U2 är ju fööör bra.


sitter i bilen, är i GBG och ska strax parkera. Ikväll väntas U2 med ett härligt gäng människor. Strax middag på avenyn! mums vilken dag!

europakonferens och en coffeshakeday i bilder


Imorgon har jag Mallan med  mej hem vid min sida! Ikväll ska jag sova ensam och gott. För hur trött tror ni inte attt man är efter en sån här hel dag? Sjukt roligt häng ikväll. Konsert med Samuel Ljungbladh, fruktasnsvärt bra! Mannen min jobbade med ljuset till scenen och jag måste säga att han verkligen kan sin sak! ÅH vad jag blir stolt!


europakonferens

Godmorgon, det är tempo tempo tempo när Livets Ord har Europakonferens och tusentals människor samlas på en och samma plats! Men sjuuukt roligt är det. Man ser gamla och nya vänner mest hela tiden, ett perfekt sätt att cacha upp lite!
Idag ska jag lika som i förrgår stå i Coffeshopen! Så min inbjudan till att smaka jordens godaste kaffe står fast!

Nu ska jag fixa mig själv och sen sticka iväg. Idag följer kameran med. På riktigt!
Pussåhej!

sol vind och vatten


från vår seglingsemester i Stockholms skärgård.

idag hade vi tänkt att vi skulle segla några timmar ett gäng folk innan vi ska iväg till LO:s årliga Europakonferens och jobba. Men eftersom det stod i tidningen att det skulle regna valde vi att avboka det påhittet, men nu är ju vädret så pass fint att man iaf kan åka ner till hamnen och få sig lite sol.. så därför tänkte jag och isak göra det en stund innan vi åker iväg. Ikväll har jag öppningspasset i Coffeshopen, så kom gärna förbi så ska jag göra dej det godaste kaffet du kan tänka dig!



grattis isak elva år


imorse hade jag ställt alarmet på (observera: det är lördag!) kl. 06.15 för att ballonga Isaks bil innan han skulle komma ner och vi skulle bege oss till Arlanda för frukost på hotellet i Sky city! Gissa om han blev förvånad! haha, nästan lite bitter över att jag traschat hans fina bil med ballonger och glittersnören i hela bakstätet. Gissa om vi skrattade!


igår kväll bakade jag kladdkakemuffins för att jag skulle ha något att stoppa fyrverkerierna i, (hehe,misslyckat försök att tända, när Isak sen vid familjemiddagen kom på vad jag gjort för fel skrattades det länge och väl..)


baksätet..


och eftersom Isak hade sitt nya linne på sej, (present från GBGtrippen) blev jag ju tvungen att fota!


På Isaks handled


Runt Isaks hals..


I bakluckan på bilen, gissa om han kände sig töntig när han fick så många ballonger:P. (hallå, jag har faktiskt fyllt tjugotvå inte elva!)


en av presenterna han fick av mig,


födelsedagsbarn!

efter den låånga, mysiga bufféfrukosten på Arlanda tog vi det lugnt hemåt igen och Isak öppnade presenterna. Efter några timmar i Uppsala hämtade vi upp Isaks bror Oskar med sambo+ hundar! och åkte hem till familjen Gabre för familjemiddag! Det var första middagen tillsammans med syskonen så jag måste ju medge att jag var lite nervös, men det är väl sånt man brukar komma över. Hur som helst var det verkligen supertrevligt och jag uppskattar verkligen familjen! Så fina. 


Nu ska jag tipsa er kära vänner om en rolig present! Kanske är det den present som din pojkvän, flickvän eller bästa kompis kommer att uppskatta allra mest! En bok från Stockhome, där du själv fyller i information, tankar och funderingar kring eran relation. Historia om er två, hur ni träffades, är ni ett par: första dejten, första pussen, likheter och olikheter, vad bråkar ni om, hur blir ni sams, "vi" om ett halvår...om tio år med mera! Boken för par heter: en kärleksförklaring och till bästa vännen: Omtankar! Priset för den är 149:- och absolut prisvärd! Vad som är ett plus är att du kan skriva, fylla i, sudda, måla över, klippa, klistra alldeles själv, bara för att det ska vara just eran personliga bok! Superroligt! Lägg dock ner tid på att verkligen fylla i dina riktgia åsikter, stressa inte!



jag älskar ballonger


hoho, jordens bästa dag! tills jag började jobba. och jag måste säga det att jag är en riktig partyhöjare! Ballonger fixar allt! Bildbevis kommer.


jag ger dig min morgon


Jag och Isak och segelbåten

Puh, nu har jag kämpat för att ordna en liten surprise för Isak imorgon. (Hoppas det går hem!) Bion var iaf superkul, efteråt gick vi till restaurangen Åkanten precis nedanför slottet vid fyrisån som utsikt! Där satt vi en lång stund och drack en varsin alkoholfri drink, pratade om livet, framtiden och några tillbakablickar. Sen åkte vi hem till Isak syster+sambo och checkade in deras fina lägenhet! Därefter hamnade vi hos familjen Gabre, med Hans och Pia i soffan! Och nu har jag precis landat hemma och ska hoppa i säng. Tidig uppgång imorgon!

godnatt!

jobb, bio och middag!


på segelsemester med pojkvän+vänner

idag har jag jobbat från 07.00- 15.00, det känns att semestern är slut men vad gör det? jag har ju haft jordens bästa semester, fylld med allt! Grekland i två veckor, segelsemester med vännerna 5 dagar, Skärgården med familjen en vecka och storstadsliv Göteborg/Uddevalla en vecka med Malin och massvis av vänner! Klockrent. Bättre än så här tvivlar jag att man kan ha.

Isak kom precis hit, han har bokat bio om en timme (vi ska upp tidigt imorgon, Isak fyller 22!) efter bion ska vi äta på nåt mysigt ställe här i stan! Älskar såna små vardagsöverraskningar. Allt blir så mycket roligare då!

Nej ni, nu ska jag snabba på lite! Hör av mej snart.

vet ni? om en vecka befinner jag mig i GBG igen och ska se U2 LIVE!! Jag är lyyyycklig!!

Gothenburg here I come!



okej kära vänner, så här ligger det till. Den 2a september lämnar jag Uppsala, Stockholm, Uppland och allt som hör till för att bosätta mig på Sveriges framsida (?) baksida, beror på hur man ser på det.. Göteborg är staden och Johanna var namnet! Detta kommer bli superbra och jag ska berätta mer senare om vad jag ska jobba med. Allt jag vet är att det kommer bli sjuuukligt roligt, att jag kommer sakna min pojkvän (som nu flyttat från Karlskrona hem till Uppsala och ska jobba här) och att jag kommer tillbringa mängdvis av timmar med min älskade vän Emma! Detta blir ett otroligt år, lärorikt, spännande och minst sagt livsförvandlande år. Jag är taggad!

Nu flyttar jag hemifrån och står på egna ben. Precis som det ska vara!

CONGRATS MI AMOR!


Idag vill jag hurra för två dyrgripar i mitt liv. Nämligen en av mina absolut bästa vänner i alla väder, Emma! samt min mormor som båda fyller år idag. Så därmed var två grattis utdelade. Och ni betyder så fruktansvärt mycket för mej att jag aldrig skulle kunna tänka mej en dag utan er. Emma, jag är lyckan själv som komemr få tillbringa ett helt år tillsammans med dej! (jaa, där var det sagt! jag flyttar till Göteborg om drygt en månad! HURRAY!)

så Grattis kära ni, önskar er allt gott och massor av kärlek!

husfest? njaaaeee


Maalin var redo för party..


...jag lika så, detta var strax innan vi skulle åka hem till Andreas.


Eric och Calle,


mallanbrallan och jag, färgklickarna på festen. blonda och färger,


så här avslutades kvällen, framför film hos Eric med en påse godis från Preem, tänka sig.





Lördag i UddevaLLA

LÖRDAGS:


innan vi åkte iväg ett gäng mot Lysekil,


mallan


Eric i egen hög person! Mer träffsäker person får man leta efter, han kan klä sej!



Glädje i bilen, minst sagt


Andreas


På bryggan utanför restaurangen vi åt på! Jordens godaste mat och supertrevlig personal!


Jag och Calle under middagen!


MALINS tusende ceasarsallad!


så här charmigt var det!





snabbhej


Snabbrunda på stan har förmiddagen gått åt till. Fick med mig en massa fina saker, (mest till Isak som fyller år på lördag. Så nu vet du det vännen, kartongerna och påsarna va till dej!) Kl. 14.45 bär det av till jobbet. Känns faktiskt skönt att få kicka igång denna jobb-månad!

hoppas ni mår bra i sommarSverige! jag mår superbra, känns som att livet är på min sida nu och som att  saker faller på plats. Skönt!

grattis eric!

efter flera dagar i Uddevalla och en avslutande kväll i Göteborg med nya och gamla vänner är jag nu hemma i Uppsala igen. Idag började jag jobba och imorgon har jag något att berätta.

FREDAG:

Erics födelsedag och Gokart


Vi spelade spelet "Trodde du ja!" som jag och Malin köpte i present till Eric


spel på erics uteplats!


en del av spelet..


Wictor, Eric, jag och Daniel


på kvällen gjorde vi oss iordning för middag med gänget!


Eric och Calle


Eric och Johanna


Johanna och Malin skålar alkoholfritt i oskärpa.


med en resväska i GBG och en handväska i Uddevalla va det svårt att komma på kläder inför varje dag, men jag och malin plockade fram våra skills och lyckades kombinera riktigt bra tillslut.



Helt klart en lyckad dag!

vi pendlar mellan GBG och UDDEVALLA! Kan inte bli bättre...

idag har vi myst bland klippor, ätit på restaurang och skrattat åt daniels roliga stories och sjuka miner.


hela familjen begav sig ut till skärgården med skärgårdsfärjan som går från centrum utåt.. det var jag, malin, eric och daniel, (vi bytte ut honom mot gårdagens andreas, som dök upp senare.)


malin i skogen med havet som utsikt.



seriösa klubben, daniel och eric



vi lekte ordleken och åt bullar och drack hallondricka



mr. kjellander har råcoola strumpor.




efter en lång stund bland klippor gick vi vidare till ett café/restaurang och käkade lunch/middag.


Eric mitt i pratet.


Malin, Daniel och Andreas


nu är vi tillbaks i Göteborg och ska byta ut kläder och greja lite. Imorgon åker vi tillbaka till Uddevalla för att fira Eric som fyller 20år! Först blir det snabbshopping, sen vid 11 tar vi tåget för att därefter tillbringa resterande del av dagen tillsammans med supergänget! Vi är tillbaka i Göteborg på lördag! Då ska jag träffa Emma för en rejäl update! Hur rolig semester kan man ha på en skala?

jag känner mej som 16 igen...

..då jag var i Göteborg med min tjejompis och vi inte gjorde nåt annat än att lattja runt med massa folk. Det var sommar och det var semester. Nu är det ungefär likadant. Jag är i Göteborg med en av mina bästa vänner: Malin och vi lattjar runt. typ. Med massa härligt folk och det är sommar och ledigt! Hur bra som helst.

ONSDAG:
Igår såg vi ut såhär efter en lång dag på Vattenpalatset i Uddevalla. Vi badade, åkte rutschbana tusen ggr om!, käkade korv&bröd och bubblade i bubbelpoolen! Som barn igen!


sådär superglad som bara jag kan vara. vi satte oss på en bänk vid småbåtshamnen och tittade på alla segelbåtar innan vi gick hem.


På kvällen åkte vi och hyrde film och köpte fruktsallad, men innan vi åkte hem körde Eric oss till den finaste platsen i hela Uddevalla. Ja, ni ser ju!





sunshine


idag ska vi åka till, träffa gamla kompisar och bada på Vattenpalatset i Vänersborg! Imorgon kommer vi bada vid klipporna i Uddevalla och kanske grilla om vädret vill sig.  Vi kommer tillbaka till Göteborg imorgon, så eventuellt får ni hålla ut med inlägg tills imorgon.

Ha en fin dag!




det blir en dag på stranden, not.


Godmorgon, gårdagen var sjukt kul. Eric och Andreas mötte upp oss på Centralstationen här i Göteborg. Tillsammans åkte vi till lägenheten och lämnade av grejerna. Därefter intog vi stan, käkade lunch och hängde på stan. jag hälsade på Emma inne på Sisters  och vi hade en snabb update på typ 3 min! Efetr detta drog vi oss vidare mot Liseberg och tillbringade eftermiddagen/kvällen där. Supermysigt! Kvällen avslutades såklart med middag på Condecco!


Jag och Malin intar Liseberg, typ.

   
Andreas och Eric


Eric och Malin inne på Liseberg.


Jag och Eric på Condecco, (Okej, ni får ha överseende med att jag bara hade min mobilkamera med mej.)


Snyggingarna Andreas och Malin på Condecco.

mot götlaborg och ännu mer semester!


sitter nu på tåget tillsammans med min vapendragare och fantastiska vän Mallan. Vi är på väg mot Göteborg och ska inta staden under en veckas tid! Hur bra blir inte detta på en skala? 


igår umgicks jag med Malin och Emelie hela dagen och på kvällen åkte jag och Isak till sommarstaden Sigtuna


vi pratade om tusen saker, skrattade, fotade i fönster och diskuterade.



och sen åkte vi till Pilsbo och hann precis se solen innan den gick ner.


yes,

i bilen till stan, lämnar Blidö bakom mig för några veckor(?)


i båt från Almviks brygga hemåt


kvällsbåtande under gårdagen, isak och jag lånade familjens större båt för en blick på solnedgången.



suddigt men glatt. igår åkte vi pappas JETSKI och det gick superbra! (passar ine jag sjukt bra i våtdräkt så säg?)


I förmiddags åkte hela familjen+ Isak på sommargudstjänst vid Furusund, utsikt över havet! mmums. Påväg dit åkte min bror wakeboard! Hur bra är inte han på en skala? Det är ju så man fäller en tår. typ.


idag har vi varit på söndagsmöte, legat på bryggan och badat. Grillat hemmagjorda hamburgare och goda kryddkorvar med fransk potatissallad till! Skön semester helt klart! Vad som är ännu bättre är att jag nu är nästintill helt återställd efter min lilla "kissing desease" (=körtelfeber) Hur bra är inte det då?

Under kommande vecka ska jag resa med Mallan, vi ska neråt landet och må bra! Träffa folk och skärgårda lite är planen. Vad som är ännu bättre är att vi kommer samåka ner med två andra och bo ensamma i egen lägenhet! Alldeles för oss själva i sommarstaden Göteborg! Ser ut att bli en toppenvecka!





hon kommer med solsken igen!


och idag är det solsken fast att de sagt att vädret ska vara ostadigt. hurra för det. jag ska med andra ord springa ut och lägga mig på bryggan. är ju så pass frisk nu att smärtan inte existerar längre och inte heller febern! SKÖNT! Detta innebär med andra ord att solens strålar mer än gärna får träffa min brunbrända hud.

återkommer..

Johan Wahlström har en dotter som heter Johanna! Kan inte alla ba bilda en klubb?

Igår mötte jag upp min pojkväni Norrtälje och hade en supermysig dag med fika, shopping och stand up!


på en bro i Norrtälje, mulet började dagen med, slutade i solsken och klarblå himmel! That's why I am here!



jag och nya örhängen!



I Norrtälje stannade vi upp och fikade varmchoklad och nybakta bullar! På semestern ska man äta har jag hört?


Efter några timmar i Norrtälje valde vi att åka hemåt till Blidö, väl på plats möttes vi av strålande sol. Vi åt en sen lunch/middag på öns bageri. Hur gott som helst! Eftersom syster jobbar där var Malcolm så gullig att vi fick det betalat för oss!


På kvällen var vi på stand up med Johan Wahlström känd från Parlamentet!


och efteråt skålade jag POMMAC och vi fotades. Gillar spontana dagar.





blidö en ö i solen, bokstavligt talat.


Hur mysigt som helst. Solen skiner och himlen är klarblå. Den molniga morgonen slutade med solsken på bryggan! Underbart. Om en stund ska vi gå på Stand-Up Comedy med Johan Wahlström från Parlamentet på Blidö Bio. Blir roligt!

Norrtälje var mysigt men nu börjar jag kunna butikerna och dess utbud, så nu räcker det med Norrtälje-besök. Idag kom vi i alla fall hem med två filmer. The Internationals och SOS Sällskapsresan. Gissa vilken film jag valde? Självklart den sistnämnda. Så efter stå-upp-komiker-kvällen ska vi hem och äta fruktsallad och se på SOS sällskapsresan! Blir alltså en kväll full av humor! I Norrtälje hittade vi två nya supermysiga caféer, ett modernt och ett "gammeldags" med jordens finaste bakelser!

Den mysiga eftermiddagen slutade med lunch/middag på Blidö Bageriet, där vi åt Crepes och fikade.

Bilder kommer upp men nu ska jag fixa iordning mig inför kvällen.

music of today


Din trofasta kärlek - Gemenskap



jag vill leva mitt liv för att ära Gud. Han har gett mig livet och sin kärlek. Han omsluter mig på varje sida. Varje dag. Och han lämnar mig aldrig.

norrtälje, i'm back


yey, idag åker jag in till Norrtälje (igen!) för att träffa Isak. Vi kommer tillbringa en dag tillsammans där för att sen åka hit till Blidö. Kände att det skulle vara roligt att umgås nu när jag blivit så pass pigg att jag kan göra något mer än att vara hemma! På lördag är jag förhoppningsvis tillbaka i stan. Då ska jag träffa vänner som jag inte sett på länge!

återkommer, music of today om typ 3 s

whats up?





godmorgon, huset är tyst och i bakgrunden hörs Corinne Bailey Rae. Ska strax göra lite frukost och sen duscha. Igår var det sol hela dagen så då låg vi på bryggan, tittade på segelbåtarna som kom och la till i viken. Idag regnar det (men sol är påväg!) så idag gör vi en favorit i repris och åker till Norrtälje. Vi ska måla om lilla stugan och göra den vit inuti. Gillar förändringar!

music of today

nu var det alldeles för längesen music of today låg uppe. därför bjuder vi idag på:
Corinne Bailey Rae med låten Til It happens to you



skärgårsklädd och båt i solnedgången!


Idag har jag gått klädd i gråa mjukisshorts, vit/rödrandig tröja, massa armband, min ring från loppisen, mainblå fjällräven jacka, gummistövlar och det solblekta håret i en slarvig tofs . det är kostymen vi har här i skärgården. I denna klädnad gick jag och mötte upp pappa som kom med skärgårsbåten från Stockholm tillsammans med alla andra stadsbor som kommer ut till skärgården och hälsar på. Pappa har varit i stan och jobbat några dagar. Christian kom med lillbåten och hämtade oss vid Almviks brygga. Sen åkte vi hem i solnedgången, drack oboy och åt jordgubbar. livet är bra fint ibland..

Visst är livet bra härligt? Se ljusglimtarna!

bild
Blidö kvällstid.


Hur mysig dag kan man få? Jag har haft en sjukt mysig eftermiddag i sommarstaden Norrtälje. Inte var det sämre än att de hade rejäl rea och en del utförsäljning i bland annat Gant butiken där! Roligt. Fick med mej både underkläder och smycken hem! Trots lite regn så glimtade solen fram lagom till cafébesöket vid vattnet! Underbart. Nu sitter jag hemma efter en god middag lagad av mor och ska strax äta jordgubbar och grädde. Blickar ut över havet med fantastisk musik i bakgrunden. Vår allas Harald! Mäktig musik. Som förändrar allt!

Ska strax ringa min vän Emelie (www.makeaday.wordpress.com) och därefter svara på några mail.
Visst är livet bra härligt?

det regnar här i Stockholm idag...

Eftersom det regnar på Blidö idag har vi beslutat oss för att åka in till Norrtälje och strosa i butiker några timmar. Vad jag förstått av väderleksrapporterna är vädret ganska regnigt över hela Sverige. Vi hoppas på en förändring, men tills dess har vi ju rättigheten att mysa till det även inomhus! Därför tänker jag mysa med filmer som Isak lämnat kvar åt oss och även köpa med mig nåt fint från öns bageri.

igår kväll gjorde vi superfina armband och idag har vi tänkt sälja dem. skoja. idag har jag tänkt använda dem. :) hade jag haft kameran med mej hade jag visat er men det kommer!

att lyssna på radio är underskattat?


radio


det mysiga med att vara i skärgården är att man lämnar tv:n hemma, iaf vår familj, (datorerna är svårare att lämna, jobb och sånt ni vet) istället för tv lyssnar man på radio. och grejen med radio är att ALLA ämnen tas upp. Som igår under frukosten, då lyssnade alla, vare sej man ville eller inte, på Sveriges första kvinna som tränade judo. Intressant ämne. eller inte. Idag lyssnar vi på ett program om Manodepressivitet. Fråga inte varför. Men det är sånt man gör bara. Och det blir inte bättre av att min pojkvän är frälst av P3 DOKUMENTÄR. I förrgår låg jag och läste (försökte!) då kommer han in i rummet och ber mig lyssna en stund på detta intressanna program, efter 2h 40 min har vi lyssnat klart på hans program om diverse bränder etc. Hade jag kommit långt i boken? Nej knappast. 2 sidor.

Men det är ju trots allt lite fint det här med radio, för det vår oss alla att känna oss deltagande och behövda. Och det är ju bra.

Sverige regnar idag och jag är lite glaaré än igår


Godmorgon, idag regnar det här på ön så vi har tänkt att åka till Norrtälje och kika i några butiker. Jag hoppas att jag orkar med tanke på dagen då vi gick på loppis och jag var dödstrött efteråt men jag känner mej ändå piggare så det är bara att fortsätta i det spåret! Tittade på vädret och såg att detta väder övergripande gäller resterande Sverige också. Kan ju hoppas att det inte stämmer. Isak åker ner till Marsstrand idag iaf för att jobba lite över dagen. Kanske kanske han lyckats knipa åt sej lite sol? Skulle inte förvåna mig om så var fallet..

Ps 91.

en annorlunda start på min semester


bild

Vi satte oss i bilen mot skärgården och Blidö här om dagen för att rehabiliteras. Jag har fortfarande körtelfeber men mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde den dagen jag skrev mitt bittraste inlägg någonsin, bläddrar ni ner lite hittar ni det säkert. Jag är nu återförenad med min kära mor som har gett mig god mat och en dos moderskärlek.

Igår tog vi en promenad förbi två loppismarknader, 500m från huset, som var igång och efter de två besöken gick vi in till Sofie som sommarjobbar på öns bageri. Där myste vi en stund över bulle och läsk. När vi kom hem var jag helt slut och vilade resterande delen av dagen, (så trött blir man av denna sjukdom) Jag var dock otroligt glad över mina fynd! Hör å häpna, två par örhängen och en ring, varav det ena paret örhängen kostade 2 kr och ringen 1 kr! Det kallar jag kap.

Idag har vi vilat, fikat, rott båt och vilat igen. Nu har Isak och Sofie precis lämnat ön för att andas lite stadsluft. Pappa kommer ut imorgon. Ska bli skönt att få träffa honom lite. Var längesen nu.



i sorger som dessa vill jag minnas vackra sommarstunder



























Vår resa genom Greklands övärld blev minst sagt lyckad! Vad bilderna vill säga tror jag att även ni håller med om att det ser riktigt härligt ut!



i en helt annan värld.


jaa det är där jag befinner mig. i alla fall som det känns.

Jag saknar min mamma som är ute i vårt sommarhus med resterande familj i skärgården. jag saknar henne så det gör ont. Mest för att jag är sjuk just nu. Och känner mig som ett barn. Tur är det då att jag har en pojkvän som har semester, bryr sej om mig, som åker och handlar mat, köper överraskningar och kommer hem med filmer. jaa, och idag har jag både skrattat och gråtit över hur patetiskt det känns att ha råkat på en rejäl dos körtelfeber. Det är inte jag att tycka synd om mig själv och ha behov av en uppassare. Men det råkar vara sommar utanför dörren och det råkar vara min start på semestern.

Men som sagt, Jesus har ju hört böner tidigare, vilket ökar mina odds drastiskt till att snabbare bli frisk! Sicken tur  va! 


i feberns töcken


bild

Två dagar och två sjukhus besök senare har det nu fastslagits att jag körtelfeber, och inte så lindrig är den heller! Jag må vara lite bitter men min semester börjar på måndag och varar i två veckor. Körtelfeberns symtom varar i 2-3 veckor. Åh nej tack, jag tänker faktiskt inte ha denna sjuka smärta i två veckor till. Så därför väntar jag nu med glädje på ett mirakel som tar bort min sjukliga smärta i hals och öron, och som gärna tar bort febern och min trötthet också. Jag tror det kommer fungera för det finns nån där uppe som jobbar för mej och som vill mej väl. Han heter Jesus och lämnar mig aldrig. Så kära Jesus, hjälp mej nu än en gång, och svara på min bön. Tack!

motorbåtar i all ära men att hissa segel och känna vågorna gunga under sej tar priset!

fyra dygn i skärgården gör mej mätt på solen. eftersom jag som beräknat skulle jobba idag så passar det bra att vi nu har satt vårt roder mot nynäshamn för att lämna vår segelbåt där för några dagar,. natten tillbringades på Utö. Jordens charmigaste ö! Helt klart en otroligt rolig semester! Vi har alltså seglat Stockholmsskärgård med olika stopp på bland annat Sandhamn och Ingmarsö. har ännu fler bilder på lager och om det vill sej så kommer de också dyka upp.



frukost första morgonen utanför Gröna Lund på Djurgården!





Emelie!


Otroligt mysigt!


En av våra lyckade middagar! Isak var duktig och planerat mat för alla dagar!


Vi seglade i solnedgången!


och grillade på klipporna,



och kärleken flödade. Kristoffer med flickvännen Sara


jag kvällstid.


segelbåten kvällstid.