tack tack


förresten har jag nu manekängat för mig farmor,  pappas faster, mamma, pappa och mina systrar. positivt!

Näämen oooh så vackert! haha,

emma hjälp mig!

image828

ni minns förstås min vän - mr Hollywood? här har ni en bild på honom, interesting. kortfilmerna kommer upp, snart. jag ska bara förstå mej på hur man gör. huhu, emma hjäääälp mig!

bojkotta valborg!


idag vart det stockholm med Ebba, och frågan är om det finns nån bättre människa på denna jord att shoppa med?
detta gillar jag mycket.
Hur som helst har vi nu länsat både NK å sture på studentklänningar, och klänningen är nu funnen! Den ultimata, mycket fin:)! hurra,

stressmoment nr 1 är avklarat!
nu är det passande skor, klänning till skiva, skor till skiva och smycken kvar!
yes, men jag ser absolut ljuset i tunneln. detta känns mycket bra:)!


dessutom sprang vi på en liten kändis, eller iaf en kändis för mig. Elin Klings bästa väninna, hoho så kul. :) läser hennes blogg dagligen, hon jobbar åt tidningen SOLO bland annat. nåväl,

nu ska jag packa. min bojkottning av Valborg går riktigt bra. jag gillar ärligt talat inte en massa rännande på stan hit å dit. fulla männsker utan nåt vettigt att göra - it is not my way. DOCK! gillar jag Stadsparken-hänget med en fika korg i goda vänners lag. det inte bara gillas, det är älskvärt.

inga bilder från dagen kommer tyvärr, vi hade ju så fullt upp med våra påsar och shoppingtankar. men jag garanterar att det kommer fotas under helgen:) så senast måndag laddas det upp bilder. Datorn kommer att hänga med, så finns det internet i skolan blir det bilder. yes,

hörs!

tips och läs!



Selektiv koll är såå 2009

Buss 179 mot Vällingby

Två överblonderade tjejer ~14 kliver på bussen, sätter sig ner och börjar prata högt.
Tjej 1: Asså Sara, jag har målat om mitt rum! Jag har typ målat blått!
Tjej 2: Men lilla gumman.. Blått är ju såååå 2008.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 1: Men det är ju 2008 nu.
Tjej 2: Men åååh! Vem håller koll på det? Allvarligt?!


www.tjuvlyssnat.se

PUSS



borde packa, tvätta, städa. Det får bli ett senare skede av mitt liv. Imorrn ska jag röja kläder i sthlm, främst klänningar:)!

PUSS!

godnatt


nu står jag här med en klacksko på ena foten å ett linne på. borde sätta på mej nattens kläder, sminka av mig å sen sova. yes. kom hem från en lång dag för bara nåra minuter sen. skola, prov, jobbat, hem snabbt käkade, iväg igen, hämtade väska hos malin till min dator, å sen va ja borta ett tag, å sen kom ja hem nu. hurray,

imorrn bär det av till sthlm.
så, godnatt vänner:)


jag vill förändra, göra om, börja på nytt här i bloggen!! får bli nästa projekt:)! YES!

american boy

Idag träffade jag Claaara! som bor i USA nu för tiden. Vaa jätteroligt eftersom det va så otippat att bara springa på henne sådär. Clära hoppas vi ses på onsdag innan du åker : ) !
 
förlåt,
jaa, ussch så tråkig jag är med mina inlägg här på bloggen- nästan så jag får dåligt samvete. men bara nästan. just nu njuter jag av livet. men bara en stund till. ska fortsätta plugga filosofi förstår ni;)

jag längtar såå sjuuuukt mkt till studenten. idag var jag nere på stan en sväng å kikade en snabbis på studentklänningar, egentligen inte planerat men jag sprang på en såå fin. får se hur jag gör med det där. men ska nog åka till sthlm på onsdag, inte så många som shoppar då liksom, folk dräller mest runt på valborg, så då passar jag på!


var längesen jag laddade med dagens låt, såå här kommer dagens: http://www.youtube.com/watch?v=2IY5ILcKF3A
den är precis i min smak. trodde inte att det va kanye west när jag lyssnade första gången. den lät så annorlunda.

nu är det inte långt kvar tills barcelona!! längtar as mkt till det också. inser att det mest är roliga saker framöver.
göteborg - barcelona - studentskivor - studenten!!

apropå roligheter, min kompis som bor i LA, eller Hollywood nu (?) skickade mej några kortfilmer som han gjort, kanske visar de här senare. han ville hursomhelst att vi skulle ge feed-back på dem. - jätteroligt ! han pluggar till filmregissör och jag tror det går riktigt bra för honom där borta. hur gött är inte det?


AMERICAN BOY, take me to New York.

tips för dej som tränar


at home. jag har duschat, ätit, pluggat, å nu har jag tagit en kort rast. dags att köra ett race till:) längtar till göteborg nu, även om det kommer bli en del slit där med., men mkt mkt roligt slit blir det:)!


förresten: tips till dej som tränar!
  1. ät ALDRIG prickikorv innan du sätter dig på ett spinningpass, lukten sprider sig och framkallar dessutom illamående hos omgivningen.
  2. lämna kroppsliga gaser utanför, gå alltså på toa innan du sätter dig på cykeln!
  3. är du instruktör: Sjung för tusan inte med i låtarna,!

haa

helgen



sådäär, eftersom jag tränade senast i onsdags känns det bra att åka iväg å göra ett ryck idag. veckan blir som sagt fullspäckad så det gäller att ta sina tillfällen.


helgen har varit skön, suttit i solen, gått fina promenader, badat i havet och bastat. yes. idag var vi dessutom en sväng in till norrtälje å kikade lite på stan. är ju föör mysigt där. :)


hursomhelst:
ser väldans mycket fram emot nästa helg, göteborg står på schemat. blir spännande å intressant, och ruskigt kul!




skärgårdsmys


nu åker jag till skärgården å myser, hörs på söndag!

jag saknar emma



mys på stan, massor av folk. eftersom det är löning+ solsken är stan fullproppad med människor! men roligt är ju det. jag orkade inte titta så mycket på kläder, går helst på stan när det inte är så mycket folk, lättare att koncentrera sig då:P men en rengöringskräm fick jag med mig iaf. å när jag kom hem låg det ett fint paket i köket. det var till mig med två dödsfina linnen i! hur somhelst, längtar till RM å gbg så jag får mysa lite med min emma, va ju faktiskt mer än en månad sist?

uh, i sommar baby, you and me;)!

svenska+ fyrisånhäng


sitter på svenska lektion nu. grejar med en vetenskaplig text som ska upp så småningom. Idag har vi ätit glass vid fyrisån, å gått en sväng på stan. Imorse va ja uppe med tuppen å njöt av sovmorgon. Om 20 min går jag ner på stan å köper mig en läsk, hänger med malin å mår bra. Ikväll åker jag å mami ut till skärgården å är där över helgen. Ska bli himla skööönt! eftersom nästa vecka blir galet intensiv så känns det bra att ladda batterierna lite innan allt sätter igång igen:) behöver all energi jag kan få. :) solen får mig att bli glad, men det ger mig samtidigt spring i benen, orka sitta inne när det är så fint väder ute. nåväl, i sommar blir det häng vid vattnet varje dag.
- ja visst,


nu ska jag fortsätta skriva. pusshej,

givmild, that's my word.



kämpa kämpa kämpa, ikväll har jag ätit supergod kyckling, lyssnat på Maia Hirasawa, å dansat till Britneys Spears. En typisk kväll a' la Jo'anna.


nuskajaggöranytta, skriva några sms å pussa på min bror.
hörs,

solsken, is it!


härligt med vår måste jag säga:) sitter nu ute på vår baksida med macen i knät. har precis fått i mig macka å mjölk. ska så småningom börja på med plugg å annat trevligt. men måste bara njuta lite till av dagens solsken. är ju föör härligt med våren! Måste nog va den bästa årstiden, trots allt. (okej, sommaren är bäst!) men våren är den tid då alla uppskattar värmen, solen som allra mest. det är den tid då folk inte klagar på värmen utan bara njuter, det är den tid som folk är gladast, och många får glädjerus. -ja, iaf får jag det. kanske bara för att jag tar studenten om en å en halv månad?

:)

to live



satt bara en stund ute i solen tidigare, och direkt fick jag färg. hurra för det, mina pigment har tydligen lärt sej how it goes, nej men jag har väl alltid haft lätt för att bli brun, bara att tacka å ta emot.

nu ska jag ut en stund till innan det blir för kyligt. jag gillar sol och värme, sinnesmkt. kanske därför jag så hemskt gärna vill ut å resa? : )

världens finaste presenter?

fick ju såå fina presenter när jag fyllde år av mina fina vänner så jag måste ju visa.:)! och jaaa, jag står för att detta är fjortisvarning enligt vissa. men accpetera, gå vidare, eller titta.


boken:
...och hilmen var oskyldigt blå (handlar om tsunamikatastrofen) + två paket fin mörk AnthonBergchoklad.


doftljus samt en Bodybutter- passion fruit;)


världens finaste, skinn+ fransar.



plättjärn, välkomna att äta plättar med mig i sommar!


cappuccinokoppar, + fat. detta är till min nya lägenhet. vackra skapelser!


SOLO, superb! och idag snart ska jag köpa nya numret.för det är arbeten från miami i där, bikins å annat skojs!

+
en rosa box + allt detta i, huur kul som helst, älskar sånt där, smågrejer å finesser, fick även ett fint kort till detta!


Svart, grå-vit tröja, halsband + vita solglasögon! yeees


filmen FLOOD+ choklad


Skivan: MAIA HIRASAWA, den nyaste. track 6 är BÄST! mannen som sjunger med låter som U2. jag älskar honom!


väska från PARIS, klockren! gillar den som snus, (talesätt!) den är 10ggr finare i verkligheten. DESSUTOM! tänk då


denna vackra sak fick jag, väska i glansmaterial+ guld.



dessutom fick jag rosor + en superstor bukett liljor(?skääms) + PRESENKORT på DESIGNTORGET 300:-
tacck för detta!

nu vet ni, dags å gå ut i solen. Pusshörs




humör i botten


jag känner mig inte redo för lektioner idag. har dock bara två. men usch, känner både press och stress inför nästa vecka. 2 prov + riksmöte att planera. det får mig att tappa lusten till allt-

aja, nu är det iaf Foto å det är ju trevligt:)!

beställning skedd+ sovdags


det är ju farligt detta med att beställa varor (främst kläder, skor å andra vackra ting) över internet. man betalar varken direkt eller ser pengarna på kontot, å som pricken över i:et så kommer det ett fagert paket på posten också. två st paket är beställda i loppet av några få ynka dagar. Skääärpning kvinna !


sovdags,! huurraa

blogg.se segar lite


jag tänkte faktiskt lägga upp fler bilder. fina på mina presenter, för jag tyckte de va så fina så det va värt att se! men det tar sån tid, så nu ska jag ringa ett KDU samtal sen ska jag plugga en stund.

men imorrn mina vänner, eller ikväll så får ni se:)! pusspuss,

Joänna gillar Ernst


image813 image814

goddag, sjukligt trött är jag. Skola + jobb = trötthets graden är nådd! Idag bjuder jag på bilder.
nu sitter jag med datorn framför äntligen hemma, idag gästspelar Ernst Kirschsteiger,(grym inredare!) jag är säkert den enda som gillar denna exotiska man. Men han är en riktig man. kombon, martin timell och ernst är ju fööör underbar.

haha, yees,

förresten ska jag upplysa er om att min kära vän emma har klippt lugg, å hon va skitsnygg i det! BRA JOBBAT kvinna!

nu ska jag dricka te. and do KDU stuff, en typisk johannakväll med andra ord.

sänglagning,



för den som undrar: Pappa lagar min säng nu,

maia hirasawa,

image812

MAIA HIRASAWA, denna skiva lyssnar jag på nu, och jag blir så glad. Hennes röst är så fin. om man vill lyssna på lite annorlunda musik, och litar på min utomordentliga musiksmak, så rekommenderar jag verkligen denna skiva!
den får mej att le,

rosa naglar


imorgon vill jag ha mitt rosa nagellack, så ni vet. det bubbelgumsaktiga. yesbox,

Jo-JO

image811

påväg till KDU motionsgenomgång i lördags, här satt jag i bilen i min granna sjal, btw ser det ut som det vänstra ögat är sminkat å det andra ögat inte är sminkat, så är dock inte fallet, så att ni vet:P


har gått igenom min garderob nu å slängt ut vinterkläderna, - in med sommaren! dock har jag nåra svarta plagg kvar, gillar ju faktiskt svart, trots att det är vår.! men dessa plagg hänger i en egen lite del av garderoben. godt!





Ramlösa skogshallon - is it!

image810'

efter skolan gick jag förbi pappa på kontoret, han är i Uppsala på måndagar serrni, å där drack vi en varsin RAMLÖSA (rammlösa som KDU skåningarna envisas med, huh!) - skogshallon. Sjukligt gott! Slår lätt LOKA å alla andra såna där drycker. yey,

lunch vid fyrisån




daddy å jag upprätthåller vår måndagstradition. idag blev det sushi för mig, ost å skinksallad till pappa. Dock delade vi, salladen va inte sådär pang-god som den bör va (hehe), så minus till Kajsa's kök idag. Ett plus till hänget vid fyrisån,! perfekt väder å värmde gjorde solen. Muums för vår,

just hemkommen från träning. jag ökar vikter, hurra för mig!

nu ska jag in i duschen. pusshej

dagens film!


nej, jag stannar hemma har jag nu bestämt mig för. har ju massor av saker jag måste få undan, så jag tog helt enkelt mitt förnuft tillfåmga å insåg vad jag måste göra, trots att det är mot min vilja. djupt. nu ska jag föröska få ordning i mitt rum , madrass på golvet bland annat, har precis vart å lämnat tillbakla filmen "Migthy heart" med Angelina Jolie, sjuuuukt bra film! å därmed dagens filmtips. den var väldigt rörande. handlar bland annat om terrorism med mera. Vilket får mig att tänka på det utbredda problemet i världen. Krig löser inte problem.  och så är det bara. USA- Irak, filmen tog upp olika aspekter, men den speglas främst ur en amerikansk synvinkel. Absolut sevärd film! Jag grinade.
Kanske för att jag är lättrörd, men jag blev berörd. Jag tror alla blir det.

nu blir det dusch+ fix. Gäster kommer snart.

heey,


idag ska jag iaf blogga:) dont't worry.

dagens funderingar,


funderar nupå hur jag ska göra idag. vaknade för en timme sen ungefär, har fixat och plockat iordning det sista från igår. frågan är nu om jag ska åka till sthlm å hänga me någon där. eller om jag ska va hemma, titta på film (den som frank hyrde och den nya som jag oxå fick igår!) å även göra nytta därefter. Vte inte. Dilemma utan dess like. Solen skiner å då får jag alltid myror i benen. Stockholm vore nte helt fel, inte när det är fint väder å man kan bära solglasögon å annat vårigt.

huuh, får se:) nu ska jag iaf sätta på en film så ser jag hur långt ja hinner, innan det plingar  i telefonen. :P

hörs,

partyparty


fin kväll. mycket att göra. många skratt. myckt musik. dans. prat. en söndrig säng (eeh?) och massor av mat.
perfekt. vart en lyckad kväll trots allt.

nu sitter jag i mitt rum, sara är kvar å vi har snicksnackat nu en stund om allt å lite till:) tittar på mina fina presenter, (Sjuktligt fina! skriver imorrn vad) fick en bra skiva som jag ska sätta på alldeles strax. Maia Hirasawa:) mums,!

nu ska jag fixa min tillfälliga-madrass-på-golvet-säng, söngen är ju sönder! yees,


19års fest på g,


image804
från förra året då vic va så brun;)


ikväll blir det 19års fest med tema: FILMSTJÄRNA!  blir intressant, själv har jag bestämt mej för att endast piffa upp mig, hade iförsej vart kul att klä ut sej ännu mer, men jag är helt slut sen veckan. så det får bli light-tema idag.

har varit på KDU motionsgenomgång på förmiddagen/dagen, å nu är all mat färdig. dags att fixa make-upen, håret å annat spännande.

hoppas på en trevlig kväll, trots att det är en del som tyvärr fått förhinder. kvällen kommer vara öppet-hus inriktad, så folk får komma å gå lite som de känner/kan för:)!

back to fixet.

tuff vecka


lång dag. och trött var jag imorse när jag åkte till skolan. kanske för att jag skrev vårt PM klart igår kväll. hur som helst är det klart:)! Sitter nu på Foto A lektion, ska strax iväg till farmor å äta mat. ikväll ska jag skriva inhandlingslista på mat till morgondagen etc. kom precis på att ja ska hyra film å köpa godis oxå! som jag jobbat å slitit senaste veckorna skulle en film sitta perfekt! Imorgon blir det motionsbehandling på dagen, på eftermiddagen/kvällen blir det 19års fest hos mej med temat : Filmstjärna! ;)

hörs sen. puss

dagens ess


min fina lillebror har precis varit iväg å köpt magnum mandel till mej, så nu ska vi gå ut i solen, sätta oss på studsmassan å äta glass. tack tack för fina stunder.



till malin


TACK MALIN för ditt vackra sms, jag blir lika glad varje gång! haha å du är såå söt som köper fina saker till mig fast att du inte behöver, och fast att du redan köpt välrdens finaste present till mej redan!! Du är underbar:) och förlåt att jag inte svarat på ditt sms, jag har haft tokstressigt idag och har dessutom inga pengar på mobilen. men glad blev jag minsann! Pusspådej,

det går bra nu,


javisst, det blir inte alltid som man tänkt sej. Bevisat idag. men imorgon är en ny dag. och vem har sagt att stress tillhör mej? - ingen, så därför har jag bestämt mej för att kasta alla bekymmer på Herren:) ja, på min Gud, som tar hand om allting. Mannen som hjälper mig med allt. Skönt att ha en personlig mentor, det borde alla ha:)

nu ska jag sova min skönhetssömn och drömma om fina saker. ja, för såna finns det gott om:)

hurra för guldklimpar!

'

jaha, så va den kvällen förbi, jag som hade tusen saker att göra, uh! hittade iaf en otrolig blogg, riktigt nice läsning måste jag säga:) hurra för guldklimpar, de är få, men de finns!

nu ska jag språka med min mamma. puss

min mamma,


måste bara säga en sak. Jag har världens bästa mamma. Imorse gick hon upp kl 6 (!)  när alla andra sov, för att ordna ett studera.nu -konto till mej så jag kunde anmäla mina kurser idag. och grejen är att detta inte är första gången hon gör en sån dundertjänst, det händer ofta!

Jag älskar henne mest!

barcelona!

om en månad är jag i Barcelona. som jag längtar.

sveriges bäst klädda

image803

Grejen med denna kvinna är att hon är grym på detta med kläder. Absolut en av Sveriges bäst klädda männskor!

ICA+ riksdag

image802
http://web.comhem.se/~u13115096/Bilder/Riksdagen.jpg

3 gripandes kassor krånglade på ICA, ja tror jag döör. nu är jag sur å trött, vilket betyder att ja behöver mat. så nu ska jag nog gå upp å käka,

jag orkar inte tänka på allt som måste göras. imorgon intar KDU Uppsala Riksdagen, vilket blir roligt ! Åker gemensamt med 17 - tåget. Vi ska hälsa på riksdagsledamoten Mikael Oscarsson å även få en rundvandring där borta.


nu ska jag äta. pusshej

studera.nu


här tycker jag att ni ska klicka. en intressant synvinkel.

hur somhelst, Nu är det färdigklickat iaf för en stund inne på studera.nu och Johanna har valt sina kurser. Blir jag kvar i Uppsala vill jag helt enkelt läsa lite vid sidan av jobb/politik/resande. Blir nog kul:)! Trodde aldrig att jag skulle klicka mig in där, va tidigare helt inställd på att vänta ett år med studierna men icke sa nicke, tider förändras:)!
och härligt är väl det.


nu ska jag på lektion, ses å hörs!


grymmast är hon!

image801

kvinnan i mitt liv, som förgyller varje dag med ett fint sms. som ger mig exakt de tips och det stöd jag behöver. hon som känner mej, det är hon som är på bild. och snygg är hon också ! inte konstigt att jag är stolt. du är grym!

minns knappt mitt namn,


mitt liv går i ett, och jag hinner knappt andas.

idag har jag skrivit PM, varit i skolan å skrivit PM, tränat på tal och ätit där emellan. hunnit vara på stan en kortis har jag också hunnit, å så har jag pratat med malin, å med emma nåra gånger i telefonen, hjälpt henne har jag också gjort. jag har dessutom ringt runt till hela KDU styrelse och pepprat! och även pratat med Ebba minst 100 ggr idag också.
massa KDU, jaa!


nu är jag så trött i huvudet att jag knappt vet vad jag heter. borde sova tidigt.
-ja, tack!

träning is it !


nyss kommit hem från träning, det fick bli ett bodypumppass. mitt favoritpass som ni vet;)
ska nu sätta mig å skriva lite var tanken. har ringt nåra samtal ang. KDU, hur vi ska göra med resa ner till Rriksmötet i göteborg. (som är om mindre än en månad!)

får se hur det slutar.

jag ger dig min morgon


godmorgon, idag håller jag mig inomhus, bara för att det är så mysigt. har verkligen börjat att uppskatta mitt hem mer å mer på senaste tiden. älskar långa morgnar och känslan av att bara kunna ta det lugnt:) sitter med min mac i mammas säng, va uppe ganska sent igår alldeles i onödan, eller inte helt i onödan. hade en intressant att prata med,.

har kikat lite i kataloger och grejer nu på morgonen, ska beställa hem lite saker var tanken.
nu ska jag dricka mitt kaffe. pusshörs


btw, gillar jag Hillsong, underbar musik å man känner direkt att de har nåt mer utöver det vanliga.
Jesus är king!

ebba von sydow är KING!


Emma!: jag såg precis ebba von sydow!
Johanna: Åh våran bundis har tagit sej neråt landet. jag hoppas att du sprang efter å ropade "Ebba, vänta!" som att du kände henne!
Emma:Jag hade gjort det om jag inte suttit i den där sketna spårvagnen!


synd emma synd,! nästa gång då haffar vi henne å kräver ett redaktionsbesök! Vi har ju trots allt ett innestående sen sist. PUSS !


fredagsnöje

       

VI + Boland, = FOTO

omprioriteringar,


helst av allt vill jag vara med mina brudar hos Carro ikväll och ha det mysigt. ett helt gäng skulle vi vara. men icke sa nicke, ja har annat jag måste få undan, nästa vecka blir fullproppad. sämst,

ja börjar bli trött på mitt hektiska liv. vissa saker borde omprioriteras, iaf för några månader.
- Y E S!

bloggande, den nya folksjukdomen?



läste i metro om människor som bloggar sig till döds.  låter vansinnigt om jag får säga det själv, men samtidigt kan jag förstå sammanhangen. bloggning i kombination med att promotande är nog i riskzonen för stressrelaterande syndro.

här kan du läsa artikeln.

är bloggande sunt?

thinking too much


har jobbat idag å nu sitter jag i sängen med laptopen i knät å hämtar energi. ska städa mitt rum å sen jobba lite med en text. funderar lite smått på nästa veckas fest, hur upplägget ska vara etc. ska försöka skriva en inhandlingslista idag, å även kolla mitt nya bankkonto hur allt fungerar där. är verkligen hur trött som helst å har tusen saker att tänka på, men det är bara att köra på. ikväll blir jag hemma iaf,. superskönt!

hörs sen,

malin svara på mitt sms!


har dessutom lånat hem 3 par glasögon som jag ska prova över helgen. ska ta med mig malin å kolla runt lite mer sen. hon ska få agera smakråd var det tänkt. men ack så kul med glasögon, jag säger då det:)!

pusspuss

fyrisåhäng invigt

    

och härmed är våren kommen! sol och häng vid fyrisån hör till varje uppsalabos vår ! så idag tog jag mej en kaffelatte, och OLW:s nöt och frukt mix (världens godaste!) och satte mej vid fyrisån en stund innan vår fotolektion började.
dagens uppgift var att fota människor på stan. vilket jag var grym på! satte upp kameran rakt upp i ansiktet på folk, haha, ganska kul faktiskt;) fick en del fina bilder på människor i rörelse.

hur som helst märks det nu att Uppsala vaknat till liv, väldigt roligt. Nu ska jag äta middag, fixa mej å sen åka iväg till LO å ha mötesvärdarna. Nice, jag är huuur trött som helst.

hörs,!


jag äger världens finaste väska!

vi blev fyra st i bilen ut till arlanda igår, Malin å Hamberg skulle till Övik, å frank agerade sällskap till mej! Hurbrasomhelst!
och jag måste säga att när bilar kör för fort (och man själv håller farten) å de dessutom kör förbi. Snacka om att känna sej som en loser då! haha, det är mitt värsta ögonblick, hatar sånt tio ggr om!

jag fick en superfin present av malin igår! så idag äger jag nog världens finaste väska! och jag hoppade av glädje igår. haha, malin, den bruden vet vad hon ska göra för att få sin vän Johanna glad! TACK malin, hoppas du har det bra där borta i norrland;) å att det gick bra att flyga;) hälsa familjen din!

malin min favvo ska till övik



förlåt min tråkighet hör på bloggen men jag har haft tusen saker att göra (och inte så mkt blogglust) men uppfräschningar är på g. iaf i tankarna än så länge:)

har precis kommit hem från drygt cycling/core pass 60 min, ska precis in i duschen, därefter käka lite för att sen åka å hämta upp MALIN som ska hem till ÖVIK, jag snäll som jag är ska skjutsa denna fantastiska männska till arlanda;)!

då hinner vi snacka av oss lite i bilen också, vilket absolut kommer att behövas eftersom hon ska va borta över hela helgen.

pusspuss.

bokat och betalt!


bokat och betalt!
Barcelona om en månad:) blir ju hur mysigt som helst. kommer bo mitt i centrum, nära till strand och nära till shoppingen. yey.


godnatt

koncentration tack!

jag får dåligt samvete för att jag inte gör det jag ska. därför stänger jag av allt vad elektronik heter och fokuserar.


hallon is the new black

läs min bloggpresentation,


jag tycker att ni borde läsa min nya bloggpresentation.

här du,

image792

här har ni.

lasse lindh, salkråkan och en latte


goddagens,
nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på lasse lindh och grejar lite med allt möjligt. snubblade in på en video med herr lindh å insåg snabbt att han är en mörkare kopia av Ryan i OC. Ett äldre exemplar av den snyggingen helt enkelt. Kul.


Slutade tidigt idag (en lektion) och när jag kom hem så lagade jag mat å satte mej framför tv:n, bläddrade runt bland kanalerna som man brukar göra å hamnade framför SALTKRÅKAN, såå sjukt längesen ! det är verkligen skärgård å sommar, en härlig värld. jag minns min barndom och önskade alltid alltid att jag också skulle få leka pirater på ett skepp med massa fantastiska människor runt omkring mig. precis som saltkråkan. alla personligheter, men inte kom jag ihåg att deras skratt va så fejkade? eller att Skrållan va så irriterande? haha, hur som helst, det var mysigt att se på det. Malin är djuriskt snygg, verkligen jättevacker:)! naturlig och grann. gick in på google för att se vad hon gör idag å så hamnade jag på folkpartiets hemsida. det var ju intressant.

nu ska jag dricka min latte å jobba vidare. förlåt att jag är så tråkigt å inte lägger upp nåra bilder.
Jag ska bättra mig.

dagens pockettips,!


va supermysigt att träffa emma idag, en stund iaf:) hon har planerat min framtid - flytt till göteborg i sommar/höst. haha sötnöt där;) skulle iförsej inte ha så mycket emot att dela hem med den bruden, men vi får se : ) har ju mitt kära ICA att tänka på och inte minst KDU. jobbet gick bra, jag å emma käkade godis i kassan (sorry vic, men jag va döösugen) nån hade ställt en jättestor påse i kassan, å vad gör man inte då? iförsje åt jag bara nåra bitar mår ju så snabbt illa.

sitter nu med lite skoluppgifter å annat:) känns skönt å ja är faktikst ganska taggad och glad. yesyes.

funderar på om jag ska sova tidigt idag? har ju sovit så dåligt de senaste nätterna. usch. kanske ska läsa lite i min bok jag har nu, : Ursäkta, hur dags går jorden under? av Peter Eriksson (inte MP:s språkrör!) den handlar om miljön och alla förstöringar världen över. ganska ironisk men ruggigt bra. Jag som tycker att detta är en otroligt viktig fråga älskar denna boken! den får "projektet: rädda världen!" att bli så enkelt. tar ner allt på jorden och får läsarna att inse att det handlar om vad VI gör i det vardagliga livet, småsaker, och att det faktikskt inte krävs så hesmkt mkt energi att vara miljövänlig, som man kan tro.

det får bli dagens boktips i pocketform!

förövrigt: längtar till träning. bodypump/spinning. imorgon, imorgon:)
pusshej!

jag har hittat hotell!


sa jag att jag hittat hotell till barcelona i maj
? om inte, så kan jag säga att ja gjort det nu iaf. Igår kväll. satt lagom frustrerad över att vi låtit tiden rinna iväg så pass länge utan att göra nåt åt det, men så hittade ja ett bra. 500 meter från La Rambla (stora händelserika gatan i barcelona, mitt i centrum) och nära havet. Känns som det passade bra :)! inte så farligt dyrt heller, med tanke på att vi fick så billig flygresa vore det ju roligt att få billigt hotell också, så vi kan spendera våra pengar på roliga saker när vi är där och inte bara resa å boende.

känns bra detta:) nu ska jag över till nästa ångestfyllda ämne: STUDENTKLÄNNING! får se hur det går:) men har hittat några fina, måste till sthlm för att se dessa i verkligheten. helst skulle ja vilja hitta min i en lite mindre egendesignerbutik. vore så roligt att få gå med en klänning och känns sig finast i stan, utan att se någon annan med en likadan! tänk så trist.


nåväl, väntar på att emma ska komma å plinga på dörren. ska dricka kaffe å prata lite, sen ska jag iväg å jobba.
ev. kommer malin en sväng ikväll, annars blir det imorrn;) eller så.

pusspuss,

19 idag ; ) !

image790

Idag fyller jag 19;)! + att jag vill tacka alla som redan nu gett mej uppmärksamhet och gratulationer via både sms, telefonsamtal å mail. Ni är underbara:)! dock blir jag fattig på kuppen, som svarar på alla sms, : )

hur som helst, min morgon har varit sjukt skön. och som känt är så har jag bara en lektion idag, mycket uppskattat!



inga bilder


okej, inga bilder ikväll. kommer imorrn, förhoppningsvis.

godnatt

tema på fest?


jag funderar på tema till min fest, vet inte riktigt än. 80-tal känns sjukt uttjatat, likaså färglada kläder etc. Får se vart det slutar:) Salem hade ju svartvitt i lördags, superbra idé!

nu ska jag sova. imorgon väntas firande å annat trevligt.
pusspuss

tufft spinningpass peppade



jag hade precis gjort iordning ett event på facebook som ja ska anordna, party:) å så när jag kommer hem från träningen (75min spinning, sjukt kul!) så är allt borta, hurraay, dags å göra om allt, skriva ny gästlista etc.


aja, bara att göra;) festen igår va iaf superrolig! va så kul att träffa alla människor efter så långt uppehåll eller vad man ska kalla det. har bestämt med flera st att vi ska börja hänga igen, kulkul.

idag har vi haft middag med familj+släkt eftesom jag fyller år imorrn:)!! Grattis i förskott till mej, fick fina presenter!

ikväll lägger jag ut några bilder också. nu ska jag göra nytta, pusspuss

JANTESVERIGE KAN DRA



Många tjejer är grymma på det här med skitsnack och avundsjuka. När någon brud lyckas bättre, är lite snyggare, lite kaxigare och lite gladare, samlas direkt en hop av brudar, tittar med en granskande blick och bedömer. Bedömer, sätter poäng (helst så låga som möjligt) och fyller en hel lista med fel och brister, anledningar till varför det är si och varför det är så, för att sen toppa med skvaller, och kanske fylla ut med en och annan elak kommentar.

jag blir arg på detta JANTE-SVERIGE. Alla ska vara exakt likadana, se likadana ut och tycka likadant. GET A LIFE! och bara för att du inte hittat dig själv så behöver du inte bromsa upp för andra som har kommit längre på finn-dig-själv-vägen.


PLUS:
- alla som trotsar jantelagen och lever utifrån sin egen nisch.

MINUS:
- människor utan en egen åsikt

jag har flest vänner


jag har precis skrivit ett BLOGG-inlägg som jag lagt på förvar för en stund. Publicerar det imorrn eller på måndag.
ganska argt men bra. Har en del åsikter på lager och ska dessutom utveckla min kategori: politiktankar-af-Jo'anna, har stora tankar om min blogg förstår ni. det kommer bli bra.


under veckan ska jag fotas. kan bli både kul å intressant för temat lät grymt! Men vet inte om vi kommer att bli tv ungna att skjuta på det någon vecka framöver, har väldigt mkt att göra och för att ja ska hinna med i mitt hektiska (men roliga!) liv så bör jag prioritera rejält. -yesbox.

som nu tex. jobba vidare.
Back to work:)! Ikväll blir det svartvittpartajande. Ruskigt kul! Insåg idag att jag MÅSTE hänga mer med alla mina 89o vänner, de är ju huur många som helst, och jag gillar ju de sjukt mkt, så det får bli vår/sommarprojekt nr1. Jag är iaf väldigt glad att jag behållit kontakten med så många från grundskole-tiden (nästan alla!), och känner fortfarande att det finns mycket kvar att ge!

Jag har stört många vänner. Jag är lyckligt lottad.

ulf ekman bloggar!


godmorgon, jag lever och humöret är bättre än igår.
Ulf Ekman har börjat blogga vilket jag tycker är otroligt kul! 2000 besökare efter första inlägget, vilket tydligt visar på ett stort intresse av vad han har att säga etc.

Ska strax upp och städa. hörs,

ge mej mat!


dagens sista lektion är strax klar och viktoria leker stalker på eniro;) haha.
nu äre helg!

dagens humör: sur


hej,

väckarklockan ringde för en timme sen och jag har fortfarande inte kommit särskilt långt. (gått upp ur sängen, tvättat ansiktet, .. inget mer, haha) Idag har jag tre långa lektioner, ikväll ska jag förhoppningsvis på möte. är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, och känner mej dessutom inte på humör. Bådar ju gott,

får se vad som händer i helgen, ska få besök av en hemlig gäst lördag-söndag. på söndag ska jag ha middag här hemma. fyller ju år på måndag, (19 gripandes år!)  å på måndag ska jag firas rejält. moahhaa, å sen blir det en 19års fest nån gång framöver, blir ju kalasbra!

Nu ska jag käka frulle, kolla lite på tv å fixa mej, Pusshej!

snabbis in på kansliet


just nu sitter ja på KD:s kansli, som ligger 1 min från min skola;) hur bra är inte det på en skala? Har gjort färdig föredragningslistan inför kvällen och även slängt iväg nåra mail. Eftersom det är en timme kvar tills dagens sista lektion ska jag ta mej ner på stan en sväng å språka lite med min vän Malin. Är sugen på nåt sött, men ska köpa mej nötter/frukt i en mix, som Ebba inspirerat mej till;) superbra!


hörs,!

kort stund

idag är en lång dag. sitter i skolans bibliotek, har en stund över. I eftermiddag är det politik som gäller, ska även förbereda inför kvällens DS möte. längtar till helg å efter semester! Lov i största allmänhet gör en slö, uh.

borde dessutom både ringa hellbom, å selin;) va ju ett tag sen nu!
pöss

malins nya läsare,


Malin, dina 600 hundra nya läsare, kom från mig. så du vet.

fin tavla på min vita vägg

image787

 

att jag överhuvudtaget bjuder på detta ska ni vara ruskigt tacksamma över,

nu ska jag sova, men visst va "tavlan" snygg? glaset förstörde jag när jag skulle sätta i den nya bilden, men det gjorde inte så mycket, blev ju finare utan glas till å me;)

nåväl godnatter männsker!:)

cycling/bodypump


just hemkommen från cycling/bodypump, passade bra att det passet var idag eftersom jag hade lite tid över idag. Imorgon står KDU på schemat å på fredag har jag mötesvärdarna så då hinns ingen träning med. på lördag blir nästa pass. Är sjuuktsinnes trött, va längesen ja blev så här trött efter ett pass, funderade på om ja ätit dåligt under dagen men kom fram till att det måste bero på den pressande instruktören, han är grym med överdriver ibland med viktökningen på cykeln, "öka 3 cm, ett helt varv, kvartsvarv, ett halvt varv också tre cm till i vikten" och genast blir det stört mycket tyngre att trampa. Men det är skönt efteråt, å känslan av att man lever flyger inte en förbi hur som helst,


nu ska jag ner å duscha. ska visa nåt kul sen:)

inspiration á la Jo'anna n Amelia

image781

I måndags när jag satt på gymmet och väntade på att pappa skulle bli färdig (den människan kan träna hur länge som helst,! nästan så man får dra honom hem) så bläddrade jag i nåra tidningar, slutade i kvinnotidningen AMELIA, tror jag det va, och till min stora lycka såg jag en karta (!) som man sätter upp på väggen ungefär som klistermärke fast inte riktigt. EXAKT vad jag haft i huvudet hur länge som helst nu. Jag tänker mej en vit vägg med en stor karta i svartvitt, till skillnad från kartan ovan så vill jag ha en riktig med ländernas namn+ huvudstad, helst städer oxå. Detta blir något jag kommer att satsa på någon gång fram över. Kanske i min lägenhet på söder?

        

Superfint tycker jag. och något som de kom på som jag faktiskt inte kommit på då var att lägga på en magnetfärg som underlag innan den vanliga färgen kommer upp å sen till sist själva kartan, för att kunna markera vart nånstans i världen man har varit, å vart man skulle vilja åka! Detta blir absolut ett projekt á la Johanna, någon gång framöver.
och egentligen är det väl såna här idéer man ska behålla för sig själv, men jag tänkte att det kan vara kul att sprida lite inspiration iaf, snäll som jag är;)





Linda Skugge

image780

Linda Skugge och Max Thagesson i en intervju med oss som publik., politik dragen till sin spets kan man säga att hennes tankar var. men otroligt lärorikt och superintressant!


och jaa, jag är medveten om att jag var en stalker som satte upp mobilkameran i högsta hugg, men vad gör man om man inte har tillgång till något annat för tillfället?

en kick för kampanjen!

image775

       

Ebba å Ian kickar igång KDU:s nya kampanj (KICK- OFF i helgen, Uppsalas torra humor, haha detta skrattade vi åt)



idag är det molnigt


godmorgon, har legat i sängen så länge att ja måste skynda mig lite nu. ska iväg om en timme ungefär:) har bara en lektion idag så det är skönt,! tänkte därför vara duktig å komma iväg! På måndag är jag 19 så idag ska ja skriva önskelista till mina föräldrar, haha, ska även dammsuga mitt rum, å städa mitt badrum. hurray,

nu ska jag lyssna på Hillsong.
pusshej,

jag vill ha idéer


nu ska jag käka hallon, dricka te å titta på min nya tavla. - ja, för nu har jag en skitcool tavla/reklambild på mitt rum, supernice:) imorgon återkommer jag med bilder från helgen, nåra stycken.

och apropå ingenting så har jag fått reda på massa nya läsare till min blogg, roligt att veta vilka som läser liksom;) haha. men det är roligt. otippat men kul!


jag vill oxå bygga om människors hem å göra folk glada.
hörs,

bloggen lever igen


kul att bloggvärlden är igång igen, sitter här framför datorn med macen å kollar igenom några bloggar. ska kika lite på "so you think you can dance?" eller va det heter, ganska kul:) om jag känner mamma rätt så kommer hon vilja byta till Tv4:s "Äntligen Hemma", inte mej emot, jag som älskar inredning/arkitektur, tror det är ett gemensamt familjeintresse, grundat hos daddy;) men ja gillart.

ska även försöka läsa lite ikväll, är dessutom dötrött sen helgens bravader. men det va sjuukt intressant å väldigt lärorikt måste jag säga!, tror att det var bra för alla att höra, extra kul att ha Linda Skugge och Pepova där oxå.Nu är jag superpepp på politik å KDU Uppsala!

glad är jag.


känns ju som det var superlängesen jag bloggade nu. va borta i helgen åså har blogg.se legat nere för omflyttning i nåra dagar oxå. så kan det vara! :) Kick - off i sthlm, slappdag+ träning igår å skola/jobb idag. mina senaste dagar i en kort resumé:)!

återkommer med bilder å fina saker, igår kom det förbi en schyysst männska som gav mej något mycket uppskattat. gillar små överraskningar här i livet, man blir så glad då:)!!