we are



föregående text: just when I needed you most, har inget med Emma att göra för den som fick för sej det . som VP typ:P


Love/Jo

just when I needed you most.

                



KÄRLEK stavas detta.



just when I needed you most - Katie Melua. Underbart fin.

kärlek, IKEA och saknad



ge mej studenten i ett paket så ja kan sluta skolan å börja leva. :)

Jag vill ha ett jobb, en flytt och Emma. Helst en annan stad, helst en stad som börjar på G. Helst ett jobb som är värt, ett som ger mig massor med pengar som jag kan ödsla och ge till andra.



javisst.

Hursomhelst, så längtar jag till min gbg-trip i september. Ska bli sköönt, och så längtar jag till att allt ska ordna sej. så jag slipper fundera för mkt på min studieplan och på alla poäng i mitt liv som ska samlas in på ett å samma läsår.
Ge mej 150p.


för övrigt: saknar jag min emma så jag håller på å dör. (hon har vart i ribbinge sen i torsdags, ett år på annan ort ligger framför!) jaa, å det finns människor jag saknar i mitt liv. Life goes on:)! och lika glad är väl ja för det.


Idag va ja me pappsen på IKEA, har inhandlat mej en toalettsits i rostfritt stål;) haha, klå det, den som kan! har förstört min förra, fråga mej inte hur:P weee
jag ska köpa en stooor ny garderob i EK och skrivbord+ säng. å en del grejer. Blir så sjukt bra!

jag har för övrigt kommit fram till att en arkitekt utbildning i Gbg skulle sitta perfekt! vore så värt. ska kolla upp det mer, iförsej 5 år. men gbg verkar va en hipp stad att bo i så det skulle nog inte skada mej. ;) rraaa


ajaa, dags å ta tag i mitt liv. Läsa bloggar:P duscha å göra allt annat viktigt.



och duu, du kommer nog aldrig förstå att du faktiskt betydde mkt för mej. för jag visade det aldrig.


Kära vänner. Må så gott, och lev ditt liv, lev det med Jesus!

vill du köpa en bokhylla, 600 kr?

image363

jag säljer denna bokhylla för endast 600 kr. Nypris 1295kr. Väldigt freescchig är den och stilen lite gammaldags, fint!


ligger ute på blocket, under sökningsord: Bokhylla Markör.

jalla+snack om bilar



förutom att It can only get better- låten är på toppen av min lista nu så är jag stört trött. Borde sovit för länge länge sen. men eftersom ja är en trevlig själ som inte kastar ut mina vänner när natten lider så är ja snäll  nog att va lite social till.


idag har det varit en slappens dag, har till å med fått min garderob (snart) såld. jag är bäst när jag väl vill;D
mitt nya rum är ett faktum. Grattis Jo'anna.


Imorrn blir det sthlm- shopping + TheVoice. Myspys och party me andra ord;)


Dags å sova.

och du är saknad.

anything



next:
myspys hos Maria V.


Blir skojs å träffa mina fina flickor som ja inte träffat på år å dar.


Ha en trevlig kväll.! /Jo

partyymys hos fia;)


    



jag är bortskämd. what about you?




idag flyttar min fina vän Emma mot varmare breddgrader, eller kanske inte. men iaf åt annat håll. först ribbinge 2 veckor, isolerad.:P nej då, men nästan kanske;) å därefter mot Gbg. Känslorna är inte på tiptop kasnke, men det känns, mot alla odds, som att detta året kommer bli bra. trots allt. och fatta sjuukt kul vi kommer ha när  vi ses babe! Stört kul, + att vi plings mycccket myccket i telefn oxå;)! Perfect.,

Idag ska jag fixa med grejer här hemma. Sara min vän kommer förbi och vi ska hänga. Innan dess ska jag fixa min garderob. Kolla upp IKEA katalogen va min gamla garderob heter, ska införskaffa nytt rum va det tänkt.

På lördag räknar jag med ett besök i storstaden. TheVoice-partaj blir det och affär-tur oxå skulle ja tro:)! Sthlm är i tankarna.


För övrigt: Vår vänskap är starkare än en flytt. och har vi regelbunden kontakt så kommer detta året gå ruskigt fort! och det är bara du å jag som tillåter det som sker. Baaabyy, you are my man! och du förblir en del av mitt hjärta.
med kärlek/din


Jag är bortskämd med sjukt bra vänner, så är det bara. Ni gör mig lycklig!

it can only get better




It can only get better- Amy Diamond.



väldigt fin låt må jag säga:) Jag ska inte säga mkt denna gången för klockan har slagit sitt slag så att säga , och jag ska strax sova. men saker i år kommer bli annorludan. men accck va ja ska mogna och bli stor. Så är det, jag ska ta tag i saker. och timmarna framfr datorn är nu räknade. -Tack.

ett mail nån gång då å då, en blogg att uppdatera och en bilddagbok att kika i iite då å då kan va undantag. (vikla undantag? ja driveer) jag ska hur som helst samla mina krafter och börja greja med viktigare saker. så gott det går. för min längtan efter Emma Hellbom kommer ta över mkt, det vte jag redan nu.

Aja,nu ska jag sova. Godnatt. och tacck mina kvinnor för denna kvällen! Ni skapar mitt liv, och jag blir så glad av att vara i ert sällskap. heja Emma som är bäst!


All kärlek!

vänner är det bästa




DU: du kan alltid lita på mig, I know your heart!!!! jag menar vänner är som hissar... och jag vet vart din hiss kommer ta mig! Och det gör mig överlycklig!!!!Du kommer att gå så långt, det tvivlar jag inte på!!! För du har ditt hjärta på rätt ställe riktad mot rätt ställe!!! Och även om det stormar omkring dig så vet jag att du har en stadig grund!!! så lätt att lite på så lätt att vara med!!

DU: Allt vad du gör kommer att lyckas väl!!! Det vet jag!!! och jag är så glad över det

Jo'anna says: du anar inte, dina ord, otroliga.

Jo'anna says: på rätt ställe, i rätt tid!

DU. Kanske den heliga ande?

Jo'anna says: kasnke;:)!

DU:
jag tror han är rätt haj på msn!!!





mitt hjärta

image345

det stavas kärlek. för du är min själ, du är min andra hälft och luften jag andas. Hur ska jag klara mig?
Du kommer alltid vara en del av mig, för du sätter spår i mig, du formar mig, och hjälper mig att lyckas. 

Emma Hellbom, var inte borta för länge, för då kommer jag och hämtar dig.

party natten lång



kl. 13.20

och jag hänger hos emma. har sovit här de få timmar vi sovit. Igår hängde vi ute i Bjärklinge, hos Fia. Hon är nu 19 år, så grattis till henne!! vi kom dit ganska sent, och åkte hem vid 4-tiden så nu är man lite trött. Emma va uppe imorse för å greja med tvätten. Flytten är sjukt nära. Imorrn ör det utbildning på Ribbingebäck, och 2 veckor framåt. Däreftetr flytt ner till Göteborg. Kul kul, för henne och gänget. men tråkigare för oss som sitter kvar i båten så att säga. Men det blir bra det med, nästa år funderar jag på en flytt neråt jag med. Men det är ett senare kapitel. Måste ju hitta på nåt å göra där nere oxå;)!

Idag består dagen av lite tårar. (för så känns det nu, skulle ja tillåta det skulle ja grina, men jag tänker inte gråta, för det blir så jobbigt då) packning, jag ska hjälpa bruden min! sen ska jag hemåt, och förhoppningsvis hämta vår bil om den funkar, den slutade funka här om dagen. sämst. Därefter hem hit igen, (mitt andra hem här i livet!) för mys och lite hejdå, om vi pallar. Annars röstar jag för bara mys!

Nu ska jag vara underhållning för emma, my man!

/jo

okej hon är bra


 Cause I love the way you say goodmorning, and you take me the way I am.


jag tror att du behöver tänka igenom nåt, vad va det du gjorde i år? vad tänkte du, vad drömde du om? vad sa du? vad gjorde du? vad formade dej? vad förändrade dej? vad fick dej till att bli den du är? till den du blev?


du är förändrad och det sörjer jag för. du är inte den du var. du är någon annan, varför försvann du? Vr pressen för hård? saknade du nåt?



Btw: hatar jag vanor, att alltid göra samma grejer var eviga dag. Jag längtar tills jag får skapa mitt eget liv och forma det till det jag vill.

You take me the way I am.

cause I love you,

image344


Kärlek mina vänner, det stavas kärlek. Och det är vad jag vill ge,


stress?

btw

http://www.expressen.se/1.656673


test på om du är stressad, maybe baby;) Check it!


jag uppgraderar mej trots att jag har ett år kvar,



jag går mot högre höjder och detta kan nog bara vara början på nåt ännu roligare, och större! Dock är inget beslutat och mycket kan hända på kort tid. Det vet ju jag, inte  minst Emma Hellbom (elle rhur emma?) men som sagt, blir det nog bra alltihop skulle ja tro. Det brukar sluta bra. även om man inte kan tro det.

vad detta är om ska jag ta upp senare, när det är bestämt:)!

imorgon ska jag;
till tandläkaren. fixa tandställningen, spänna å så. (den hänger kvar ett tag till, men jag trivs)
hänga me emma en sväng.

därefter blir det till och greja med saker här hemma, ska försöka planera hur mitt rum ska bli. Fixa med garderob och kolla i mina gamla grejer som mamma ställt in på mitt rum. har en del och rensa, ska däreter lägga undan det jag vill spara. Låter som en smart tanke,;)

NU ska jag ladda kamerabatteriet så jag kan fixa me min kamera imorrn.

Må så gott mina vänner.

att leva i smyg.



just hemkommen från en helg me mina brudar typ. Igår var vi på konsert i Sthlm med Per Gessle. och den var bra. Skönt me lite sommarkänslor så här i regn- Sverige. Annars har vi hängt i skärgården sen i torsdags kväll/natt. Helgen har vart bra på alla möjliga sätt, trots små incidenter och händelser, (vilket i försej var bra och välbehövligt på många sätt)

- Har hunnit med att köra på grynnor, två st.
- Hållt på och köra på en katt,
- Blivit stoppad av polis två ggr, under 10 min slå den du;)
- hängt i Sthlm,
- åkt färja till Djurgården, alldeles i onödan. (för jag hittar faktiskt till Sjöhistoriska, där konserten var, men det kom vi på sen)
- suttit i 1 h på en mack mitt i natten (inatt, mellan 2 och 3) och väntat, på vad säger jag inte.


Chasing Cars - Snow Patrol

och jag pallar inte att jag har ett år kvar. Helst av allt hade jag åkt iväg med dig. Lämnat och levt. Men nu är det inte så, plikten kallar och jag vill inget annat än att vara med dig.


men roliga saker kan ju ske här i staden också, tro det eller ej. Jag har grejer på g, kan jag ju säga. Om det är bra vet jag inte. Går det åt skogen tar jag en bil, sätter på Chasing Cars på högsta volym och åker långt långt långt bort.


Jag saknar dig utan att du vet och mitt rum är stökigt, så dags att städa rummet. jag hörde att nån tyckte det va "kaos", - tack. därefter ladda över bilder från helgen! wee

Pusspåermina vänner.

kärlek. poliser är heta!



vilken galen helg. har hållt till i skärgården me mina käraste vänner, vic å emma:)! haha, en helg av allt möjligt galet!
men sjuukt va kul man kan ha!

ska berätta senare,

ska fixa mej nu, för vi ska på PER GESSLE ikväll! ;) weee.

må så gott vänner.

saknad är som ett tomrum

image342

säg mej vackra kvinna hur det var tänkt att jag skulle klara mej utan dej? Nu börjar jag, sakta men säkert, inse att du faktiskt kommer flytta.. och jag vet inte hur saker kommer bli här hemma utan dej. Jag kommer sakna dej så mycket att ingen kan förstå det. Okej, 6 veckor är lång tid men det har ett slut. 1 år är lång tid och har inget slut, för 1 år kan sluta i 10, 20 eller 30 år, eller aldrig någonsin. Att inte ha en Emma att springa över till när man som mest behöver det, kommer känns bajs. Emmaaa, varför? Jag vill ju ha dej här vid min sida varje dag.

Men jag vet att vår vänskap aldrig någonsin kommer tillåtas att rinna ut i sanden, eller försvinna. Du är och förblir min själsfrände vare sig du vill elelr inte:P och jag kommer för evigt att vara din vän. Och under detta år blir det gbg som står på kartan, mest hela tiden vill jag uppmärksamma om. Dyra bilkostnader, tågbiljetter och annat lär det bli. Men that's life, och nästa år, kanske vi ses där nere:)! Vem vet;) vi möts hursom helst upp, och då har vi framtiden framför oss. Hur mysigt är inte det på en skala?

Älskar dej, min vän och jag saknar dej redan.

marie claire



image341

fresssccchigt värre.

sämre väder? -nej tack

image340

checkade vädret precis och tydligen ska det bli regn och lite allt möjligt väder här kommande dagar. Och nej tack säger jag. Oftaa det ska bli sämre väder, jag som längtar galet efter skärgården. och i skärgården kan man bara vara om det är fint väder och varmt. - Ja, annars blir det tråk:/ Så, ge mej fint väder är du snäll.




soldag



och sjuukt va man blir trött av solen. iförsej har ja inte ätit bäst under dagen, en anledning till min trötthet, men lite borde man väl tåla?

hursomhelst har dagen varit till belåtenhet, efter en lång stund på bryggan så åkte vi hem, dumpade lite grejer, hämtade bror och begav oss åt IKEA/Stadium, för att kika lite. Jag har nu börjat på mina funderingar kring - omändring av rum. och ska nu fullfölja utflyttning av kläder till en bättre "garderob" utanför mitt rum, bredvid min toalett. Där det finns klädställning som man hänger upp alla kläder och får världens bästa översikt. -YES! därefter ska jag hänga upp tyg, med ett hett mönster som man kan dra för när man känner för det, (när man inte vill att alla ska se vad man äger för kläder kasnke;), och när det är stökigt osv. vem veet) Hursomhelst, så ska mitt rum antagligen bestå av kritvita väggar, fotöljer, ett bord i aluminum, en bokhylla, skirvbord och nästan en hel-vägg med svart/vitt tavla. får se vad för motiv, men det vore gött och leta fram nån gammal bild på när man va liten elr nåt, förstora, ordna till svartvitt, och hipptjillevipp ha en egen personlig vägg med en själv på. Maybe, baby. Ska fundera mer, låt det flöda!

Imorrn:
ska jag hämta ut mitt körkort!, ta mej åt Carro- hållet, och leka lite. om hon kan och vill och så dära:)!
Torsdag: Skärgårdsyra! IGEN! Då med partybrudar me mej. MYS! och där stannar vi väl nåra dagar,
för att på Söndag hänga på Per Gessle konsert! -yeees!!

sommar sommar sommar

        

min idyll är nästan som havet



bad ensam är tråkigt. därför åkte jag imorse och hämtade Victoria för att åka vidare till Skarholmen, ja kom med den ypperliga idén att lägga oss på en stooor brygga (säger inte vilken), åkte hursomhelst dit av den enkla anledningen att jag starkt ogillar stränder där folk ligger på varandra, särskilt såna stränder med många fåglar, många småbarn och gegga till vatten. som Lyssnaängsbadet, fy för detta. Nära detta bad finns det en idyll för en Uppsalabo som jag. Skärgårdskänslan dök upp och där låg vi och läste massa modetidningar och samtalade kring livets alla stora frågor. Mysigt värre. efter nåra timmar åt vi mat, köttbullar och potatissallad, innan detta: Vickans bästa kaffe och kakor, inhämtade från venezuela. (världens godaste, OREO!) efter ett tag, när vi diskuterat allt och samtalat kring livets goda. så skjutsade jag Vic till jobbet, därefter hem en sväng, (just nu!) för att hämta upp mina kära famijemedlemmar, 3 st! (pappa + bror fortfarande ute i skärgården) för att åka till min numera älskade idyll och finaste badställe.


NU: vidare mot vatten och vind. MYSIGASTE!

tråkigt att steka hemma



dagen till ära är det sjukt fint väder. och inte vet man hur länge detta håller i vårt stabila men osäkra land Sverige. När det gäller väder vet man aldrig vad som kan ske. Idag är det iaf as fint väder, och min kontakt med människor säger mej att folk inte har lust att njuta av denna vackra dag, ev inte kan. Tråkigt säger vi. Så därför funderar jag på att ta mej ut till Länna själv, eller så hämtar jag upp nån längs vägen;D, vore väl toppen? och åker ut. Jag har bilen idag! rrraaaa


Hur som helst så önskar jag att jag vore på bryggan me en kopp kaffe (vuxenpoäng!), en tidning och fötter i vattnet. Mysigt. men så bra är det inte, nej för jag är hemma i storstan, och ska försöka locka människor ut på äventyr.

Koooom igeeeen.

jag sa nej.

image335


den här bilden säger mer än vad tusen ord gör. den betyder mer än du någonsin kan tänka dig, Kärlek stavas den,



förövrigt mkt hetbild


att vara kvinna innebär det en prenumeration på ELLE?

image334

Johanna gör nu sitt andra försök i att prenumerera på ELLE, med startnummer kommande inom kort. och hon har numera lärt sig hur det är tänkt att läsa dessa magasin, för att få ut mest möjliga. En prenumeration på Veckorevyn kändes på tok för ytligt och lättläst. Jag går nu vidare och eftersom jag nu är en mogen kvinna med körkort, inom kort arbetare på ett välfungerande, välbetalt jobb, snart ägare av kvinnoskor, dock singel men kär, kär i skärgård, öar och saltstänk. Så tänkte jag att det enda som kan tänkas saknas nu är en prenumeration på ELLE och en ny käck mobiltelefon, som folk med lätthet ska titta på och kommentera. Men eftersom jag inte är den som faller för varken frestelser eller påtryckningar, varken första andra eller tredje gången så kan jag nog tålas vänta på ett inköp av en ny telefon tills ekonomin är mer stadgad. men en prenumeration på kvinnotidningen är väl trots allt ett måste.
ELLEr?

Bra bättre bäst,skärgården ärmin dröm!



inte ärdet kul att läsa en blogg som sällan uppdateras; jag vet. och ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Anledningen är att jag senaste dagarna befunnit mig i mitt nya paradis,: skärgården, för tillfället världens bästa plats. Särskilt idag när det var så fint väder.

För övrigt har jag läst massor av modemagasin senaste dygnet (dygnen) och är taggad inför hösten. Ska faktiskt bli riktigtkul att få kolla höstmodet och få sätta på sig nya höstkläder. och blanda med gammalt, förstås.

detta är skojs, det här med kläder.


Är ruskigt taggad inför Söndag, för då ska jag ta me mej mina fina vänner på konsert till Sthlm. P.Gessle står för underhållningen denna kväll;)! vilket gör att sommarkänslan kommer va påtopp! ska stå i tro för molnfri himmel och 25grader. Perfekt!


Nu ska jag dra mej en funderare på om jag ska orka mej ut till bilen och köra mot Hellboms hus. Kanske kasnke inte,

är för övrigt; riktigt bra på och köra. Körde hem i farmors fina Citroën, med farmor som passagerare. Detta på 1h 37min, direkt från skärgård till Uppsala. Skickligt!

party varje dag.



Tidig morgon, som att jag aldrig vart med om dem förut i sommar. Knäppis som vaknar så tidigt. Iförsej var det väl lika bra eftersom jag ska åka till skärgården idag. saknar min familj som ja knappt sett på hela sommaren. så vi åker i den röda lilla caben, älskaaaa den!!, och ska hänga där lite grann. Emma är där tills imorrn, för sen ska hon å vic på missions till Grönan. jag stannar nog kvar om det är roligt. ska ju hem oxå, blir så nice det:)!!


för övrigt: är du världens finaste. och då är frågan varför jag säger så?


aja, paarrrtyy i min partybil !


ha det gott mina vänner,

körkortet är mitt!



jag är bäst för jag har tagit KÖRKORT idag! därmed Congrats till mej!


image333

och är därmed vuxen. Ska uppmärksamma alla om att vuxenpoäng strävar jag efterhängsamt efter och fler kommer.
ska börja med och satsa på ett rejält jobb.

Så länge, må så gott och njut av livet, för det ska jag göra!