at the dancefloor



hur som helst så ska jag till blidö, vår ö å världens ände för ett dygn. Ska bli skönt att släppa stressen från storstan och andas lite skärgårdsluft! Sees och hörs imorrn, och då vet jag antagligen hur jag ska göra. för jag måste ta bilen hem på morgonen, tidigt! om jag ska till göteborg. skiter i å packa det nu, det får bli morgondagens kapitel isf;) Yea!

my favourite

image515


denna vackring kunde få dela nyårsafton och garderob med mig. Men tyvärr slutade det inte så. Den var för stoor. Sämst! Klänning från Kate Moss kollektion, Topshop.

please don't stop the music.




jagvet verkligen inte hur jag ska göra på nyår. HUH! hatar denna ångest som uppstår vid såna här val:P BAJS! men jag tvivlar knappast på att jag kommer ha kul oavsett vad jag gör. Bara den där frågan som måste besvaras.
Kastade till å me tärning, då kan ni ju tänka er... haha å hursomhelst, då blev det oavgjort! haha:P "YES!"

Mikk skickade sms i natt: UPPSALA

yea, får se om det slutar där trots allt:)!! :D

whaaat to do?




UPPSALA ELLER GÖTEBORG?



it's the big question!




min skönhet och älskling



är denna fina pryl jag fick i gåva av mina föräldrar på juleaftonen. MIN ÄLSKLING för jag gillar den verkligen., passar mej som handen i handsken ungefär;)

image514

"Låt dina ögon vila på skärmen som är i mineralglas. Reptålig och kristallklar, även i starkt solljus.Du känner att T650i är gjord för din hand"

- Ja man tackar,! och man kan ladda upp bilder direkt från kameran till bloggen. det finns till och med nåt somheter "Blogg" i telefonen. Goda ting kan man aldrig få för mycket av. haha,


Thaaanks daddy!


Im in love

image513

ack så sugen jag blev på en utlandsresa, fast att ja va i England för bara två veckor sen typ, men en riktig solsemester skulle inte sitta fel. Kanske i vår?

God morgon Sverige


Idag vet jag inte alls vad som händer. och vet du? Det känns UNDERBART! förutom att mina kusiner från småland kommer en sväng så står det verkligen ingenting annat på schemat och det är världens bästa känsla!



dagen till ära, julafton är över men underbart kul var det!



Gårdagens dag var underbart mysig:) dock lite tråkigt utan snö. Hur som helst hade vi en mysig dag med kussarna, mormor och morfar, farmor och faster å farbror å vår familj då;) massa julkänslor å goda ting.

å julklappsutdelning tog evigheter:) haha, men det va mysigt. å alla satt med sina högar av paket. först försökte vi vara lite strukturerade men sen blev det fart på det hela:) va sjukt kul:D och alla blev jättenöjda med sina presenter. Va så roligt att se allas miner å reaktioner. det måste va det bästa, rekationerna. mamma å pappa fick bland annat biobiljetter av oss barn som de nu utnyttjar. både mamma å pappa önskade sej biljetter till filmen ARN som har premiär i hela landet idag. så den kollar de på nu:) köpte biljetter å inte presentkort för annars så vet jag av erfarenhet att de där presentkorten lätt kan glömmas bort.

i år va stora mobilåret. 4 st fick nya mobiltelefoner:) jag + min bror och min farbror och kusin fick en varsin oxå;)

jag fick världens bästa mobiltelefon! en i färgarna blå å metall. Kom inte riktigt ihåg modellen nu men den va grym! :) har grejat med den idag lite grann. och så fick jag sminkväskor bland annat, en för självaste burkarna, ögonskuggor, foundation etc. och en för alla sorts pennor. Perfekta! Jag fick även Pengar av farmor! Bäst bäst bäst, exakt vad jag behöver nu i dessa tider:) jag som ska börja spara inför nästa år:) Mormor och morfar gav mig Påslakanset i lila, årets färg 2008:D perfekt det med;) mormor kan hon! fick även lite lila grejer till mitt rum av farmor. Nu kan jag även shoppa loss på Make up store, fick Presentkort på Make Up Store av mamma och pappa
Nu är jag en nöjd ägare av massa,
smycken armband halsband (urfina saker, såå bra) Sjal, en superfin sjal äger jag nu oxå, en svart med massa blommor på!

detta var en del av alla fina saker jag fick igår:) vill inte skriva upp allt här, för just nu har jag ont i huvudet och orkar inte sitta så länge vid datorn mer. Ska nog återgå till dagens fjärde film tror jag! Älskar såna här slappa sköna dagar. va miljoner år sen sist!!

God Jul



http://johannasten.bilddagboken.se
- Jag är nog den enda som kommit hem med en skinnjacka mitt i vintern;)
skinnhandskar ägs, och nu äger jag även en pälskrage, så fin är den:)



ja, God Jul mina vänner. eller god forsättning kanske det är man borde säga nu:) Hoppas ni har det lika trevligt som jag. Världens bästa helg har jag haft, och denna dag är sååå djuriskt skön! Kollat på film, slappat, fikat, haft gäster, kollat på film igen. (3st idag!) och grejat med min nya manick:D sååå roligt!!

julafton är kommen!



God Jul.och nu är då julafton ankommen. Känns skönt och jaa, jag har faktiskt en hel del julkänslor! FRUKTANSVÄRT MYSIGT! för förra året hade ja inte en endaste känsla av jul.

 har jobbat idag, ganska tröttsam och för frsta gången fick ja 45 min rast:P har aldrig haft så långt förut. Har alltid trott att ja bara jaft en kvarts rast jämt men sen idag så insåg ja att ja faktikst har lunch samt en kvarts chill! myycket skönt.
va inte så jättestressigt idag inte, snarare att ja fick gå å fråga vad ja skulle göra ute på golvet och på lagret. fanns ju inte så mkt å göra i kassan. hade iförsej 5 kassor öppna först, men sen på kvällskvisten blev det mycket lugnare.

hursomhaver så har jag nu lagt ut bilder från London! laddat ner de från kameran. jäättemysigt att kolla på! jäättemkt julkänslor oxå:) hurray.


Johanna samt familjen Sten har haft finbesök ikväll. finbesök från sthlm , å det va trevligt. fick till å me skjuts hem från jobbet:) väldigt skönt. så slapp jag gå:)



imorgon, blir det stooorfrukost med julmusik å massor av gott. familjen + farmor. sen til förmiddag/lunch kommer kussarna från sthlm å faster å farbror. sen på eftermiddagen kommer mormor å morfar. och på kvällen ska vi ha julklappar å massa sånt. och däremellan ska vi käka massor av julmat å grejer! Hurra för en mysig dag!! Längtar till alla julklappar ska delas ut. ska bliroligt att se allas miner:) Älskar att ge bort presenter!!


btw. gick det inte att ladda upp Londonbilderna. kommer senare:)
nu ska jag kasnke kolla på julfilm alternativt sova. Godnatt och God jul!

by me.

image503
foto: Johanna Sten

Dagen till ära. Jag ska nu städa toalettkaklet på tre badrum av tre i vårt hus. Mysigt or not. Sen borde jag ta mig en sväng ut å göra saker som bör göras. Back to ICA å fixa en grej. med kommande pass osv. huh, det kaan bli en slitsam vår.

jul, jobb å julklappar



image502

Yes, nyss hemkommen från jobb å annat. Tröttsam dag med massor av kunder. OCH imorrn väntas ytterligare ett pass, ett längre ännu jobbigare. Kvällen innan julafton liksom, den dagen då ALLA stressar. uuh, och jag som gärna skulle inhandla ytterligare juleklappar vet inte om ja kommer hinna med det. Men har iaf en hel drös med påsar och paket här hemma,så det ska nog bli bra trots allt.! har köpt julklapparna pö om pö i år. och igår inhandlade jag resterande klappar. aja, fårse vart det slutar:)! Mina julklappar är iaf väääldigt snygga måste jag säga:) blir roligt med utdelningen i år.:)

och jag har fått julklapp från ICA, presentkort. skojs:)


vet inte vart kameran är, ska fråga pappa när han kommer hem från sin sista shoppingrunda, julklappar, självklart. sen ska jag fixa in bilderna somja tjatat om!


Mitt rum är iaf väälstädat nu! helt sinnes va fräscht det är:) och mysbelysnngen ärpå., Yes.

också diskuteras det nyår för fullt. massa somfrågat hur jag ska göra, men ja har fortf ingen aning. ska kika på biljetter å annat nu. vet inte om ja har så stor lust att åka bil i nyårstider med halka å grejer. Känns lite läskigt.

dagen MED det



vid det här laget skulle ja vart nere på stan, för längesen! Men icke sa nicke, Johanna är fortfarande hemma och inte har hon ätit frulle än. nej nej. Ska ner och köpa en del julklappar nu var det tänkt, och resten inhandlas imorgon. har en del att göra så att säga:) men det blir roligt. och ni måste ju erkänna att den bästa känslan som finns är när någon människa man håller så där riktigt mycket kär öppnar ens eget inslagna paket och blir alldeles överlycklig. Jag älskar det! jag älskar att ge bort saker och göra människor glada. Har kommit på en del riktigt fyndiga presenter i år, å det gör allt så mkt roligare, när det ligger nåt mer än bara ett paket i tanken. Hur som haver,

sov lite för länge idag. borde ju somsagt redan vart uppe, men men. Ska strax käka lite frukost, där efter pallra mej neråt stan. Ser ut att bli en mysig dag. Ikväll sjunger alla musikklasser på stan kl. 18 00, å det är bland det vackraste som finns! Sjuuukt mysigt är det oxå. så kom till Stora Torget kl. 18 ikväll om du vill känna på lite julkänsla så här 4 dagar före jul!

Igår hade vi en über mysig kväll med god mat och trevligt sällskap. Gillar såna stunder ja, :) f ranskt blev det. Mumma för det.

och jafg vet att jag sagt det förut, men jag ska snaart lägga upp bilder från London.


ha en mysig dag för det ska jag ha!

/JO

där långt borta



det finns inga ord.

johannahjärtacorbin


Jag äger världens finaste armband! och det är från London, så det ska jag visa någon gång. Imorgon kanske jag lägger upp bilderna från resan. Har lång sovmorgon då. Mums. Ikväll blir det julmys. Härligt.

och nu ska jag back to school


Hejsålänge! 

ÄNGLAR FINNS!

image501
bild unt.se

Fyyyy för halka och krockar. Detta får mej att inse att livet inte är så självklart som man kan tro. Min vän var med i denna krock idag, och jaa, ni ser ju hur bilen ser ut... Dock lever hon! och det är jag evigt tacksam för. Ska åka förbi henne på sjukan här framöver när hon kryat på sej lite. meeen uuussccch för dessa händelser.


Tänker på dig vännen, och ber för dig! Håll ut, det kommer att gå bra.

Såå tråkig början på ett jullov, :/



snart sista uppgiften



YEES! Mailade precis in mitt Pm till min lärare nu. Hurray. Nu är det bara en kortare analys som ska in i historian. och den färdigställer jag imorgon. har bara en avslutning kvar:) Det slitiga börjar faktiskt ta slut nu, tro det eller ej men mums vadet är skönt.


mitt jullov är 1 dag närmare



sitter fortfarande här uppe å skriver. uh, ska strax sova. Imorrn räknar jag med en sovmorgon åtminstone till åtta. Skönt.
ska göra det sista på uppsatserna därefter blir det promenad ner på stan för att kolla mobiltelefoner. sen ska jag till kansliet, förbereda inför morgondagens kvällsaktiviteter. 2008 års sista DS-möte! Tänka sig. Ska planera och fundera på en del grejer. och förbereda:) hurray.

Sen är det kväll och nästan jullov!


Nu, godnatt

jag älskar min powerbook

image500

jag är överlycklig över denna pryl. Den gör det det möjligt för mej att sitta i min säng och plugga istället för att sitta på en hård stol nånstans. mycket uppskattat! Heja prylar utan sladdar!

coldplay+jul



bilder och sånt kommer från Londonresan om ett tag. Inte ikväll tror jag. Finns för mkt annat att göra. Yeah.,

Funderar starkt på att bojkotta fredagens skolavslutning för att ta mej söderut, julklappsinhandling skulle vara mysigt att genomföra i självaste hufvudstaden. Kanske kanske kanske, får se.

just för tillfället ljuder have yourself a merry little christmas -coldplay mysigt med julmusik. Ja säger då det.


maaaliiin.blogg.se står på topplistan idag. hurrra för henne!!

in London,



sjukt go helg måste jag säga! sett det mesta man ska se här borta. Big Ben, madame toussound, julkonsert i en jättegammalt konserthus, jättevackert var det! musikal har vi varit på oxå, såå häftigt. å sen sett heela gripandes centrum. större än jag vet inte vad. sjukt mkt grejer att se!

sitternu på flygplatsen och ska få undan några uppgifter. hinner jag nog på en halvtimme:) flyget går om 45 min ungefär. Ska ladda upp bilder ikväll om ja hinner, annars blir det senare.

London är iaf en sjukt värd stad! Dock ingen stad jag permanent skulle vilja bo i, alltför dyrt för att det ska vara kul i längden.. :) å för låg lön oxå för den delen. Meen accck London i juletider är mums.


Skriver mer när jag är hemma.. puss

HYDE PARK here I come



Dags att packa. har varit en fullproppad dag med massor att göra. och mer kommer, tyvärr. har slutfinishen på mitt tal kvar. samt letning av fakta till religionsuppsatsen. Yeaah. Johanna ska nämligen ta med sig sin dator till London. tråk. men sånt är livet om man ska hinna md allt som ska göras:) mend et ska nog gå bra. Hoppas på trådlöst på hotellet men i säkrings skull skriver jag ut info redan ikväll. Smart.

Här är iaf hotellet vi ska bo på, tror att det va här iaf. Myspys blir det. och jag har lovat hela familjen att jag ska vara kameraman denna resa. haha, uppskattat eller inte, men det bir kul. Ser verkigen fram emot att se kända Hyde Park.

image499


Yes. Nej ni, dags å packa. Oh familjen Sten borde omgående gradera sig på ett gäng resväskor i samma kollektion! men till dess får vi nöja oss me de väskor vi har. Vilken jag nu ska ta? Världens största eller en bag liksom..haha, nice. blir till att dela. Jag ska iaf ha med mej min weekendbag, för den är mycket smidig!

AJA, ha det bra!

london, genomsyrar mitt liv nu. hejaheja

image498

nej ni, dags för att sova. har nu skrivit min spanska uppsats. och grejat med det. Dags för att sova. Sköönt. Imorgon ser dagen ut som så att jag har skola, håltimme (4 griipandes timmar!) ska upp till kansliet å jobba lite, back to work,  skola igen därefter en sväng till LO, å sen hemåt för att PACKA.blir en tuff kväll/natt imorrn. Men sen bär det av åt härligare ställen här på jorden. London, står på schemat och vi ska bara mysa. Äta god mat, och bara vara. Kolla på BigBen å njuta av livet. Härligt Johanna.

london, here I come!



sitter för tillfället i skolans datorsal, gör en uppgift i SH C. har håltimme så jag tog mej en sväng till stan, fick med mig en katalog med mobiltelefoner som jag ska kika lite närmare på sen. Gick upp på HMs övervåning å insåg att jag inte befunnt mej där på ÅR & DAR, heelt galet. har helt enkelt ignorerat den delen av stan.

Idag har jag hunnit göra ett Spanskaprov, uppsats, samt möte med vår projektledare. Härligt för vi ligger i topp;)! Vic frågade försikitgt om vårt betyg hittills. haha:P sötnöt. Men det verkar gå bra och känns som att vi ror i land detta. hurra för oss!

Imorrn blir det möte med rektorn. hee:)


Nej ni, nu ska jag fortsätta.

btw. är jag grymmans på å laga mat. Igår blev det kyckling, jäättegod sallad, bandpasta med pesto.+en jättegod sås. Idag blir det inte lika avancerat. Korv+bröd+mos, samt sallad, rostad lök, Johnnys senap+ketchup. :D

där har ni familjen stens middag två dagar i rad.

och I övermorgon ÅKER JAG TILL LONDON! och det gör mej så glad! Alla skriftliga prov är över för detta året. And it makes me happy!! Jag tog mej igenom! :) Sköönt.

sara satte trenden ända till LA.

image497

Sara, det var du som satte trenden! Jaaag visssteee det, det skulle bli hett med fjädrar. GO GIRL!

spanish

image496

elegant damen.

nytt från reebok.

    
bilder: veckorevyn.com

Jaa, dessa skor vill jag ha,!. det ska finnas några om inte kommande. i metallic, samt guld från reebok. Några utav dessa coola skor kommer jag inhandla så småningom. ûber glad för det är jag. De som Ebba håller i va ju inte helt fel om ja får säga det själv. fast såna kanske man tröttnar på snabbt. hur som helst,  Hett hett, :-)


OH

image489   image490


Nu har jag hur mycket pengar som helst, men ingen tid. Det är sämst ska jag säga er! Det spritter i mina fingrar och jag vill ut å kolla på allt fint. Men icke sa nicke. Hur som haver så lever jag igen. Psykologi provet är över! Vad som är kvar är två prov samt 3 skrivuppgifter. Jag tror jag dööör. Min jul börjar den 22 a december mina vänner. Men innan dess så ska jag ÅKA TILL LONDON! och där kommer jag , tro det eller ej, att ha tid för slösande av pengar. UNDERBART! julhandling står faktiskt på schemat å massa annat skojs.! som god mat å ett lyxigt hotell. Jag lever, ja det gör jag.


Nej nu ska jag äta mat. är i min farmors lägenhet alldeles by myself, helt ok faktiskt. har jobbat idag, å kämpat på som ett djur. Uh för otrevliga kunder. Värsta ever.


Snygga kunder gör att man ler. hahah såå kul och såå pinsamt.

- Oj, jag glömde å köpa en påse
- Äh, du kan ta en! och världens smile. HAHA, hejaheja 

hööögsta telefonräkningen ever



Från och med idag blir det endast samtal på min mobil och inte fast-telefoni som används av Johanna Sten i mobilärenden.! Jag har ringt för mer än 797.43:- på bara nån månad. vår räkning var på 3230:- typ. Hääärligt och det mesta skapat av mig.

Pappa: men hjälp, så här hög telefonräkning har vi aldrig haft förut Johanna.
Jag: ja sa ju att den skulle bli hög.. (oops, men sååå hög!?ajajj)
Pappa: stryk dina nummer som du ringt så ser vi vem som ringt mest. stryk alla samtal dyrare än 10 kr.

och så gjorde jag det. Så nu blir det inget mer ringande. Men pappa är snäll, detta har hänt förr. dock inte såå där hög. och då har han alltid sagt: aah okej, för den här gåmngen. men händer det igen så får du betala själv. NU ska jag betala hälften själv. Gaaah, mina pengar försvinner. men som tur är är mina päron skyldiga mej nåra hundra så ja har inget ja behöver ta från mitt konto iaf. Taack och lov!

men Huh, inga mer mobilsamtal nu inte. Hurraaaay


Idag har jag varit duktig. Nu ska jag titta på tv och göra nåt mysigt. pusshej!


btw. Pappa har nu kommit hem från Österrike:P haha, glad va han;)

kärlek vid första ögonkastet vic!

image488

hahah kunde inte låta bli. Vic's span i Venezuela. Fotomodellen som var 28år. ohmy vad vi garvade åt detta kort. Vic satt i framsätet, jag bredvid denna man. och vic vänder sig om och tar ett kort på honom. FRÅN INGENSTANS, till råga på detta så BLUNDAR mannen. hahahha, humor.


Aja,  dagen har varit väldigt skön. vaknade (sov i pappas säng, skönt!), käkade frulle, har pluggat, vart på ICA en sväng. ska strax strax iväg till skolan. (fattar inte vad jag gör här?) har drama. Men tack vare min käraste mamma så får jag ta bilen till skolan! Det gör att det blir genomlidligt. det regnar ute! Efter skolan ska jag köpa hem nåt gott. Mums för slöa dagar.



PUSSå hej!

peruker, hett eller?

image487
bild: fotolog.com

Dessa peruker. personligen tycker jag att det är lite knasigt mode. men dock gasnka coolt. Jag skulle nog aldrig bära en peruk, och dessutom VÅGA ha den utan att ta av mej den efter halva kvällen. (hur bra nu det skulle se ut? blond-kort när man går in på toaletten, brunhårig när man kommer ut. eller nåt i den stilen?, hajjar ni?)  MEN, trots detta, finns det de som är riktigt coola i peruker. Jaa, heja dem!


rufus wainwright



förresten. spelade Rufus Wainwright i helgen. och icke visste jag det. nej jag hade ändå inte haft tid för sånt skojs. men sådan musik är UNDERBAR. väldigt vacker helt enkelt.

OH whaat you do to me

image486



OH WHAT YOU DO TO ME.
mm mmm mm


förresten, JACK JOHNSON, visste ni att han har varit freesscchaaste surfkillen i Australien en gång i tiden.? detvisste jag. och min syster oxå, hon har sagt det 3-4 ggr de senaste två dagarna. haha, härligt bruden.

och för er som inte har nåt speciellt för er på torsdag kl. 21. rekommenderar jag staaarkt ett besök på KATALIN: självaste TIMBUKTU besöker detta högst mysiga ställe, för att spela för en minst sagt schööön public. Jag skulle kunna offra mkt för denna kväll, men det tänker jag icke göra. varför? för att jag har viktigare saker för mej.

nej, nu ska jag gå å spela viktig. hejhå

dagens bravader i korthet



lååångsam tandläkare idag. slutade kl. 15 MALIN kom och hämtade upp mej å vic. skjjutsade mej till tandläkaren. eftersom tiden var kl. 16. 00 så satt vi i bilen å snackade en stund;)  häärliga tider. oh vad jag blev glad av att träffa malin:) hon sprudlar av energi den kvinnan! smittar av sig kan ja ju säga:)! Sen vad ja hos tandläkaren EN GRIPANDES TIMME! det som brukar ta högst (!) 15 min tog en timme. lite seg tandläkare:) men det gick bra.

sen åkte jag hem. Emma ringde på bussen, skööönt att få höra kvinnans röst lite. sen nu kom jag hem. ska strax laga mat. Pappa ringde precis från Österrike, han flög dit imorse å ska tillbringa kvällen+ morgondagen där. sen kommer han hem imorrn kväll igen. Knas.! anledningen äör att han + företag är bjudna på JULBORD: hurraaay.

nej ni, nu ska jag laga mat. vänta på mamma å plugga plugga plugga:)!!


btw. har jag hittat mej en ny favorit här i bloggvärlden. redan efter första läsningen. skoj:)!


hothothot

image485



Congrats Elin Kling



du ska få hänga i lyxiga Thailand medans vi andra sliter häckarna av oss , häärligt:)

måndag hela veckan, I don't think sooo



nej jag ska inte låta deprimerande. men måndagar. det är nåt speciellt med dem. och jag förstår inte vad? HUH.
och varför är julen så nära men ändå så långt borta? Jag ska iaf bygga mej min egen båt och segla tills det blir vår.


btw.
JAG VÅGADE. grreat.




she's home!

image484

VÄLKOMMEN HEM, fina fina Malin. Nu är du på rätt plats, och vi ska ta hand om dej så bra som vi bara kan! och duu, flera turer till hufvudstaden ska vi avverka och mkt mkt mer!


Puss!

min toppfem



MIN FEM-TOPPLISTA:

  • Waly Waly- Eva Cassidy
  • Have yourself a Merry Little Christmas - Coldplay
  • Hosanna - Hillsong
  • När det lider mot Jul- Orphei Drängar
  • Take my hand- Shawn McDonald

Min helglista på favoriter JUST NU, fantastiskt glad blir man av julmusik. Känslorna sprudlar. och jag inte sluta tänka på kommande resa till LONDON. underbaaarrt!

be cool



btw. imorrn toppar jag mina 5 hetaste låtar. Blir intressant och en salig blandning.

PUSS

parrtttyy



tjejbilen är snart i rullning. Nämligen vår SUZUKUI. kvällens chaufför/musikväljare is moi. Brudarn ska ta stan med storm.


Ha en trvlig kväll! /Jo

nice, magmypic



www.magmypic.com - intressant. och väldigt roligt:P

www.

image483
'
haha, ser man på så man kan hitta på:P ganska kul grej;) Dock en jokrig bild för en SÅDAN tidning. Hoho





my perfect match

image481


min framtid innehåller så mycket. OH vad jag längtar tills jag får påbörja den. Samtidigt som jag lever den varje dag. Jag vill verkligen göra såå mycket. Och alla mina undangömda intressen vill jag uppdaga, ta fram och använda.
Hur längesen var det inte jag ens kände på min gitarr? Ve å skam, Johanna! Usccha,

mina framtidsplaner. oh! jag vill verklgen ha dem nu.

och jag ska börja skriva upp de på mer seriösa ställen än i mobilen:P och på små lappar. i en bok kanske.?
Ja, jag har ju faktiskt min idébok från indien som behöver påfyllning. Mums!


btw. pratade vi om LONDON idag, och mamma berättade lite mer vad vi kommer göra där. Att vi ska bo på ett jättenice hotell nära Hyde Park där scener ur filmer spelats in osv. Vi ska gå på en värls-känd julkonsert också. Underbart. Jag längtar så till Oxford Street och all julpyntning.

GE MEJ LOV! GÖR MIG FRI!


timbuktu

image480

Katalin torsdag.  DÅ kommer denna man att lira. och han kan! 

WE are

image479


bloggarn Johanna sitter i pappas säng (pappa är på Blidö, vid vårt sommarhus och badar i isvakar) och här sitter jag med datorn i högsta hugg. Det är livet det. Mycket skönt:) Möte på LO, jag var mötesvärdlsledare och det gick skitbra idag! Nu börjar jag bli riktigt haj på vad som ska göra. `YES! och idag fick jag träffa de små liven;) Emma är i stan, MYSIGT:)! Emelie är oxå back in town så att säga. Så imorn ska jag försöka styra upp nåt, så att Kvinnofolket kan träffas. Kan ju va lite svårt att få ihop alla om inte nån tar tag i det:P


Imorrn är det ICAMIKA (kommer svens ihåg det?haha) som står på schemat, samt studerande av psykologi. Intressant.
-Ja visst.


Nu ska jag kolla vidare mina bloggar, därefter släcka. Good night and go.