stockholm+ Kick off


idag bär det av till stockholm, vid 10.09 går tåget å innan dess ska ja ha stått där en stund å samlat ihop folket som ska åka med:) vi åker gemensamt från uppsala för att alla ska hitta etc. Eftersom ja packade igår (tack å lov!) så ska ja bara slänga på mig kläderna, fixa till mej å käka frukost, ta bussen ner å sen åka.

Ikväll blir det middag+ bowling, sen ska vi sova nånstans, vet inte vart. å imorrn kommer det ett antal talare. Idag tror jag till å me att Linda Skugge skulle komma å föreläsa. Kan bli superintressant det där !

nu ska jag käka, pusshej!

malin är den gladaste jag känner


blir ju så sugen på kavajen från acne, maybe baby. hur som helst, detta är ett dilemma. jaja, ska släppa alla såna där tankar å funderingar å sluta vara ytlig för en stund:) sitter här å korrigerar mitt PM i filosofi. har lite ont i huvudet men känner ändå kaffesuget. Hade en mycket trevlig stund på stan. Bror, jag å pappa käkade på Amazing Thai, pappas favoritställe å vår måndagstrend, supergott!

nu ska jag fortsätta med mina skriverier här, sen blir det träning och sist men inte minst möte.
blir bra det.

morgon,


godmorgon, ska precis äta frukost, slänga på mej kläder å åka ner till stan med min bror en stund, sen ska jag skriva mina PM som ja tänkt skriva klart hela veckan lång. ser ut att bli en trevlig dag, :) Underbart skönt att bara vara hemma. hade nästan glömt känslan så mkt som ja haft att göra senaste veckorna - knappt varit hemma.
, hörs!

godnatt mitt fina vintriga land


nej, dags för att känna att man lever, eller att man får leva. jag ska sova, superosammanhängande;) men så får det va!
imorrn skulle jag helst vilja hitta en skjorta från GANT, en kavaj, å lite annat plock , det va ju trots allt löning å jag är en rik flicka. men jag kanske inte ens orkar ta mig ner på stan? nåväl, har ju en del annat viktigt att stå i eftersom jag ska iväg till sthlm i helgen. politik politik politik is it! kommer bli sjudundrande kul! - javisst.

nu ska jag sova. godnatt Sverige

godnatt mitt fina vintriga land


nej, dags för att känna att man lever, eller att man får leva. jag ska sova, superosammanhängande;) men så får det va!
imorrn skulle jag helst vilja hitta en skjorta från GANT, en kavaj, å lite annat plock , det va ju trots allt löning å jag är en rik flicka. men jag kanske inte ens orkar ta mig ner på stan? nåväl, har ju en del annat viktigt att stå i eftersom jag ska iväg till sthlm i helgen. politik politik politik is it! kommer bli sjudundrande kul! - javisst.

nu ska jag sova. godnatt Sverige

nattetid är fnattetid

image772

jaha, antingen bor man i denna världen eller så letar man sig vidare. Hur vi än väljer så är vi älskade, iaf utav några, och det känns ju skönt.

innersta yttre

image771

Jag gillar mitt lyxiga liv men borde gilla det mer, varför blir det så här?


jag kan vara din slutstation, /t.a wij



myst hela eftermiddagen, skrivit å lyssnat på fin musik. Nu ska jag läsa en bok, dricka min latte å äta en kladdig chokladmuffins. sen ska jag gå ut med syster å ta hand om våra bäbisar, kaniner:) så länge solen skiner är det mysigt att vara ute.

vid halv sju ska jag åka in till stan, köpa något, hälsa på malin, lämna en bok och gå till HEIMDAL och lyssna på Charlie Weimers som ska va me i en debatt, samt utfrågning. innan detta ska jag träna också, mums.

påsken på blidö i 9 bilder






foto Johanna (förutom den i bild 2, rad 3)

om du ser mig kom å möt mig då

image758

jag startade dagen med en rask promenad, hur skönt är inte det när solen skiner som aldrig förr å humöret är på topp? denna bild är från en annan promenad:)




jag har simmat för långt ut från ön, / tomas andersson wij,

godmorgon


goodmorning, gårdagens ord va nog chock, haha. men jag ska inte berätta nåt mer om det. so, hur mår vi idag?
jo, ganska bra tror jag. ska ordna upp lite i mitt rum nu, kläder överallt, eller inte överallt, men lite här å där, å eftersom det inte är likt mej så ska jag ta tag i det på momangen. hatar att ha stökigt.


jaglyssnar fortfarande på tomas andersson wij - sena tag. så jag antar att det får bli dagens låt ännu en gång.

 nu ska jag städa. hejsvejs.

dej hjärta mej



frågan är  vad jag gör uppe nu. sitter fortfarande å lyssnar på tomas andersson wij, sena tag  är vad som fortfarande står på. reflekterar över kvällen och funderar på den vackra musiken. kikar på bloggar (mindre romantiskt!) och svarar på knäppa sms. eller så är de inte så knäppa, bara fina.


ämnet som diskuteras i mitt hjärta är kärlek, ett fint ord.

- nej, nu ska jag sova. godnatt tomas andersson wij, du har fångat mitt hjärta.



min dag, fyra bilder å en kopp kaffe

        

dagen i fyra bilder. nice, otroligt nice.

nattens låt: sena tag - tomas andersson wij

jag drömmer, tänker å vill lämna mina tankar. hjälp mig.

tomas andersson wij, är classy


otroligt vilken människa. en del tycker att han är för melankolisk, men jag skulle säga, - en artist med större sinne för humor har jag sällan skådat. Han är en man. med en underhållning utan dess like. Vackert var det minsann, fantastiskt. å denna man kommer jag absolut att lyssna mer på.

musik att känna, ta på, lyssna på och reflektera över. vackert var dagens ord. och jennie abrahamsson va skicklig som förbandsagerare.



konsert med Tomas Andersson Wij

image752

ikväll blir det konsert med
Tomas Andersson Wij en underbar stillsam eftertänksam man. Jag har inte lyssnat på honom så jättelänge och det är därför det blir extra spännande att höra hans musik.

Carolas Evighet gör han otroligt bra, sen skadar det ju inte att han är snygg också;)

är familjen viktig?


Idag lanserar Kristdemokraternas Ungdomsförbund en ny blogg som kommer att belysa vår syn på familjen, äktenskapet och det civila samhället! På hemsidan kommer debattinlägg från kdu:are och kristdemokrater att läggas upp. Vårt perspektiv i dessa frågor är unikt i den svenska politiken idag. Därför är hemsidan
familjevarderingar.se ett verktyg för att tydligt kunna vakta och försvara det perspektivet.

dagens


idag ska jag bl.a ner på stan och hämta ut min baby till telefon. miljoner år sen jag hade den hemma. sonyericsson kan INTE. men jag är trots allt supernöjd med telefonen. hum, vilket dilemma. Ska även kolla in lite undanlagda plagg och hälsa på malin inne på HM, snicksnacka ska vi göra, som vanligt;)

idag ska jag dessutom ordna mitt nya konto+ nya banken. måste kolla så det verkligen funkar alltihopa!
ikväll ska jag på konsert hurray, Tomas Andersson Wij.


nej, nu blir det frukost. pusshej!

min vän sara, hon kan hon!


Svar från sara: jag tror att alla människor älskar jakten? oavsett kön. för lyckas man i jakten känns det som den bästa bekräftelsen på hur fantastisk man är. och av någon anledning blir vi mer smickrade av när folk vi inte riktigt känner berömmer oss, och därför jagar vi vidare, efter mera komplimanger. men alla borde fatta hur king det är att sluta jaga och stanna hos någon som är fantastisk nog att inse hur fantastisk man är.
/tönten


hur bra är inte denna skapelse? hon är underbar, och det har hon alltid varit! klok och förståndig. Jag gillar dej sara;)!

den bästa

image751

hon smittar av sej med sin glädje, jag gillar dej malin!

ett konstigt fenomen

image750
bild: http://blogg.passagen.se/resources/mr.peter.pan/heartinhand.jpg



vad är det som får oss människor, särskilt tjejer att sukta efter något, drömma, längta och önska, och sen när vi väl har det framför ögonen, alldeles inom räckhåll, så vill vi inte längre ha det? Det är ett speciellt fenomen som jag många ggr stött på, mina vänner stött på. konstigt är det, och jag blir alltid lika förvånad.



hur som helst, världens bästa tisdag. Rask promenad i 50 min, därefter dusch, hårinpackning, ansiktsmask å lång frukost med syster framför tv:n . trevligt. sen slöade vi allesammans en stund, har precis ätit lunch å ska snart iväg å jobba:) ikväll ska vi äta våfflor å njuta av våffeldagen. När jag hittat kameran lägger jag upp bilder från helgen:)


Malin, din uppgift står fast! ;) du vet vad, haha.  pusspådej!

godmorgon sunshine,


godmorgon, vaknade för en stund sen. har precis läst bibeln å ska nu ut på en rask promenad i det vackra vädret! sen blir det en GOD LÅNG frukost, å lite annat trevligt. frukostar brukar ju ja vara grym på att fixa:)

superfint väder ute, och snön glittrar, hurray.

pusspuss,

moffa godis, uuh


nej klockan tickar å jag gör inget speciellt. nu borde jag sova, å så får det bli oxå. Inget mer godis å skit för mej nu mer. Denna helg har varit sjuukt onyttig, dock har jag kompenserat upp det med lite friskluft å raska promenader. Ska träna ordentligt i veckan å äta avokados (som för övrigt är mkt godare än godis! , trodde aldrig jag skulle säga det) istället för att moffa i mig massa godis, yeesbox.

puss och godnatt,

dissare jo man tackar,


jag är nog den största dissaren ever, uuuscch. måste lära mig att vara trevlig, det får bli nästa projekt.

bloggssurf



sitter här å masar runt på massa bloggar. hamnade nu senast på en älgblogg. ganska tråkigt om jag får säga det själv.
handlar om någon som har en älgfarm å sånt där. intressant. inga bloggar uppdateras ju såhär i påskhelgstider, tråk tråk. så kan det vara.

Nu ska jag sova, eller iaf snart. först te, åså måste jag sminka av mig,
pusså godnatt.

parlamentet,



ojoj, vilken tajming, sitter fortfarande med datorn framför tv:n. å nu snubblade vi in på Parlamentet, Björn Gustafsson och Soran hänger där ikväll. gött, för Soran är ju Saras häng. då blir juu allt så mycket intressantare. javisst;)

chill chill chill


tjuvläsning av tidningar har dagen bestått av. iaf delvis. idag slapp ja kassan å kunde istället vara ute på golvet å göra andra mer intressanta saker. är roligare att jobba fysiskt med kroppen än att röra armarna bara. (som man gör i kassan) mycket trevligt, å ännu trevligare blir det när jag vet att det är röddag vilket innebär mer cash. aja,

nu sitter jag med min fina mac i knät å funderar på kvällen, överväger att åka hem till "nån" å kolla på film, alternativt sitta hemma å mysa. får se. med tanke på att jag jobbar imorrn så kanske ja stannar hemma?

min baby är färdiglagad, så jag borde nog åka å hämta ut den från telenor så småningom. saknar den så in i norden, min tegelsten till telefon nu har gjort mej galen tio ggr om !! kasnke tar mig en sväng til stan imorrn, har spanat in en kavaj som jag borde roffa åt mig innan nån annan gör det;)


btw. syster har fått jobb på ett mycket eftertraktat ställe! på bageriet/cafét på blidö, dit massor av folk kommer jämt, särskilt sommartider! (öbor, året-om-bor, samt sommargäster, med andra ord 08:orna, alla brats etc. ). tycker att det va grymt bra gjort av henne eftersom det är så många ungdomar som söker dit! Pappas ambitiösa style smittar av sig på oss alla! Like it;) Hon jobbade lite smått i lördags å fick med sej masssor hem! supergott bröd, fyra winerebrödslängder, tanken är att vi ska bli tjocka trro ja;)!

Nu ska jag dricka te å umgås! PUSS!

what you've done to me



trevligt, jobbat hela dagen lång. åkte hem imorse från skärgården. har suttit på ICA hela långa dagen å tjäänat massvis me pengar;) hurray. nu på kvällen har franky å malin vart här å myst. supertrevligt:)!

imorrn jobbar jag hel-lång dag igen, allt för pengarna säger jag! ska försöka ordna min blogg oxå,, nån gång.
dagarna i skärgården gjorde att all stress försvanh, helt magiskt. heja frisk luft å skärgården!!

bilder å sånt kommer, samt mer intressanta inlägg;) ska diskutera ett å annat framöver oxå. Sånt gillar jag mycket!

puss å godnatt, te är på g här, samt blogg-läsning

fjälldag



efter några dagar i skärgården känner jagmig mycket piggare. Imorrn tar jag pappas BMW in till stan. Har diskuterat detta, och jag är osäker på om jag verkligen vill köra den självin till stan. Tar ju som sagt två timmar in,,och när vi åkte ut  var det  halkigt, usch;/ vi har dessutom  sommardäck på. Pappa tycker att jag klarar detta men jag vill nog hellre  åka buss. men vad jag såg nu så är detta omöjligt då jag börjar jobba 12. å bussen går 11.05 här ifrån. 

Det blir bil. Får be en extra bön innan jag beger mig ut på vägarna. :)

hur som helst, det är huuur mysigt somhelst här ute. Kanske kommer upp bilder sen. jag å sofie tog en timmes rask promenad tidigare idag. Blev för mkt av godis å annat så nu ikväll har jag mest ätit kiwi å mandariner. godaste kombon ever! 


Imorrn blir det fullrulle, frukost, bil till Uppsala, jobba, å sen kommer folket till mig:) blir toppenbra. 
Nu ska jag sminka av mig, borsta tänderna å läsa lite ELLE, ev, sova på en gång;) haha får se hur det blir. 

Pusspuss


  

blidö, skärgård å kärlek


solen har skinit så vackert hela dagen. Märks att mna inte är i storstan, underbar känsla. Jag älskar allt här. Idag har vi ätit choklad å myst hela dagen. Jag har varit ute å fotat. Mitt dolda intresse har uppdgats och jag gillart! Igår lagade jag middag, världensgodaste dessutom och vi hade skärgårdsgäster på besök;) supertrevligt, satt uppe hela kvällen å pratade. Brasan va tänd å de va så mysigt som allra helst! Massor av musik har ljudits idag, främst Salem Al Fakir, den mannen kan han! så dagens låt blir alltså: Good Song med Salem Al Fakir.

ikväll blir det familje-kväll framför råttatouille bland annat;) haha va gör man inte för familjen? blir nog trevligt.
Nu ska jag checka min mail, uppdatera mig lite på internet. å sen gå tillbaka till kaffedrickandet å tidningsläsandet!

pusspuss,


blidö, skärgård å kärlek


solen har skinit så vackert hela dagen. Märks att mna inte är i storstan, underbar känsla. Jag älskar allt här. Idag har vi ätit choklad å myst hela dagen. Jag har varit ute å fotat. Mitt dolda intresse har uppdgats och jag gillart! Igår lagade jag middag, världensgodaste dessutom och vi hade skärgårdsgäster på besök;) supertrevligt, satt uppe hela kvällen å pratade. Brasan va tänd å de va så mysigt som allra helst! Massor av musik har ljudits idag, främst Salem Al Fakir, den mannen kan han! så dagens låt blir alltså: Good Song med Salem Al Fakir.

ikväll blir det familje-kväll framför råttatouille bland annat;) haha va gör man inte för familjen? blir nog trevligt.
Nu ska jag checka min mail, uppdatera mig lite på internet. å sen gå tillbaka till kaffedrickandet å tidningsläsandet!

pusspuss,


hett om öronen

ta en titt här och se på KDU:s pressmeddelande ang. nomineringarna till FS.


heja dig med EGEN åsikt


även om jag är positiv till blogg-världen (jag driver en egen blogg så sjävlfallet är jag positiv) så stör jag mig sinnesmycket på alla självutnämnda modebloggare som kopierar bilder hit å dit från varandras bloggar. (Observera modebloggare! ) och nej jag är itne bitter. Mode, kläder är ett stort intresse hos mig! Hur som helst, Jag gillar tanken av att hamna på en okänd blogg å sen inse vad smart den hör personen är! En blogg som provoserar lite, får en att tänka å inse att: näe, alla tänker itne som mej, men fyy va grym han/hon är som tänker själv! som har egna tankar å åsikter om saker. För det väärsta jag vet är när folk får en fråga å sen svarar: jag vet inte, på ett slött sätt.

, bloggare med en egen nisch is it! fler såna borde uppmärksammas.

het bloggdiskussion. lättlurade tjejer


De blåsta tjejerna som tror att de tjänar pengar fast de i själva verket är lurade.!
den heta debatten kring unga tjejers bloggande har pågått under en tid nu. Den stora frågan har varit om det verkligen är okej att företag kan göra reklam på dessa bloggar och om det verkligen är så sunt att det går att tjäna så mycket pengar på bloggarna. jag läste en debatt på expressen.se och jag tror inte någon undgått den "driftiga blondinbella.se" i debatterna. Personligen tycker jag att det är roligt att det överhuvudtaget finns en möjlighet til att tjäna så pass mycket pengar på något som i grund och botten är ett fritidsintresse. 

Förra veckan var det en debatt på svt (?) där bland annat miljlöpartisten och språkröret Maria Wetterstrand deltog.
Diskussioner kring politiker som lägger sig i och bestämmer, etc har drivits. Frågan är nu om man ska få blogga, tjäna pengar å låta företag tjäna pengar på småflickors ovetande?

för att hitta till diskussion+ artikel
Klicka här

påsklov!



jag är glad för nu har jag påsklov. Ingen sp7 lektion så vilket gör att jag är as nöjd!  ska strax åka till luthagens å köpa godis ,sen  hem å packa det sista. Längtar ut till skärgården! Ska bli skönt att komma iväg, å eftersom vi har värme därute blir det ännu mysigare:P (nån trodde att vi inte hade det)

det måste vara världens mest stillsamma plats, gäller bara att förstå det.

pusshej!

skolan.


Nu åker jag till skolan helst av allt skulle jag vilja slöa framför tv:n idag å inte göra nånting! men eftersom jag är en ansvarstagande människa som gör det jag ska, så åker jag till skolan, hörs sen. Pusshej!

and I think that she knows,


Justin Timberlake - Lovestoned/I think that she knows.
Många minnen från den låten, lyssnade supermkt på den för ett år sen. och även mr timberlake i övrigt.

jag hade faktiskt tänkt ta upp en sak med tanke på minnen,justin timberlake,  förra året å sådär, men jag inser nu att jag bör vara försiktig med vad jag blottar här på bloggen. vet ju trots allt inte vilka ni är som läser, tyvärr.

men nåt annat kan ja säga iaf, för ett år sen exakt imorrn, 21 mars köpte jag och viktoria våra biljetter till Venezuela. något annat hände även denna dag. haha, KNAS! men kul att tänka på såhär efteråt:P och inte kunde jag då veta att jag skulle sitta här ett år senare, med världens bästa självkänsla och en venezuelaresa i bagaget, wey,


har skrivit klart texten å ätit färdigt frukosten, fil med färska KRAVbär+flingor, samt te å macka. smarrigt ja visst:)!
Nu ska jag packa å lyssna på bra musik. om jag kan koncentrera mej med musik på:P gör allt så mkt saktare om ja har musik som går oxå. haha Knäppis jag vet

puss/ jo

viktoria.

image748

dagens bild går till
Viktoria.
klicka på namnet å upptäck en ny värld av tankar, haha;) läs hennes tidigare inlägg å det som är länkat från hennes blogg oxå, fina grejer.

KÄRLEK


och förresten dagens tanke: Varför är kärlek alltid komplicerat? Både på ett eller annat sätt?

påskgodis+resa


godmorgon godmorgon, jag har precis bestämt mej för att vara hemma första lektionen. Kom ju på igår att jag glömt skriva texten, så för att vara mer effektiv, (mer än vad man är på denna lektion) så gör jag detta hemma å åker in till nästa:) Ska även packa så jag slipper göra det sen när jag kommer hem. Vi ska försöka vara iväg till kl. 16. frågan är hur bra familjen sten lyckas med detta? brukar ju förskjutas både en å två kvartar innan vi alla är iväg. haha å denna gången ska våra små husdjur me oxå, gabbis kaniner. blir en syn värd att se ;)

Idag ska jag köpa minst 1 kg godis, åå det ser jag verkligen fram emot! Det mesta går till familjen faktiskt, efter år av godisälsande så har jag nu gått vidare, 5 godisbitar - sen räcker det. Tragiskt men sant.


aja, nu ska jag käka lite frukost, detta framför nyhetsmorgon eller nåt annat itnressant. Pusshej!

rosa converse

malin är världens lyckligaste människa, hon äger TVÅ vackra par Converseskor, självklart köpte hon dessa delvis för att göra mej avundsjuk, delvis för att  ge mej lite dåligt samvete som tillät henne gå på stan alldeles själv.
förlåt Malin, men duu äger just nu de mest perfekta skorna som kan tänkas! + att du har ett å annat skäl att inte bara segla, utan även, sova på rosa moln! tänk om alla vore lika lyckliga med så mycket rosa kring sig som du;) tänk va världen skulle vara fantastisk då!

mästekock a la Jo'anna


imorgon åker vi till blidö som sagt. När familjen är på gudstjänst där på kvällen (i vääärldens vackrste kyrka, 1 min från vårt sommarhus) så ska jag laga stormiddag åt familjen. Min specialite kommer att göras, marineradkyckligfilé, potatisklyftor i ugn, såser å till detta avokadosallad; ruccola, avokado, tomat å champinjoner+ cider. jag kommer att känna mej som världens mästekock. när jag lagar maten ska jag sätta på musik å lyssna på världens finaste musik. DÅ kommer jag att känna att jag lever. det blir fantastiskt. världens ände, å god mat, den perfekta kombon för att må bra.

- tackar

maaat!


nu ska jag upp å äta lax å spenatpaj. hur gott är inte det på en skala? jag kommer garanteratt ha lax på mitt bröllop. hahah;)

middagen vi alla minns


   

haha mina vänner, middagen då sara vände upp å ner på restaurangen, vi minns den alla. underbara bryssel.

mitt beslut


igår fattade jag ett stort beslut, kanske det största som fattats i mitt liv. ev. berättar jag senare vad det handlar om, men bara kanske. det förändrar mitt liv å kommer att göra mej fri. (försök inte gissa, du vet inte vad det handlar om. )

denna dagen ett liv


skit, kameran hängde ju med hela dagen utan ett endaste kort! förbättring ska ske. jag lovar.
Denna dagen ett liv. fullrulle som vanligt. men idag var det frivilligt. två lektioner, först foto, därefter spanska 7, sen gick jag direkt till stan, mötte upp malin som kom från jobbet. åkte till sthlm. lunchade med C. det var jättetrevligt. sen skulle han iväg å jobba, å jag gick en stund på stan, pratade med hellbom i telef. mötte upp malin för andra gången;) å tog oss en runda på stan. tanken att man kan vara i sthlm bara nåra timmmar, över en lunch å en tur på stan på bara nåra få timmar är ju klockren! jag hade faktiskt inte förstått detta fenomen förrens idag, ev från förra veckan då jag var på möte nån timme å sen åkte tillbaka till uppsala igen. haha underbara tider. :)

när jag kom hem blev det vändning i dörren. mamma ville att jag skulle åka med henne. tog mej en kaffe i handen å veckorevyn i andra;) å så åkte vi å storhandlade! jag gillar att handla mat;)! det är roligt. Nu har vi massor av mat hemma, toppen! Imorrn åker vi till Blidö å är där över helgen. på söndag morgon åker jag hem ska jobba kl. 11. Får ta pappas BMW, blir ju hur bra som helst! Väärldens bästa ljud å väärldens skönaste bil att köra. :) I LOVE IT! å sen söndagkväll blir det mys hos mej! middag eller mys? nåt sånt iaf. familjen stannar till på måndagkväll.

ska även börja planera min 19årsfest oxå;) blir ju jättekul. bestämde mmej idag för att göra nåt mer än bara en middag. blir mkt roligare om det är mkt folk tycker jag. yesyes.

hursomhaver, fick med mig svarta strumpisar, alla mina går ju sönder!, ett blått fodral, å sen sist men inte minst ett blommigt linne. :) så nu är jag glad.

Emanuel har nu bokat biljetter för konserten nästa vecka. Blir hur nice som helst!! Tomas Andersson Wij ska vi gå på. Kulkul.


förlåt för att det är mycket text. läs å håll till godo. Imorrn ska jag köpa påskgodis till min familj å till mej!, jag tar med mej datorn ut till skärgården så ni vet;) pusspuss

några vinterbilder i mars!

       
foto a la Johanna

ge mej vår tack

image733
foto Johanna.

tragiskt men sant, imorse när jag vaknade var det MASSOR av snö ute, Hur tragiskt är inte det på en skala? Happ tänkte jag å vartvungen att sätta på mig vinterjackan, HUH! JAG VILL HA VÅR!

självdistans,

att dricka kaffe kl. 22.00 på kvällen är ingen bra idé. självdistans kvinna, det krävs självdistans för att inse det.
- okej, jag måste mogna.

lyssna,



http://youtube.com/watch?v=mdPpShsp5l0

Oasis,
ganska fin låt.

här vickypicky,

image731

här viktoria, här har du dina spanjorer;)!! GO GIRL!! 

vår nya soffa från mio

        


hann ju inte ta ett ful-kort på vår gamla soffa, men här har ni den nya, den viktiga;) å där har ni även en itne fullt så fin bild på min frukost, mkt godare än vad det ser ut iaf. kaffelatte, fil m. KRAV blåbär å hallon, supergott! sam macka m. prickikorv;) stora favoriten just nu!

dagen i korta drag



förändringar i bloggen är på g, dock om några dagar, så fort jag hinner! Har precis kommit innanför dörren från jobbet, eller inte riktigt helt nyss. har hunnit äta också! Ikväll ska jag ta det lugnt, skriva lite å försöka hinna med läsning. Jobb-passet gick snabbt, och inga större problem uppstod, kunde till å me smygläsa lite i Sofis Mode under passets gång. inte helt fel. 

morgonstarten va underbar, har en ny morgontradition,( iaf när jag har sovmorgon som ja faktiskt har nåra morgnar i veckan;) ) göra iordning långfrulle, å slöa vid tv:n. att få ungefär 1,5-2 h på mej på morgonen är underbart för mitt välmående har jag kommit på, en lång skön frukost gör det min dag å mitt humör! När jag kom på bussen möttes jag av världens leende och "hejhej, välkommen!" haha, världens sötaste busschaffis;) när alla skulle gå av i stan sa han "önskar er alla en trevlig dag, hejdå!" med brytning på svenska. underbart! 

imorrn bär det av till sthlm, ska luncha med C å sen checka stan med malin. 
blir en fin dag det! 

om tre sekunder lägger jag in bilderna på vår soffa;) samt min frukost, haha
nu ska jag lyssna på maia hirasawa, puss

humor med tanke på KDU:s kampanj



http://www.youtube.com/watch?v=jfgpWtqj3Rc


kul med tanke på KDU:s vårkampanj;)

träning,


just hemkommen från träning med Lotta, bodypump stod på schemat, mitt absoluta favoritpass någonsin! också måste jag säga att Tensta är grymt peppande med sin adrenalinkick till musik. jag gillart;)! 


som ni ser har jag bytt lite utseende här på bloggen. får se hur länge jag har det såhär, allt för att förändra helt enkelt! jag är varken en rutin- eller ensidig människa. Jag gillar förändringar! och nu var det alltför längesen det skedde någon här på bloggen. hursomhelst, jag ska ordna till denna blogg, ordentligt, sen nån gång.

nu ska jag in i duschen, först ringa vår ombudsman i KDU, såg att hon ringt. Pusspuss

civilkuragelagen, en spark i svenskens bak!



idag stod det nåt intressant i metro: dagens ord var nämligen civilkurage. Alltfler våldsbrott sker i vårt samhälle, det kan vara hemma, på stan, på krogen eller i skolan. Många ser på, men ingen gör något! Vad gör man åt detta? Jagvet inte vad jag hade gjort i en sådan situtation, men vad jagvet är iaf att en helgrupp av åskådare absolut kan stoppa en misshandel! Varför gör ingen nåt åt det? Folk måste sluta stirra sig blinda på sin egen rädsla å bege sej ut i verkligheten! Kristdemokraterna har uppmärksammat detta med ett lagförslag: civilkuragelagen. vad jag anser om en lag för detta vet jag inte än, men det jag vet är iaf att: det är dags att ge den fega svensken en spark i baken!

dagens låt

världens finaste låt just nu är: The worrying kind med Maia Hirasawa

det är den som går på repeat här hemma nu.

nomineringsgratulation



Grattis älskade Emma till nomineringen!






ny soffa, en kopp kaffe å träning



yes, nu är jag hemma, en lektion idag. Soffan är inne, dock inte på plats. Dammsugarkvinna blev jag. Jag antog utmaningen helt enkelt. Ska försöka dammsuga mitt rum strax också. Ska dricka upp mitt kaffe, sen ska jag kolla när mitt träningspass börjar. Favoritpasset Bodypump är ikväll, så ja mååste bara gå.

btw, Längtar redan till helgen.
Anledning: jag ska göra världens godaste middag till mn kära familj! haha, blir supergott! å duu emma hellbom vet vad det är för nåt, kycklingfiléer å världens godaste sallad bland annat;)!


Emma å jag har haft nice telefonkontakt senaste dygnen, och jag är superglad för hennes skull! haha;D hon är lovely. önskar att alla hade en liten emma vid sin sida, vad världen skulle va mkt bättre då !

ikväll visar ja bilder på nya soffan, å på mitt rum oxå kanske, annars blir det imorrn. Hursomhelst, Malin nu är det YTTERLIGARE en anledning till att du ska komma hit, vår nya soffa;)! som är utanför mitt rum. blir superfint!!

Valberedningens förslag till Förbundsstyrelsen

Här nedan följer Valberedningens förslag till KDU:s förbundsstyrelse 08/09

Förbundsordförande

Charlie Weimers, Wermland

Vice Förbundsordförande

Ebba Busch, Uppsala

Andre vice Förbundsordförande

Aron Modig, Göteborg

Förbundsstyrelseledamöter
Rebecca Dison, Stockholms stad
Mattias Svensson, Skåne
Cristopher Dyvik, Kalmar
Sara Skyttedal, Stockholms län
Kalle Bäck, Göteborg
David Högberg, Östergötland
Daniel Sturesson, Skåne
Emma Hellbom, Göteborg



Jag kommer att kommentera presidiet var för sig och därefter förbundsstyrelseledamöterna i sin helhet.

Charlie Weimers, ordförande detta tror jag blir väldigt bra. Charlie är kompetent och driftig. Han har varit medlem i KDU under ett antal år och då visat stort intresse och engagemang för förbundet. Jag tror absolut att Charlie kan utföra ett proffsigt arbete som ordförande.

Ebba Busch, förste vice ordförande, som handen i handsken. Ebba är duktig att ta debatt, hon går sin egen väg och har under de senaste två åren visat på stor driftighet inom politiken. Då hon inte bara är aktiv i KDU utan även i partiet kan jag även se henne aktiv i partiet inom några år.

Aron Modig, andre vice ordförande, Aron vet jag inte mycket om, vad jag förstått är han en "nykomling", som kan tillföra förbundet ny inspiration och nya tankar.


Förbundsstyrelseledamöter.
jag är nöjd med förslaget. Jag tror att de skulle kunna sköta ett bra jobb och representera våra åsikter.


KDU:s nylanserade kampanj

image724

image725


Detta är en del av KDU:s nylanserade kampanj. (lanserades den 13/3) Det är med stolthet som jag kommer att gå ut i skolorna med dessa foldrar i handen. Jag tror absolut att KDU kommer att nå längre med ett lite kaxigare utseende och ett ännu bättre budskap.

Kampanjen heter Ovärderligt, (= "ett ytterligt stort värde som knappast kan uttryckas t.ex. i pengar".) Kristdemokraternas Ungdomsförbundets vårkampanj handlar om livets viktiga värden. Om de saker i livet som inte kan värdesättas i pengar tex gemenskap, familj, trygghet och en stabil grund att stå på.  KDU vill arbeta för det svenska samhällets insikt i att allt inte kan köpas för pengar och att politiker inte alltid kan bestämma vad som är bäst för just dig.

här hittar du mer information:
www.kdu.se

/Johanna





vår nya soffa!



btw, idag kommer vår nya soffa! Vårt hus blir bara finare å finare:)  har ju inte ens visat mitt rum sen ja gjorde om det. å det är läängesen! Borde nästan ta lite kort å visa, för jag är ganska stolt nu:) har även tänkt byta ut kort och foton som finns där också. kanske kommer så småningom..


i veckan:
- jobb
- stockholm
- KDU planering
- hämta ut biobiljetter, till filmen 27 Dresses ;)
- köpa konsertbiljetter till nästa vecka
- jobb igen

blir inte en lika fullspäckad vecka nu som förra. Trodde jag skulle gå under av sena kvällar förra veckan. va helt slut, kom hem tidigast 22 varje kväll. Inget bra för Johanna. uscch,

nu ska jag fixa mig.


skön morgon,


Godmorgon,! En skön dag väntar, en lektion, precis vad jag behöver. Sen ska jag mysa hemma resterande del av dagen. Sitter här framför tv4 nyheterna med datorn i knäet! Älskar min macentosh mycket, såå mycket bekvämare och smidigare än en vanlig. Pappa konstaterar jämt det när han ska hjälpa gabbi med läxorna (hon sitter då vid en vanlig, ej stationär dator) Den krånglar alltid.  Till skillnad från denna.  Nåväl, nu ska jag avsluta min lovprisning till  Macentosh;)

Tänkte leta upp FS förslag och presentera det här, men det har inte dykt upp ännu.  Vet inte när presskonferensen hålls så jag får vänta tills senare idag:)


/Jo

musiknörd, mm ja vet



nu går jag å jobbar. jag gillar ju mitt jobb så jag går dit en stund innan. Ska nog försöka få i mej nåt matigt där oxå. Hittade ju inget intressant här hemma, så kanske köper mej en paj eller nåt. vore ju ganska gott, ikväll ska ja göra allt för att hinna träna ! weey,

idag ska jag fundera över livet, tänka på kärleken, och fundera ut bra musik. tex. James Blunts - same mistake. Tänka på konserter jag vill gå på i vår (jag har helt enkelt blivit en musiknörd, som sitter, pratar och drömmer om musik, mest hela dagarna), och dessutom drömmer om framtiden, men drömma om framtiden hör ju till vanligheterna i Joäannas lilla huvud. Sånt där jag brukar göra i kassan på ICA.

ha en trevlig dag.

dagens låt är bäst!

image723

Dagens låt:  Maia Hirasawa - I found this boy,

Fröken Hirasawa kommer verkligen vara någon jag kommer uppdatera mig och lyssna mer på nu inom en framtid. Hon var grym igår kväll! Hade hon ställt upp hade hon tagit hela högen av medelsvenssons artister! Hon är kompetent och snygg! Och eftersom jag har mina perioder av olika musikstilar så passar det perfekt nu när jag ser henne som en Lykke Li brutta, samma kategori liksom:)! Hurrraa för bra musik.  det får mig att inse att svensk musik är GRYM!

min tro,


jag ställde en fråga till Gud, och han svarade: Sök först Guds rike så ska du få allt det andra sen. 
jag vet inte hur personlig jag ska vara här på bloggen, och inser att jag nog inte ska säga alltför mycket, men även om man har mycket att tänka på, så önskar jag att prio ett trots allt ska vara Gud. Han sände sin Son för att alla som tror på honom ska bli räddade och få leva i evighet tillsammans me honom i himlen. Igår frågade Emma massa saker på jobbet om tron och kristendomen, jag kände att jag var lät lite ringrostig i mina svar, det beror kanske på att jag det var längesen jag relfekterade över detta. på ett mer djupgående sätt. (hursomhelst ska vi ta en fika nån dag å diskutera klart kristendomen, intrressant)

jag vet inte vart jag vill komma med detta men det viktigaste är trots allt att vi först söker Guds rike så kommer allt annat tillfalla oss också! och det känns riktigt bra faktiskt, min Gud som jag tror på, kommer att ge mej allt vad jag behöver och vill ha, bara jag bygger på min relation med honom först och litar på att han hjälper mig., 
Tänk att jag får ha det så bra.  det är sanslöst. Min Gud svarar när jag ber! 

musik för öronen


att kolla melodifestivalen med familjen Sten måste vara det knäppaste som finns! hahah, alla skriker i mun på varandra för att överrösta både låten från tv å det alla andra säger. Nästa år ska jag sitta bänkad framför melodifestivalen med min familj istället! haha, detta är galet!

några övriga kommentarer kring kvällen ger jag inte. förutom att Björn Gustafsson är så himla klockren! och det är jag inte ensam om att tycka.


nu ska jag titta på film med min syster, dricka te å njuta av livet. Ev. fortsätta (!) läsa ELLE. yee,
sen ska jag språka med emma hellbom i telefonen;) Uppdateringar har gjorts idag! hahah, underbar är den kvinnan!

papperslösa får rätt till gratis vård


http://www.politikerbloggen.se/2008/03/13/8529/#more-8529


något jag läste nyss, och som jag tycker är bra! Göran Hägglund, socialminister (kd) har aviserat en utredning i frågan utan att något hänt och nu tar flera landsting det i egna händer. Papperslösa ska nu få gratis akutvård. Asylsökande i Sverige bör få mänskligt stöd, trots att de inte har fått asyl. Vi är mänskliga och bör handla mänskligt gentemot våra medmänniskor.

Bra där!

kyss mig


snälla kyss mig, så att jag kan slappna av.

de vackraste orden i hela låten. vackert vackert vackert

jag bojkottar melodifestivalen



ja, nästan så. Skulle kunna fortsätta sitta i mitt rum, lyssna på Johan Heltnes - Stockholmskväll, dricka kaffe, å vara himla osocial. Det här med musik på repeat har ju blivit lite av min grej, å datorn iknät med. Dissa fester är ju oxå lite style of Joäanna. Give up, Jag blev nästan, (men bara nästan!) övertalad till att hänga på en inflyttningsfest ikväll. Hade ju varit trevligt. men nej tack, jag sitter gärna hemma en kväll. för en gångs skull! , detta sker alltför sällan.


nej, nu ska jag eventuellt flytta mitt ass ut till bilen, å masa mej ner till ICA. hade ju varit gott med lite vindruvor å andra godheter till kvällen. Nåt socialt måste jag ju göra.
Heja Sverige,

KDU tankar,



Ja, jag är nervös inför måndagens nomineringar, Yesbox, men det blir bra! Det är jag övertygad om:) Jag kommer att kommentera förslaget i sin helhet under måndagen. och även lägga upp det här på bloggen för er som tycker det känns relevant att veta:)

för övrigt
märks det tydligt att KDU Uppsala verkligen är up-coming nu. Vilket är jätteroligt att se som ordförande för distriktet och även som vanlig KDU medlem. jag är pepp på politiken! även om det är mycket jag vill förändra och förbättra:)





du är mitt hjärta



You are my everything, I dont want to lose you.

let me carry you,

image721

HUR SÖT FÅR MAN VARA? Malin, du är ju fööör gullig:)! detta fina meddelanden låg bland massa andra trevloiga hälsningar på borden i entrén igår. TACK baby!

icafika


dagens låt, vet jag inte än, det brukar komma efter en stund. Dagens tidning blir iaf modetidningar på ICA, haha emmas å min lördagstradition, länsa tidingar på freescha idéer;)! är ju alltid så lugnt.

när jag blir stor ska jag heta ädelsten i efternamn;)


image720

detta får bli dagens bild,
Johanna med en klubba i käften, inte en så vanlig syn faktriskt!


godmorgon, jobb på schemat. Mina göromål tar aldrig slut! Igår var det mötesvärdarna där på kvällen. INGEN kunde komma! vad gör man?!! - jo, raggar upp ett helt gäng direkt på LO;)! Gick ju bra, haha några komplikationer med tanke på att de flesta va nya, men det gick! yeey,


nu ska jag äta frulle, sen bär det av till ICA,! Malin kanske kommer förbi en sväng, ev hämtar upp mig för middag hos Frank. får se, å ikväll vill hon att jag följer med på inflyttningsfest! haha hos ett gäng grabbar;)! Kan bli kul, får se hur jag gör. Hahah, med malin blir ju det mesta kul:P! moahhaa;)

gästinlägg a la victoria

Jag är ju ingen talare, men jag måste ändå säga några rader.
Jag vill härmed utbringa en skål för Johanna som så väl förberedde en dabatt kväll, hon var så duktig, till och med Ian hyllade henne till skyarna!

Hylla Johanna hon lever!!!


Kärlek till dig Jo från lilla Vic


HETSARE VIKTORIA!



sitter med Vic i biblioteket, och kollar massa bloggar och uppdaterar oss om allas liv. Ganska tragiskt, men för en gångs skull så har jag faktiskt lite tid över. Den senaste veckan har gått i ett, fullrulle och inte en sekunds tid för att slöa. Ett bevis för det är den oöppnade (observera OÖPPNADE!) tidningen ELLE som ligger hemma på mitt skrivbord. Jag har tittat på den och klämt på den. Men inte hunnit sätta mej ner ännu. Kanske hinner jag detta om en vecka eller så? haha. Hursomhelst, mitt hektiska liv fortsätter vara hektiskt ett tag till tror jag.
Studenten? - Ja tack !

och för att inte göra Victoria mer upprörd för att jag tar hennes sista minuter framför bloggarna så ska jag avsluta med att säga att gårdagen gick superbra! Jag fick mycket positiv respons.


hörs.

eftermiddagshäng på kansliet.


har precis kommit innanför dörren på kansliet, sprang ner en stund på stan med Viktoria och Michell. Hör å häpna, fick med mej en fin kofta också. Jätteskön var den på, och priset var ju inget att fundera på heller. Så en tröja rikare ska jag nu sätta mej ner och skriva det sista på kvällens förberedelser, plocka iordning fikat. Käka middag å plugga en stund också. Helt okej,

jag tackar Gud för det här Kansliet, så nära skolan, nära stan och superbekvämt. Love it! Har ju blivit ett av våra håltimmes-häng, att vara här. Inte alla distrikt som har det så här bra;)! Tre datorer dessutom!



Pratade med Emma en snabbis i telefonen nu, helt galet va tacksam jag är för henne! Hon är underbar, och alla hennes goda tips gör mej alltid full av glädje. DU ÄR UNDERBAR!

lektion



nej, nu ska jag kila på lektion. Spanska 7 står på schemat. huuh,

hur sött va inte detta?



 om du och jag gifter oss johanna, då
kan vi heta ÄDELSTEN i efternamN ;D


citat Hanna Ädel











vetdu inte vad du ska göra ikväll?


KDU Uppsala kommer ikväll att ha en diskussion/debattkväll kring vad KDU ska göra för att utvecklas, vi kommer även att ta upp relevanta diskussionsämnen. Jag vill se att varje medlem i KDU hittar sin egen personliga idelogiska plattform. Jag tror att det är viktigt för att sedan kunna utveckla sina egna politiska åsikter. Utan en egen grund att stå på är det lätt att man hamnar i ett fack.


kansliet kl. 19.00, vet du inte vart? hör av dig i kommentarsfältet.!

hela KDU går med pirr i magen,

image719


Jag tror hela KDU går med lite pirr i magen. På måndag presenteras Valberedningens förslag till FS (förbundsstyrelsen*). Eftersom det är dessa personer som representerar medlemmarnas åsikter så är det självklart väldigt spännande att se hur konstallationen kommer att se ut. Omröstning kommer att ske på riksmötet i början av maj.


btw. ovan är KDU:s nya logga. Väldigt fräsch om jag får säga det själv.- Jag kommer att vara stolt när jag delar ut kampanjmaterial med denna fina logga på! Congrats KDU!



* förbundsstyrelsen är styrelsen över hela KDU Sverige. De som vi på lokalnivå bollar idéer och tankar med.

helg?, ja tack!


jag har inte rört en dator på mer än ett dygn, så nu kände jag att det var dags. :) Mycket har hänt i min hjärna under det senaste dygnet. Jag har dessutom funderat på att utveckla min blogg lite. Fick förfrågan igår om varför jag som distriktsordförande för KDU Uppsala inte bloggar om politik. Detta beror delvis på att jag inte velat ta vatten över huvudet, å delvis för att jag inte är en "politiknörd" (inget illa mot politikbloggar!) detta ska det nu bli ändring på och mer politik ska smyga sig in i bloggen. Ni märker. Ska iaf börja med att lägga till en kategori för politik:)!

drick te!

min vän emma har lärt mig dricka mintte, dock är hon ltie mer avancerad än jag å dricker pepparmintste, men mintte är faktiskt riktigt riktigt gott, även vanlijte, som ja förut spydde av typ:P men nu såå;)

hursomhelst är tedrickande på kvällen edt mysigaste som finns! det ultimata är scones+ te. som ja ätit alldeles nyss, min syster är för bra. dinkelscones+mintte. MUMS!

själsfrände,

image717
image718


Världens längsta dag, som vanligt när jag jobbar. Gick snabbt å lätt idag, superskönt! dock var det dålig stämning på jobbet när jag kom, haha alla va sura:p för kunder å kassor hade krånglat. men emelie va glad iaf! det gillar jag;D mitt ICAspan va inne oxå, haha,och emma fattade förstås inte vad ja menade när ja blinkade åt henne, jag till å med pekade, super -icke- diskret. hon trodde jag menade gubben som stod framför henne, så hon satt å glodde på honom för att förstå va det va ja menade. knäpp! (; hursomhelst, denna månad blir det fetlön, hurray:)!

Nu har jag Ehlins skiva här, den har redan gått på repeat minst tre ggr. Jag å mina repeater, men denna är sjukt bra måste jag säga. Har fått i uppdrag att hitta min favorit, yea. tror att ja hittat den faktiskt! säger sen vilken.

Nu ska jag fortsätta förbereda torsdagens föreläsning/debatt för KDU som jag kommer hålla i. JUSTE! jag måste fixa projektor. nice! Imorrn åker jag till sthlm. Plus att jag har två bokade möten. men dygnet har ju trots allt 24 h. Mycket kan hinnas med! HOT! på morgonen har jag digitalfoto! nice.


pusspuss.
å emma hellbom, du har fått en fin låt till din mail. den beskriver mitt hjärta för dej, och hade jag möjjlighet hade jag skrivit en fin sång själv, och klirrat på gitarren hade jag också gjort. ALLT för dej! Du är underbar, och så bra! ÄLSKAR DEJ,själsfrände.


någon säljer mig!


någon säljer ut mig på sin blogg. Tack för omtanken.
kolla själv!

godmorgon SWE


godmorgon. denna dagen ett liv. jag säger då det. först skola en sväng sen blir det kämpa blödigt på ICA. kan bli kul. Ikväll ska jag försöka få undan jobb. ska även planera debatten till på torsdag, bör fixa en projektor, hur nu det ska gå?
nåväl, det löser sig. må så gott!

vad tcker du?


imorrn kommer jag ta upp ett hett ämne, något jag stört mig länge på!

då/nu



efter att ha läst modetidningar har jag nu kommit fram till vilka kommande inköp blir. SKOJ! Mode har blivit riktigt kul nu. Var lite trött på kläder å prylar där ett tag, men nu så.

btw.


btw, min nyförvärvda vän blev glad över min idé. får se hur det går. kanske berättar senare hur det slutar, eller börjar kanske man ska säga;)! moahhaaa

veckorevyn släng dig i väggen!


6 nya meddelanden.
- tackar tackar, detta syntes dock inte när jag fällde upp min mobil när jag kom hem. Endast 2 st mottagna stod det. VArför? - Jo för att min nyfikna mamma hade läst 4 av 6 meddelanden. Haha, som att jag inte skulle upptäcka det?

"men mobilen låg ju helt öppen i köket"
hahah, kuul:P

hursomhelst, lätt det roligaste ICApasset någonsin, och jag fattar inte varför? bara för att ja visste att jag kommer få en fetlön för denna månad kanske. allt gick så lätt, snabbt å smidigt å inga kunder krånglade elelr tjaffsade. man kan bli lycklig för mindre. Gött iaf. Käkade godis gjorde jag oxå;) å läste SofisMode, den tidningen är galet inspirerande! KNÄPP! Veckorevyn kan slänga sig i väggen, minst sagt.


denna veckan är späckad med massor att göra. Jobb, sthlm, dejt, mötesvärdarna KDU åså skolan där emellan;) dessutom är jag bokad för två intressanta möten. blir nice men mycket att göra helt enkelt.


nu ska jag äta lite fil å dricka mitt berömda kvällste. Sen ska jag sova:)
Godnatter,

dagens konversation.



precis ätit upp och så ringer A från ICA

Johanna: Hej det är Johanna
A: Hej det är A, är det Johanna?
Johanna: ja!
A: Du ska ju jobba idag..
Johanna: ja precis, där vid 16
A: Ja precis, har du lust att jobba till nio?
Johanna: ja det går bra,
A: ..och kan du börja en timme tidigare?
Johanna: Aa, det går bra.
A: Perfekt! Då ses vi.
Johanna: ja det gör vi hejdå.

klick.


hahah, ibland är ja ju för snäll. Skönt med lite extrapengar iaf:) Nu ska ja sätta mig å läsa lite.
Pussåhej!

sjömanskostym,



har precis kommit hem från stan, var hos tandläkaren. därefter gick ja förbi H&M en snabbis å hejjade på malin som började vid 11. kul brud, där sprang vi runt å kollade på allt nyinkommet å diskuterade skinnjackor å söta klänningar. superkul! hann även gå förbi myrorna, å hittade världens finaste kavaj! oversized å grann, dock lite stor över axlarna ska fundera ut hur detta går att åtgärda. som sagt, nu är ja precis i full flärd för att göra sallad till min mat. Ska äta köttfärssås å spagetti, samt avokadosallad m. bl.a champinjoner i;) supergott!


hursomhelst, har jag hittat på en grym idé för en nyförvävad vän. Blir kul att höra hans åsikter kring detta, :)
so long!

kyss mig, igen

image715

 nattens låt: Stockholmskväll med Johan Heltne.
vacker musik, sjuukt vacker. den talar mina ord.


nu ska jag bege mej in i drömmarnas värld å lämna denna ytliga värld för en stund. Godnatt.
KOM OCH HÄMTA MIG!

releaseparty



UNDERBART! det var ordet haha, brraa skiva innebär bra musik. duktiga människor som genomförde releasen idag, ännu ett congrats! Jag ska köpa skivan:)!

efter hänget hos Ehlins åkte vi vidare till Viktoria på efterhäng med te å varma mackor, mysigt!
nu ska jag sova. godnatt,

för övrigt, är ja heelt slut i kroppen sen dagens hårda pass. har ju börjat lägga på tyngder nu för att se hur mycket jag orkar, å det gick superbra. mer styrketräning till Johanna!!


PUSS!

dagen till ära


sitter nu i köket med min dator framför mej. mycket trevligt. idag är det Syster å jag som ska göra mat, spagetti å köttfärssås med god avokado sallad till;) Ska läsa lite sen oxå, Vid 16 blir det träning, idag är det bodypump som står på schemat;) mitt favoritpass helt klart! Ikväll åker vi ut till Ehlins å lyssnar på bra musik å har det trevligt. Någon ska nämligen ha releaseparty för sin nyutsläppta skiva, congrats!


nej, dags å göra nytt. So long gott folk!

höga berget

image714
nu ska jag till kyrkan, och lyssna på bra saker. Ha en trevlig förmiddag:)!



dagens låt: höga berget - Tomas Andersson Wij

releaseparty å natt


at home. fick sms av en snygg! hurray, nu ska jag sova:) imorrn blir det releaseparty, ganska nice.

godnatt

Svenska folket är bitterfittor!


klarar inte av att folk lyckas å är bättre än resten av alla medelmåttor. Inte ens Häggqvist gick vidare! Huur avundsjuka är inte svenskarna på de som har en begåvning utöver det vanliga. ALLA VET att Carola är bättre än de flesta artister i Sverige idag.

detta gäller även bloggarvärlden å inte minst företagarvärlden. Folk bli avundsjuka å snackar skit om de som lyckas. Sånt gör mej GALEN!


Bittra människor,

förberedning inför KDU debatt!


tanken var juatt jag skulle iväg med KD idag, men jag insåg igår när ja skulle hämta mamma att ja mååste stanna upp ett tag. baraför en dag. har haft så sjukt mycket att göra senaste veckorna att jag knappt hunnit reflektera över det fina vädret eller över att vi ine haft så ruskigt mycket i skolan nu senaste veckan. är så mycket saker att göra hela hela tiden så idag kände ja att det va den enda möjliga dagen för att pusta ut lite.

har hittills inte gjort nåt vettigt. tanken är nu att ja ska kolla igenom powerpointpresentationen som ja kommer att utgå ifrån på torsdag och ävn förbereda diskussionsfrågor.  KDU  ska nämligen ha en debattkväll som ja kommer att hålla i nu på torsdag:) blir intressant, tänkte försöka skapa lite  debattstämning där vi även kan diskutera  enskilda åsikter å inte bara partiets å förbundets syn på saker.  tanken till våren är att var å en ska hitta sin egen politiska linje.

låter bra tycker jag.

hoppas ni har en trevlig lördag!

barcelona

          

Hit åker jag å mami om en å en hlav månad ungefär:) blir urmysigt, ska försöka hitta en bra tapasbar, samt en god restaurang, ska bjuda mami på middag en kväll tänkte jag:)

the big town


image706

johanna å malin i storstan;) där vi hör hemma. eller va säger du kvinna?

kyss mig

image705


 Du hur länge ska vi sitta tysta här
så mycket tystare än vad vi annars är
tvekar och väntar på jag vet inte vad

kyss mig så att jag kan slappna av
och du ler snabbt och jag letar efter ord
som kan förklara att jag fortfarae vill tro
och jag försöker verka säker men du känner mej för bra
kyss mig så att jag kan slappna av

du å jag på kvällen över taken
den här stan är inte längre var
den en gång var
tysta eller inte
jag sitter gärna kvar

men kyss mig så att jag kan slappna av
snälla kyss mig så att jag kan slappna av


vackert, otroligt vackert, å talande. Stockholmskväll med Johan Heltne. TAck vänner, ni vet exakt vad jag vill höra. är jag så genomskådlig?




kvällens hetaste.



just hemkommen från möte på LO, väldigt bra må jag säga. å carro som skrivit en låt oxå!! huur bra är inte det på en skala? skickligt, åå såå bra va den oxå! träffade mycktt trevligt folk efteråt oxå:) love it!


btw,
har jag shoppat 5 trosor för 50kr idag;) det ni! inte många ggr man lyckas med detta. men det va rea på Lindex, så på håltimmen va vi på stan å sprang en snabbis runt i affärer, + snabbt hej på malin oxå, å då fann ja dessa kap! så nu har jag allt från spets till  jaaa ja vet inte vad:P nåt annat helt enkelt.

imorrn bär det av till forsmark i uppdrag av KD, kan ju bli kul;) måste ju visa mitt intresse som distriktsordförande, inte minst:) skojskoj,

nej ni, nu ska jag skriva ett sms till en SNYGGperson, sen ska jag fika å därefter sova:) Godnatt!

klicka dig bort


förresten borde ni gå in
här för där har någon skrivit något fint om mej, haha(;

difoto


trrreeevligt, sitter nu på DIGITALFOTOkurs, å kollar på bilder vi tagit i början av veckan. mycket intressant. Vic sitter bredvid å ler, vet inte varför, kanske för att killen på fotot charmar henne så;)

ego,


nu ska jag fixa mig, slänga på lite smink å åka iväg på möte. KDU Uppsalas presidium ska ses för lite överläggning ang. våren och kommande aktiviteter. egentligen borde jag ju förberett min debattkväll som ja ska hålla nästa vecka, äh, grunden är lagd iaf:) ska fixa det på plats ikväll, yes.


må så gott!

lång lång weekend i barcelona


blev helt sjukt sugen på min å mamis trip till Barcelona i maj, kommer bli underbart:)! vår/sommarvärme, sol, shopping, uteserveringar å lite beach på det. toppenbra! å alldeles själv med mami gör det inte sämre direkt. :) va ju miljoner år sen vi två gjorde nåt på egen hand. fint,! å ja får praktisera spanska, mamma kan ju inte det;) bara engelska, å de är de ju inte så duktiga på där, iaf inte i madrid:P inte ens poliserna där kan engelska likosm. blir nice.

för dej som har det mesta?

image704

nje men se där, en guldpläterad macbook, med diamanter på. fint. Nästan lika fin som min powerbook;) haha, hot hot. för den som har allt kanske;) Nu ska jag sätta mig å läsa, antingen nya veckorevyn eller en spansk bok, hum vad väljer man? ;)

skola middag å KDU



just precis hemkommen från skola å middag med vic, supermysigt och gott(;! pratade om allt möjligt som vi alltid gör. vickan är så skön å prata med förstår ni, vi spårar och snackar om maassa skit, å därför älskar ja oss!

två dissar i rad av malin, så nu får hon kompensera upp detta med lönen hon får idag, moahah;) nej men, hon ska allt få gottgöra mej den kvinnan! för övrigt funderar jag på helgen, hur jag ska göra med allt. på lördag blir det iaf Forsmark å KD. blir ju nice;) på söndag är ja bjuden på både releaseparty hos Emanuel å inbjuden tillsammans med brudarna till Söder, får se hur det slutar;) imorrn är det skola, foto(!) å möte, goett.


idag har emma kommit ut ur skalet;) haha, sköönt att få lite kontakt med kvinnan igen!! :P BRA!

tankarna flödar, men ja gillart;) våren är på g, å mitt liv är riktigt riktigt bra! Lycklig är jag. åå dessutom har Clara öppnat mina ögon för en ny hjälte. SHAWN HLOOKOFF, snygg å väldigt bra. ska lyssna mer på denna man. yes.!



am_lul


coolt,
här kommer jag hänga kan ja ju säga, spaanska oxå;) hur bra ärinte det liksom.

en update

image703
bild: lisabengtsson.se


Titta bara på tapeten, hur cool är inte den på en skala? Sån liknande skulle jag vilja ha i min nya lägenhet nån gång framöver. fler tapeter hittar vi
här. För övrigt har jag funnit mej ytterligare en intressant blogg som jag antagligen kommer att följa. har numera mina få utvalda, och har sållat bort en hel del skit. ;) nice!

igår kväll jobbade jag å sen hämtade Ebba upp mig å vi åkte ner på stan å fikade! supermysigt, mkt snacck blev det, (inte så mkt politik för dej som undrar) va väldigt trevligt, å skönt att ha henne på hemmaplan igen efter flera månaders utomlandsvistelse.

Imorgon blir det KDUjobb på kansliet, å innan dess ska jag vara modell;) Fotografen Hanna ska fota, så det blir nog kul tror ja! Hon kan ju sånt hon, å apropå foto så har jag nu påbörjat kursen DigitalFoto A, huur bra är inte det? kanske är något jag kommer använda mig av i framtiden. jag ljuger ju om ja säger att tanken inte slagit mej att plugga FOTO/FOTOGRAF i framtiden, men än så länge är det på en inte så hög nivå. Kanske kommer:) Isf skulle det bli London!

Igår blev det mkt prat om framtidsplaner etc, å ja har tänkt å kommit fram till en hel del nu, ang. plugg utbildning å vad som ska ske inom de närmsta åren, får se vad som händer. ska fundera mer sen kanske ja delar med mej av mitt liv här på bloggen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe å leka vuxen. Btw kom tågbiljetterna på posten idag;) så nu har jag 9 tågbiljetter till Gbg på mitt skrivbord;) det kallas makt.

pusshej!

med en tekopp framför tv.n

image702

sitter nu med tekopp i handen framför tv.n, underbart. när jag skulle upp för att äta frukost insåg jag till min stora glädje att vi har sovmorgon idag. Ingen stress. skönt, har historiaprov idag, när det är över kommer det att vara lugna gatan nu ett tag framöver vilket verkligen känns välbehövligt. Tog aldrig nåt kort på min klocka igår, men det kanske kommer;) stor är den iaf! Passar för en man, å jag som är så manlig. (skämt å sido) Köpte även en ny foundation, vilkt vja verkligen var i stooort behov av. Mycket trevligt.

Har btw, börjat läsa X, ganska kul blogg faktiskt, brukar inte falla för sån typ av humor som han har, men det är ganska kul stundvis. (insåg att det kan vara stötande för vissa så ja tog bort länken,)

Nu ska jag boka tågbiljetter till KDU Uppsalas resa till Götet i maj, intressant intressant.


håll mig


idag ska jag lägga ut bild på min nya klocka från Regal, jag gick förbi affären och såg att den va slut. Jag hade tur å den sista fanns i fönstret. Den fick jag! Tack tack tack,


så håll mig som du aldrig hållt mig förut

dagens låt a la Jo'anna


Som jag brukar göra ibalnd: dagens låt.

även idag kommer det. och dagens låt är: Håll mej med Särla. Bara för att texten är så vacker å musiken är så kraftfull!
jag älskar kraftfull musik.

folk är så himla trista, avundsjuka Sverige



fick en knäpp kommentar av nån M. vet inte vem , men jaa, finns ju människor för allt här i världen. och duu, JA, DET KANSKE ÄR SÅ, ATT JAG LEKER. låt mej göra det. det är min blogg å mina ord. läs inte om du inte gillar det jag säger.




för övrigt,
har inget med ovanstående att göra men jag blir galen på folk som kommenterar inlägg med störande kommentarer, bara för att visa sin spydighet och bara för att de inte behöver stå till svars för det face to face. Jag kan bli så himla sur över sånt. fega människor som inte vågar stå upp för sina åsikter. osäkra å måste trycka ner framgångsrika bloggare, (och andra framgångsrika människor) bara för att de själva inte lever det liv de hade velat leva.
Avundsjuka Sverige!

- dags att ge upp! gläds åt andras lycka istället för att göra nåra bittra försök i att förstöra den.

vaniljte å smak av kärlek

 

ett mirakel har skett, Johanna dricker vaniljte, har aldrig skett tidigare. spydde av vanlijsmaken förut. men nuu är det gott å mycket mysigt för halsen. å för hjärtat, som ja inte riktigt vet vart det är idag. huuuh, Konstig känsla i hela kroppen enda sen igår. vad står på?

I would give everything to have you as my man


I think I'm a little bit in love with you, Come hear, stay with me, I would give everything to have you as my man,


 

Lykke Li å SARA!

image701

jaa, hon får den största bilden någonsin på min blogg. Anledning: För att jag älskar henne. Från första början. Vissa artister tar det lång tid för mej att börja tycka om, jag måste lyssna på repeat och rikta in mej på en låt och verkligen känna efter vad det handlar om och om det är bra, på riktigt. Men med lykke li, där klickade det direkt! Huur underbar är inte denna kvinna! världens skönaste musik, å hennes stil ska man inte prata om!

här hemma sitter jag å kollar på youtube videos, enda sättet att se lykke li (fram till den 9e april förstås.!)
och vad händer? klingar till i mobilen å jag läser orden,

-Sara Elfvik: haha johanna, jag har spelat på det där minipianot som finns i lykkevideon! och varit på hennes efterfest och pratat med henne! ibland gillar jag livet , hoppas att du mår bra, tänkte att du var typ den enda jag känner som skulle uppskatta en lykkerapport!

-Johanna:
Neej du driver! fy va kul! Nästa gång fixar du in mej;) satt precis å kollade på youtube, enda sättet för mej att komma nära den kvinnan! jag vill ju oxå prata me henne om livets goda ting. Nästa gång är det du ja å lykke li! Lätt att vi går på hennes konsert! Puss

-Sara Elfvik:
haha ja frågade iofs bara henne om hon ville ha marängsvisch, mat brukar ju vara vägen till människors hjärtan. 9 april it is!

-Johanna: h
aha, go girl! ja sa ju det;) prata om livets goda. haha är hon så där snygg i verkligheten oxå?

-Sara Elfvik:
mm. och söt! så vidrigt söt. typ. jätteliten på scenen med svarta converse.

-
Johanna: Oh det låter underbart! Jag vill oxå bjuda lykke li på marängsvisch å va retroslapp som hon. 9april!


har jag sagt varför jag gillar Sara så mycket? Jo- för att hon alltid vet vad jag gillar för nåt utan att jag sagt det till en endaste själ, för att hon alltid har de bästa kommentarerna till bilderna å för att hon äger världens bästa bilddagbok.! I vår tar jag med mig Sara till söder, å där ska hon lära mig allt hon kan! På en uteservering ska vi sitta, helst med lykkeli å dela med oss av våra erfarenheter. (mest L då, hon får dela med sig, yea!)


Pusshej!


gårdagens


Jag sitter hemma å myser, that's my way. Nu ska jag ta mej en kopp te innan min hals blir totalförstörd. har nog blivit lite förkyld? huuh. gårdagens fest va jättekul! dock tråkigt att vi kom till efterslafet, dansen hade ju tagit slut, å det hade övergått till det lugnare skedet av partandet. tråkigt oxå att vara där utan rätt kläder, hade nog vart ännu roligare om vi haft åttitalskläder på oss.;) ajjaaa, va gör det om hundra år.


nu ska jag dricka te, och tänka lite på min klocka som jag vill ha. materialistisk har jag blivit också. illa!
PUSS!

åttitalsferre utan åttitalskläder



det blir åttiotalsferre,  trots allt!  utan åttiotalskläder. dock känne rjag mej en aaaaning trött, så vi får se hur det går. men en stund kan vi ju hänga där iaf:)

nu ska jag sätta på mej det sista. pusshej!

dagens, ica åhäng


hemkommen från slitsamt/ kul arbetspass på ICA, jag å emma hade som vanligt roligt, å hittade på nåra knäppa saker. allt för att få tiden att gå snabbare. Ska käka å sen sätta mej med lite plugg. iaf en stund.sen ikväll vet jag inte vad som sker, nånting trevligt iaf. Middag skulle sitta fint. har ju dessutom ett erbjudande om en 80-talsfest, vem känner för det?
- jagvtet itne om jag är så sugen. och ja, jag är tråkig. orkar hursomhelst inte planera nåt, är för mkt av planering å föreberedelser i mitt liv just nu.


jag mår alltid lika bra av att läsa michaelas blogg, det är som att  ja känner henne. knäppt.
aja, ha en fortsatt trevlig eftermiddag. nu ska jag svara på sms.

puss

väntan,


just nu väntar jag på att min blondin ska komma, har precis bäddat sängen åt henne, å nu ska jag nog krypa ner själv å sova en stund innan hon ringer å vill att ja ska öppna dörren;) sötnöt.

imorrn nalkas jobb, plugg?, och 80-tals fest, är dooock något tveksam på det sist nämnda, en middag för två hemma i mitt hus vore inte heeelt fel! (; moahhaa. nu blir vic å malin upprörda å kasnke nån mer;)



puss å godnatt!

shopping+ göromål



dagen har varit bra! BÄST! har hunnit med massor, först skola 3 lektioner! där emellan stan med vic, bytt bank! numera tillhör jag handelsbanken å äger ett VISA iaf snart, inom kort helt enkelt. Därefter gick vi på bokrean på Åhléns, käkade, lektion slutade. därefter stan igen, trallade runt. inhandlade en del heta grejor;) å mer kommer:) hurraa,
har dock inte kollat mitt konto på bra länge, dags att göra det kanske? men nu när ja får handelsbanken blir det mer ordning på pengarna, kommer ha 3 konton, två sparkonton, blir skitbra!! Å inom ett år blir jag ännu rikare, hurray:)!
efter stan blev det träning!! Välbehövligt å uppskattat! styrka i en timme, bodypump blev det, med den hårdaste instruktören, me like!! Sen hem duscha fixa sej hämta bilen å så iväg på möte. träffade malin i entrén, världens bästa malin! Underbar är hon!! hade verkligen en jätterolig kväll! Älskar dagar som dessa, å fint väder gör det inte värre!!

Inhandlat under dagen:
- jacka, parkas

- randig tröja, superfin!

- KISBY torrschampo för oss blondiner;)

- CHIC! köpte bok på rean, eller köpte å köpte, FICK snarare;) ringde daddy hahah å han sa okej, så den fick jag som en present! Älskar min pappa:)!!

ska även byta mitt presentkort på DUKA mot pengar, tror farmor är den utvalde;) haha, saaamt, kollade ja in världens finaste klocka, som jag ska köpa. Vad som hände med min ekonomiska månad vet ja inte ? men jag tar nog igen det denna månad. inge mer handling för mej på ett tag!  Nästa blir om nån månad, yey,