ett berg större än du kan tänka dig,



har du någon gång stått inför en stor uppgift,? det ser ut som ett berg. Du stirrar så länge på det att ju längre tiden går desto större blir berget, samtidigt som berget blir desto större blir du desto mindre.

Jag har en stor sak att göra framför mig. Jag har även något bakom mig, något som vill hålla mig tillbaka. Jag har sorg i hjärtat. För jag vet att jag är här och problemet är där, långt långt långt borta, orsakat av dåliga erfarenheter och rädsla. Jag är fastbunden, jag kan inte göra något åt det. och det gör ont i mig

Men en del saker är rätt, fast att de är väldigt svåra. Jag vill hålla om dej, mitt hjärta. Jag vill hämta er hit, för jag vill ha er här. För jag saknar er, för jag vill att ni ska må bra och att inget ska få störa er.


Dios siempre tiene el control,

jag vill bara ha detta gjort, jag vill göra upp allt. lämna det gamla och gå vidare. Ge mej styrka!

en skön grej,

image332

hemlängtan och inspiration

jag är inspirerad av allt möjligt just nu. mest inspirerad är jag över alla som tar sig i nackskinnet och väljer att röra på asset. över alla de som valt att flytta, byta miljö och göra något för någon annan. En annan inspirationskälla är grabben där som ska flytta till Göteborg för att plugga arkitektur. Detta vill jag oxå göra, (en av alla tusen saker), och ytterligare en är alla modebloggar och hemsidor på internet (för att vara ytlig). det ger mej inspiration så in i norden vad taggad jag blir på livet. Ytterligare inspirationskälla är de som har körkort, de som glider,lyssnar på musik och njter av livet och av friheten. som Salem ungefär. (Grattis till körkort!) Sån ska jag oxå bli. En annan källa till liv är de som är internationella, de som reser (som jag!) läser böcker på andra språk, och lyssnar på skön musik som inte är av svensktalande människor. Typ som mina nyinköpta skivor från venezuela, med världens skönaste musik på. Där man fattar texterna och faktiskt förstår va de menar och inte bara sjunger med för att det låter bra. (jag är hajj på detta!) och inspirerar mej själv till att satsa ännu mer, och resa ytterligare längre bort och under längre tid. Jag har blivit en mogenmänniska. Halleluja!
Sist men inte minst är de som läser Jesusböcker en inspirationskälla utan dess like, som gör sin kristna tro till en skön grej, sån vill jag oxå bli. En sån som hänger tajt me Jesus och gör Jesus till en lirare att ha me sej varje dag, hela tiden.

-Sån vil jag oxå vara.

dags å läsa

mitt underbara liv och jag.




venezuela2007.blogg.se är mitt hängställe för sommaren. Läs om mitt liv de senaste 6 veckorna där.

Numera ligger framtiden framför mig. och dessa veckor och den tid som ligger framför är till för att ta nya tag. Mitt livs äventyr är numera bakom mig och nu är det framtiden som jag ska rikta in mej på..

I höst är det sista året som gäller, men inte bara det. Jag har tänkt ta körkort(inom kort!), lägga mer krut på politiken (!, wee), fullfölja projektarbete- Venezuela2007, jobba på ICA, bo i gbg (åtminstone hälsa på i emmas lägenhet så ofta jag kan), hjälpa till på nordic, till nordic ska jag och andy köra hennes Nissan Sunny, sen jag såg denna vackra skapelse på min gata så har jag vart dödsförtjust i den, så snart är det dags för en drömtur med Nissan. wee.) och vara ansvarig under Youthkonferensen, ev. bli del -organisations-ansvarig i kyrkan (ung) och få plats med mycket skola i detta,


Jag är taggad. och till nästa år blir det eventuellt en flytt till Gbg, inget är bestämt och allt är ett virrvarr av drömmar, visioner och mål! men jag är nöööjd som få ska jag säga er.

För första dagen ever vet jag inte vad jag ska göra. Jag har börjat ordna i mitt rum med mina kläder (min garderob+byrå är för lite plats) Ska till hösten köpa ny garderob + bokhylla så vi får se vart detta leder;)


Ikväll kommer Emma och ska sova här. 3e natten i mitt eget hus min egen säng för denna sommren blir i natt. Knasig känsla ska jag säga er, men ack så skönt. Imorrn bärdet av till Flen för körning.


Nej, dags å göra nåt vettigt. Må väl vänner.