modig.


jag imponerar pa mej sjalv. Har redan varit har en vecka och fler veckor vantas. Jag ar bara nojd. Och glad for att fattat ett bra beslut. Ett beslut som handlar om att ge och ta. Ge av min sommar, min tid, av mej sjalv. Ta av deras land, deras kultur och fa delar ur deras liv.
och jag trivs battre och battre for var dag som gar.  Venezuela ar inget land jag skulle vilja bo i for gott, men jag trivs. Och nagra veckor har kanns lagom.


Billigt ar det oxa. Gor ju inte saken samre precis:)!

Musiken har ar party och manga dar hemma skulle gilla den! Sjukt bra faktiskt:D!



Jag ar stolt over mig sjalv.

ar i venezuela




Svensk sommar tinar frusna sjalar

och jag saknar den svenska sommaren, visst gor jag det. men nar jag kommer hem ska jag njuta,


sorg, gladje, forvirring, forstand, jag vet vad jag gor har. splittrad. men trygg. och modig.


Svenska hjartan

venezuela2007.blogg.se vårt PA och vår resa!



läs vår blogg: venezuela2007.blogg,se!! kommentera och läs. !


jag kommer klara det, vi kommer klara det,



för vi är kämpar, och vi klarar allt!

NU är det här. om några få timmar påbörjar vi vår långa resa till det okända landet. Jag är taggad men samtidigt fylld av tårar.

Det gjorde mest ont att säga hej då till dej Emma, för du har mitt hjärta, du ÄR mitt hjörta, och du kommer alltid finnas där I mitt hjärta, älskar dej så det gör ont! men snart ses vi igen, några ynka veckor som går hiskligt fort, snart står vi där och kramar om varandra och gråter av glädje. du är mitt ALLT! va nu rädd om dej och njut av livet, njut av varje dag, varje andetag av frihet! Önskar dej allt gott, och låt denna dag bli den bästa ever! du GJORDE det! min student-07

kärlek/Johanna


VENEZUELA2007 HERE WE COME!

det jag älskar mest, är hur man kan ödsla så mkt kärlek utan att den tar slut

image331

kommer sakna dej så mycket att jag inte ens vill tänka på det. du är och förblir mitt hjärta. kommr aldrig aldrig aldrig släppa taget. snart ses vi igen! (jag ska sluta säga hejdå, från och med nu kommr jag säga: Vi ses snart igen!)


/din

känn ingen oro för mej,



läs vår numera uppdaterade blogg på: venezuela2007.blogg.se
Vi är taggade! Känner ingen oro, dock lite undrande inför resan. Hur kommer det egentligen bli undrar jag? och tyvärr finns det ingen som kan svara på det, för ingen vet.


jag är glad iaf, för Jesus bor i mitt hjärta. och han kommer hjälpa mej med allt!!
och igår läste blom ett sjukt bra bibelord. "Om människor ljuger så vet du att Gud alltid talar sanning". Känns skönt att veta. Jesus talar alltid sanning, så när han säger att han alltid kommer att vara med mej, bära mej över alla stenar och snår, då kommer han att göra det!



TACK Jesus, ingen kommer någonsin kunna ta dej ifrån mej! Mitt livs stöd.









det brukar lösa sej



iaf har det gjort det hittills.


ibland ställer man sej undrande frågor som: varför gjorde jag så? vad tänkte jag på när jag sa det?
ibland förstår jag inte mig själv å mina handlingar å ibland håller jag godtyckligt med mej själv om att jag är väldigt väldigt smart.

Kanske är du likadan? - det vet jag inte.


och vart jag vill komma med detta vet jag inte heller.
dagarna blir färre och färre, och det skrämmer mej. samtidigt som det är det jag längtar mest till.
Hur detta ska gå är det ingen som vet. och bra är väl det?

det blir iaf Gud å jag som ska hänga. dagarna i ända. -yäs



image330



bara för att denna bild är så het. och det finns nåt bakom den, ja så måste det vara.



Vänner, det som inte döda, det stärker. Don't forget . och det är bara du som kan begränsa din framtid och dina drömmar. för drömmarna i sig har ingen begränsning !

oupptäckt.




typiskt mej att sitta å sega framför datorn. Tycker dock att jag är värd detta så mkt som ja haft senaste tidenatt göra.
Imorrn har jag två lektioner sen blir det Kinarestaurang med la familia. Sen ska jag inhandla grejer till Venezuela, resväska å andra praktiska saker och vaccinera mej det sista oxå. Ska tvätta på kvällen, på onsdag åker vi ut till vårt sommarhus i sthlmsskärgård och sover där en natt !! Vi ska inviga vårt fina hus hela familjen innan jag åker. Känns underbart ! pappa å mamma skrev på kontraktet i tisdags och nu ör vi alla rå taggade för att åka ut dit till vårt finaste hus! som är sjukt mysigt, ligger på Blidö, en ö gasnka nära Saltkråkan, så ni kan ju ba tänka er hur mys det är.

Där ska jag hänga med mina vänner när ja kommer hem, ett helt gäng ska vi vara, och så ska vi hänga där flera dagar å sola å bada. - javisst, ge mej!



kärlek.

at home. mitt hår är blondare



bildbevis på det, javisst

image329


barcelona igår, venezuela imorrn,

ungefär så känns det. igår kom ja hem från barcelonaresan, på lördag bär det av ännu en gång, Venezuela på g.
Idag ringde Maria från föreningen Senapsfröet som är vår kontakt till barnhemmet. ska träffa henne på torsdag och få me mej lite grejer som hon ville ge till barnen och till tatí. Nu är det skrämmande nära, och alla känslor som talar negativt för detta har jag stängt av. tråk tankar får inte förekomma i min hjärna, tillåter jag det får jag panik.
Men detta känns rätt och det är väl det som är det vitkigaste? och jag är inställd på att allt kommer känna sämst ibland och att jag å vic inte alltid kommer va de bästa vänner man kan va:P jag med mitt humör kan nog inte va den roligaste att hänga me ibland:D haha, men tur är väl det att man är inställd på detta innan, då blir det nog bra till slut:) blogg kommer va det som gäller. och jag hoppas innerligt att ni läöser vår snart uppdaterade blogg.


Idag fikade jag på stan me emma, skrev  mitt sista prov för terminen och träffade sen Sara m. gäng vid fyrisån, därefter åkte vi hem till mej sara å ja och hängde som vi inte gjort på tuusen år. och ja driver inte, det är groovt längesen nu, hon åkte nyss hem och ja sitter å uppdaterar bilddagboken från barcelonaresan. inte kommit särskilt långt ännu:P men ja tar en bit i taget. wee,


lycka på topp, trots allt