationen Ny Generation. Har haft 6 fruktansvärt roliga och givande dagar, och har redan insett mycket hos mig själv och hur jag fungerar. Har aldrig någonsin känt att något jag gjort varit så rätt som det här. Jag är helt övertygad om att jag är på rätt plats. Nu längtar jag ut till Göteborg och efter att få sätta igång på allvar.

det var vi och coldplay

i lördags lämnade jag mitt stora projekt och jobb på Ribbingebäck för att göra ett besök i stora staden Stockholm och gå på konsert med Coldplay! Konserten var absolut den bästa konserten jag någonsin (observera någonsin!) varit på. Så underhållande och otroligt givande var konserten! Bilderna är missvisande och beskriver inte ett skvatt av vad vi fick uppleva. Anledning: en förbjudet dålig kamera. Men så kan det vara. De dyrbara bilderna finns kvar i mitt minne. För alltid tror jag.


en riktig publik


emma och jag


jordens bästa grupp. typ.


viva la vida. amen.




och hela gänget, samuel, thomas, josef och emma! galna och musiknördar. sjukt bra kombo! Gissa om vi levde om på konserten! Det var vi och Coldplay.


bild emma.


sjukt nöjd mitt under konserten!



detta är vad jag gjort de senase två dygnen


virrvarr av kläder


en halvtom garderob


ett resultat av mina packningstimmar

Nu sitter jag i bilen mot äventyret. Hoppas ni mår bra.
Och jag fick nyss en upplysning. Hur coolt är det inte att Guds kärlek aldrig tar slut eller förminskas? Trots att vi kastar så mycket skit på Gud och kritiserar honom så står han ändå kvar med öppna armar och ger av sin kärlek! Sjukt coolt!




ett steg närmare en annan stad

God morgon. Inget verkar fungera som vanligt på min dator. Men den är iaf snabbare. Och det är ju ett plus. Jag ska försöka ordna detta. Idag åker jag på utbildning med mitt nya jobb i två veckor. Däretfter avgår flytten neråt landet! Hur härligt, roligt spännande och läskigt är inte detta? Sjukt läskigt! Men det ska bli väldigt kul också! Jag vet inte hur mycket tid eller möjlighet jag kommer att ha till att blogga därbortifrån. (finns det ordet?) men jag ska göra mitt bästa. Om inte annat så kommer jag blogga som tusan när jag flyttar! Nu ska jag hoppa i mina kläder och stänga igen väskan en sista gång innan jag åker. pusspuss

min pappa är coolast i världen


...ja, ni ser ju själva. :)


pacckaa!!



jag packar för fulla muggar, jobbar och äter, sover där mellan. Återkommer med bildbevis imorrn. Då ska ni få se vad jag sysslat med det senaste dygnet.

sov gott!

Gud bryr sej om detaljer och svarade vår bön


jag och isak i fredags kväll på färjan mot Blidö


Malin och Jonas, (okej inte lika bra skärpa - motljus på natten!)


Malin och Jonas, jordens finaste par!


i lördags passade vi på att åka båt då det var uppehåll! Malin och jag


jag och Isak i båten, Isak kör. Vi stannade till vid Furusund och köpte glass, gick en promenad och tittade på båtar.


Mallan och Jonas gör sej redo för fototagning.. här på Furusund


jag och isak.



vi bad en bön om att det inte skulle regna då vi var ute. solen sken över oss hela båtturen! När Isak precis var färdig med båtens kapell så kom regnet, när ytterdörren var stängd vräkte regnet ner! Gud bryr sej om detaljer, och svarade på vår bön! COOLT!


bilder lånade av malin.

Blidö morgon till kväll


Ett dygn i skärgården kan göra mycket.  Har haft supermysigt idag,lååång frukost med goda saker,  åkt båt, käkat glass, kollat på film, lagat mat, spelat spel (Orangino - vem känner sin partner bäst? - vi vann!) lagat fin mat och tittat på en till film. Först lagade jag och mallan lunch, sen lagade killarna middagen! Supergott allting.



Isak ganska vaken


Jonas glad som få vid frukostbordet


Jag och Malin skrattar ordentligt. Åt vad kommer jag inte ihåg?


Som sagt ett rejält skratt..


Jonas och Malin rådslår om något, eller så berättar Malin något väldigt viktigt för Jonas


Jonas Malin och triss


känner ingen som gillar Triss så mycket som Jonas


Isak och jag? fråga inte


vi


efter en båttur på havet och glass i hamnen (malin har bildena) så åkte vi hem och killarna lagade sjukt god mat till oss!





middagen med tända ljus.




killar kan..



..helt klart laga mat.

efter ett mysigt dygn i skärgården i våra stugor så åkte vi hemåt. känns sorgligt att inte få vakna upp med Malin vid min sida (Isak och Jonas sov i stugan nere vid vattnet) vi har ju trots allt gjort det mer än en vecka i sommar!

Nu ska jag återgå till all packning innan flytten! Hur mycket saker, kläder och prylar har jag inte samlat på mej? Miljontals..

Solen skiner!


nu är vi på plats. kom hit igår kväll. Ska strax hoppa i båten och åka till Furusund  och käka glass! Lång frukost och dikussion kring dagen startade vi morgonen med. Ser ut att bli en mysig dag. Solen skiner.

puss!

you will be

ïmorgon går vi på möte, jobbar och åker till skärgården!

endless love.

tjejkväll. 14 år igen.


har diskuterat allt mellan himmel och jord. och kommit fram till att vi har det riktigt bra båda två, och att det lätt är att glömma det och inte tänka sej för.


ananas, vindruvor och kiwi. Fruktläsk och naturgodis


jag. ja, vi satt på golvet. det var mysigt


Malin!

jag hör henne!


Idag har jag jobbat häcken av mig. Ska bli skönt att byta jobb, stad och aktiviteter framöver! (fortsätter såklart med politiken, men på ett annat vis,) Sitter hemma och planerar nästa vecka, då jag ska få in allt från jobb, stockholm, blidö, packning, KONSERT MED COLDPLAY och kickass start med utbildning inför nya jobbet!

nu väntar jag mallan som är på gång! vi ska prata ut. om relationer, kärlek, framtiden och om andra viktiga saker. som karriär och sånt!

hejhej sommar!

Igår kväll var vi ju som sagt på bio och såg "Sommaren med Göran". Jag vart vekligen positivt överraskad av filmen! För så mycket skit jag hört om denna utgick jag från att den verkligen skulle va botten. Men aldrig har jag skrattat så mycket åt en svensk komedi som denna! Ruskigt kul!


Malin och jag i kön!


Isak och Jonas i kön!

sthlm i mitt hjärta


Sitter nu i bilen, har bilköat från Sthlm så jag blir lite sen till jobbet. Därav mitt bloggande, (för att lugna nerverna!) Shopping, lunch på Fresco, promenad längs strandvägen och snabbcheck på jobbet i Sthlm, hämtade post m.m. Nu jobb! fin dag!!


starten på denna morgon såg ut så här



jag i mina jeansshorts, kavaj, spetströja och fina halsband m.m


Lunch på Fresco, Östermalm



Fresco har den godaste ceasarsalladen du kan tänka dig och sjukt bra service.


jag


efteråt gick vi in och köpte varsin kaffe och delade på morotskaka och chokladboll!


Strandvägen


isak


Johanna




mot Stockholm


Nu hoppar jag in i bilen till Stockholm! Återkommer! PUSS! jag vaknade med ett leende på läpparna. Det är verkligen Jonas och Malin nu!! FANTASTISKT!

äntligen dubbeldejter!


En lång dag har det varit och jag ska strax hoppa i säng. Men först vill jag bara skriva några rader om min dag!
Vid lunch åkte jag ner med min syster till stan. Där mötte jag upp allra kärasta Lisa! Sååå längesen sist och nu känns det verkligen skönt! Vi babblade på om allt mellan himmel och jord! En sjukt effektiv update med många skratt och roliga stories från våra liv de senaste månaderna! Mycket händer ju hela tiden så det var superkul att höra allt! Kvinnan har kommit in på läkarlinjen här i Uppsala! Hur stolt tror ni inte jag är?!! SÅ GLAD! Toppbetyg och superduktig! Den bruden kommer gå långt. Efter några timmars tjötande på Waynes coffe så hämtade Isak upp mig och skjutsade mej till jobbet! Vilken man!  Under tiden jag jobbade  fick jag sms från MALLAN som berättade att hon hade fått pojkvän! Jag sprang in på kontoret och skrek av lycka!! ÄNTLIGEN! Efter såå många samtal och år av  funderingar hit och dit så är de äntligen ett par!!  De är ETT! Mer om de kommer.

Ikväll har vi tittat på filmen Mammuth! (otroligt talande, och en riktig tankeställare, ta hand om din familj, dina vänner, och nära och kära!) Malin och Jonas kom förbi en sväng och sa hej! Vi pratade om helgens planer :) och sådär.

Imorgon åker vi till Stockholm för att fixa lite med några kläder. Jag ska in en snabbis på jobbet och hämta hem jobb! Därefter bär det av hemåt för mer jobb (i butiken) Därefter ungdomsmöte och sen bio! Äntligen dubbeldejter!

 

Syster, när vi väntade på bussen


jag, dagens klädval som tar upp busskortet ur väskan


Jag och den begåvade Lisa! (hon kom in på läkarlinjen i Uppsala,! Perfekt! Nu har jag en egen läkare!)


Malin, som idag har fått pojkvän!! GRATTIS!!! (som jag tjatat, längtat och tjatat lite till om!)


ISAK!

party, luncher och jobb!


hoho. Lunch med Sofia och Emelie. En lååång update och rejält snack om allt, det gillar vi! Vi käkade på China River eftersom vi var så sugna på både sushi och china mat! En perfekt kombo med andra ord. Under middagen dök även Isak upp och efteråt fick jag skjuts till jobbet. Jobbade stängning och efter stängningen bar det iväg till Sofias party! Hon fyller nämligen år på fredag! Sjukt fint hade hon gjort och alla var nöjda! har tyvärr inga bilder, kameran glömdes hemma!

Idag vankas lunch med två favoritbrudar som jag inte sett röken av på hela sommaren! Ska bli så mysigt att få uppdatera sig om dessa dyrbara brudars liv! Tänk 3 år tillsammans där vi hängde jämt, nu gäller uppdateringarna för flera månader per gång. Illa! Hur som helst blir det roligt att träffa dem!


Lisa och Sara!



music of today

längesen vi hade music of today uppe!

talande låt! och jag tror det är fler än vi tror som känner exakt
så här!

på konsert med madonna!!

Helgens bravader är ju inte färdigdokumenterade ännu. I lördags var vi ju som sagt i Näset (Göteborg) och badade för att sen åka in till stan stå i lång kö och njuta av en kväll med Madonna som underhållning! Sjukt roligt. 

i badet med Isaks undervattenkamera han så stolt visar upp. (johanna och den röda fejjan, Hönö sol bränner rejält!)



lägg märke till antalet människor i bakgrunden, galet! trots detta lyckades vi hitta en någorlunda lugn plats även om folk flockades desto mer klockan slog.


På eftermiddagen åkte vi in till stan, käkade middag på Jensens och begav oss sen iväg till Ullevi! Här hade vi intagit vår köplats! lovely or not. hettan var olidlig. och förmiddagens bad kändes milslång ifrån.


kände mej verkligens som en festivalbrud där jag satt på golvet och väntade!


scenen


och så vi två.


och havet av folk!

Konserten var relativt bra (det är ju trots allt Madonna vi snackar om! och hon kan ju sin grej) Kvällen därefter tillbringades med Emma som var så gullig och öppnade upp sitt hem för oss! Tack tack tack:)!



sommarmiddag i skärgårn!


hej. solen sken. sttter nu i bilen påväg till stan för jobb och annat. har haft en sjukt härlig minisemester/roadtrip över helgen (fredag- tisdag) på Blidö var det sol i Uppsala regnar det! Där har ni anledningen till att jag hellre är i skärgården än i stan. Vädret. Men det ska trots allt bli lite skönt att komma hem och få göra lite nytta. Casha in pengar, träffa vänner och så småningom börja förbereda för flytten! Yey.

Jag lever på minnena av soliga dagar. Igår kväll såg det ut så här.


pappa, kung vid grillen!


jag


rotfruktsgratäng, lövbiff, grillade champinjoner, bearnaisesås, avokadosallad, favoritsåsen från Kelda. Perfekt sommarmat!


Isak pratar om nåt viktigt


ananas á la Isak



sol vind och grillmat!

Resan till Blidö igår tog lång tid men gick bra! Idag har vi ätit frukost på verandan, solat på bryggan, badat från klippor och åkt YETSKI. (vår favoritsyssla här på ön! det går inte att få nog, jag älskart!) Nu ligger jag på bryggan och njuter av eftermiddagssolen. Strax ska vi åka till öns ICA butik och handla grillmat inför kvällen.

hoppas ni mår bra och njuter av sommarn!

smakprov från gårdagens bad på Näset

Igår åkte vi till Näset och badade från klippor. Jag säger då det, kommunala badplatser är inget för mig. Jag trivs bättre på en oupptäckt klippa än bland massvis av människor, skrikande barn och högljudda familjer. Så Hönö var nog mer för mig än Näset. Trots allt var det en skön eftermiddag, solen sken och vattnet var varmt.


nya favoritdrickan


badplatsen när vi lämnade den...



Isak mätt på sol



roadtrip hönö, gbg och blidö!


Hoho, jordens skönaste helg! Perfekta dagar. MIxade med allt! Sitter nu i bilen på väg till hemtrakterna. har haft en supermysig helg med Isak och det bästa av allt är att vår roadtrip inte är över. Nästa anhalt blir skärgården och Blidö. Har haft jättebra på både Hönö och Göteborg. Och eftersom jag älskar att åka bil blir även vår hemfärd ett sant nöje. I natt sov vi hos Emma, som är så söt som öppnar sitt hem för oss:)!! (ser fram emot våra spontana fikan och myskvällar vi kommer ha under kommande år!!)

Nu vet jag inte vart vi hamnar. Isak gör ett försök i att överraska med att stanna på en mysig plats. Frågan är om han verkligen hittar rätt? Gränna är orten iaf! jag återkommer!

MADONNA


idag har vi solat i Näset och nu har vi precis parkerat bilen på Heden. Ikväll ska vi gå på MADONNA men först blir det middag på Jensens Böfhus! Vi är vrålhungriga! Bilder kommer ikväll! Puss

GÖTEBORG, sol och HÖNÖ


Eftersom jag fick en extra dag i Göteborg så valde vi att ta vara på det fina vädret och bege oss ut till skärgården. Så igår när jag landat på Landvetter (kl. 8.55) hoppade vi in i bilen och åkte till omtalade Hönö för att tllbringa dagen där! sjuuukt mysigt och superhärligt. Utan tvekan sommarens bästa dag!


på bilfärjan mot Eckerö


två glada knuttar. (första stoppet va frölunda torg och badbyxor åt isak!)


framme vid vår oas! jordens mysigaste udde.


vi köpte med oss fika och isak fick en ihålig bulle.


soligt



dagens syssla, tidningar!





på eftermiddagen/kvällen såg det ut så här. middag åt vi på "Eleminas" nere vid den lilla hamnen. Jordens godaste räksallad! och glass i mängder, (40 olika sorter, du får välja mellan ALLT! topping, sås etc)


efter middagen givk vi tillbaka och solade på klipporna ända tills solen gick ner.


Isak


Jag


Solnedgång


och med detta i minnet lämnade vi ön och den fantastiska dagen kvar!

Livet är bra härligt!


ändrade planer!


ändrade planer! den dyrbare pojkvännen har köpt flygbiljett till mig på fel dag, (numera rätt dag!) så jag flyger till Göteborg redan imorgon! Detta kan ju bli hur bra som helst då vi får ännu en dag tillsammans. Dyrbara Emma har lovat oss boende iaf (antal nätter ännu osagt(: ) så det kommer verkligen bli mysigt att få umgås med henne också!

hoppas på sol och varma sommarkvällar! nu ska jag packa väskan full!

en solig dag och ett glas saft


Sol och 30 grader, vad gör man? Jag tog mitt pickpack och åkte till Skarholmen. la mej på bryggan och solade, läste tidningar och badade när det blev för varmt. Tänk så skönt livet är!


utsikten vid skarholmen, nej tack till proppfulla badstränder!


tog med mig min syster


soligt som sagt:)


Segelbåtsklubben


jag och solsken


Göteborg igen! love it

Idag tar jag och syrran bilen och åker och badar! Känns som det kan behövas i sommarvärmen:). I eftermiddag jobbar jag och ikväll packar jag inför helgens äventyr. Jag flyger till Göteborg på lördag! ;) IGEN!! Love it!

en dag i solen, allsång!


I tisdags åkte jag och malin till Stockholm för att umgås, shoppa, fika, luncha och gå på Allsång på Skansen! Tänkte bjussa på några fina bilder så ni också får ta del av denna sköna dag!


Mallan köpte sin första kaffe någonsin på Waynes, drottninggatan


Jag var sjukt nöjd över dagens alla kap och fynd. (okej, allt går till mannen, men det gör saken ännu roligare!)


innanför portarna på Skansen hittade vi en hel drös sjömän. och jag tyckte att mallan skulle ta kort, och visst gjorde hon det..


Jonas och jag i full fart uppför den lååånga backen.


massor av folk och så vi. Lovely!


Jag och Mallan! Snacka om dreamteam.


Anders Lundin!


Trion, Johanna Jonas och Malin.


och väl på plats stötte vi ihop med hela min familj som tagit sig till Stockholm med båten från skärgården! De låg i Wasahamnen och hade gått upp till Skansen laga till Allsången. Det är riktig sommar det!

men så kul!


Årets sista Allsång på Skansen, ett måste för varje människa! detta är inget annat än sommar!


Team Uppsala: Johanna, Jonas och Malin!


och jordens finaste, Jonas och Malin!

Allsång på Skansen innebär verkligen Allsång! Och ännu roligare blev det denna gång då vi köpte oss ett sånghäfte och sjöng med i ALLA sånger! Det var sjukt kul! Tidigare under dagen lunchade vi med entreprenör- Jocke (driftig som få och otroliggt inspirerande! Mallan och jag sa hejdå med andan i halsen, miljoner affärsidéer sprudlar!)

Jag shoppade massor åt Isak igår, och är dessutom sjukt nöjd över mina val! Jeans, skjorta, koftor, cardigan, t-shirts. Allt en man kan behöva! Till mej själv gjorde jag ett kap och köpte en kleinblå plånbok och en BH! Hujedamej, vad hände med shopping-galna-johanna? Hon försvann med vinden. Eftersom hösten vankas (trots att det knappt känns nu när solen strålar som aldrig förr) så sparar jag mina pengar till viktigare tider. yey.

och vet ni, igår besökte vi vårt älskade NACKA STRAND! Detta måste varit typ 7e gången vi plockade med oss fika och åkte dit efter en Stockholmsdag! En riktig tradition har det blivit! En sjukt bra sådan!

hejhje, idag ska jag luncha med Carro (tusenår sen sist så det lär ju bli en rejäl update) och sen jobbar ja kvällen ut! Imorgon åker jag å mallan och badar! Kanske en badkompis får följa med!

PUSSPUSS!

tårta på IKEA, shopping i sthlm och dating med hemlig gäst!


bild

igår var jag och malin på IKEA och istället för lunch käkade vi bakelser! Knäppa ungar, men så kan det vara när man har ledigt och går upp sent. matlusten liksom försvinner och sötsuget dyker upp. yey.

nu ska jag klä på mej, käka frulle och sticka iväg till ICA (ska köpa ananas till mammma och lämna tillbaka hyrfilm) sen åker vi till Stockholm och partar loss med Allsång på Skansen och shopping (inte till mej utan till mannen! Kameran är med!

hörs!



personal shopper?


jag i vimet under europakonferensen



Jag (utan hår, typ!) och snyggmallan!

kvällen har nu tillbringats framför filmen The Dutchess tillsammans med Mallan och en hel drös frukter och imorgon vankas Stockholm, lunch med Joakim, shopping med Mallan (har fått förtroendet av min man att styra upp hösten för honom, så här ska inhandlas! personal shopper? jajamänsan!) Därefter blir det säsongens sista Allsång på Skansen tillsammans med två av mina absoluta favoriter, Jonas och Malin! mums vilken dag! Dags att ladda batterierna och fundera ut morgondagens klädsel! Hurray,

godnatt!

Han går vid min sida och han håller mig i sin hand!


godmorgon, ska strax hoppa i kläderna, slänga i mig lite frukost och sen åka med mallan till IKEA! Hon ringde nu vid halv elva och väckte mej. tur va väl det, annars hade ju dagen varit totalförstörd. nu är den bara lite förstörd:) jag som tänkt städa! kanske hinner det med. vad jag hur som helst vill komma fram till är att dagen kommer dokumenteras.

pusspuss


Ps 23

dream boy


seglingsemester och glädje

Jag börjar sakta men säkert inse att jag snart kommer bo på en helt annan plats, jobba med hela andra saker, möta helt andra människor och leva ett helt annat liv. Vekligheten kommer ikapp. Och först igår insåg jag att jag inte kommer dela vardagen med min pojkvän, att vi kommer vara ifrån varandra oftare än vad vi kommer ses och att vi kommer vara ett par bland många andra som lever på distans. Hur kommer det utveckla vår relation? Påverka, förändra och vad kommer hända? Lite skrämmande men också spännande.

Idag när jag kom hem från jobbet möttes jag av rosor i rummet och min favorit choklad. Ett hejdå som värmde! Mannen befinner sej nu på sin sista jobbvecka i flottan, Karlskrona! i höst fortsätter han med sitt företag!

Nog snackat! Vill ni se vad jag sysslat med under veckan borde ni kika
här!



kan man få plocka med sig sin pojkvän också?


idag ska jag jobba! för tusan semestern är ju över! meen huur roligt är inte mitt liv just nu? jag trivs som fisken i vattnet. om en månad (på pricken!) flyttar jag till Göteborg! och jag måste säga att jag verkligen verkligen ser fram emot det. men först och främst är det en hel drös med saker som måste fixas med men roligt är det!

frukost på avenyn!

Eftersom solen sken och vädret var så fint valde vi att stanna och käka frukost på Avenyn tillsammans innan vi skulle bege oss hemåt. Gissa om det var mysigt! Chai te (min favorit!), scones med creamcheese och sylt, muffins, yoghurt, bär, färskpressad juice och fantastisk utsikt över söndagmorgonen i GBG förgyllde vår dag!




Dessutom vill jag hurra för Emma som fått sej en man! Huur kul är inte detta på en skala? LOVELY!!

U2 och vi


I fredags packade vi bilen full och begav oss neråt Göteborg för att uppleva U2 live! Det var inget att leka med må jag säga, vilken show! Med en svårgissad låtlista (som imponerade!!) och en helt otrolig scenshow tog de Göteborg och Sverige med storm! Detta blir helt klart svårt för Coldplay att slå...
'
Isak och Jag på plats



vid insläppet,


hela gänget, malin och david, johanna och isak, daniel och frida! lovely.




scenen


scenen kvällstid! SJUKTBRA!