sunny girl!



fotograf Yvonne Sten

natur a la Blidö







fotograf Johanna, oredigerade bilder



candy!



okej ögongodis tror jag det stavades? och vill ni läsa mer om ögongodis så hittar ni det
här

cause life is about living!




ett dygn i skärgården och jag är som en ny människa. har fotat massor idag också, MEN lyckades glömma kvar kameran, alltså dyker foton upp i bloggen imorgon istället! håll ut:)! de är fina!

det sparade jag i mitt hjärta


jag trodde aldrig någonsin att denna sida av mig själv skulle komma fram så tydligt men det har den. Igår skrev jag ett brev till någon jag uppskattar mycket och som har haft stor betydelse för mig under sommaren och hösten! vågar man ge sånt? När jag berättade för Emma blev hon alldeles förvånad ochutropade " men du är ju inte sån!" - Jo, tydligen är jag det.

vissa sidor upptäcker man hos sig själv när man som minst anar det. nu vill jag ut och upptäcka världen!




music of today


kan inte visas här i bloggen därför länkar jag er och ber er checka in denna fantastiska låt! Mitt nya favoritband, jag har redan lyssnat sönder alla låtar.

Här hittar ni den! The man that can't be moved med The Script! Ni känner med all säkerhet igen låten We cry!

nu ska jag till jobbet. puss!

det var längesen jag skrattade så här mycket.


detta inlägg är tillägnat mina kollegor!


Londonresans tre interna:

01. 
Cockfosters



02. Minen! Finns inga ord. Detta beskriver tomhet. Originalet har dock Charlie i sin kamera!



03. "Fyra Toast" och "Kanonkul!"





I got time and she got freedom!


efter några dagars paus samt resande är jag nu back on track med massa blogginspiration! hurraaay.
jag har en hel del musik att bjuda på och music of today är sannerligen på g!




Arsenal - Liverpool (21/12) London!

london med KDU riks





Peter och Charlie diskuterar något högst intressant.


Peter och David!


någon


en pigg Charlie och Simon på tunnelbanan!





ganska läckert huh;)!


Lägg märke till alla människor! Inne på Hamleys!


Het ebba efter en lång kväll !


Het Ebba innan fotbollsmatchen mellan Arsenal -Liverpool (1-1)


allihopa!


Ebba på fotboll! ;)

Londonbaby!



Nu beger jag mig till London. tillbaka på måndag! PUSS!

lånade bilder från fejjan och emelie!








'
Göteborg november 2008-lovely girls!

tjejmiddag!


vad menar johanna med cash is king? inte särskilt mycket. inte i nedanstående inlägg iaf:) men en utveckling av det uttrycket kan komma senare. ikväll vankas tjejmiddag och imorgon bär det av åt London! För jobb, shopping och fotboll! :) en resumé i bilder utlovas! Hur mysigt kommer inte jag å Ebba att ha det då? Som enda tjejerna i ett gäng med massa killar kan det inte bli mer än roligt!



såå vackert!


bild

är inte detta hiskeligt fint? de har jordens coolaste blogg tillsammans med superfina bilder! De bor i Paris för tillfället och bloggar därifrån om sitt  liv och  sin vardag tillsammans.  okej, jag är bloggskadad och hittar nya bloggar mest hela tiden. men detta var så vackert!

bloggen hittas här!

skriva en bok, bara till dej!



jag funderar på att skriva en novell under "semestern". jag älskar att skriva och skrev massor för flera år sen, men nu var det ruskigt längesen. har jag tid under ledighetsveckorna så ska jag skriva. då ska jag skriva om kärlek, känslor, om  steget mellan barnvärlden och den vuxnavärlden. om mål och drömmar. tonårstiden och allt som förväntas av en.
it could be fun!


dagens tips: tänk en stund på vad du verkligen verkigen tycker om att göra eller tyckte om att göra men du lagt åt sidan. fundera tills du kommer på något. tänk sedan ut möjligheterna till att göra det igen. kanske sydde du massor förut? eller var ute och sprang i skogen men inte hunnit med på sistone? kanske bakade du massvis av bröd och kakor? eller så kanske du lyssnade på gamla LP skivor i pappas gömmor och lät tankarna flyga bort? vad du nu än sysslade med så tänker jag säga åt dig att ta dej tid nu under julen att verkligen göra något som du gillar! kasnke var det så enkelt som att du tappade upp ett bad i badkaret en gång i veckan med massa oljor? Gör det under lovet, sätt av några timmar då du vet att då är det "bara du och din syssla" och se, hur bra du kommer må efteråt! och kankse, har du fått upp ögonen ännu en gång för det härliga och roliga som du glömt bort!

jag ska ta fram min undangömda gitarr och klinga lite på den! Sen ska jag fota massor, utöver det vill jag skriva en novell, men bara om jag vill och fortfarande känner för det! För ingenting får kännas som ett tvång! Då skippar jag det hellre.



this is how it looks like.



this is how it looks like. när jag åker till mitt jobb i Stockholm. böcker, kalender och mat. btw måste tipsa er om supergod grönsallad från Pressbyrån. för 65kr (tror jag!) så får du sallad, dressing + dricka! jag valde ramlösas smultron.



kvällssudd



är inte detta jättefint så säg?

cash is king!


en ny vecka med ett bra avslut!



jaa, detta var vad jag sysselsatte mej med i fredags efter en lång dag på föreläsningar och jobb i Stockholm. Sprang runt på stan och fick med mej flera påsar hem! mysigt. däribland fina byxor i svartsammet. helgen har bestått av julbak med järngänget från bibelskolan, samt slappande med familjen, glöggfest i vårt hus och träning!

veckan är tjock av aktiviteter! och först på måndag om en vecka kan jag pusta ut men jag gillar när det är många saker på g så jag klagar inte ett smack!

coldplay och U2


biljetter till Coldplay den 22 augusti 2009 är nu bokade! Jag och Emma ska stå på första parkett och shaka ass tillsammans med Chris Martin! hur kul kommer inte det bli på en skala! Vill du följa med rekommenderar jag dej starkt att gå in
här och köpa dej en biljett för den lila sektionen, för där kommer vi att vara!


visste ni förresten att U2 planerar att genomföra en turné i vår/sommar! dags att göra nåt åt det också?! När datumena för konserten är fastspikade så ska jag försöka hugga mig en biljett! För är det något jag tycker man ska lägga pengar på så är det konserter!

lugnande musik till ett stressat sinne!



Don't panic- Coldplay



när stressen når över öronen och känslorna svämmar över. vad gör du då?


COLDPLAY KOMMER TILL SVERIGE, IGEN!



För dej som gillar musik, och Coldplay! Så läste jag precis att Coldplay hittar tillbaka till Sverige i sommar och kommer spela på Stockholmsstadion den 22 augusti! Detta sker under bar himmel och huur underbart kan inte det bli på en skala?

Biljetterna släpps den 11e dec. nån som är på eller?

läs mer här!

music of today



If it kills me- Jason Mraz

malin, den här mannen är till dej!



Läs om din man här! Titta så fin, perfekt för dej Malin, manlig, lång och mörkhårig! Jens är hans namn! och är du som kille ute efter en kostym måste jag säga att jag verkligen gillade hans kostymer! Mer hittar du här!


puss!

är du sne eller?

före!




efter!



detta är vad som återstår: ett skinande leende alltså!

åh vad jag älskar mitt nya leende! hur fina tänder har inte jag på en skala? världens finaste! minst. jag ser ju faktiskt så mycket lyckligare ut, utan tandställning, tänkte ni också på det? jag ska såklart lägga in en före och efter bild,på hur tänderna såg ut innan jag fick tandställning.

puss!

music of tonight



You're the Ocean -Teitur

’m fire-you’re the ocean 
I’m energy-you’re the rhythm
Love is somewhere in between
What you believe and what you dream
I’m just trying to make you mine

Teitur Lassen eller mer känd som Teitur, född 1977 är en singer/songwriter från Färöarna.
Känd som bara Teitur började han i pop/rockgruppen "Mark No Limits" som sångare och låtskrivare. Teitur lämnade Färöarna för Köpenhamn vid 17 års ålder. Snart därefter fick BMI upp ögonen för honom och Christian Ulf-Hansen skrev kontrakt för att bli manager.
Inom fem år skrev Teitur kontakt med skivbolaget Universal Music. Hans första egna album Poetry & Aeroplanes släpptes år 2003 och blev inspelat i Los Angeles. Hans andra album Stay Under the Stars, producerat av Martin Terefe, släpptes den 1 maj 2006 i SkandinavienArlo and Betty Recordings, en del av Playground Music. Albumet gick in på danska Top-40-listan som nummer 9.

wikipedia.se



för ett snyggare jag



Jag ska tipsa er om en cool grej som jag ordnat med tanke på
detta inlägg. Pappa fick mail från en kund idag som hade mailadress: sitt.namn@sverige.nu och det var väl ganska snyggt måste jag säga! Därför var jag snabb med att fixa mitt eget namn i samma adress. så nu är min nya mailadress: [email protected]

mitt tips till dej är att göra samma sak! för ett roligare och ett lite proffsigare alternativ till den gamla hotmailadressen!
min businessdaddy stod bredvid mej och sa absolut att jag skulle ha en punkt mellan förnamnet och efternamnet. varför frågade jag. - för att det är så man har i affärsvärlden! -jahaa, lika bra att jag också har det då eftersom det är där jag kommer befinna mej framöver!

här hittar ni det! tänk på att inte vänta för länge med att starta upp ditt konto då namnen försvinner snabbt.

music of today



Let's stay together - Al Green

frysta bär och en smoothi!



detta är vad jag ofta käkar till frukost på morgnarna. det kan absolut kombineras med något mer om det känns för lite. tex. stekt bacon och ägg, eller något annat du gillar.

- fil eller youghurt, (utan smak eller med smak)
- en näve frysta bär
om du vill kan du tillsätta en halv banan för att få den lite fylligare och lite socker för att få den sötare (dock inget jag brukar göra)

Blanda i en mixer! och hipptjillevipp har du frukost färdig på ett kick!


hur fin är inte dagens låt?



Yesterday- The Beatles


hej emma



run run run



Tåg har blivit en riktig hit!

music of tonight and music of all those nights


Miss you love - Maria Mena

det är den här låten som är kvällens låt, morgondagens låt och kanske helgens låt också. den talar för

music of today

dagens låt hittar ni här


Joshua Radin - Closer

stiltips till killar!


okej, jag googlade denna person Robin som jag lovade igår att jag skulle tipsa er om. Jag tyckte bilderna som kom upp var för pinsamma att lägga upp, (jag hade blivit anklagad för smöriga bilder) därför valde jag att bara länka till
stilrobins blogg. Detta är främst till er killar men kan vara roligt för er tjejer att titta på också kanske;)

denna blogg tipsade min kollega och kompis mej om! personligen gillar jag stilen så kör hårt grabbar!



ingen kan ha missat att jag älskar coldplay!



Don't panic - Coldplay


T- Shirt store öppnar i Uppsala!

Dagens tips!







Jag skrev igår om mode för killar. och visst kan det vara svårt ibalnd! men här har ni en grym affärsidé! I denna lilla dock mycket fräscha butik säljs endast coola t-shirts! Riktigt flott måste jag säga. Mitt i Forum gallerian i Uppsala finns numera TSHIRT STORE. Jag sprang på butiken idag när jag var ute och letade kläder och upptäckte till min stora glädje att jag kanske åtminstone har en juklapp till min bror ordnad! En snygg tshirt kan ju inte bli fel. Läckra tryck och olika stilar.

Alla tshirtar oasett tryck kostar 279:- och hur bra är inte det på en skala?


music of today



Everlasting God - Brenton Brown

okej, itne den bästa versionen, letar du hittar du en bättre. Eftersom jag är kristen, frälst så är detta något jag verkligen tror på och skulle vilja dela med mig av till dig. lyssna på låten, det är allt jag begär.

mode för killar, finns det?


för tjejer finns ingen brist på modebloggar. men hur är det för er killar? vad jag förstått är det ibland svårt att hitta mode för killar. därför tänkte jag länka till en modeblogg skriven av en kille som heter Robin som dessutom bor i Uppsala!

imorrn dyker den länken upp!
godnatt

intranät och koder, hur håller man isär?


KDU har ett intranät som bygger på programmet FIRST CLASS som säkert de flesta av er redan vet vad det är. KDU har ett namn på sitt intranät som numera kallas Navet. Så igår när jag var uppe på kontoret i Stockholm för att ha en genomgång/möte/mingel med kollegor och den före detta internationella sekreteraren Samuel så hade jag verkligen motgång. För de flesta går det snabbt och enkelt att logga in på sitt konto (alla har ett varsitt, namn + kod) men jag försökte och försökte och försökte. minst 20 ggr innan jag kom in på mitt konto. Jag ifrågasattes självklart över hur många ggr i veckan jag loggar in på mitt konto, eller om jag ens varit inloggad någon gång? Där satt jag smått uppgiven och med tre personer i ryggen som tyckte jag var sjukt osmidig som varken skrev in rätt nickname eller rätt kod. en aning svettig efter många kodfrsök lyckades jag trots allt logga in. Funderade en stund på om det var någon sorts kupp mot mej då detta var något som fick folk att skratta. härligt intro, så att säga! men det bjuder jag KDU riks på ! :P




jordens finaste telefon!







Jag var alltså upp till en butik som ligger i ett köpcentrum lite utanför Uppsalas centrum i måndags. Där sprang jag runt eftersom jag både hade bilen + lite ledig tid. eftersom det nyligen byggts till en ny del till Gallerian så var det roligt att ta en runda! OCH se vilken läcker telefon jag köpte med mig hem! Denna telefon finns i den ganska kreativa butiken Mique, och hur fin är den inte på en skala? okej att jag inte har något endaste rött i mitt rum (förutom senaste ELLE med jultema! men ändå, den kommer verkligen göra sej sin rätta i min nya lägenhet, som kommer inom sinom framtid. cool tycker jag iaf att den va!) om inte annat är den fin att ha i en kartong och ta fram och titta på ibland.

349:- från butiken Mique.


dessutom köpte jag en superfin adventsstjärna också, men stjärnan visar jag senare när jag fått upp den i mitt fönster!

när vi jobbar som bäst!


this is how we work. middag för två, - ja tack!




och så klart mysiga promenader..


och shopping!


såklart.


och en å annan fikapaus!




och som vanligt bjuder jag på en dagens,



Ocean Wide - The Afters

bortse från det inte så proffsiga bildspelet till låten! min tanke var att du ska se texten och förstå hur fin låten är! The Afters är en ny favorit i min musiksamling och ny musik välkomnas alltid! Ge de en chans och lyssna gärna på de! Sök på the afters på youtube så lovarjag att du kommer hitta en lång rad med bra låtar gjorda av bandet!

The Afters startade med att fyra killar jobbade på Starbacks och upptäckte att de delade samma vision: Att starta ett kristet rockband med ett kompromisslöst fokus på Gud. För The Afters debutskiva handlar om just det att leva som kristen hela tiden, inte bara i kyrkan. Med en musikalisk blandning av Smashing Pumpkins, Radiohead, U2 och även små stänk av The Beatles, levererar The Afters ett eget unikt sound!

här kan du köpa skivan!

a SOHO night!


bild lånad av Emma.

eftersom dagen bestått av föreläsning *3, jobb, möte, jobb och tågresor har jag inte lagt in mina bilder på datorn än (som för övrigt är hemma igen! och mår bättre än någonsin!) detta kommer så fort som möjligt. ovan ser ni ett smakprov från vår utekväll innehållande middag på den läckra restaurangen SOHO i Gbgs innerstad samt utgång på det inte lika flotta Peacock! (sämst musik men vad gör man inte för laget?) här har ni iaf en av mina absolut bästa vänner Emma och jag i lockigt hår!

music of today



With every heartbeat - Kleerup ft. Robyn


när jag fått hem min dator så lovar jag att dela med mig av ett och annat musiktips, (hur du hittar ny musik etc) samt dela med mej av en del okända artister. eller mindre kända. det låter bra va?


hemsidor och bloggar. hur håller man koll?

sjukt härliga dagar i GBG! Tack brudar för det! När jag var hos emma fick jag en idé. Tidigare tipsade jag om en hemsida som heter bloggkoll. Emma använder sig av en annan hemsida som heter bloglines. Denna sida va på sätt och vis enklare än den jag visade er. Därför, tänkte jag ge er ett nytt tips, och det är alltså att använda er av bloglines när ni surfar och ska checka av de bloggar/hemsidor ni läser! Fungerar på samma sätt bara att man får enklare översikt på denna sida! Och hur bra är inte det på en skala?