it`s about Barcelona och partyy!




bara for att denna stad ar sa bra. just love!

hander massa saker hela tiden, det ar galet. men ruskigt kul ! ikvall har vi suttit ute pa balkongen ett gang, och myyysst som as:D! gott pa det.

hittills har det mesta vart pa topp. forutom nara incindenter. (vic och jag gick sjuuukt langt, for att taget gick sonder. det varsta jag gjort pa lange, men vi kom fram till hotellet iaf!)

steker och har det allmant kul har borta. kanns konstigt men jatte kul.

resor me klassen borde goras oftare! javisst.


love!

drömmar blir till verklighet



Äntligen färdig med allt va historia heter! Känns mkt bra,

Nu är det packning som gäller. Ska hinna städa oxå:)! Imorrn bär det av. och det känns som att detta är början på ett långt äventyr. Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på allt som ligger framför. Spännande äventyr som kommer ta kol på mej ibland. Som kommer fylla mej med sån extas att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Ibland kommer jag gråta av längtan till tryggheten, ibland kommer jag skratta som ja aldirg tidigare gjort. Framtiden kan man egentligeninte styra. Kanske är min framtid bestående av 5 min, knske 50 år. Ingen vet. Det enda jag vet är vad jag vill. och jag vill resa, jag vill upptäcka världen. Jag vill få erfarenheter ingen annan i min omgivning har. Jag villlära mej saker ingen annan kan. Jag vill ge av det ja har till andra. jag vetatt det låter klyschigt. mend et va vad ja insåg alldeles nyss. Jag vill faktiskt hjälpa andra. för det ja trodde var levande i mig visade sej vara dött. jag ska väcka det till liv igen. det ska jag.

Den här resan gör jag med Jesus. Skapa i mej ett rent hjärta, som brinner för andra människor. Som brinner för stora mål och visioner! Jag har mina önskningar och mina drömmar. Mina drömmar om mitt eget liv, för min egen skull och mina drömmr för andra. Ge mej ett större perspektiv. ge mej lärdom och kunskap, ge mej vishet å respekt. ge mej förståelse. Ge mej drömmar å ge mej redskap.
och hjälp mig i de svåraste situationerna.



förövrigt. har jag fått erbjudande om att köpa en splitterny telefon:)! ska ta tag i det när ja kommer hem från Barcelona. Ska bli mkt mktskoj:)! och ska besluta mej under resan. Därefterska jag rapportera till vår egna Ebba.
Underbart.


och till kommande år ska jag prioritera Politik mer än någonsin, för det är så gött ! Älskar det verkligen,

och jag har numera kommit fram till attjag ska skriva ner mina drömmar och visioner! det blir nästa projekt.
Mitt liv är slitsamt ibland, roligt ibland. Härligt och sjukt fantastiskt. Jag är överväldigad. Tänk att jag har det så bra. Känns underbart! såna förutsättningar för att nå mina mål. Härligt glad.



image328


Next: vet inte, för delen är halv

kan man dö av längtan?



Nu närmar det sig. Idag var rektorn inne, (vår handledare för PA.t. HAN ÄR BÄST!) och pratade om Proejktarbetet man ska ha i 3an,. och jag å vic är sjuuukt nöjda;) för vi är redan i startgroparna för det bästa ever,
Har medflyt med handledaren oxå;) känns mkt bra. :)


så nusitter vi me en plansch vi ska göra iordning.  Vi ska nämligen marknadsföra vår blogg och resa! Ska lämnas in idag, så vi har lite bråttom. 20 min kvar !

snart är det historia. och jag blev klar me analysen igår. Känns bra.Mailaed in idag. wee.

Ha det bra.
ikväll middag med mina fina. Underbart!

that's the way





Varför prenumerera när man kan få lösnummer?





se fortsatt kommentar på: emmahellbom.blogg.se

en vecka i barcelona

        


jag bestämde mej idag när jag fick biljetten av Gudan. - Jag åker.!
så på söndag bär det av till Spanien och Barcelona, för att där tillbringa veckan med min klass. Känns bra, dock en aning stress eftersom jag bara kommer va hemma ca 6 dagar innan jag beger mej åt varmare breddgrader, närmare bestämt Venezuela. Därmed får körkortet antagligen vänta. japps, så va det me det:)!


skojskadetbliiaf. party dagarna i ända. javesst!


för övrigt: är det typiskt mej, såå sjukt typiskt mej att ändra mej me såna här saker. haha, men det blir gött det;)! en vecka me klassen i barcelona är ju inte helt fel inte.

dock är du en aning blek




förvänta dej att jag vinner. 



han är KÖNG!



insåg precis, alldeles på sekunden, att michael bublé är riktigt riktigt bra. Älskar hans röst, och i låten Feeling Good, är instrumenten Perfekta ! älskar verkligen sån musik, haha tro det eller ej, men det ger mej rysningar. drömmer mej alltid bort till nån vacker romantisk film-miljö, där man sitter med den man älskar mest, och äter på en lyxigt-fin restaurang.

hahah, snacka om å spåra. men ja gillar detta:D och that's me. 



mer michael bublé åt folket!

dålig dag trots det fina vädret.

 

och inte blir allt som man tänkt sej alltid. men jag kommer igen, -ja för visst är det så.


och allt med Barcelona-resan trasslar och folk tjafsar. Usch, ja pallar inte. + att jag har rå mkt uppgifter å göra, skolarbete som gör mej trötter.

helst av allt vill jag ba åka bort. släppa  allt och åka nånstans:) Vore mys. men så kul ska vi inte ha det.
dags å bita i det sura äpplet och ta tag i livet.


fär det första ska jag ringa min kära rektor och ta å prata lite om han vill svara nån gång? ska reda ut ett å annat om Barcelona-resan som min kära lärare lämnat över på mej. -Wunderbart, säger jag! tack för visat intresse, ja visst.


Sämst dag, men med goda förutsättningar för att kommande tid blir bra. Amen!
och min sommar blir bra. jarrrrå:)!

min vän

image323


Älskade vän, Du är underbar! och att veta att du alltid finns där känns skönt. Vacker och bäst på alla sätt och vis är du!

riksmöte, kdu och kärlek. Politik is the ?



at home. bilder och reflektioner kommer. Partyhelg. Politik är sjuuuukt intressant. Ebba är hetaste ordförandet jag sett. FS äger hittills. Snygga människor? -ja, visst. Nästa år.  jag är mållös.



Mina åsikter är din lag.

jag kom på att jag är kär,



Kär i den vackraste staden av de alla, Stockholm. Idag närnjag skulle byta tåg, från Flen-Sthlm, Sthlm-Uppsala så hade jag 40 min till övers. Kvickhuvud som jag är, som alltid åker till Sthlm, vet va man sysselsötter sej med, (inte sitter man kvar på Centralstationen inte!) nej, jag tog mej en promis ut i det mer än härliga vädret. Ut mot slussen, och där stod jag i min ensamhet (som för övrigt är gasnka trevligt, dock hade ett telefonsamtal m. nån ja tycker om suttit perfekt där, men mitt mobilbatteri dog tidigare under dagen, just som ja skulle rådge emma om klänning så dog det:P -otur,)och där stod ja å NJÖT av livet alldeles själv. och insåg till min stora förtjusning att Stockholm är och förblir mitt hjärta. Älskar den staden mer än mycket annat, javisst är det så!


kom fram till att ja suttit på tååg i 4,5 h idag, underbart tråkigt. men ganska skönt. första gången på ÅR som ja kunde strosa på stan i nåra timmar utan att tänka på massa saker ja behövde göra. (dagen har vart lång förstår du, imorse va ja å skrev prov i skolan, gick finemang det! sen bar det av till stan, köpte mej ett par vita leggings, en rosa klänning:D och ett par shorts.) kundeför övrigt aldrig i min vildaste fantasi tro att JAG skulle köpa mej en ROSA klänning. Sjukt, men så vart det, så nu får vi se om ja trivs i det. Wee, spännande det.

har packat i flera timmar nu känns det som, imorrn bär edt av åt härligare breddgrader. Hoppas innerligt på sol och värme ! Karlstad är bra det:)! Laddar kameran så förhoppningsvis kommer det bilder oxå;)!


NU, ska jag duscha, ta bort sminket och sova.

taggad för riksmöte, haha och i år ska jag hålla hårt i V. för som vi vet kan hon kan ju detta me raggning . (det här kommer hon döda mej för. love you!) och detta med riksmöte är Världsforum för raggning ska ja säga er. haha galet.


Aja, sovdags. Godnatter,

det spelar faktiskt roll, många förstår, men ingen vågar, stackarsdej.

image320


Jag är mer än nöjd, för jag har så sjukt bra folk runt omkring mej dagarna i ända. Varje gång har de nåt klokt att säga, och varje gång är det  pricksäkra kort. Jag gillar mina smarta kompisar som jag har. Inte minst i skolan. Ni kan detta med smarthet ni;)! jag gillar det starkt. Omge sej med smartheter är det bästa man kan göra för att själv bli smart! Tänka sej så bra man kan va då!  Skickligheten själv skulle jag kalla det. 

All you need is love, som att du inte visste?



och idag är dagen som jag ska leva.



det är lycka att heta Johanna. Imorrn har jag en lektion, sen ska jag till Flen. Åka tåg 4,5 h tur å retur för att ha en lektion på en timme. Känns mycket värt om jag får säga det själv. Men jag gillar ju att åka tåg och jag gillar Flen, så why not liksom?


Blir sen kväll/natt imorrn, när jag kommer hem ska jag packa febrilt. Ordna med dittan och dattan, å sen sova.
För att döärefter bege mej till Solstaden själv - vårt allas Karlstad. Marriaaa nu äre Värmland på riktigt.
En del av mej så att säga:)! Love love love.



Nu ska jag läsa lite om Delning av celler å annat skojs:), wee, imorrrrn är detta över !! Wounderrbarrrrt!

Ge mej ett MVG tack!


blåsten tog din kappa



Bästa tiden är nu.







I'm on the road, How about you?

image319



har du någon gång vart med om att släppa taget om allt? släppa kontrollen, och låta allt vara som det är, bli som det blir? Glömma bort och tänka om. Hoppa utan att veta var du landar? Falla, utan att vara säker på att det står någon som du litar på och tar emot dej? Snubbla i mörker utan att vara säker på att det finns något ljus som leder dej upp igen? Springa utan att veta var du ska? Glömma bort din bästa väns telefonnummer och leta febrilt i mobiltelefonen utan att hitta det? Läsa utan att du förstår var det står? Tänka tusentals tankar utan att tänka alls? Känna glädjen spritta utan att veta varför? Gråta utan orsak? Le så mycket att det känns som du aldrig kommer kunna sluta? Skratta så mycket att man nästan kissar på sig? Kämpa för något som visade sej vara onödigt? Glädjas för sin vän som lyckades på provet? Finna en person som är så lik dej att du kan höra dej själv i denna? Fråga utan att få svar? Höra fast glömma bort att svara? Tro att du förstår utan att göra det? Förstå mer än du tror?



Tusentals frågor. Miljontals svar. That's the way. I'm on the road. How about you?

Northwind, det lutar åt skärgården!




image318


Härligt. Oh vad jag vill ha sommar sol å värme ! Galet mkt, känns dock ruskigt skönt att allt detta ligger framför:)! Den här sommaren kommer verkligen va min sommar ! ,oyeah, fantastiskt skoj komme rjag att ha. det är jag Jesus och sommaren och mitt körkort. Känns otroligt bra.  Javisst,

Idag har ja övningskört som en tok. Dragläge, haha så sjukt. Mycket intressant iaf. har fått mej en stor funderare över livet, och blivit mkt tacksam.  Härliga människor som ger en sån inblick att man inser att man inte  har det så dumt ändå. Satt ute i solen  å läste om  Genetik. Detta ämne är intressant. superb. Igår förstod ja att det är en klänning ja vill ha, en mys klänning. får se om det går att åtgärda i veckan, allt för venezuela säger jag:!

ge mej min sommar och ett körkort. (gah va ja tjatar, jag veet, men ja vill ba ha det där sketna kortet så är ja nöjd sen, give me !)

kul detta, men en del är verkligen värda en smäll. -Tack för ärligheten.


nej ni, nu är det sovningstime. Ska plinga till min blondin innan bara, haha roligare männska får man leta efter;:P Klockren brud !

A non facking generation



visst är det kul det här med hur människor fungerar? hur anpassningsbara människor är efter situation och miljö.
tanken att vi ena stunden gör på ett sätt och andra stunden står totalt på motsatt sida är nästan skrattretande. Allt beroende på situation och hur omgivningen ser på saker och ting. Egentligen borde vi alla gå på vår egen linje .
That's the way säger jag. Stackars så genomskinligt.

så roligt det kan vara att stå och titta på.


Insåg idag att jag ska vara ganska glad, borde va tacksam oxå. och det är jag ! Inte alltid man tror sej förstå, men idag insåg jag. Det va på tiden säger jag. Härliga tider !


och nu ett uppmuntrande ord till alla er som känner att vägen smalnar, trappstegen blir för höga, fötterna för tunga, och ryggsäcken för ohanterlig.




"Det spelar ingen roll hur sakta du går, så länge du inte stannar."

- Confucius


och för er som undrar så är A non facking generation, KDU:s nya idé. ganska klyschigt om ja får säga det själv. smaaart där mr. M

att man aldrig lär sej?!!



att man aldrig lär sej när klocka är för mkt. Hon har gjort det igen, suttit alldelesl för toksent vid datorn.
bloggat, glott, läst. bilddagboken; tittat, kommenterat, gått. itunes; lyssnat, bytt låt, lyssnat, bytt låt.
msn, svarat hej, stängt ner en tråkig konversation, svarat hej igen, vart trevlig (som egentligen stavas ytlig tror ja?), diskuterat, pratat. analyserat. sagt "puss, vi ses imorrn"

Igen var det, det sker hela tiden, varje dag?
när ska detta beroende av denna elektrogrej vara över?
okej, jag ger upp. jag ska skaffa mej en hobby, en ritkig nörd grej som ja jämt ska syssla med, dygnet runt.
tills dess ska jag ägna mej åt mej och min baby. och åt politik kanske, sen åt skolan en månad till, å åt nåra resor som ja ska hinna med inann terminen är slut.
- jo, det ska gå.  sen när jag inte har överdrivet mkt fritid ska ja sätta mej å fundera ut en riktig hobby. förutom min blogg, min bilddagbok, deras bioggar, deras bilddagböcker, och vårt allas msn.


nej, godnatt mitt herrskap. Var noga med vad ni gör av er tid, era dagar, era veckor, månader och ÅR !



jag ska ändra på världen ännu en gång




det gåtfulla folket.



jaa, säg, vem kanveta?


är imogen heap satanister? läste det på google, men vem vet om detta är sant? ja har blivit en ivrig så kallad "googlare" googlar om allt, å får svar på det mesta ! ett av tusentals sätt att bli lite smartare, jarrå och visst strävar vi efter det. ? ! - jaa,



nitlotter / vinstlotter. drar man för många nitlotter kan man lätt tappa tron för att det inte finns vinstlotter, men tro mej, de ska finnas där i högen. gäller bara att hitta flytet flödet , kanske lära känna lekledaren
- det va väl så reglerna var?


just for now
- I want to go to L.A. och till STHLMs skärgård. Nu nu nu nu

leva glasssigt och slappa varje dag.

till en vän,




jahapp, så var denna kväll till sin enda. och mycket riktigt blev det en trevlig dag + kväll:)! Vad annars kunde man väntat sig? eventuellt kunde kvällen behövt en stämningshöjning, men allt kan man inte önska sej.


och älskade vän, allt kommer bli bra! :) om jag håller din hand och ber nåra böner extra. Om vi strävar efter ett mål, så kommer vi nå allt det vi vill och önskar ! jag lovar dej att om ja håller din hand, och Gud håller din andra så kommer vi att komma långt ! du kommer nå dina drömmar, mål och visioner, med Lycka !


Allt kommer bli bra, jag önskar att du kunde förstå och ge de/ den som behöver en extra chans:) allt jag vill är att du ska va glad, glad rakt igenom och ut på andra sidan:)!  jag beundrar dej ! du är strong och kommer ta dej igenom allt allt allt, det lova rjag dej.



med all kärlek/ din

hångel kärlek kyssar och politik


ännu ett försök. att blogga med seg internet-uppkoppling. (skyll på kdu:uppsalas place) så är det mkt mkt svårt att lyssna på thevoice, kolla bilddagboken och blogga, at same time. tro mej, det va omöjligt. jag och jontan försökte, länge och väl. - javisst. detta utan framgång så vi gav upp.

Nu är ja hemma. trött som vanligt. men glad:)! om en vecka är vi på Riksmöte., ett år sen sist. Känns knas. och detta året kommer bli sjukt kul, för vi kommer va as många från Uppsala + att nu kan man det mesta (inte allt, men mkt) och ja är taggad. kommer ba hänga me massa folks å ha kul:D javesst!


fick ny låt av mr. seb här, slipknot. alltid spännande med ny musik ska ja säga er. Lite mys på denna, men känns inte riktigt som min smak. nej, '


Idag va det Ma B Nationellt Prov 4 timmar, därefter slut för dagen,
Imorrn: en lektion. 8.30 - 10.00, weee
sen blir det vaccination och därefter parrrttyyy, iförsej, ja har altid party mer eller mindre:P haha,
och roligaste va ju idag: "Om du vill följ med vi ska bada nakna ", hahah, den kör vi på brudar;)!
Mumma på det,


Imorrn: Fredag, vart försvinner dagarna?
Nu: dags å sova!!

Kysssaaar och kärlek till er som känner sig prickade att ta emot !

min syster och vän

 
image317


GRATTIS darling !
du är så fin och så bra på alla sätt och vis. Uppskattar dej, och älskar dej mer än vad du någonsin kommer inse och förstå. Du är min pärla, min skatt. Underbar är du!





kärlek är sommar




såå sjuukt taggad inför sommaren. jag vill baa ut å åka. ta mitt körkort och en bil. stoppa in nåra vänner och packa väskan. och åka långt bort. bara åka nånstans. Roadtrip, kallas det.- javisst:)!

och många roadtrips ska det bli i sommar, för då har jag körkort och förhoppningsvis är det fler än jag som är på denna sjukt sköna idé.! muummmaaa,



bruna ben och solblekt hår. wee! sommar kom!




En sak är bokad och klar iaf, biltur Västkust typ,:)! då blire parrrtyy., Hälsa på massa folk Sverige över! -Yessss

Längtar!



rättegång och fängelse



trööttt som as. no shcool today. det gjorde mej glader. dock var vi på rättegång 9-11. mycckeet intressant, ska ja säga er. gillar sånt där, kanske man ska gå å bli sej en jurist? inte för att det är det lättaste men det är ba å sätta upp målet å börja jobba:)! javeessst, that's the waay! vore riktigt coolt. men som vanligt är jag bruden me många bollar i luften, gillar iaf att tänka högt och långt;)! - yees,

men det är ja nog inte ensam om , eller ? :D


ajaaa, har pluggat sönde rmej på matte. pluggat minst s j u t t i o e l v a timmar, så nu är jag så gott som död. och boorde verkligen verkligen inte sitta här. as usual. dags å ändra vanor å annat, - javesst !

för övrigt; är det seger. jaaarrrrå, och snart är skolan för detta året över. oc´h den tanken gläder mitt sinne. - OJA!


jag har nu suddat ut nåt KUL jag skrev. men insåg att det kanske inte är så lämpligt att hela världen får ta del av allt roligt som sker.


nej, nu ska det sovas. godnatt människor.,

när jag lämnade dej,


       


Det här är min dröm.  sommar sommar sommar kom.  fantastiska värld !

Jag ger dej inte min morgon, jag ger dej inte min dag
jag ger dej något mkt mkt bättre, jag ger dej hela jag.



kommer tjata mer om Lasse, men hans texter säger verkligen A L L T ! bästbästbäst(;
ingen vind kan blåsa omkull oss nu .


hah, ja är bra kul ibland, ja lovar om 2-3 dagar kommer ja propagera för ytterligare en så kallad KUNG, inom sången. men det är sånt som händer, musik är bra härligt iaf, sätter ord på ens tankar utan att man ens berättar, för en enda själ. Konstigt det där, men alla känner nog lika innerst inne. alla människor har samma känslor, mer eller mindre. jaa,det får bli dagens djupa tanke. har någon en åsikt mot det, så säg !

javeesst,

L är min kärlek nu.



Min nya favorit, (känns somja upptäcker nya hela tiden, ) är iaf, Lasse Lindh. han kan detta med tankar+ musik.
han sätter ord på mina tankar, han lägger till musik och sjunger orden med sin härliga röst som stavas MYS!
Love it,


Bästbästbäst,


www.myspace.com/lasselindh, där har ni mannen i mitt liv,
känsliga hjärtan, öron:)? - stäng öronen ibland:)! det gör jag. stänger öronen ibland.

Kom K -

"etik och moral säger mig att lagom är skit"



jaa, vem ärd et som kommit på ordet "lagom"? det finns inget som är lagom,
ordet lagom är till för att lätta på tunga samveten, göra osäkra människor säkra, lösa konflikter och säga att "lagom är bäst". sen när blev det ett svenskt ordspråk?


ryck upp dig. lev för vad som är rätt. och glöm inte att hjälpa människan bredvid dej, även kallad: din näste:)!

så opepp man kan bli och lite ont gör det oxå.




Cold or warm?
vad är du?


djungeltrummorna ljuder. - ja, för det är så det är.


och visst är det så att man är ganska opepp på allt med vad det heter. - yes,
men ja har hört att det är tiden som gör en färdig. det är även tiden som gör en stressad. men häng inte upp dej på det. tider kommer och tider går. och förhoppningsvis blir allt så mkt bättre, lättare och roligare. iaf är det vad de säger, säger på reklambyrån, på reklamfilmen på tv.n, allt ska tydligen bli så mkt härliagre med rätta prylar.
konstigt vilken materialistisk del av universum vi lever i. och ändå är vi som gruskorn i en oändlighet. tänk då så små vi är, du å jag. tänk om vi kunde inse hur obetydliga småsaker är, iförsej vore väl livet tråkgiare då, för det är väl de här små sakerna som gör livet så innehållsrikt.? positivt ellr negativt, bedöm själv.


jag minns iaf det där cafeét. redo för nåt nytt,spännande var jag då. otaggat, är ordet.
det var fint,


och mitt i ett virrvarr av skriverier drömmer jag om nåt ,
ett oskrivet blad kanske? något, redo för nytt. fin tanke. - ja, det är så man ser på nya saker, som en tanke,
för vissa blir det nåt mer, men för de flesta stannar det där.

jag hör uppenbarligen till den förstnämnde gruppen, tackar gör jag för det.

lasse -
ärochförblir en man av heder

vem är det du försöker va?



du ville bryta isen
men du klarade inte krisen
du vet det men nu tar det emot,
du kasnke borde tänkt på hur du mår,
du kanske brode tänkt på hur det går
du kanske borde tänkt på konsekvenserna,
mer än kicken i ditt blod
så nu står du på din topp,
och ingen bryr sig om din egotripp

kul att det gick vägen
du som varit så benägen
men vem är det som du tävlar emot?
vad är det egentligen du vill ha?
vem är det egentligen som du vill va?

- Well, kloka ord. Bra tänkt.! du är smart du, Lasse,


och därmed färdig med att-satser hit och dit. Skickligt Johanna,!

dags att sluta tänka, dags att börja räkna. Jarrrå,
nåt jag sa igår, det stämmer. Hjärnor på högvarv är mkt intressant, borde forskas mer kring.

fantastiskt härligt med alla motioner, wee



har kört bil dagen lång. ännu en gång till Sthlm och ännu en gång till skärgården. Mitt liv.
Sitter numera här hemma och läser s.k "att-satser" och motioner.
Detta inför kommande riksmöte i karlstad,.! Solens stad. Vilket kommer bli sjuukt kul och underbart mys ! längtar.

Har fått hem 4 feeta häften. och ett stoort häfte att läsa igenom med massa motioner, bifall eller avslå? mkt intressant det mesta av det. This is politic ! härligt roligt måste jag säga:)! men lite drygt också. tänkte gå igenom allt innan riksmötet börjar så man är väl förberedd. har gjort misstaget förut att inte kollat igenom, då har man noll koll å sitter där på riksmötet och ska hinna läsa igenom innan röstning, som för övrigt går gasnka fort. gäller med andra ord att vara snabb.


Egentligen borde jag räkna mer matte, ska återgå, men detta va roligare:P haha, javeesst.

dagens låt: Air - Bach. Musik för örat,


Vill bara få allting gjort och lämna denna plats av världen.  glömma allting, och njuta av livet.

fantastiskt,

jag ska ändra på världen

spännande, för nu är det nära.

Miss you love

Idag var jag å vic på volontärträff inför venezuela. fick träffa alla människor, bla. andrea som vic har snackat mkt med. (aaaas lik agnes carlsson var hon, kopia elr nåt:) väldigt mys på de människorna) vi fick ställa alla möjliga frågor och insåg att vi har många kontakter gemensamt. coolt,  vi ska försöka dra me david dit bort. haha världen är bra liten den. tufft.

ska aldrig åka till Upplands Väsby igen iaf, tragiskt. Vickan snackade om att det va as billigt dit. Skitsnack säger jag:P
95:- till Upplands Väsby med UL. inte ens rikgit tåg. galet. 
till å me tåg till sthlm är billigare. wee, men det gick bra, och vi fick skjuts sista biten från busshållplatsen av Andrea. Centrum i Upplands Väsby kändes som man hamnat utomlands typ. Konstigt.

Aja, dagen har vart  bra iaf. Långhelg igen, ledig på måndag och på tisdag har vi en lektion och då är vi på tingsrätten typ 1 timme på rättegång, wee,


Tiden tickar och snart är vi därborta. Känns läskigt, och lite skrämmande, för jagvet hur jag kan reagera på saker ibland. Men mailkontakt med omvärlden + folket på besök, gör nog allt lättare. Tip tusentals erfarenheter rikare och antagligen ett nytt perspektiv på livet kommer jag att komma hem med. (+PA som kommer va halvvägs gjort,- BÄST!) Blir spännande detta, och mittliv kommer förändras.


Nu ska jag sova, ska nog ta tag i detta med fadderbarn. Jag vill bli fadder, någon mer?

Godnatt, imorrn blir det bilkörning som aldrig förr.

på 10 röda

10 favoriter:
Färg: just nu Marinblått! härliga sommartider,
Mat: Kycklingsallad á la Johanna, (innebär räkor + ägg oxå, konstigt)
Band: just exakt nu är det "The Angles and The Airwaves" men det ändras fort. Justin och Furtado har vart hetast nu på senaste.
Film: för många
Bok: Liza Marklunds- Asyl
Sport: Ishockey
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag möjligen lördag
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: Kväll påväg mot natt, - BÄST!

9 för tillfället:
Humör: Trött
Smak: Tandkräm
Kläder: Svarta Hipsters och linne
Nagellack: ljusrosa direktimport från Israel
Tid: 00.06
Omgivning: My space,datorn är närmast
Irritationsobjekt: ingenting för tillfället

8 första:
Bästa vän: Emma. men jag har många nära vänner annars.
Husdjur: aldrig haft
Piercing: tre hål i öronen
Förälskelse: första förälskelse var i mellanstadiet. hur seriöst det nu är:)
Musik: spice girls
Bil: bobbycar, det va jag å jocke som ägde gården:D jag var en av grabbarna då.
Kyss: kalabalik men mys

7 senaste:
Cigarett: Har aldrig rökt
Mat: spagetti + bacon
Dryck: Saft
Biltur: Nyss hem från emma
Kyss: inte alltför längesen, hah
Spelad låt: distraction
TV-program: FILM: step up!

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej!
Badat naken: Badkar isf.
Varit med på TV: Ja, tv4
Kysst någon du inte känner: Nej

5 nej tack:
Kläder: magtröjor
Mat: sniglar och sånt slemmigt
Musik: Skrikmusik som man inte hör vad de sjunger.
Dryck: Vodka
Personlighetsdrag: Arroganta

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Käkade, bloggade, lyssnade på musik, pratade med mamma
Du kan höra just nu: Musik från datorn, mitt knappande på tangentbordet.
Du inte kan leva utan: Min finaste vän, shopping (eh?), Bibeln och min familj.
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, äter

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mamma, Emma och farmor
Du tycker om: de flesta, men de som står ovan kanske:P
Du inte gillar: gillar som sagt de flesta, men de finns säkert oxå.

2 val:
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Finna det bästa!

snow patrol



Chasing Cars - Snow Patrol


If I would lay here.
If I just lay here,
would you lie with me
And just forget the world.


detskulleinteske.




lycka är att vara med Dej




det är underbart! Livet ÄR UNDERBART! 

Idag gjorde vi eng.grammatik prov och mer kommer. imorrn är det nationellt prov uppsatsskrivning i engelska B. muums, kan inte bli bättre:D 

Nu är vi ännu närmare både Barcelona å Venezuela, känns fint det. och jag ärsåå galet laddad så det finns inte.
Jag å 'Vickan med Vinken' hängde kvar på staan eftre skolan och har nu börjat fundera på vad för kläder vi ska inhandla och ha med oss. Känns bäässt! 
Köpte mej ett å annat, kanske dyker upp här senare:D


konstigt vad livet känns lätt, en härlig känsla. trots massa saker som hänger över. 


och det är som Emma skrev i sin blogg. (kloka männska! märks att du hänger mkt me nån som ärklok:P) Att kolla i backspegeln kan vara det mest roliga som finns. det ärdå man ser tillbaka på sina val och märker att nån där ovan måste hjälpt till, mer eller mindre. stöttat å visat vägen utan att man vetat om det. kosntiga sorgliga saker sker men man inser att allt kanske har en mening trots allt. det va kanske inte så dumt ändå.

Härligt med bra vänner. såna där underbara människor man inte trodde fanns. till å me min pappa påpekar det, : "jag farscineras av hur bra människor du omger dej med. Jag  hade gärna haft den egenskapen, det förstår jag nu."
Tack pappa, fin kommentar:)!




cred till..mr


tänkte bara komma in med en kort kommentar om att

www.antonolivensjo.blogg.se har ruskigt snygg stil. Vore jag kille skulle jag läätt hänga på hans tips å ideér till en freesschig stil.

Bra jobbat där!


baaaabyyy



A life without you
- Daniel Lindström

gaaanska smörig men fin trots allt:)



idag har avrt en ganska skön dag. men frågan är vart den försvann? mamma hämtade mej hos emma vid 11 typ,
vaknade, pratade lite me emma, sen gick hon till jobbet, ja å hanna segade lite framför tv.n, en kvart ungefär. sen tog jag en macka, plockade ihop mina grejer å så kom mamma. väl hemma la ja upp bilderna från helgens bravader på bilddagboken. käkade lunch me familjen + efterrätt.

pluggade hela eftermiddagen lång. har en del kvar. mkt kvar. men det går framåt iaf, javeeessst.
längtar till nästa helg. haha, är ju ba 3 dagar kvar juu ! ska bli skönt, har operation dagsverke på måndagen och på tisdagen har jag en lektion - å då ska vi på en rättegång 2 h. sen slutar vi. MUMMA va skönvecka.


jag vill bleka håret mitt, få bort den gula tonen. Ska ta atg i det nån gång. bli sådär hett blondin som det bara går.
och så vill ja shoppa., galet mkt.


jaja. dags å återvända. ha det!

kläder. !

vad som är värt att tillägga kan vara att jag är galeet sugen på shopping nu.
klänningar och grejer ! weee,

mamma har lovat mej en shopping dag me kläder inför venezuela.
och detta är jag så nöjd så nöjd över. bäst vore trippen till sthlm. men det kan va för mkt tidsfördrivande oxå. nååjaa, får se va som sker.


klääder, that's the way !

there's something

härlig dag med mkt mys. frukosten avr det bästa ! bilder kommer. promise.
just nu är jag dödstrött och sängen är mer frestande än aldrig förr-
ska nog inta den så småningom.

hoppas ni haft en trevlig valborg, trots det kalla vädret, för det har iaf ja haft.

och ja måste erkänna att ja faktiskt är ganska skön:P haha eller hur vic?
bäst på å fixa ihop grejer iaf ! thaaats the waaay;)!!


parrtypartty.

ska ut å prata lite nu ja:)! sen sova. godnatter vänner.