sovning,


Äventyren kallar. 3 heta dagar med min Malin är sjukligt roligt, men ack så trött ja blev:P Imorrn blir det jobb jobb jobb. 7-15, så därför ska jag nu sova:) Höööörs!

mina favoriter,





dessa kvinnor är fantastiska. Ni anar inte hur mycket ni betyder för mig, och fina är ni också!

Ville bara säga det:)!

Let us stay together




dock är min personliga favorit Let´s stay together med Al Green. Imorrn kanske det kommer mer tips på bra musik. Jag börjar ju komma på mej själv med att tänka titel på all musik jag hör. Titel och Artist funderar jag alltid på. Knepunge, - ja tack!


jag har tänkt på det där med äkta livslång kärlek. nu för tiden skiljer sej ju alla ( nästan) undra vad det beror på? Är det för att besluten fattas för hastigt, folk gifter sig för unga och inte har hunnit leka av sej? är folk för trött för att ens orka kämpa för att hålla ihop? eller beror det på vårt samhällsklimat? Jag vet inte, men det är sorgligt hur folk skiljer sig.

vacker kärlek,



Johanna lyssnar numera på Al Green, sjukligt fint och bra på alla sätt och vis. Vad som är att rekommendera är
denna
och filmen Notting Hill kan det ju inte vara en endaste själ som missat?! VACKER!



knepunge,












på mycket mycket länge känner jag glädje över att skrva nåra rader här i bloggen:) Har legat på lågvarv senaste tiden och det har varit skönt, men även lite tråkigt. Så here it comes. Mycket händer i mitt liv nu, och många tankar kring framtiden flyger runt. Som ni vet tog ja studenten i våras och nu planeras och funderas på kommande höst. Jag vill inte sitta hemma å inte göra nånting,(förutom jobb + politik) så jag funderar på en större eller mindre utomlandsresa med ett syfte på andra! Får se hur detta går eller vart det slutar men allt känns bra iaf.

to be true



en kväll på skaris blev det. och trevligt sällskap hade jag också.



nu lyssnar jag på kärleksmusik av tingsek, ska sova. jobbar om exakt 6 timmar. UH!
mycket har hänt, mycket händer, och mycket kommer att hända. bloggen är inte längre prio 1. det är mitt liv. det jag lever.
men jag ger inte upp detta.



inga ord kan förklara.