FREDAG


fredag i bilder


Fredag i bilder. Jaa, så här såg det ut då vi mellanlandade mellan gruppträffarna. Lunch på Tacostället i Trollhättan, fotande av den finaste kyrkan i Trollhättan och så sist men inte minst ungdomsmötet som jag pratade lite på, Agape i Göteborg. I helgen har vi haft besök av team Syd och idag har jag bokstavligen tränat häcken av mig på Nautlus (2 timmars gymmande! Det ni!) och sen käkat lunch med min fantastiska vän Emma! Nu sitter brudarna bänkade framför film och jag har gjort en avstickare och sitter framför datorn en stund. Imorgon bär det av till Rättvik (må-tors) för att vara på tyst retreat (=tysta i 3 dagar! utan varken mobiltelefon, dator eller kamera!)

LUNCH!

 

JAG

 

KYRKAN

 

TEAM CHALLENGE I AGAPE

 

en brud vi träffade som sen visade sej bo i huset bredvid oss? Världen är ju sjukt liten.

 

Emma och jag under minglet

 

 


godmorgon fredag, hej helgen!


Godmorgon Fredag!
En lång sovmorgon fick vi då en gruppträff blev inställd nu på morgonen! Idag beger vi oss hemåt men först ska vi hinna med två gruppträffar och ett ungdomsmöte i församlingen Agape i Göteborg. Där kommer de ha "öppen mic" för alla som vill berätta om något som hänt i deras liv m.m. Vi från Ny Generation har även en stund att berätta om vår organisation och vad vi gör. Detta kommer hållas utav mig. Spännande!

Önskar er en fantastisk fredag och en skön helg! Hörs senare.

music of today

 
Mighty to save- Hillsong

jag dör vad de är snygga

 

Jag är överväldigad. Mina vänner är så sjukt snygga. Se bara här från en fotosession för second hand butiken Helping Hand i Uppsala. Tänk att jag är omvälvad (finns ens det ordet?) av så fina människor som dessa! Jag dör va de är snygga.

Samuel, Rebecka och Emelie!


hej trollhättan och uddevalla


Idag har vi hållt hus i både Uddevalla och i Trollhättan och nu är vi på plats i Uddevalla igen för att sova hos Emmelie. Vi har även under eftermiddagen/kvällen hållt en samling i Pingstkyrkan för ett gäng ungdomsledare! Svinkul och oerhört trevligt!

trollhättan C

 

Emma

 

Emma och jag, i väntan på en skolgrupp!

 


mina hjältar


Tidig morgon. Vi ska åka in på gruppträff i Uddevalla kl 8.20, därefter följs dagen av en hel drös gruppträffar med olika ungdomar som driver en egen kristen skolgrupp på sin skola och anordnar happenings och event för sina klasskompisar, just av den anledningen att Jesus är för bra för att bara hålla för sig själv! Tänk vilka hjältar jag får träffa varje dag! HELT OTROLIGT!

music of today


I believe I can fly - R. Kelly

Idag tror vi på detta.

godis och nagelstudio


Så här ser det ut just exakt nu! GODIS och NAGELFIX! jag gillart.

 

 


en fullrulle dag

 

Nu sitter jag ute i ett supercharmigt hus mitt ute i skogen nånstans utanför Uddevalla. Framför mig har jag en skål med godis och två brudar varav den ena fixar lösnaglar på den andra! Vi är ute hos en familj som Emma känner. De bor otroligt lantligt och mysigt och har två fina barn! Här trivs vi.

Idag har vi varit på JULA vid köpcentrumet Torp (vid UDDEVALLA) och hälsat på Erik som jobbar där. Vi har hållt en gruppträff på Rådhuscaféet och fixat med Ny Generation-relaterat jobb.

 

Emma på raggningsrunda inne på JULA

 

TORP i Uddevalla

 

Jag utanför

 

Emma på restaurangen

 

Erik och jag.

 

Jag hos familjen,

 


onsdag morgon.


Godmorgon kära vänner. Idag bär det av till Lysekil vilket kommer bli supermysigt eftersom det ligger så sjukt vackert vid havet! Jag hoppas på sol så vi får se den fina utsikten men eftersom vädret berättat för oss att det ska vara molnigt fram tills torsdag så vet jag inte hur det blir. Hur som haver så önskar jag er en fin dag!

music of today


You and I - Karin Park


denna låt fann jag igår då jag kikade igenom en hel drös bloggar och hittade ett fint inlägg. jag gillart!

RESVECKA 4


VÄNERSBORG- UDDEVALLA. 1-1. Helt klart. Idag har vi tillbringat största delen av dagen i Vänersborg och nu är vi på plats hos Emmelie. Där vi kommer sova under de två kommande nätterna. Har haft en lång intensiv dag så nu är jag mör i hela kroppen. Dessutom har dagen innehållit en hel drös av upplevelser och händelser. Spännande. Och vet ni vad? - Jag har käkat i skolmatsal! Det var ju för tusan inte igår. Inte alls igår.

Emma och Emmelie!

 

TRÖTT


Kryddig och sjukt god soppa som Emmelie gjorde till oss!

 

NU ska vi strax dricka te och mysa som bara tjejer kan. Hoppas allt är bra och att ni haft en bra dag!


tidig morgon. ruggigt tidig


Nu är klockan tidigt och vi ska strax bege oss till Vänersborg. Det blir fullrulle under hela dagen så jag försöker blogga så fort jag får en stund över, som förhoppningsvis blir ikväll! Hur som haver så följer kameran garanterat med!

Önskar er en fin dag! Och glöm inte bort att ta hand om era nära och kära. Skicka ett uppmuntrande sms till någon du tycker om eller skriv en fin kommentar på facebook! Att glädja andra berikar även ditt liv!

music of today


Stopp - Veronica Maggio

when you don't know what to do, ring väst de är bäst!


När man teamar (jobbar!) med Ny Generation som jag gör så träffar man en hel del fantastiska människor och en hel del fantastiska grupper. Därav denna bild! Den här bilden har en av våra gruppledare gjort och mailat oss. Dagens bild, helt klart.

 


bilder och blogg


Okej, jag har blivit ruggigt dålig på det här med bilder och blogg. ska göra mitt bästa under veckan som kommer då jag kommer befinna mig på alla möjliga platser och städer. Det blir Västra Götaland runt. Och i helgen kommer brudarna från syd hit och veckan därpå åker vi till Rättvik och sen slutar den veckan i UPPSALA! Jaa, som ni märker kommer jag fara och flyga de närmsta dagarna och veckorna. Det blir ju alltid ett rejält uppsving med bloggen då! Så därför ser jag fram emot detta.


Så här såg det ut i helgen då vi hade ostbricka hos oss. Moster och ingift morbror samt kusin var på besök! Mysfaktor på hög nivå.

 

brieost är favoriten på alla ostbrickor!

 

 



music of today

Your love is a song - Switchfoot

hej uppsala

min spontanitet förde mig till Uppsala. tanken var helt enkelt att bara vara hemma över nån dag sådär för att imorgon bege mej neråt de västliga delarna av Sverige igen. en lång och seg morgon som jag nu tänkte avbryta med en sväng ner på stan. får se vad som hittas då jag faktiskt har ett presentkort att avverka på butiken JANEMARS! Kanske kanske hittar jag något. Därefter möter jag upp min vän Malin som är i Stockholm idag och ikväll kommer min kusin och hälsar på med moster och morbror. Ser ut att bli en helskön dag!
dagens halsband är detta.


Spontant var ordet!


hoho, ändrade planer! jag ska på spontanäventyr i helgen, bara för att det är sån jag är! dags att packa resväskan.
hörs senare.

music of today


All we do is say goodbye - John Mayer


fin röst, sorglig sång.

music of today


All we do is say goodbye - John Mayer


fin röst, sorglig sång.

tack rebecka för att du läser mina tankar.


bild


jag dör lite grann. här sitter jag och ruttnar bort ensam i lägenheten och så dyker denna fantastiska pepp-musik-lista upp. Nu kan jag börja jobba igen. tacktacktack

Klicka här!

att vara en hjälte.


Ingen kan väl undgått vad som hänt i Haiti och allt som händer runt omkring där? Nu har du möjligheten att inte bara skänka pengar utan även att få följa ett läkarteam som är på plats i Haiti för att hjälpa till där de behövs som mest!
HÄR hittar du deras blogg.

"Det känns verkligen som en förmån att vi alla kan vara med och möta ett folks, i nuläget, mest basala behov.

/Teamet"

Svenskar som lämnar sin trygghet för att möta otroligt hemska miljöer. Det kallar jag att vara en hjälte!

music of today


Don't panic - Coldplay


den här låten får mig alltid att minnas gymnasietider i Uppsala då jag och en av mina absolut bästa vänner Emma, umgicks hela helgerna och då lyssnade på Coldplay halva nätterna och pratade  om killarna vi var intresserade av. Otroligt roliga tider att tänka tillbaka på! Nu bor både jag och Emma i Göteborg och båda har pojkvänner!



uteserveringar och sol är välkomnat.

Antar att det inte bara är jag som ser fram emot när alla uteserveringar öppnar? Även om jag gillar vinter och snö mycket också så längtar jag oerhört mycket till dessa soliga stunder nu.

 

frukost på Condecco i somras. Morgonen efter Madonna-konserten.

 

 


music of today


En liten stund med Jesus



två dyrbara böcker. fyllda av mål och drömmar


Jag har många dyrbara böcker. Däribland dessa två. De ser inte mycket ut för världen men innehållet värderas högt! 
Den stora svarta boken är en bok jag fyllt med kärlek. Texter, brev och bilder. Texter, brev och bilder som jag fått av någon jag älskar oerhört mycket. Min andre hälft. Mannen jag delat de senaste åtta månaderna med. (Och ett år innan dess då han uppvaktade mig!) Under det året, innan vi blev tillsammans, lämnade han vid flera tillfällen
små lappar med uppmuntrande ord och fina hälsningar på i mitt rum, i mina jackor och på platser jag var på. Dessa lappar sparade jag såklart för att nu äntligen klistra in i min bok där de får trängas bland andra betydelsefulla foton, konsertbiljetter och brev jag fått!

Den andra boken är min idébok. En liten skrivbok jag fick av min vän Emelie en julig dag får några år sen! Denna bok fyller jag med idéer jag får, drömmar och mål jag har i livet! Den boken har fått följa med mig på många äventyr i mina dar! Och det roligaste som finns är att kika tillbaka i den och faktiskt inse att några av mina tidigare drömmar redan har uppfyllts!

En bok fylld av minnen och en idébok.

 

så här står det på första sidan av den stora boken

 

ett brev jag fick av Isak för ett år sen ungefär

 

min idébok!


Mitt tips är att du också skaffar dig en sån här fin idébok! För det finns inget bättre än att blicka tillbaka och inse att du faktiskt lärt dig fota, börjat träna boxning, rest till platsen du alltid drömt om, fått jobbet du längtat efter eller bara blivit bättre på att vara positiv!

music of today


Aldrig ensam - Jonathan Johansson


Med tanke på P3 Guld Galan som är ikväll på kanal 1 kl. 21.30 så bjuder jag idag på Jonathan Johanssons Aldrig ensam.
(Johansson är nominerad till bästa artist!)

music of today


When it rains - Paramore

Jag går i samma spår som igår; den fartfyllda gruppen Paramore! Och varje gång jag hört introt av denna låt tänker jag på min Isak som tar repeat tusen ggr om "för det är såå bra!"

have a great day


Godmorgon. Har precis käkat frukost tillsammans med mina kombolinor och en mediateamare vid namn Tove. Idag väntas jobb, städ och ev. tvätt och träning! (det bästa på hela dagen!) ska precis kika på nyheterna innan vi kickar igång dagen med morgonmöte!

Ha en skön dag!!

en varm kram

"Postat av: Anna

Jag vet inte vad det är du gör eller skriver ,men jag blir glad av att läsa din blogg. Du inspirerar mig på nåt sätt. Keep it up :)"


hur glad tror ni jag blir av kommentarer som dessa? det får mig liksom att vilja fortsätta skriva några rader varje dag. gläder det en så är det värt det.

gårdagens påhitt


Jag lovade ju att visa er mina inköp från gårdagen, so here it comes.

en vit vas från Village! perfekt att plantera gröna låga växter i. (dra mig BAKLÄNGES! ord.pris 169kr nu: 45kr!)

 

Två svarta höga vaser från Village! (ord.pris ca 79kr. Nu: 18kr!)

 

Tre filmer till priset av en typ. Coolt.

 

foundation från Lumene (grym!) och facepeeling från Nivea. inte mer hippt än så.

köpte mig även ett nagellack från Make up Store. Svinsnyggt.

 


music of today


Detta är ett band som Isak introducerade mig för under jullovet. Pyttsan vad jag gillar deras sound! Särskilt denna låten som jag absolut älskar.


The only exception - Paramore



en fantastiskt skön lördag


hoho, oj vilken härlig lördag! Jag och Viktoria har strosat runt och fått med oss några rejäla kap hem! Ska visa er senare när jag packat upp vad jag fick med mig hem. Rea på Village kan jag ju säga i alla fall. KUL! Mitt på dagen hann vi med en kaffe och cheesecake på mitt favoritcafé här i stan, Espresso House vid Victoriapassagen!


jag på Espresso house

söta Vickan


music of today


tusan så tidigt jag vaknade idag. hur som helst satte jag lurarna i öronen och njuter av lite egen tid.
detta är vad jag lyssnar på en morgon som denna.

kärlek kallades det visst.


Jag har utan tvekan den mest romantiska pojkvännen i världen. Kvällen innan jag skulle till Göteborg sa han till mig att jag skulle sätta på alarmet på kl 05.30! Tidigt tyckte jag. Kl. 6.00 stod han utanför med bilen och väntade på mig. En överraskning vankades. Eftersom hans skola började kl. 8.00 och jag skulle åka till Göteborg på förmiddagen så var vi tvungna att åka tidigt. Frukost på Arlanda (med utsikt över avgående flyg till okända orter!) Frukost med allt du kan tänka dig fanns uppdukat! Juicer av alla dess slag, (och apelsiner du pressar själv), fruktbord med otroligt många olika exotiska frukter, ägg, hårdkokt, löskokta och så scrambled egg, bacon, yoghurt med olika tillbehör så som nötter, fruktmixer m.m, nybaktbröd av olika slag, allt slags pålägg du kan tänka dig, kaffe, tusen tesorter, sylter och våfflor du själv gör! En underbar frukost och kvalitativ-tid av högsta kvalité! Gissa om jag var en lycklig flickvän som när jag sen begav mig till Göteborg? OM jag var! En så enkel men fin gest. Kärlek kallades det visst.

Isak

 

min våffla och kaffe! Perfekt kombo!

 

den lyckliga och nyvakna flickvännen

 

ARLANDA, världens mest inspirerande plats. Älskar flygplatser. För alla har ett mål.

 


music of today


hoho, jag har verkligen försökt blogga hela dagen men det har inte gått framåt ett skvatt men nu så äntligen! Är sjukt mör i kroppen efter ett rejält pass på Nautilus. Ikväll ska jag och Vickan mysa framför Let's dance och imorgon blir det en lugn lördag innehållandes en sväng på stan m.m!

Har fått en drös med skivor till mitt itunes-bibliotek så jag tänkte helt enkelt bjussa på en av låtarna!

Shadowfeet- Brooke Fraser

80-talet, vart tog du vägen?


Back in Gothenburg och det känns bra. Tänkte nu ge er den utlovade återblicken av 80-tals festen som vi hade i måndags! So here it comes.

 

 

 

 

 


med smak av 80-talet


En liten förtitt av vad gårdagens kväll erbjöd! 80-tals fest på hög nivå! (en hel hög bilder läggs upp imorgon!)

Josefina, jag och Becca!

 


DOMKYRKAN och konsert


Igår mötte jag upp min barndoms vän Sara som snart ska gifta sig, och gissa hur mysigt det var att prata igenom livet och snacka massa bröllop! LOVELY! Efter fika på Waynes och flera timmars snack mötte vi upp Isak vid Domkyrkan och gick på konsert, (julen sjöngs ut!) Idag åker jag på utbildning med mitt jobb och kommer tillbaka på onsdag eftermiddag/kväll! På torsdag åker vi ner till Göteborg för att börja jobba igen!

otroligt vacker konsert

 


Malin och jag

 

Innan jag åkte till Isak och spelkväll med hans syskon så var jag hos Malin och tittade på första avsnittet av Let's dance! Och gissa hörreni om jag kommer sakna hjärtat ur mig pga denna kvinna!! Hon får mig att längta alldeles för mkt till Uppsala, hur nu detta ska gå då jag åker ner till Göteborg nu i veckan!

 

Malin och jag

 

BÄST!


dagens rapport


godmorgon. gårdagen blev väldigt rolig trots att jag var sjukligt trött på sista stoppet, hos Isak. Hur som haver så har det precis slagit mig att det är 80-tals fest på måndag! Hujedamej, jag som tänkt styra upp klädsel "sen". Det funkar inte längre så nu måste jag helt klart ta mig i kragen och lösa detta.

idag ska vi till mormor och morfar på middag. tanken var att jag nu på förmiddagen skulle åka ner på stan och ta en kaffe med emelie men hon mådde visst inte så bra så det får bli en annan dag. ikväll ska jag och Isak gå på bio!

music of today


The remedy - Jason Mraz

Jag minns konserten med Jason Mraz. Konserten som vi bjöd med Malin+ hemlig dejt när hon fyllde år och fy så härligt det var! Det var sommar och det var kärlek.

fredag


Jag har hundra ärenden att göra i stan idag så därför ska jag strax hoppa i skorna och bege mig. Ikväll ska vi fira min pappa som fyller år, efter detta åker jag till Malin för att se Let's dance och om klockan inte blir för mycket så ska jag åka till Isak, där alla syskon+ sambos har middag och spelkväll!

ett stycke kläder


stora bloggpriset

 

För ett år sen var jag själv på Nalen i Stockholm för prisutdelning tillsammans med Ebba och en mängd olika stora bloggare/bloggerskor. I år går Stora Blogg Priset av stapeln 3e februari på Nalen. HÄR kan du själv påverka genom att rösta på dina favoritbloggar inom olika kategorier.

 


back in the days. båtluff i grekland!


Nu när det är så kallt (klagar inte) så är jag förhoppningsvis inte den enda som funderar på utlandsresor och sommarvärme! Så jag bläddrade i semesterarkivet och fann denna soliga bild från vår båtluffning i Grekland i somras! Och visst vill man dit på momangen? Så mycket att jag till och med drömde om utlandsresa i natt!


jag föredrar blidösommar!


Blidö från tisdag till onsdag. Otroligt mysigt men otroligt kyligt. 20 minusgrader stort graderna på så gissa om vi fick tända brasan! Jag älskar att få mysa till det alldeles extra när man annars lever med tempo, så därför tog vi oss två dygn för lugn och ro. När mamma och pappa var hos vänner på middag eller gick långa promenader så var jag och Isak inne och tittade på film, käkade god mat och godis. Dock vågade vi oss ut mitt på dagen igår och gissa om det var vackert? Snö och sol är en fin kombo! Helt klart.

Platsen där vi höll till.

 

Isaks raggsockor han fick i julklapp var självklart på!

 

Utanför vårt vardagsrums fönster

 

Isak nerkyld. typ.

 

Jag som dagen till ära glömt mössa hemma i Uppsala

 

Isak och jag,

 

här nedan, på somrarna åker vi båt till klipporna för att sola och bada men nu ser vi bara is och snö

 

kyrkan på udden

 

hit brukar männen i viken gå för att basta och umgås tillsammans, (tur att vi har en egen bastu.)

 

jag upp mot backen där vi bor!

 

utsikt från vår brygga. personligen gillar jag den här synen mer om sommaren! då ligger det segelbåtar för ankar och motorbåtar åker förbi utanför! SOL OCH VÄRME! :)


music of today


Sweet dreams - Beyoncé


NG-stinas röst påminner om Beyoncés röst tycker jag! Någon som håller med eller är det bara jag?

skärgårdsdygn


Godmorgon. Nu bär det av till skärgården och vårt sommarhus där (japp, brasa finns, element finns, vi kan vara där året om!) så där ska vi slappa och ha det bra i fula mjukiskläder! Och som vanligt hänger kameran med.

pusshej

på stan denna dag


var ju som sagt en sväng på både stan och gränby centrum och mannen i fråga fick med sig allt mellan himmel och jord. bland annat ett linne, en t-shirt, en stor väska, två filmer och två par jeans! lyckad dag på stan. jag gav dessutom de försenade julklapparna till malin på H&M och hon var så söt som ringde efteråt, lycklig! Chailatte och cheesecake (rekommenderas!) på Espresso samt en ordentlig dos butikstittande gjorde denna dag fullkomlig! Ikväll har vi dessutom hunnit med två filmer. Skickligt. Imorgon beger vi oss ut till skärgården! Tänk så härligt med jullov!

Isak mitt i stan

 

inte så snygga men sjukligt sköna att ha så här i vintertider med 14 minusgrader ute!

 

Johanna mitt i stan med julklappar och väska i händerna

 

dagen till ära bjöds det på prickig kavaj och brosch! (som garanterat kommer bli en vårlig hit!)

 

ett av två armband jag fick i julklapp av viktoria. otroligt snygga och personliga dessutom!


shoppingrunda på stan. no 1


Nu sticker jag till stan och agerar shoppingassistent (bär kassar, ger tips m.m) till Isak. Vi ska ta oss en runda på stan och lätta på plånboken, fika på Waynes och sen hitta på något roligt på kvällen! Kameran hänger med.
Ikväll uppdateras bloggen! PUSS

I love snow

 

Även om jag är totalt såld på snö när det är några minus och slask inte finns inom synhåll (Påpälsad och varmt klädd är det bästa jag vet när snön täcker marken utanför fönstret där hemma.) men trots detta så ser jag verkligen fram emot en varm sommar, fullknökad med segling, skärgård, sol och bad. Så sommar, vare sig du vill eller inte, kom snart för jagi längtar efter dej!

 

jag älskar snö och sommar

 


det blev oavgjort


idag var vi som sagt på Ayakos med familjen och käkade sushi. otroligt gott och maten uppskattades av (nästan) alla! efter middagen åkte jag hem till Rebecka som hade födelsedagsfest och vilken hejdundrans mysig kväll vi hade! och massvis av lekar, som jag för övrigt älskar! (mest för att jag är galen tävlingsmänniska) och jaa, mina vänner är otroliga! love it.

middag med familjen, jag och isak fick ett eget bord.

 

SUSHI! tips och råd om vad man ska äta har vi fått av isaks syster ida. detta följs såklart slaviskt.

 

Isak var gladare idag.

 

jag var en aning tröttare idag?

 

mysparty i petras charmiga lägenhet.

 

julia och andy

 

bruk och blom

 

jag och madde under leken

 

maria, salem och jag.

 

julia, andy, bruk och blom var i vårt motståndarlag.

 

det blev oavgjort.

 


AYAKOS, Uppsalas bästa sushi!


Distansförhållande gör det svårt att göra små överraskningar i vardagen så igår passade jag på att överraska en trött Isak med frukost, scones och chailatte från Waynes, som han älskar! för att sen umgås hemma med filmer. (tänk när man sista kunde kolla på fler filmer i rad utan att få dåligt samvete över allt annat man måste göra! har nog aldrig hänt. ledigt kallas det.) På kvällen skulle vi gå på teater tillsammans med min familj men först passade vi på att äta sushi på Uppsalas bästa Sushirestaurang Ayakos i Luthagen! På restaurangen sitter man "på golvet" och äter från coola tallrikar. Fantastiskt gott var det så vi bestämde oss för att åka tillbaka dit ikväll! Nu tillsammans med familjen. Otroligt mysigt för en söndagkväll. 

en hungrig Isak?

 

Jag

 

fantastiskt gott.


MARTYRION

 

Dagarna inna nyår hölls en stor musikal med namnet MARTYRION på Livets ord, föreställningen var otroligt fascinerande och berörde publiken på ett oerhört speciellt sätt. HÄR (Titta under Lyckad Martyrionpremiär) kan du se den och jag rekommenderar dig verkligen att sätta dig ner och fundera på vad den innebär.

 

Skådespelarna

 

 

Under tacket till alla. Min syster var assisterande regissör! COOLT!


MITT NYÅR!!

 

Nyår intogs med en brakfest. Festivalen niotio var platsen jag höll till på då klockslaget slog 00.00! Lyckan var stor och massvis av människor var på plats. En ruskigt bra start på ett ruskigt bra år! Och jag är verkligen övertygad om att det kommer hända sjuuukt coola grejer under kommande året. En dröm jag har kommer slå in eller i alla fall början på drömmen och mycket mycket bra saker kommer hända. Så nu kickar vi igång detta fantastiska år!

 

NIOTIO

 

Sjukt mycket folk som firade tillsammans

 

Malins år

 

Kvällen till ära hade jag prickiga strumpisar! jag gillart!

 

Och en klänning från H&M trend med ordentlig puff och ett stort bling halsband i olika färger! LOVES IT!

 

färgerna försvann en aning när jag hade mörk klänning under.

 

Emelie, jag och Malin

 

Daniel och Isak (bild lånad av ishai)

 

Johanna och Mallan


Jag och Vickan


Brudarna

Jordens sötaste människor. Samuel och Emelie!

 

Emma och Andreas

 

12-slaget, stora ballonger släpptes från läktarna, raketer och glitter.

 

 

Jag och Emelie

 

Utanför var det påkostade fyrverkerier, ett plus till detta var snön som föll! VINTERKÄNSLA!!

 

efteråt var det konserter och en massa mingel med alla möjliga människor

 

Stina!


Sjuukt grymma Mie som var uppe på scenen och slukade eld bland annat!

 

Vickan

Jag, Samuel och Jonatan

 

jag

 

Avslutar med denna glädjebild på mej och Malin


märsta pingst!


det märks så klart på bloggen att jag har jullov? allt går i slowmotion, inkl. bloggandet och jag uppdaterar inte alls i takt med allt som jag gör! men hur som helst så kommer allting upp här på bloggen, förr eller senare. gärna så fort som möjligt. dagarna innan nyårsafton jobbade jag två dagar och hade en monter med Ny Generation på en av alla nyårskonferenser som hölls i Sverige. Märsta Pingst var platsen och gissa om det var kul? Så här såg det ut!

absolut en av de roligare montrarna. och jag gillar verkligen när man överdoserar av allt mellan himmel och jord. det blir så mycket roligare att kika på då.

 

vi hann med ett undervisningspass med temat: Lärjungarna var bara skit! (= de var inte snyggare, bättre, coolare än någon annan, snarare tvärtom, och ändå valde Jesus de till sina lärjungar. detta visar att ALLA får plats i Guds famn, och att alla är välkomna att säga ja till Jesus) Sumat (?) höll i passet, 20 år och ungdomspastor i Södertälje kyrka, typ jordens skönaste pastor!

 

Fika med Becca

jag och rodde

en del ungdomar som vi umgicks med.