en fin gåva, en väska!




min longchamp-väska som jag fick av pappa och mamma.
dessa väskor finns i olika modeller och toner av färger. jag valde en svart av den anledningen att jag vill kunna ha den till allt. svart är enkelt och klassiskt. jag tänkte bygga på min samling utifrån denna iaf. Longchamp hittar du i välsorterade väskbutiker. I Uppsala hittar du denna i väskbtuikenpå Dragabrunnsgatan samt inne i St: Per Gallerian!

music of today


Psalm noll noll - Jonathan Johansson

Rekommenderad hemsida att besöka: Jonathan Johansson


godmorgon sunshine


Godmorgon! En sjuklig-gårdag fick inleda Valbogshelgen. Inte så kul. Nattens vila har gett mig krafterna tillbaka och jag tror att jag är redo att inta Kållandsö. Dagens vila kommer dock att behövas därför är planerna att ta det lite lugnt (hör o häpna)


music of today lägger jag upp alldeles strax.

solen skiner, det ser ut att bli en bra dag!

en trött onsdag


idag är det jobb som står på schemat, har käkat lunch på stan med isak. sprang runt en stund och kollade på jeans till mig, men det gick ju som det gick. är dock lite sugen på ACNE's flaremodell. får se vart det slutar. har iaf beslutat mig för att lämna in mina JL jeans till sömmaren i Svavagallerian (hört att han ska vara grym!) så ska han få laga mina favoritjeans en gång för alla! kostar såklart en slant men det är det värt!

imorgon åker hela gänget till Kållandsö och bor hos Alexander över helgen, blir nog superroligt och mysigt! men innan dess blir det jobb, jobb, skola och så packning.

jag har inte lagt upp Vad tycker KDU? på mycket mycket länge, därför kommer det upp två frågor inom kort!


mitt nya armband






gåva från syster på födelsedagen.

music of today


when a man loves a woman - michael bolton


dagens musiktips. hehe. den här gillar mallan, därför ligger denna uppe! varsegod malin;)


music of today


Love you - Therese Nilsson


producent är Abraham Engelmark. Isak visade denna låt för mig och det går ju knappast att tveka på att både Abbe och Therese är otroliga begåvningar! Underbar låt. Vacker text. Otrolig röst.



Have you been in new york?





min fina tisha. (gåva från mallan)

Lule och annat roligt!


foto: Sandra Bohlin

i helgen var jag i Luleå och upplevde Norrland och kyrklivet där! Underbar helg. Jag predikade i lördags och peppade lite LOBC (Livets ords bibelcenter) på söndagsmötet igår. Lång bilfärd men ett sjukt skönt gäng människor gjorde denna helg oförglömlig! Jag är lyckan själv och otroligt tacksam till min Gud som gett mig självaste livet att leva!

Tack Emma, Kajsa, Christoffer, Elin, Joy, Micke och Gustav för en sjuuukligt rolig helg! Skratt, flams och masssa Jesus!




bara för att bilder är så roligt att titta på


kanske vårens mest hypade trend? indianinfluerade ting. små indianpärlor trädda på många trådar! fint.

en annan fin sak jag fick av malin när jag fyllde 20 år. Har tänkt att jag ska visa er några saker lite då och då som jag fick. bara för att bilder är så roligt!

en mat-torsdag enligt johanna


så här såg middagen ut i torsdags för någon vecka sen. (matdag á la johanna!) första gången jag lagade denna mat gjorde jag med emma hellbom! det var det godaste jag ätit. nu har jag utvecklat den med ytterligare kryddor. så kommer du hem till mej nån gång ska jag laga denna maträtt till dej! kyckligfilé inlindad i bacon med citrus/grill- krydda. olika dressingar och såser, avokadosallad och potatiskroketter/klyftor. mums!


till efterrätt såg det ut så här. kaffe från kaffemaskinen vår samt 72-procentig choklad.


vad jag gjorde som nöje i kombo med kaffet var detta! - att sortera kvitton från mitt VISA-kort i jobbet! kvitton som legat ute alltför länge! ILLA! men nu är det ordnat, OCH sorterat! vilket resulterar i en, förhoppningsvis, glad chef!

en titt i presentlådan från 20 årsdagen


Den kanske finaste presenten av de alla. Laddad med omtanke och kärlek. Tack Malin!


En bok som beskriver vår vänskap. Så här fint är boken fylld med omtankar och funderingar kring vår vänskap. Lycka som sorg, ilska som glädje! Tack finunge. det värmde. det gjorde det verkligen!

en förmiddag i storstan


Idag åker jag till Stockholm och sitter i möte fram tills lunch ungefär. Därefter kanske jag hinner med en runda på stan. Vill helst skirva färdigt protokollet och fixa ordning såna saker innan jag lämnar huset men om vädret är så fint (som edt är nu typ, strålande sol, en varm dag!) så kanske lockelsen att komma ut snabbt blir för stor.

Hur som helst är Isak så snäll att han skjutsar mig dit i sin nya bil!


nu måste jag lägga på ett kol! Hörs sen!

music of today


Lördagmorgon startar vi så här!


None but Jesus - Hillsong


Vi människor är inte bättre än så här. Därför älskar jag vetskapen om att det finns någon större, bättre och härligare person än oss! Tänk att han bryr sej om mig. Tänker på mig, vill mitt bästa. Otroligt.

min personliga fotograf är grym!


fotograf: Sandra Bohlin

Jag planerar förändringar. jag gillar förändringar! särskilt de som är positiva och gör livet härligt att leva!

music of the night


Godkväll. Här spurtas det mellan aktiviteterna! Har precis fått i mig lite mat sen träningen. Sjuukt bra tempo hade vi! Och bättre ska det blir. Nästa gång ska jag fortsätta en stund i gymmet.

Jag har inte lagt ut någon music of today! So here it comes...




Astronaut- Salem Al Fakir


en ny Salem? Kanske till det yttre, men visst hör man i hans toner att det är samma skickliga Salem Al Fakir som sjunger ut sina ljuva toner! Jag gillar hans nya album. minstsagt

en torsdag, en vanlig torsdag


Godmorgon! Idag står föreläsningar och jobb på schemat. Ikväll ska jag även träna (cycling/ coretraining) med Gidlöf, om han inte bangar vill säga! music of today lägger jag in senare för nu kommer bilen som ska ta mig till skolan!

hörs!

music of today


Everlasting love - Jamie Cullum


perfekt musik att jobba till! ett tips bara!

lunchmöte och annat roligt


tempodag minst sagt! har precis suttit i möte med KDU:s nya Ukrainagrupp som jobbar med ett projekt KDU tillsamamns med KD driver i Ukraina! Otroligt spännande att se hur detta kommer bli framöver! Roligt också att se hur taggade den nytillsatta gruppen är på sina nya arbetsuppgifter! Hur som helst är det en hektisk men rolig dag! Hann med första lektionen på skolan för att sedan sätta mig på tåget mot Stockholm, Här har jag befunnit mig i en timme på lunchmöte för att nu bege mej tillbaka till Uppsala och åka vidare till mitt jobb där hemma. 15-22.15. men som jag tidigare sagt gillar jag när det är mycket att göra!

och visst känns det att semestern är över men samtidigt känns det också att våren är här! man orkar så mycket mer!

nej ni, dags att rusa! hörs senare.

you are one of the brightest stars.


You are one of the brightest stars. Det kommer du alltid att vara.

Godmorgon tisdag!


Godmorgon! Jag har legat på lågvarv under påskhelgen då jag jobbat och laddat vän-batterierna lite! Jag fortsätter med jobbandet med bloggar lite mera nu framöver. Låter bra va? Idag står mycket saker uppskriva på att-göra-listan bland annat att skicka in två ansökningar! (till vad berättar jag senare)

Nu ska jag äta frukost och åka iväg till bibelskolan som börjar igen efter en veckas uppehåll/lov men först vill jag säga GRATTIS GRATTIS till S som gått och blivit tillsammans med en,  vad jag uppfattat det som, en sjuuukt bra kille! GRATTIS VÄNNEN:)! Är så glad för din skull!

music of today


Vem kan älska? - Carola



snyggve

Min finunge som vi igår överraskade med påskägg och en skiva. Mallan har säkert jordens finaste familj! Jag blev verkligen glad av att träffa allihopa igår:)! så söta.

.


och visst är hon snygg också? man blir så stolt över att ha denna snyggunge som vän!

music of today


Call me when you get this - Corinne Bailey Rae
'

Corinne Bailey Rae, föddes den 26e februari 1979 i Leeds, England. Bailey Rae är en brittisk sångerska som slog igenom med singeln Put the records on 2006.


.. är absolut en personlig favorit. gillar hennes softa sound och skönt hesa röst.

för att ni värmer mitt hjärta varje dag!


påskbukett, love it



jag ska tillägna mina sjukt bra, nyförvärade vänner ett eget inlägg. just för att de är så himla fina och betyder så mycket för mig! idag käkade vi lunch tillsammans och pratade om ytterst viktiga saker. efter några missförstånd och förseningar var vi alla på plats och gick mot East City. Där käkade vi sushibuffé och annat gott. Efter någon timme blev jag tvungen att rusa då jag skulle börja jobba och behövde fixa lite saker på stan ( bland annat byta min 20års present - Longchampväska till en storlek större! min pappa vet vad han ska göra för att göra mej glad. som att köpa väskor till exempel) hur som helst, hann jag bara komma utanför dörren förrens brudarna springer efter och ropar mitt namn. med sig har de en papperskasse från Household. Jag får gå tillbaka och öppnar de fint inslagna presenterna! ..åh vad dessa kvinnor kan! fin present och god påse med karameller fick jag!

tänk vilka vänner man har då! :)

några glimtar från in 20årsdag!

tänker såklart bjuda på några glimtar från gårdagens 20 årsdag som firades med dyrbara skatter! (min familj, och nära och kära)


tårta beställd och hämtad av mig. jag var nöjd!



pilimarisk min. jag öppnar kort välfyllt av pengar!


och familjen ser på. lägg märke till hur tre av fyra sitter!


någon säger något och jag öppnar en ask från butiken Guldfynd. present från pappa!


tårtor



tack för en fantastisk dag, tack för alla grattishälsningar, alla presenter och all uppvaktning. jag har aldrig känt mej mer vuxen än nu!




happy 20 years-day

im getting older. and it's fantastic! efter 20 går det utför har jag hört så jag stannar gärna här. 20 år och hela livet ligger framför. jag är nöjd!

gårdagen va hur skön och bra som helst! sthlm, det var alltså min 20 årsdag! dagen började med frukost på sängen och paketöppning, bilköp (dock inte för mej, jag agerade sällskap!) lite ögonshopping (tittade på massvis av klockor, jag vill ha en lite i guld!) middag med familj, lite släkt och en vän! dagen avslutades med kvällsfika hos malin! bilder kommer såklart upp! men jag ska luncha på stan med vänner om en stund. så alla bilder, presenter och sånt där roligt kommer att dyka upp lite senare:)!!


hoppas ni mår bra för det gör jag!
1 Petr 1: 7-8

music of today


Suddenly I see - KT Tunstall

första firandet av min födelsedag!


min kvinna...


..och jag i min färgiga tröja!

hur bra får man vara på en skala? när jag kom ner på stan träffade jag på både den ena och den andra. hela stan kryllade av välkända ansikten! så roligt! men som sagt, huuur bra får man vara? gick ner till fyrisån och träffade jordens gulligaste människa, nämligen malin! kvinnan satt med en hel hög kassar och presenter! 7 st olika presenter fick jag av henne! Blev verkligen huur glad som helst över alla saker! Malin är den vän som jag kan prata mest kläder och mode med (och såklart om massa andra saker också!) men hon gillar mode minst lika mycket som jag (och typ 1000 ggr till!) och jag blir alltid så inspirerad när jag är med henne! (hon är sjukt bra på det också!) efter paketöppning, kändes som julafton! bjöd jag henne på lunch som tack på restaurangen/uteserveringen Villa Romana,(ligger längs fyrisån, förbi restaurang Carl Philip och fortsätt!) massvis av snygga människor, god mat och trevlig personal! där satt vi och babblade om allt mellan himmel och jord, i säkert 2 timmar. Efter detta sprang vi runt på stan, för att till sist sätta oss vid fyrisån igen med kaffe och muffins en stund till innan vi gick skilda vägar! en fin eftermiddag helt klart! och jag lovar att lägga upp bilder på alla presenter och på soliga malin! (mitt batteri dog efter 4 bilder, typiskt!)

nu ska jag snart iväg på bio. sitter här svettig från ett tungt träningspass! måste käka bättre mat innan jag tränar har jag kommit fram till. hur som helst filmen som väntar är Män som hatar kvinnor. Har hört så mycket olika om den att det nu är upp tillbevis! återkommer med reflektion efteråt.

dags att duscha och byta till biokläder. vad nu det blir?
hörs sen!

music of today


Lord, reign in me - Brenton Brown


Detta är min bön idag!

en ledig, solig (!) måndag!


fotograf Sandra Bohlin

Här har vi Emma, jag och Alex. Några av oss som hängde vid fyrisån i fredags! lovely!

idag har vi ännu en härlig dag med sol ( och ännu bättre blir den med vetskapen om att jag jag fyller 20 imorrn!) Ska precis käkam frukost och sen åka ner på stan. En mysg dag i solen väntas och som sällskap har jag min älskade vän Malin! Det verkar bli en fin dag! Självklart åker kameran med också!

men först! music of today!

njut!

thank you for the music!


en otroligt vacker konsert med Peter Sandberg+ syskon vad jag på ikväll. helt fantastiskt pianospel, klassisk musik samt jazz, vilket jag är förtjust i! picknickandet gick bokstavligen åt skogen. eller inte. men det var kallt som tusan och slutade med värmande te på Wayne's!

kvällen avslutades med hämtmat från NEW INDIA, godis och film från ICA SÄVJA och trevligt sällskap.

imorgon väntas fyrisån, sol och älskade Malin!

KDU och flyktingpolitik

Utgångspunkten måste enligt KDU alltid vara att varje människa har rätt till liv, frihet, fysisk och social säkerhet, oavsett var på jorden hon är född. Detta grundar vi i tankarna om alla människors lika värde och att vi har ansvar för varandra.
Ofta händer det att en stat inte kan garantera sina medborgare trygget, föda och ett värdigt liv. Den som flyr för sitt liv har rätt att söka asyl i ett annat land. KDU förespråkar en generös flyktingpolitik. Människor som är på flykt från sina hem med enda syftet att överleva ska hjälpas av Sverige. Dessa kan inte mötas av samma krav som
andra immigranter.
KDU vill att Sverige ska verka internationellt för att världens flyktingar ska få åtnjuta ett så säkert skydd som möjligt undan förföljelser och för att underlätta för flyktingar som vill återvända till sina hemländer när omständigheterna möjliggör detta.
Flyktingpolitik får inte handla om antalet flyktingar eller om hur många vi ska låta få en fristad i Sverige utan måste istället handla om solidaritet och medmänsklighet. Sverige ska verka för internationell samverkan för att ta emot världens flyktingar.

KDU vill verka för en gemensam flyktingpolitik inom EU för att fler ska ta ansvar för de människor som behöver skydd. En gemensam politik får dock aldrig innebära att något land indras att ta emot flyktingar utan endast betraktas som en miniminivå. De personer som söker sig till Sverige och har behov av skydd ska få stanna. Flyktingpolitiken, till skillnad från invandringspolitiken, får aldrig påverkas av inrikespolitiska faktorer.

music of the night


God only knows - The Beach Boys



en bra söndag!


Söndagsgudstjänst med Åke Carlsson från Göteborg! Otroligt bra budskap och den passion han har för Sverige och det hjärta han har för människor blev en fantastisk inspirationskälla för mig.

Idag väntas konsert, en bekant eller "en vän till en vän" spelar. Det blir en annorlunda konsert. För det är nämligen en pianokonsert! Massvis av kända ansikten kommer finnas på plats vilket gör det hela till en ännu trevligare stund! Men innan dess ska jag äta mat lagad av mamma och picknicka i stan med Emma O! - Min för året, nyblivna vän! :)

ha en skön eftermiddag! Jag återkommer ikväll/i natt med vad tycker KDU? samt music of today!



intervjun!

Jag kan väl inte göra något annat än att hänvisa er till den fantastiska intervjun jag gjorde (eller fick bli utsatt för) i måndags. Här kan ni läsa mer från den!


music of today


Godmorgon Godmorgon!

Gårdagen var så härlig att jag inte hann sitta inne vid datorn en endaste sekund! Vi åkte ner järngänget från bibelskolan och satte oss vid fyrisån och käkade lunch. Det slutade med att vi satt där hela eftermiddagen i solens sken och myste! Sjukt mysigt. Därmed var årets första varma vårdag introducerad.

Idag skiner solen minst lika mycket som igår, men innan jag ger mig ut på äventyr i solen ska jag hinna med att städa lite här hemma. Jag som fyller år på tisdag vill ha ett städat hus och då passar ju en ledig lördag bra att få till detta på! Ikväll vankas 20års fest hos Salem! Men först, städ och häng med Maria!

och som vanligt (bortsett från igår, Sorry!) så kommer music of today! Enjoy!



Moviestar - Harpo

inköp i göteborg


en svart baskjol som går att kombinera med typ vad som helst! allt från jeansskjorta och sneakers till partylinne och klackar



den här kommer jag bära till ett par slitna jeansskjorts, bruna ben och gladiatorsandaler.



fint halsband, ful bild. oskärpa ursäkta för det!

sen köpte jag med mig en BHtopp att ha under lösa linnen och t-shirts. bara för informationens skull skrev jag det.



spinning/coretraining är något jag verkligen uppskattar då man både tränar kondition och får upp spänstighet, fasthet och smidighet under en och samma timme. dessutom passar det ruskigt bra in i mitt schema då jag slutar kl. 19 och passet börjar 19.30. - jaa, ni hör ju hur bra det är!

jag kan ju faktiskt göra mat!


efter jobb och träning visar jag mina inköp från Göteborg! Nu blir det mat lagad av mig!

årets aprilskämt!

Varje år roar sig ju de flesta dagstidningar med att lura oss förhoppningsvis ouppmärksamma läsare med en och annan nyhet. och jag måste säga att UNT (Uppsala Nya Tidning) nog hade den bästa idén då de skrev om att ändringar skett i planeringarna för Kronprinsessans och Daniels bröllop! nog måste jag erkänna att jag som Uppsalabo blev gasnka smickrad och glad, då jag kunde läsa att bröllopet var flyttat från Storkyrkan i Stockholm till Uppsala Domkyrka! (jaa, ni hajjar, jag gick på det!) Lite bittert förvånad blev jag idag när jag slog upp METRO på bussen hem och insåg till min stora förvåning att jag blivit lurad. Det var som tusan! Argumenten i UNT igår var ju så bra och artikeln i sig lät väldigt trovärdig, men ack så lättlurad man kan vara ibland!


UNT 1 april 2009

IKEA invigning

Här kommer alltså bildbevisen för gårdagens besök på IKEA. Vi åkte ett gäng med Alex som chaufför, Maria, jag, Becca, Sofie och Lovisa. Därefter dök även Filip upp! Sjukt mysigt!


maria, becca och lovisa, i kön för att köpa oss lite lunch


Alex och Becca, observera barnstolen i mitten;)


antal kundvagnar säger ju en del om IKEAs storlek.


i raden av alla kassor.


Tack vänner för en fin lunch och eftermiddag!

music of today


Human - The Killers


kan inte undgått någon!

på tisdag blir jag 20


in my face

helt lovely! efter föreläsningarna åkte vi ett gäng till nybyggda/nyöppnade IKEA och gick på invigningen av detta stora varuhus! Hur roligt var inte det på en skala? Massvis med folk, god mat  och hundratals kvadratmeter inspiration! En skön eftermiddag med sköna människor helt enkelt. Vid halv tre fick jag skjuts till jobbet och nu har jag jobbat fram tills för en timme sen ungefär.

Imorgon kommer bildbevis för vårt besök på IKEA, music of today och mina klädinköp i GBG!

puss och godnatt!


music of today


Jesus walks with me - Club 8


inget jag lyssnat på men titeln var tilltalande. jag ska som sagt utvidga mitt musikkapital och tycker att jag kommit en bit på vägen. hoppas ni uppskattar min kategori MUSIC OF TODAY i alla fall.