www.veckorevyn.com/mode-shopping/ebbas-blogg/


www.veckorevyn.com/mode-shopping/ebbas-blogg/

där har vi det. kolla på datum 31 oktober så ser ni;) goeettt! Bilder kommer strax.

date me ebba von sydow+ shopping 5000:-



just hemkommen från sthlmshopping+ungdomskonferensmöte. Härliga tider!

Idag har vi shoppat gärnet, Emmabruden och ja. Såå gött å ba gå å dra det där gripandes kortet! Vi var nöjda kan jag ju säga. Till råga på allt så hade jag ordnat en liten date me ebba von  sydow (veckorevyns ex-redaktör - numera redaktör för hemsidan. www.veckorevyn.se) som överraskning åt emma, som vann pengarna;) Käkade lunch på stureplan me pappa som jobbar nära där, å efter det gick vi en runda till. sen ringe fredrika å sa att de va klara med sitt möte på sturegallerian. så vi knatade dit å träffade brudarna (ebba+fredrika). Sjukt kul att få se de i verkligheten. bilder kommer!

Nu grejar emma me sina kassar å grejer. Ska ta oss en te snart. å sen ska vi nog sova.

är lite stolt över mej själv. hälsade på en bloggbrud idag. har läst hennes blogg i över 1,5 år så va ba tvungen att gå fram å hälsa. hon jobbade i gallerian på vero moda. så när vi va där å checka läget så passade jag på å hälsa.
mycket trevlig tjej!


Kärlek.

kaninjagning+intervju



kaninjagning måste vara det mest patetiska som finns. Tänk er 4 vuxna å en 13 åring jaga en liten kanin och hur det lilla djuret lurar alla dessa människor med tvära svängar och snabba hopp. Min lunch bestod av detta. Just hemkommen från jobb så skulle jag hjälpa bror med att rengöa kaninburarna. En snäll kanin + en vild. Vad händer. Jo, ena kaninen hoppar ut. SÅKLART mot alla odds! Så där sprang vi runt som två idioter. i över en gripandes timme!!
Mitt glamourösa liv är fullständigt glamouröst. Med hjälp av 2 grannar + en hemringd mamma så blev den virriga kaninen snart fången. och nog kan man göra roligare saker än att jaga kaniner, men tro mej,. det var en härlig syn att se!


Nu har jag precis svarat på intervjufrågor, angående mitt ordförandeskap. Krångliga frågor tycker jag, "senast lästa bok?", "senast sedda film?" " hur många medlemmar?" osv osv. men det slutade bra iaf, fick be de ringa upp:P för jag behövde lite betänketid. kul kul.


Nu ska jag skriva på tal. därefter träna. sen kommer emma framåt kvällen. Trevlig eftermiddag!

styrka+5000



just hemkommen från träning. styrka 1, 5 h. Det var det bästa jag gjort på länge! laddad med ny energi är jag oxå. blir alltid så pigg av att träna. underbart.



Imorrn ska jag upp 6.30 trots att jag har lov. jobbar nämligen 7.30. härliga tider mina vänner, men pengarna hovas in som de ska så det är lungan för min del;)


fick för övrigt presentkortet från veckorevyn med 5000:- på idag;)!! så nu blire shopping :D

hellbom kommer hit imorrn oxå. mysmys!


nu ska jag käka. pussåhej

bramusik



Robyn - With every heartbeat

när livet skrattar en RAKT UPP i ansiktet



yes. ännu en helg avverkad. varför ska tiden gå så förbaskat fort? Huuh, lovet är på g och det känns ju mer än bra kan jag säga dej. igår gjorde jag PA å snart är vi klara. snart.



"vi är inte såna som får varandra i slutet"



Citat.



Hursomhelst, idag har vart hem kämpig dag med massor att göra. Tråkigt nog fortsätter jobbet hemma. Räcker med nåra klickar så är du inne på mailen (=massa extra grejer att få undan) 

Är nu hemma iaf, å ska kolla mailen. därefter gå igenom Psykologi. HOPPAS iNNERLIGT på en ledig kväll.
Snälla låt mej.


Imorgon är det en lektion och sen LOV!

Emma å Emelie kommer till stan under lovet. Härligt brrrudar:)!! Nu ska jag tatag i mina mail.


Goodbye!

bojkotta mailen!



vissa kvällar slutar inte som de borde. men det är väl bara så det är. Ska sluta kolla min mail, för när jag gör det får jag alltid hundra grejer till jag måste göra innan jag kan göra det jag vill göra under kvällen. Häärrligt.


så ni som slöar, ENJOY!

har linda skugge blivit kristdemokrat?



just hemkommen från KDU möte med vår ombudsman på besök:) mkt trevligt och ganska skönt att för en gång skull slippa vara ansvarig för kvällen.. lokalavdelningens ordförande var ansvarig.

har precs gått igenom daglig-kollen (bloggar etc) för att numera skirva en reflektion+ inlägg om Linda Skugges artikel som ni hittar här: http://expressen.se/1.890316 man kan ju fråga sej, har linda skugge blivit kristdemokrat?


mycket trevlig läsning och desto mer sanning. Heja föräldrar som kollar sina barn!


nu vidare till blogg. www.kduuppsala.blogspot.com



VP



VP forever. Du är för rolig. En dag med dig kan sluta hur somhelst.

blockad!




härmed blockeras víctoria pettersson från att ens KUNNA SE min sida oavsett var hon befinner sej.

Vilken lycka!

den som visste



trender är roligt och flashigt.

resväska nästa


btw. åker Lisa till Florida på torsdag. Den som kunde göra det.. lyckost! Får man åka med?

do u really want me?

image396 
                                                                                                                                                                           bild: veckorevyn
visste du att pennkjolen är bland höstens hetaste? - för det visste jag. och denna fina trend kommer jag haka på. I alla fall någon gång ibland, för jag har redan en pennkjol som jag haft ett tag. Mumma på mej som vet sånt där i förväg, av mig själv! den du.

är du ensam mamma som söker?

nej, inte jag heller.

hahah nog för att jag har tråkigt. men inte trodde jag att jag skulle sitta på skoltid och blogga om att kvinnor ska föda barn.

jag chockar ibland.


hursomhelst är livet bra roligt ibland. man vet aldrig vad som väntas. och idag ska jag jobba på ICA, mitt fantastiska jobb! Jag är nog den enda på hela jorden som kan säga att jag ÄLSKAR mitt ica jobb, det är roligt att gå dit. tro det eller ej.



för övrigt: Heja Hiding!
och Ensam mamma söker är ett skämt, men ack så roligt.

fattaru?



...och med föregående inlägg menar jag inte att alla kvinnor är TVUNGNA att föda barn men det fattar väl vem som helst?

föd barn kvinnor!


image395



Visst är det härligt med människor som ser livet ur en annan synvinkel? Det finns inget bättre. Särskilt när de står upp och säger att de vill föda många barn! Sånt är roligt. Det går mot alla principer som finns, mot alla "lagar och regler" om vad som bör sägas och inte sägas. Fritänkare, såna gillar jag.


Fortsätt föda MÅNGA barn Sverige! För utan dem så går vi under.

here comes the sun



Here comes VP! Vår tids barnafödarmaskin.

you've got style.

image394

släng upp en pose maa ladddyy.

jag har kollat på idol i helgen som jag nämnde. å sen dess har jag lyssnat på Hiding, å nästan fallit för honom. Han är grym och jag hoppas att han vinner. HAHA.  hur som helst så älskar jag hans sjukt sköna röst.
-Nej jag är itne fjortis. jag säger bara vad jag tänker, Heja Hiding!

la la la - Glow

image393


denna kvinnan är riktigt bra faktiskt. Duktig är hon ialla fall. Jag ska leta efter "LP-skivfodral" på henne skulle va ganska gött att förgylla väggen med här hemma. Ska även leta på coola artister som John Legend och såna människor:D wee. Nu längtarjag mer än någonsin efer en tur på stan med 5000:- å Emma i sällskap.

Ge mej det snaaarast!


är ruskigt sugen att gå på konserrrt i Globen. Detta ska jag oxå leta efter. Därefter ska jag tvinga med mig sällskap. MYS! Jag vill ha skooor. nu på momangen vill jag ha pengarna. Muuummms;) (TACK EMMA, DIN förtjänst!)

spanska är ett härligt språk sägs det



härligt härligt. jag skriver spanskatext för fullt. och det gör mig inte glad, snarare tvärtom. Har inte lust att sitta här å skriva min historia om spanksaresan till Barcelona som ägde rum för ett halvår sen när jag kan titta på vår nya tv å mysa en söndagkväll som denna. Jag får göra detta eftersom jag igår hade en så härligt skönt slapp dag utan en sketen rörelse för att skriva detta. Uscccha, synden straffar sig själv så att säga.

Underbar söndagkväll. Mums.

knepar är vi.

image392

add. your. style.

det här med kläder har alltid fascinerat mig. tänk så mycket energi man lägger på detta. knepiga människor.

classsy girlicious,

image391


you've got style ma ladies!



en gratis helg



har inte bloggat på år å dar. Kanske beror det på att jag numera har mycket viktigare saker att fylla mina dagar med eller så beror det på min slöhet gällande uppdatering. Jag tror personligen på det första.

Denna helgen är min första slapphelg på ÅR! Va sjukt längesen ja barasatt hemma å slappade en fredag kväll.
Igår kollade jag på ett helt Idolprogram för första gången denna säsongen. Galet!

Var i sthlm under dagen, träffade en kompis, knallade runt på stan å kollade affärer, därefter hem till Uppsala,
förbi ICA laddade för en slökväll framför IDOL, därefter Slapp hela kvällenb. Alldeles själv! Undeerbara känsla.

Somnade vid 00.00 ungefär. vaknade vid elva idag, har precis ätit frukost å kollat på tv. Familjen är utflugen under helgen. Bara sofie hemma:) mys!

Idag ska jag slööaaa, skriva en Spanskatext (läxorna kommer man aldrig ifrån..) och greja lite inför KDU. skriva svenskatext, kolla påtv. å film ikväll. Ringa Hellbom.


Ser utatt bli en härlig helg! Congrats Jo'anna. en fri helg. Wunderbaaarrrt!

  

min vän vann 5000:- av veckorevyn



image389


Tack vare Emma så har både hon å jag vunnit 5000:- att shoppa för. Huuur gryyyymt är inte det??
Hon skrev om mig i veckorevyns tävling: skriv en motivering om vem du shoppar bäst med. så skriver hon mig, för att jag är ärlig å säger vad ja tycker m.m. därefteeeer går hon å vinner hela gripandes tävlingen.!! Huuur bra är man inte då? Så snart står det om vår allas Emma Hellbom på Ebba von Sydows blogg. Halleluljaah moment:D

Congrats Emma, det här gjorde du bra!



Sjuukt bra tuuur denna kvinna har. Det ska va emma för en sån här saaak,

along the wall




sjuk sitter jag hemma å lyssnar på Leigh Nash.

laddar batterierna för en helg i Stockholm. Ordföranderåd står på listan av veckans alla göromål. och det ser jag framemot:) Stockholm i all ära, men Ordföranderåd är ju snäppet bättre.


packa resväskan va det oxå, och min familj ska til blidö i helgen. världens ände. jag hade betalat mkt för att åka dit.
-Jag vill.



Soffiproff kom hem från Madrid inatt. Härlig brud med myyccket snacck, hon babblar hela tiden. och visst blir man en aningens inspirerad. Men jag tänker fortfarande på hetingen i Barcelona.

Borde vi inte ta en sista minuten tjejer,? bara för att få se honom?



hejsvejs. Hej hej stockholm

starbucks, bring it on

image388

Heja Starbucks brudar. Ni minns likaväl som jag, den hete inne på Starbucks, en dag ska jag återkomma å då ska jag sannerligen ta mej ett spanskt-samtal med den fagre.

ge mej biljett dit så åker jag  kan åka på en gång, eller va säger du Vic?


Visions of Jo'anna



Skönt färdigpluggat sen en stund tillbaka. Prov imorrn och jag känner mej förberedd. Bra!
I helgen blir det sthlm för hela slanten, Ordföranderåd. blir intressant och mkt lärorikt.

svårt bara att få in plugg, men det löser sej. har ett stoort stort prov i Hi nästa vecka. men allt går!


Tänkte sätta på en film ja, men ja lämnar det. hittade ingen ja hade lust för å klockan börjar dessutom bli lite sent flr mej å film. ska upp tidigt imorrn, föör tidigt.


Om du lämnar mig nu - Lars Winnerbäck
härligt bra låt, man blir ledsen å glad samtidigt.


aja, ha det bra, lev väl!