tillökning i garderoben är aldrig fel!


lång ribbat linne med spetsdetaljer


vit transparent tröja med tuff ärm som smalnar längs av (kommer mycket sånt i vår!), lätt att kombinera och mixa&trixa med! (ursäkta skuggorna på vissa bilder)



transparent grå/svart cardigan från H&M Trend


nagellack från märket MAVALA i färgen VELVET! sjukt fint!


och färgen WICHITA.


primer med mattande effekt från märket LUMENE.


samt foundation från samma märke.



jag gillar Lumene otroligt mycket då det är Mineral Makeup som låter huden andas under makeupen. Skonsamt för huden med andra ord och väldigt smidig att jobba med!



music of today


I love you always forever - Donna Lewis



Donna Lewis har jag inte lyssnat på tidigare. Den här låten har säkrt flera av er hört på radio ett flertal gånger likaså jag men igår när jag satt på bussen och lyssnade på P3 dök denna låt upp och jag ville veta mer. Lyssnade noga på namnet och titta vad jag hittade när jag kom hem! otroligt söt text, nsmörig skulle vissa säga, men jag tycker smörigt kan vara fint ibland!

om jag hittar fler låtar jag tycker är värda med henne så kommer jag ge er lite fakta om henne annars lämnar vi det så här. med en låt.


shopping for me thaaanks!


lunchningen med sara igår var skitrolig! vi hade en hel del att prata oss igenom och bokade middag på direkten nästa vecka. jag sara och lisa ska leta upp nån mysig restaurang att käka på! blir nog hur bra som helst! därefter gick jag på stan och gjorde några fina kap! ska visa er sen. därefter åkte jag hem, var hemma en stund och åkte sen till malin och tittade på Let's dance. Efter en stund dök även Isak och Kristoffer upp. Kristoffer har startat upp ett antal Max-restauranger i Sverige och ska nu flytta från (där han senast bodde) Växjö till Boden uppe i Norrland. roligt! såå nu har vi  ytterligare en anledning att besöka Boden då även mina kusiner bor där!

hur som helst, nu ska jag visa er mina inköp från gårdagen + music of today! sen blir det städ innan jobbet.


godmorgon.

jeansdag






music of today



Release me - Agnes


egentligen är jag inget Agnes-fan men denna låten tyckte jag va förvånansvärt bra. Soundet och videon gjorde sig bra i kombination med Agnes lite hesa röst. jag gillart! tro det eller ej. men det får bli en typisk-johanna låt imorgon, tycker ni inte?

vad händer på söndag?



Jag sa ju tidigare att jag ska berätta för er om vad jag ska göra på söndag. Och därför tänkte jag att jag gör det nu innan jag går och sover. :)

på söndag ska jag testa på om tv/media, filmproduktion är något för mig och något jag vill jobba vidare på framöver. Jag fick nämligen ett samtal här om dagen med en förfrågan om jag vill vara med under en filmproduktion och sitta med bakom kulisserna! detta tackade jag ju såklart ja till då jag har ett litet intresse av film/media djupt ner någonstans (vi vet ju alla att det kan vara fruktansvärt svårt att få till så ens alla intressen och drömmar får plats på schemat samma dag, vecka, månad eller år.) detta är ett intresse jag funderat på tidigare men inte hunnit ta mej an men så nu när jag får chansen att vara med och se hur saker och ting går till tackade ja ju såklart ja! så nu får vi se hur det går på söndag då! kanske blir jag en framtida tvproducent eller varför inte, programledare? tankar än så länge, massor av tankar, men det har ju aldirg hindrat oss tidigare! eller hur?

godnatt!



semesterpics

jag glömde ju visa er vad jag fick på posten här om dagen! jordens gulligaste erik har skickat ett vykort till mig från Thailand. erik+vänner träffade jag och malin när vi var på Cypern och semestrade i Augusti förra sommarn! sjuukt härlig semester och riktigt fina människor stötte vi på! världens bästa semester skulle jag vilja påstå. hur som helst befinner sig nu han tillsammans med sitt grabbgäng i thailand på resa där! resa är verkligen något jag vill göra innan studier och den delen av livet tar sin början:) eller vad tycker ni? resa eller plugga ?





music of today


Dagens låt hittar ni här.
The man who cant be moved - The Script

jag gillar bandet Script otroligt mycket! hade jag haft tid över nu så hade jag skrivit lite om de men tyvärr hinner jag inte. ska göra klart maten och sen jobba! Ikväll blir det träning (spinning/coretraining!) efter det ska jag visa vad jag fick påposten här om dagen! något sweet.

appearance of the day



grått ribbat linne, grå/svart väst, grå kofta med påsydda paljetter samt ett läckert halsband


jeansen nertill är ljusa från märket Lee



ni får ursäkta att bilderna är lite suddiga,lyckades visst inte med att vara så stabil på handen!



träningskläder


eftersom jag börjat komma igång ordentligt med träningen igen så tycker jag att det är extra viktigt att man känner sig snygg och gillar sina träningskläder. av den enkla anledningen har jag nu skaffat en bra utrustning som jag kommer trivas bra i när jag sliter i spinningssalen eller lyfter vikter i gymmet. detta är vad jag införskaffat mig.


spinningbyxor inkluderade vaddering så att man sitter bekvämt! inte så hett men ack så bra!



träningsbyxor från märket Casall.



linne från mörket Röhnisch. och jag älskar passformen på detta linne. Röhnisch är verkligen ett märke jag rekommenderar.



samt sportsko från märket NIke, som för övrigt gör superbra träningsskor! Denna sko är stötdämpad och är extra bra vid aerobics och olika former av dans då du gör många hopp och rör dig mycket. en stabil sko!


har även införskaffat mej ett rosa linne som jag kommer ha till mina spinningbyxor. (glömde ta kort på det), extra roligt med lite färg träningslokalen tycker jag!

yes, där fick ni en liten inblick i vad jag klär mig i när jag tränar. mer sånt dyker förhoppningsvis upp i bloggen framöver!
imorgon ska jag berätta vad för roligt jag ska göra på söndag!

godnatt så länge!



en snabbis hem









hemma en snabbis. åkte tillsammans med mina fina brudar, sofie och rebecca, och handlade lite smått och gott till hemmet. ( varor i matväg också) och hudprodukter! Veckans trevliga blir fredag då jag förhoppningsvis ska möta upp Sara för genomgång av diverse saker, till exempel ska vi utbyta framtidsidéer och ha ledarskapssamtal. sånt vi brukar va duktiga på när vi väl kommer igång! framgång och ledarskap, samtalsämnen vi båda gillar starkt med andra ord.

ikväll ska ni få se mina nya träningskläder! could be fun. PUSS!

nu blir det mat och jobb!

godmorgon vänner







idag blir det inte blogginlägg förrens efter lunch alternativt ikväll. jobbar nämligen till 22.15 och jag brukar vara väldigt trött efter ett så långt pass. hur som helst hoppas jag att ni får en fin dag!

idag väntar tre föreläsningar, lunch, sväng på stan och inhandla 1. något fint och 2. något nödvändigt, därefter väntas jobb hela eftermiddagen+kvällen! Skvalleronsdag! som vanligt. där jag och emelie uppdaterar varandra om det senasete och diskuterar viktiga och oviktiga saker!

önskar er en trevlig dag!



2009-02-24


bild

Det kan ju knappast ha undgått någon att vår Kronprinsessa Victoria idag har förlovat sig med sin Daniel Westling? Jag som är för monarki och tycker det är viktigt att bevara, tycker detta är extra roligt!

klockan fem i eftermiddags satt paret i fästmanssoffan och visade upp sina ringar samt höll en presskonferens! Bröllopet ska enligt uppgifter hållas år 2010. Det har under eftrmiddagen även hållts en konselj, ett årligt möte mellan Sveriges rikes konung, statsråden och regeringschefen, där olika aktuella frågor tas upp. Idag fick Konungen under konseljen mottaga ett godkännande till giftermålet mellan Kronprinsessan och Daniel Westling! Congratulations!



appearance of the day


detta var min klädsel i lördags när jag åkte tåg till GBG samt satt i möte med det internationella utskottet i Kristdemokratiska ungdomsförbundet på eftermiddagen!


upptill! kofta med puffärmar och blus med söt krage och stora knappar!


nedtill! jeans från JL och bruna ridstövlar i skinn.


med i baggaget! brun skinnväska från märket Friis & company




tips af jo'anna


jag älskar nötter och jag älskar bär. därav älskar jag snackset "MINIMELLAN" som är perfekt när man ska resa eller behöver få i sig lite extra energi.



godast är den lila påsen!

"lycklig kvinna som du tvekar aldrig"



på kylskåpet hos emma och emelie hänger denna fina bild på Viktoria som igår flyttade till London för att jobba som Au Pair och lära sig engelska. Vill du följa hennes blogg om livet i London så hittar du den
här. trevlig läsning!

finaste vic! nu har det varit du å jag i fyra år, jag är tacksam för varje dag och för alla våra långa djupa, kloka och smarta samtal! du är sjukt bra!  glöm inte bort att jag saknar dig och att jag önskar dej allt gott där borta! take care fina du!



in my place , hos emma och emelie!


när jag var hemma hos emelie och emma i helgen var jag ju tvungen att smita åt mig några bilder på deras fina lägenhet. detta tänker jag såklart bjuda er på, så här nedan följer några bilder:)


vardagsrumsfönster som är stora. hur fint är inte det på en skala? lägg märke till takbjälkarna i taket. hur fint?


från emmas säng, här ser vi vardagsrum och en skymt av det fräscha köket. dörren leder oss in i en liten walk-in-closet!


tuff gammal kamera, utgör en fin detalj jag gillar i lägenheten!


emmas ljusstake, snyggt!


otroligt fräscht kök!


med högt bord och barstolar! jag gillart!!





outfit+ veckoplanering



en lång jobbvecka väntar och med tanke på både migrän och att jag till och med blött näsblod (jaa, där fick ni veta det också, ett tecken på att jag är trött!) så borde jag gå och sova så fort jag bara kan.

Imorgon ska jag äntligen på komma iväg till gymmet igen, och vila så gott det går. samt blogga! :-)

tisdag - föreläsning + träning
onsdag - föreläsning 3 st + jobb inkluderad stängning! mums.
torsdag - föreläsning 3 st+ jobb + träning
fredag - föreläsning 3 st + jobb hemifrån+ träning
lördag - jobb och något roligt på kvällen!
söndag - gudstjänst i kyrkan + gå på stan! ska köpa mej min efterlängtade klocka! + jobb

anledningen till att jag sitter uppe än att jag suttit i ett långt välbehövligt telefosamtal med en välbehövlig otroligt uppskattad person:)! meen, det hjälper inte att jag måste sova och är i stort behov av 8h sömn för att fungera normalt..

så godnatt gott folk! Outfiten ovan bärs snart av mig! PUSS!





music of today



Communication - The Cardigans

BREATHE!


sitter hemma i emmas och emelies stora fina lägenhet! emma jobbar och jag och emelie grejar lite. natten har varit minst sagt lång. vaknade med dånande migrän nånstans vid 4 och sen dess har jag sovit lite hur som helst. orsaken är antagligen att jag knappt sovit de senaste två dygnen på grund av diverse aktiviteter och fester:-)

kl. 14.42 avgår mitt tåg hem till Uppsala och inann dess ska jag ha duschat, käkat lunch och gått förbi emma på sisters!

alltså är det dags att lägga på ett kol:)
hörs ikväll!


IUmöte+ lunch+semla och annat trevligt!

3h sömn i natt dock väldigt välförtjänt! gårdagen var väldigt rolig och jag tackar verkligen för det trevliga bordssällskapet och den fina underhållningen (Dag bland annat!)

väcktes kl. 4 av att Malin kom inklampande i lägenheten (sov över där då hon bor hemskt nära centralstationen) och hon ville prata om sin kväll, så där satt vi och pratade i mun på varandra en stund, men mysigt var det:) på tåget fick jag ett besviket sms av min kära malin som frågade varför jag inte sagt till när jag lämnade huet imorse.

nu har vi precis avverkat första delen av Internationella utskottets möte i Göteborg samt en god lunch på cafét Vanilj. Härnäst väntar kaffe+semla samt andra delen av mötet. mycket trevligt!

ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner Emma och Emelie! Ser fram emot en låång kväll och en heel del snacck!

hörs senare!
/Johanna

music of today



and I found this boy - Maia Hirasawa

det vankas bal!


bild

Ikväll vankas bal därav mina färre blogginlägg idag. Håller på att förbereda mig för att ta med allt som behövs inför kvällen och morgondagen.

kl. 13.15 hämta ut tågbiljetter till imorgon+ fix på stan. (inköp av strumpbyxor och hårspännen)
kl. 14.00 inofficiellt tjejfix hos Alexandra
kl. 16.30 förförfördrink hos min bordskavaljér Anthony (mannen som frågade mig om jag ville va hans bordsdam med andra ord)
kl. 17.30 förfördrink på Heimdal ( de som arrangerar balen)
kl. 19.00 fördrink+ middag på ett annat ställe. middag+ högtidstal+ utdelning av stipendium m.m + VALS! (som jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning, samt en hel del annat roligt!
kl. ?? tar jag taxi hem till Malin för att underlätta morgondagen

natten kommer övergå till morgon innan den här festen är över men Johanna som ska åka till GBG imorgon behöver sova iaf en stund! så kvällen/natten får inte sluta alltför sent.

det blir alltså en hel del spring under kvällen:) jag kommer rapportera imorgon om allt! ska försöka lägga upp bilder på kvällen också. det vore väl roligt?

(jag är alkoholfri vilket kommer kännas jättebra imorgon när jag ska stiga upp kl. 06.15 och bege mig med tåg till GBG för jobb och mys med emma!)

morgondagens schema ser ut så här:

kl. 06.15 vaknar (kommer sova hos malin som bor 5 min från stationen!)
kl. 07.11 går tåget
kl. 11.15 framme i GBG+ förberedelser
kl. 12.00 möte med IU
kl. 14.00 lunch?
kl. 16-17 möte avslutas

och kvällen tar sin början tillsammans med mina älskade Emelie och Emma! en intensiv men rolig helg väntar..
jag är tillbaka i Uppsala måndag kväll! men kommer försöka blogga så gott det går när jag har tillgång till dator:)!

puss!

doesn't work


åh jag blir så sur på min jobbmail som inte fungerar att logga in på! Hur ska man då kunna sköta jobb etc? skit skit skit.

jassså? det är fredag? nej men jag jobbar dygnet runt.

music of today


jobbar hemifrån idag och förbereder helgens IU möte och grejar även lite inför morgondagens bal! Vilket ska bli väldigt spännande och roligt. inser dock att jag borde ha tagit några lektioner i vals. äsch, tjejerna får lära upp mej snabbt imorrn på "tjejfixandet" hos Alexandra.

Idag bjuder jag på More than anyone med fantastiske Gavin deGraw, Johanna i sin tur hittade denna fina hos min vän Emmas blogg häromdagen och kunde inte låta bli att låna den hit. En beskrivande låt, och talande.

Enjoy!


More than anyone - Gavin deGraw

jag vill ge dig..


..ett
blogginlägg att läsa.

hur var ditt senaste avsked?



mitt var saknad tror jag. och lite smärta.

Fotomässa i GBG 20-22 feb

Imorgon startar fotomässan i Svenska Mässan i Göteborg. Roligt tycker jag då jag faktiskt kommer att befinna mig i Gbg, (iaf Söndag) och har jag tur så kanske vi pallra oss dit. om job, möte etc är färdigt såklart! TIPStill dej som bor i trakterna är självfallet att gå dit! Fotograf som allmänt intresse, finns med all säkerhet något för alla!



Det är alltså dags för Göteborgs Postens bildredaktion att visa upp sig, sina bästabilder från Göteborg och världen. Det kommer finnas seminarier varje dag där du kan lära dig praktiska tips för att fotografera bättre, lära dig att retushera och färghantering i photoshop m.m. Du kan även få din kamera rengjord på Fotomässan. Både Canon och Nikon kommer ha personal som hjälper dig under mässans gång.

roligt va?

exempel på hur fokuserade fyra tjejer kan vara då en kamera finns till hands!

Före och Efter, here it comes!


ofokuserat


fokuserat!

hårfärgning och klippning!


snälla mor kom hem på lunchen och toppade mitt hår i utbyte mot att jag lagade lunch! härnäst ska jag städa och färga håret! hoppas att det lyckas att göras på samma gång, vid 16 sticker jag till jobbet och sen ikväll får jag nattbesök! min fina vän Maria ska komma och mysa till det med mig. snacck på HÖG nivå!

hörs sen! förrsten har jag en ganska rolig idé med tanke på mitt politiska engagemang i
Kristdemokratiska Ungdomsförbundet  men mer om det senare!





music of today


music of today har ett sorgligt tema. imorgon känns det bättre.


igår la ja upp låten Spiralling med samma band. Idag är det låten A bad dream som får ligga uppe. En del av er har säkert hört denna låt minst hundra ggr och andra har ingen koll på vad för band Keane är. därför tänkte jag ge er smakprov:)
so here it comes!




A bad dream - Keane


ta en promenad!



på promenad genom stan. gärdet mellan IKEA och Bergsbrunna/Vilan (Sävja) såg en dag ut så här. Solen sken och värmde till och med min än så länge bleka vinterhy!  Men hur mysigt var inte det på en skala?

jag har ju som sagt vart ute och gått en hel del senaste tiden. de dagar jag inte hinner eller orkar ta mig för ett gympass försöker jag ta mig ut på en långpromenad! och det är verkligen att rekommendera om man vill rensa hjärnan eller bara lufta själen en stund!


me and my honey








jag och malin ute på stadens gator. detta var precis innan vi kom till Synsam och Malin fick sitt raseriutbrott.


GRATTIS GÖTEBORGARE...


(...förutom att jag kommer på söndag) så ska ni nu få gå i Stockholms fotspår och äntligen få tillgång till butiken Beyond Retro! Den 20 e februari öppnar säkert Sveriges roligaste, (läs: coolaste) second hand butik på Östra Hamngatan bredvid Top Shop i Arkaden!



congratulations säger jag!  nu är ni typ lika coola som sthlmarna.

jag sov i din skjorta och kände din doft




stackars liten, det kan inte vara lätt. Någon som vill ställa upp som tillfällig partner för Amy Diamond? Bara tills hon hittar nån som vill ha henne alltså.


svar på: finn ett fel..


svaret på
detta inlägg är att en bordstablett saknas.

extra: Kungliga Operan


vad gäller klädsel på Kungliga Operan var det väldigt olika. Vi var uppklädda just för att det gör hela upplevelsen maximerad! Men många går ganska dagligt klädda också. Jag rekommenderar fin- kläder just för att det blir så mycket roligare då!

som utlovat, Kungliga Operan!


för några veckor sen åkte jag Isak malin och Jonas till Stockholm för att gå på baletten Julie (baserad på August Strindbergs bok "Julie") samt äta på vår klassiker till restaurang/bar Hotellet på Stureplan, (som jag för övrigt nämnde här om dagen)


i pausen fanns det lite tid för att ta kort, här tog vi från vår våning. levande orkester, otroligt vackert!


i pausen gick isak och jonas ut för att ta ut pengar (bra att veta för dig som planerar att ta med dejten, syster eller kanske familjen på balett,- för att betala fika krävs det kontanter, de tar inte kort!), och jag å malin stannade kvar och beundrade salongerna (och snackade lite tjejprat också såklart!)



otroligt vackra detaljer i hela byggnaden! mina mobilbilder ger såklart ingen rättvisa.


ordentligt fina! till och med kostym, det ni!


malin!



en otroligt rolig och annorlunda kväll! det var något jag sent kommer glömma. rolig idé att utföra istället för att sitta hemma i soffan framför en film!

biljetterna kostar mellan 350-550 kr ( om jag inte misstar mej?) beroende på vad för platser man har. ett tips är att man är påläst om storyn bakom uppsättningen. som i det här fallet, att man vet vad boken Julie handlar om och vet historien hyffsat bra! då blir allt så mycket roligare!

kvällen behöver inte bli så dyr, åker ni två, fyra eller sex stycken är det lätt att dela upp kostnaderna för bensin, middag etc, vill man äta en billigare middag så kan man göra något personligt genom att laga middag tillsammans hemma hos någon innan ellr efter baletten, istället för att äta ute. vill man ha extra classy på sin kväll så kan man göra som Isak tänkt att vi skulle göra, - åka limousine mellan Kungliga operan och restaurangen. detta gick inte att utföra då det inte fanns någon limousine tillgänglig denna kväll!

hur som helst är det verkligen något alla borde gjort innan de dör! annorlunda men roligt!

HÄR har ni länken till Kungliga Operan!






finn ett fel...





efter att ha sovit hos viktoria i natt så vaknade jag av min mobiltelefon vid halv nio och gick en timmes promenad hem, för att sen få besök av sara. huur mysigt är inte det på en skala? så nu har vi gjort lunch och bakat kladdkaka (jordens godaste!!) som back in the days när vi jämt bakade kladdkaka! nu ska jag strax iväg till jobbet. hörs i kväll! då laddar jag upp bilder från kvällen då vi va på Balett på Kungliga Operan!

fann ni felet?

music of today



Spiralling- Keane





appearance of the day


min sminkning idag innehöll flytande svart eyeliner från märket maybelline


fina örhängena som jag fick på Alla hjärtans dag av mr X, dessa finns hos butiken Guldfynd!


håret tvinnat och fastsatt med hjälp av hårnålar. indian-look-a-like

min kvinna är sjuuukt rolig! det ska vara malin för en sån här sak!



jag och malin ute i på klubb/restaurangen Hotellet i Stockholm/Stureplan

Denna kvinna är jordens mest fantastiska. För några dagar sen beklagade hon sig över hur dyr synundersökning+ linserna var och ringde till sina föräldrar och bad om pengar så hon kunde överleva resten av månaden. Då hon har två väldigt förstående, kärleksfulla och givmilda föräldrar så skickade de självfallet över några hundralappar till denna fantastiskt söta dotter som såklart inte ska få dö på kuppen av ett besök på Synsam!

´Vad jag nu suttit och skrattat åt hela denna eftermiddag är att hon i förrgår köpte sej en
TAMAGOTCHI
som hon nu ser som sin vän och husdjur. När jag pratade med henne tidigare under dagen beklagade hon sig över hur hon blivit väckt av detta odjur till husdjur (varför blev hon väckt? - jo, Tamagotchin var hungrig och ville ha frukost) och hur skönt det varit under gårdagens kväll då hennes "husdjur" till Malins stora glädje somnat redan kl. 21! Hon hade då fått en "timme över för sig själv" framför tv:n. Min fråga är då; 1. Hur kommer man på att man ska köpa en Tamagotchi? 2. Varför lägger man pengar på något sådant då man dagarna innan beklagar sig över hur dyra synundersökningarna blivit under den senaste tiden?

sjukt roligt var det i alla fall, och darling Malin, jag avundas dej inte för din tamagotchi;) men skulle gärna vilja besöka dig och se hur mysigt ni två har i tv -soffan på fredag;)!


gamla stan och stureplan


har precis jobbat färdigt och har fått undan en hel del idag! tänkte dessutom hinna blogga och lägga in lite bilder från dagen men hade ju såklart fått med mig kamerakabel och inte sladden till mobiltelefonen! otur. tanken va ju att jag skulle hinna lägga in detta innan jag beger mej till Stureplan och pappas kontor eftersom jag planerar att åka hem med honom och sen träna ikväll! men men, de roligare inläggen får väl komma upp i bloggen senare ikväll helt enkelt:)!

nu ska jag sticka ner på stan och sen sakta ta mig till pappa! hörs sen!


music of today


dagens låt går inte att lägga upp på bloggen men jag länkar den iaf:)!

so here it comes.
In love with a girl - Gavin DeGraw

denna låt fick jag länkad till mig av ingen mindre än Emma igår när jag var lite ledsen. Härlig låt som får en att bli glad, och inte minst videon gör en glad!

på plats: Munkbron och jobb!


kom precis in på kontoret. min lugna morgon blev mer än lugn då jag tog en extra timme sömn och även tåget tog på sej några extra minuter innan det rullade in på stationen. så här sitter jag nu och ska strax ta tag i dagens göromål.

listan är lång men kommer snart avverkas! i eftermiddag blir det lunch med Viktoria som även hon är i huvudstaden, samt en kaffe med en av de nyvalda ledamöterna i KDU:s internationella utskott! solen skiner och himlen är blå. Det ser ut att bli en fin dag!

kärlek, en svårflörtad lek?

ett smart inlägg som beskriver kärlek på ett intressant sätt! det hittar ni hos min goda vän Emelie!


happy valentine day! okej, två dagar för sent!


det märks att jag har en ledig dag va? ja, för det är så här det blir då. min blogg får ett rejält uppsving och jag känner att jag hinner tänka, blogga, maila och checka läget! härligt! för sånt måste tyvärr flyttas ner på priolistan i vanliga fall.





så här såg iaf min morgon ut på Alla hjärtans dag! godisskålar på matbordet, som jag ställt fram till familjen! våfflor gjordes av mamma med sylt och grädde, samt te/kaffe. Dagen tillbringades på jobbet, kvällen tillbringades i min mycket gode väns sällskap i Stockholm. Först snabbmiddag i bilen (inte så romantiskt kanske men gott!) för att därefter köpa mysfika, åka på bio på den största biografen i Stockholm med hundratals människor, för att därefter åka till klassiska Nacka Strand och ha det mysigt i tjocka tjocka kläder, (jag fick med mig mitt skidställ! för det var kallt som tusan) vi tände två marschaller och hade filtar med oss. en fin kväll. som jag kommer blicka tillbaks på med glädje. efter att blivit ordentligt frusna hoppade vi in i bilen, tog av oss alla tjockkläderna åkte vi till Mc Donalds i Nacka Strand, köpte varsin te och åkte sen den långa Knivstavägen hem. månen lyste klart och himlen var molnfri.

jag ska visa er vad jag fick i alla hjärtans dags-present sen. kanske kommer upp i bloggen ikväll eller senast imorgon.

fika med morfar och mormor





efter min promenad så stannade mormor och morfar till vid vårat hus för att lämna ett kuvert till mamma. hur som helst blev de övertalade att stanna på fika. här ovan ser ni morfar, världens gulligaste dessutom. mormor lyckades jag inte fånga på bild, hon är helt enkel svårfångad när det gäller kameror;) hur som helst käkade vi jordens godaste muffins bakade av min syster och drack kaffe! det var trevligt.

outfit of the day



för första gången i denna bloggs historia visar jag upp min klädsel, jag går därför hårt ut och visar min inte fullt påklädda promenadsoutfit! mysdress i plysch, bruna ridstövlar, nagellack i färgen Satin Blue från Chanel samt min Burberryinspirerade halsduk och mina favorit pärlörhängen, ruffsigt hår och ett osminkat ansikte! Wounderbart!





thoughts of the day


Jag drömde om dig i natt och jag minns
inte längre vad jag drömde men den positiva
känslan jag upplevde avslöjar att drömmen
var en glad dröm. En dröm som gjorde själen
varm.

















But You're in my heart 
I can feel Your beat
And You move my mind
From behind the wheel
When I lose control
I can only breathe Your name
I can only breathe Your name

Breathe your name/ Sixpence Non The Richer

show me your skills!



igår var mina föräldrar jordens duktigaste. för vet ni va de gjorde? åkte Vikingarännet med start kl. 8! Uppe med tuppen med andra ord, och mamma hade fått en lysande placering! huur duktigt är inte det? :) Hade jag inte jobbat så hade jag absolut stått med en varsin krans vid målet! hur töntigt det än hade varit. för i mina ögon är de stora vinnare!

8 timmar på skrilor är bra gjort!

kärlek från nyår!








ytterst få bilder från vår nyårsmiddag. vet inte varför jag la upp dessa bilder. kanske för att människorna på bilderna gör mig så glad. varm i hjärtat.

music of today


jag la ju alltid upp dagens låt tidigare, detta slutade jag med då min låtlista på skivan jag brände tog slut men jag tycker att det börjar bli dags igen! so here it comes,

först ut blir låten:



Don't dream it's over - Sixpence None The Richer

Hey now, hey now
When the world comes in
They come, they come
To build a wall between us
Don't ever let them win

dagen utan D


dagen utan D. idag har jag inte tänkt göra så mycket förutom att gå en promenad och åka till gymmet. mest för att rensa huvudet och få ordning på saker och ting. är så oerhört tacksam över att jag har en veckas ledighet (bortsett från jobb sthlm imorgon, ICA onsdag/torsdag, jobb i Göteborg söndag , men det är mest roligt att åka tåg nån annanstans!) 

och så fort jag hittat min kamerakabel ska jag lägga in bilder på datorn så ni får se nåt roligt! känns som att bloggen saknat det de senaste dagarna. :)

kärlek är fint!



Detta beskriver allt. När kärlek som skulle vara så enkel blir så svår, då vet man inte längre vart man ska vända sig. Våra vägar möttes och vad hände sen?

utelivet är det något att hurra för?


och som vanligt lyckas vi hamna på första sidan, här har ni
MALIN och JAG på Saluhallen i lördags!

music of today

'

kära vänner, here it comes, music of today:)! och tills jag bloggar ordentligt så rekommenderar jag er att besöka
denna blogg

jag är en sommarmänniska, tror jag!











gräsö 08 med mina favoriter, är sjukt tacksam för dessa vänner!


någon mer som vill ha sommar?



en liten passion för kläder





ja, en liten passion i alla fall. och om jag nu ska vara bordsdam på en midvinterblot i slutet av februari bör jag rikta in mig på en lite finare klänning, och det har jag ju faktiskt varit sugen på länge! Funderar på att besöka butiken Elise som ligger i Sturegallerian i Stockolm där jag köpte min studentklänning bland annat. Där finns det massor av vackra klänningar och fodral i olika modeller och tyger. Älskar att titta in där när jag är i stan!

music of today



17 år - Veronica Maggio


Veronia Maggio föddes 15 mars 1981 i Uppsala. Grammisgalan 2007 vann hon kategorin "Årets nykomling". Maggio gick gymnasiet på Bolandsskolan i Uppsala. Eftersom en del av hennes musik handlar om platser i Uppsala känns det extra roligt för mej som inbiten Uppsalabo att lyssna på hennes många kloka och eftertänksamma texter!

en annan låt att rekommendera är låten "
Måndagsbarn"



bloggala och realtid.se

bilder från gårdagen finns nu ute på REALTID.SE, där jag även hittade en bild + länkning till min blogg! Roligt!
här har ni bilden och
länken.



BLOGGALA PÅ NALA!




Under utdelningen av priserna! Nöje& Kultur


Jurist Sara Rydefjärd, Ebba Busch1e vice förbundsordförande Kristdemokratiska Ungdomsförbundet (KDU) och Johanna Sten Internationell Sekreterare KDU


Elin Kling vann som väntat katergorin Bästa modeblogg! VÄLFÖRTJÄNT!


Alla vinnare förutom Kling.


Ebba som tog GYNNINGS nominering från väggen. ojoj.

music of today

music of today har legat nere lite nu under den senaste tiden, det har ni med all säkerhet märkt av redan. men som tröst ska jag bjuda på ny musik idag;)

lyssna och njut.



Årets stora blogg-gala!


känns som att bloggen blivit lite bortprioriterad de senaste 3 dagarna, och så kanske fallet är också. hur som helst har jag hunnit med en hel del och här nedan kommer två bilder från gårdagens Blogg-gala "Stora Blogg Priset".





och Elin Kling som vann i kategorin: årets bästa modeblogg!


superroligt att hon vann detta tycker jag eftersom jag slaviskt följt hennes blogg sedan flera år tillbaka! (bilder hämtade från hennes blogg)