Idag, bär det av ..

.. till Stockholm, Nordic-06

Känns mycket roligt:)

Hann klart med mitt arbete igår ! och jag äärr lyycklig. Okej, har lite till å göra, små detaljer:) känns bra iaf.
Har packat det sista nu, med andra ord lakan, kuudde och täcke:D jaaa, det är vad jag ska ha. Pallar inte me liggunderlag och sovsöck, usccchaabusccha för det. & kläderna å allt det packade jag igår!


Jag lyssnar på en Häärlig låt nu. Sköna männiksor - Allram & Tjet, och den är verkligen sköön. Jag gillar texten;D

"det finns så många sköna människor
som aldrig kommer fram
precis som böcker i bibliotek
som bara står och samlar damm
om man bara tittar utanpå
då missar man en värld
som man aldrig får en aning om
fast den alltid finns där"
-Men alla har dem nåt att ge,

Mycket klokt. För så är det ! Glöm inte att titta på insidan oxå.



Nej, dags och äta frulle, fixa det sista. & göra klart det sista på arbetet:)!


Ha en bra helg vänner, för det ska jag ha! :)

Asia,

Asia,



Det är skrämmande men fruktansvärt intressant.

Min uppgift går ut på att;

1 Välj en konflikt som lett till ellr leder till immigration till Sverige. Förklara orsaker till konflikten resp. flytkingsituationen. Bakgrunden till situationen i landet/regionen. (hur ser det ut idag?)

2.Vilka orsaker tvingade människorna på flykt? Vart och varför?

3. Redogör för insatser som gjordes/görs i samband med konflikten. Dels av internationella aktörer men också organisationer (tex olika FN-organ, frivilligorganisationer, såsom Röda Korset/halvmånen, Läkare utan gränser osv)

4. Svenska insatser. (Bistånd? Kvotflyktingar? Övrigt flyktingmottagande?

5. Intervjua någon från det undersökta landet/området. Hur upplevde personen ifråga mötet med Sverige? Utveckla frågor utifrån denna frågeställning.

6. Analysera ditt material i en avslutande diskusion, Problematisera.

Mycket intressant, men sjuukt krävande. Roligt att man ser att det leder till något iaf,
Nu var jag inte så klok att börja med detta i tid, är först nu jag verkligen satt mig in i det ordentligt. I och med att jag åker bort imorrn, (till söndag) så bör jag var klar med detta idag. Uppgiften ska nämligen vara klappad å klar på måndag morgon !

trevligt, jaaarrrrrå, min belöning kommer tomorrow. -Tackar!

Mellanöstern,

Mellanöstern



Helt sanslöst intressant.

Flyktingsituationen i Iran?

Är det någon somhar någon aning om vart man kan hitta fakta om detta eller hämta information?

Vad för orsaker som tvingar människor på flykt? Vart och varför?
Vad för insatser Sverige gjorde under Iran-Irak kriget?
Svenska insatser? (Bistånd? Kvotflyktingar? Övrigt flyktingmottagande?)

Jag har ringt och mailat migrationsverket (& RedCross) för svar, dock utan vidare lycka. eftersom de "inte har tid" just nu.
-Jo ja tackar, det brukar låta så va? Säämst, kom iaf en bit framåt igår å det är jag lyckans glad över:)


tacktacktack, migrationsverket för er vänlighet.
tack, röda korset för ER vänlighet.


Jag tycker detta är sjuukt intressant. Mendet som TÄR INNERLIGT på mitt tålamod är att jag inte hittar svar på mina frågor nånstans.

Kärlek, och ganska mycket glädje.

som jag har kämpat denna kväll. Helt galet, och inte kom jag någonvart på väääldigt väldigt länge. Men efter lite hjälp och tröstens ord så har jag återhämtat mig (och hämtat lite kraft, tog en rast 15 min, drack te, rostade mackor med marmelad och läste modemagazin. -TACK!) What a difference ! säger jag bara, när jag kom tillbaka ner runt 23. 15 tiden så flöt allt på. Observera då att jag suttit ett BRA tag, ett antal timmar(!) betyder det och inte gjort någon endaste nytta. Nu på ungefär en timme har jag gjort meer än mest. och jag är Nöjder. Ska fortsätta med skrivandet imorrn tänkte jag, ska även plinga till migrationsverket för ytterligare info about things som inte står på varken google eller migratiosnverkets hemsida. Ska bli intressant å höra vad de har å säga. Sen ska jag även sy lite, tvätta och packa inför helgens bravader. (NORDIC here we come! , dock inga höga förväntningar ska jag ha, vic har påmint mej, jag är en hejjare på att ha för höga förväntningar på allt, aoosh.) Längtar till alla härliga möten iaf. Ska bli, minst sagt skönt.

Vi och Woods ska draga runt på staden var det tänkt, lördag antagligen. Då ska vi på jakt efter en trenchcoat till denne unge man och på jakt efter annat smått och gott för mig. Tror nog allt att det finns fler än jag som vill ha något smått å gott:) ! (jag är såld, sthlm är bland de bästa, där kom erkännandet. OOPS!)
Finns ju en hel del på önskelistan må jag säga:) Ska dock inte låta ha-begäret ta över. :) Sunt förnuft är det som ska råda.

Gillar starkt den nya gallerian i stan. den är fin på nåt sätt fräsch, å nåt för Uppsala att vara stolt över. Äntligen har vi kommit med nåt smart ! och vår expandering av Uppsalas går mot en ljusare framtid, det gillar jag ! Fler butiker väntas komma och vårt fina resecentrum väntas det på ! Bara det, kan vara en anledning att bo kvar i Uppsala, allt vi gått miste om som barn kan upplevas som vuxen, eller åtminstone gammal ungdom å ung vuxen. Lät spännande det där.


NU äntligen, kan jag sova med lugn i hjärtat och vetskap om att jag faktiskt blir färdig med arbetet imorrn.
jag hinner sy, jag hinner tvätta, och jag hinner packa. ! SKÖNT.

Ska fundra på vad man ska packa ner i min smidiga perfekta resväska. En grå behändig sak från TYSKLAND. den är önskvärd och älskvärd. Alla borde helt enkelt äga en sån:)



-det var värst, väldans fin.

Dags å sova kasnke? Är i försej ledig imorrn, (och på fredag !) men ska jag orka gå upp så måste jag nog sova.

Föör övrigt; That's because you drive me- Acid House Kings, Just love, deen är baa för mysig.
PERFEKT nattmusik för ett johanna-öra. Och nu har jag ÄNTLIGEN laddat batteriet på min Ipod nano, och har laddat med MASSA bra musicoo. Jag är nöjd helt enkelt. Den är så fin min lilla Ipod, jag gillar den !

annars är jag glad, pappa konstaterade idag att jag möjligtvis inom kort har en ny dator ståendes på mitt rum. Det tackar jag innerligt för. Denna datorn är uppskattad men oxå ett stort irritationsmoment för ett lättretat sinne som mitt. (och pappas sinne med för den delen, han satt vid denna datorn 3 min och efter dessa 3 min hörde jag mummel om att den både var vääädligt långsam och alldeles tok-trög)

Har även fått extra jobb på pappsens företag. vet dock inte hur jag ska göra, antingen om jag åker till kontoret i sthlm å grejar lite då och då, eller om pappa tar med sej uppgifter till uppsalakontoret:) Blir antagligen det sistnämna. och glad är jag !
Nu har jag två jobb :) ! -tackar jag för.

nej, dags å sova. Godnatt vänner !

I called, You answered

I called, You answered

foto: Jonatan





Falling on my knees in worship
Giving all I am to seek you face
Lord, all I am is yours

I Called, You answered
And you came to my rescue and I
wanna be where you are

My hole life I placed in your hands
God of mercy humbled I bow down
in your presence at your throne

I called, you answered
And you came to my rescue and I
wanna be where you are

In my life we lifted high
In my world we lifted high
In my love we lifted high

I called, You answered
And you came to my rescue and I
wanna be where you are


I called, You answered. det ligger något otroligt fantastiskt i dem orden.
my hole life I placed in your hands .

- tack för din omsorg. Jag älskar dig.

jag är fast, fången

..i att läsa bloggar. Det är SJUKT, men jag älskar det verkligen. Det är så himla kul å läsa folks bloggar, se vad de gör, tänker å har för intressen. Läsa deras LIV helt enkelt. tragiskt, -jag vet.

Men börjar allvarligt talat tröttna lite på alla-likadana-ska-vi-vara-mode-freaks-dagens-out-fits-bloggar, mendet är lite kul å läsa. I alla fall de bästa. Har några bloggr som jag läser dagligen. och det är UPPSKATTAT. Gillar det mycket. Inspirerande outfits är ganska kul ändå.

Men idag spreds ett leende över mina läppar, detta med -dagens-out-fit har tydligen påverkat andra könet oxå. första gången jag såg en grabb lägga ut dagens outfit. Men det va lite små coolt faktiskt, han kommenterade en outfit på en av mina-läsnings-blogg och hiptjillevipp så var ja inramlad på hans place, och det var roligt att se hans bilder å läsa hans tankar om kläder å va som är snyggt. Haha tackar för det. Dagens nöje.



jag har riktigt flyt i mitt skrivande Människan Socialt å Kulturellt kurs nu ja about MIGRATION! det är intressant.
har en kompis som jag kan ställa såna där sjuka men ändå smarta frågor om invandring å migration. Tex hur det känns att komma till Sverige, om man känner sig svensk eller jag-är-verkligen- inte- svensk-nånstans. Iförsej är han född i Sverige så allt kan ja ju inte få svar på. men en hel del iaf. Me like.

Jag har kommit på mej själv med att jag blivit såfrågvis på senaste tiden. jag vill veta allt om olika länder. Mellanösterns länder är intressanta tycker jag. Oså vil jag lära mig mer om INDIEN. I want to go ! Jag vill verkligen åka dit ! Jag vill jag vill jag vill. Skulle va så häftigt.

Jag vet vad jag ska göra i mitt liv, efter gymnasiet. Oj vad ja ska ut å resa. Det är min passion i livet !

-helt klart. Språk, länder och kulturer fascinerar mej mer än mycket annat.


Det är livet på en pinne det.

Goodmorning, idag är det en segerdag för er som inte visste.

Godmorgon,

Skulle kika på NyGenerations hemsida när Nordic slutar. Kl. 13 på Söndag är sista mötet.
Ska se om ja kan fixa sådär hyper billig resa hem oxå! 27:- från Uppsala- Sthlm. Mycket bra tycker jag:)

Trevligt,


dags att klä på sig å äta frulle. Vet inte vad jag ska ha på mej, däremot vet jag vad jag ska äta till frukost.
-Vilket dilemma !


Ledig imorrn- fre. Härligt ! Så ikväll blir det till att sitta uppe å skriva skriva skriva. Men det är mys tycker jag! Har nu äntligen satt igång med mitt arbete på allvar iaf, trots det så går det lite lite trögt. Men jag kommer igång, brukar ju flyta på när jag känner pressen att bli klar.


Dags för skola skola skola, Goodbye.

Varför dör de oskyldiga?

hej,

kom hem för en stund sen. var tvungen att åka tidigare från kören, för jag måste verkligen sätta igång med detta projekt. Mitt arbete i Människan Socialt och Kulturellt. Sitter här å ska skriva ut massa olika faktadelar om Iran. Ska blir väldigt intressant detta. Men till min stora förfäran upptäckte jag att jag suttit en bra stund å klickat ut alldeles fel fakta. Så nu har jag en hel uppsättning med fakta om SVERIGE. Kära älskade Sverige, FEL land. -Tack för den. Så nu sitter jag här å ska skriva ut rätt. Att vilja göra rätt räcker tydligen inte, man måste visst göra det oxå.
Iran är ett mycket intressant land & Asien är ett stort område som jag så fruktansvärt gärna skulle vilja besöka. Dit ska jag åka.


Nu så, snart klar.


Mina tankar går åter till lille Noel. Kan inte sluta tänka.
Varför dör alltid de oskyldiga? Förstår inte. Det blir en evig fråga,med ett svar värt Guld och mer därtill.


Jag hoppas på en framtid värd att längta på.




Där skrattar du, där ovan, tillsammans med änglarna. Bekymmerslös och utan besvär. Snart möts ni i landet ingenstans, i Nangealia.

läste något vackert idag...

..och jag blev berörd. Tårar föll från ner från min kind. Plötsligt blev allt det som tidigare hade varit så viktigt, så oviktigt. Det tappade sin glans,




http://bjornfot.blogg.se


"Vårt älskade barn valde den finaste höstdagen för att vandra vidare till andra sidan. Klockan o9:05 i morse somnade han fridfullt in utan ångest och utan smärtor."



Må lille Noel vila i Frid.

dagen utan slut

slutade mkt tidigt idag:) kl. 12.40
Tackar.

Grejar med spanska 5 skrivuppgift. Inte så kul, men det får gå.
kl. 15 ska jag på intervju och intervjua till mitt "Människa Socialt Kulturellt" arbete om MIGRATION. Känns trevligt, har dock knappt börjat med detta och jag behöver bli klar tills on-to, aningen stressat, men det ska nog gå bra detta:) !

Längtar mkt till helgen, då är denna slitgöra klar.




Dags å fortsätta, så man blir klar någon gång.

Ha det !

ingen kommentar?

har inte så mycket att säga idag, förutom att det mesta känns ganska ovärt nu.





Trevligt igår med folk i huset. Pappas jobbarkompis åhans familj va här på middag.
Skönare människa får man leta efter, han har bäst humor. Söta små barn ! tvillingar, 1-2 år. Mycket fina:)



Vad gör du?

plötsligt..

..försvann du ur mitt liv. Varför ?
Såg jag något som inte du såg?
Jag har många gånger ställt mej frågan Hur det vore om jag sagt allt det ja tänkt på.
Om jag lättat hjärtat och blottat mitt inre
Hade du stannat då?
Hade du stannat för att lyssna eller hade du gått
som så många andra gör?
lämnar sviker glömmer
jag har hört så mycket men vet så lite
är det en ovisshet jag känner?
en ovisshet om det som sägs verkligen stämmer?
jag vill vara partisk
inte tro på allt som sägs
men det är inte lätt,
inte när du bara går,
lämnar sviker glömmer
är det dina tre ord?
du skulle aldrig förstå
varför lägger jag ens energi på det?
jag borde också gått
gått iväg, för längesen
glömt och inte tänkt en tanke till
men det är något som håller mig kvar
kan du säga vad det är?
vad är det som tvingar mina tankar tillbaka?
svara lämna glöm
jag vill ha ett svar

det säger sig själv.

In my place, In my place
Were lines I couldn't change
I was lost oh yeah

I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn’t have crossed
I was lost, oh yeah

Yeah, how long must you wait for him?
Yeah, how long must you wait for him?
Yeah, how long must you wait for him?

I was scared, I was scared
Tired and underprepared
But I wait for you

If you go, If you go
Leaving me here on my own
Well I wait for you


/Coldplay- In my place



mycket talande. Jag ryser. Det pirrar i magen

En fungerande pulsklocka..

...var allt som behövdes.


Har precis käkat lunch. Sprungit 2 km å är lite seg,

Jag hade planerat detta mycket noga, min idrottsplanering. Tänkte springa med pulsklocka idag å testa för att sen använda värdena för å jämföra om nåra veckor. Men ack, så det kan gå, visade sej när ja sprungit klart att pulsklockan inte mätt ett enda värde ! S Ä M S T säger ja bara. så det är bara å göra om det.
Mycket trrevligt. Jag tror jag döör,

Nu sitter jag iaf här med Sofia å grejar lite med historia arbetet. Känns bra, satt uppe igår å gjorde klart allt. Nu är det bara utskirften kvar.

Tänk att det redan är torsdag. Sjukt va tiden går fort. Snart FREDAG igen ! Imorrn blire fika m. mikk, lång dag i skolan först å därefetr möte. Skönt emd helg. Personligen ska ja jobba med Människan Socialt Kulturellt arbetet, men det funkar ju det med.

Ska bli skönt å komma bort ltie nästa vecka. Nordic:)! Sköntskönt.
Vi ska vandra på stan å va smakråd åt Micke oxå, haha blir trevligt;p

jaja, dags å ta sej samman, Historia lektion på g !

har tänkt på mycket senaste tiden, kanske ska dela med mej av mina tankar. Får se vad jag är på för humör sen,

Goodbye människor.

Världen är lätt att andas med en borgerlig regering

trötter som få. gårdagen blev sen, tyvärr & ännu en gång.

Idag hade vi två lektioner, två lååånga låånga . trodde att jag aldrig skulle få mat. Eftersom jag gick upp sent, (tok sent) så hann jag inte äta frulle ordentligt. Därav min hunger. Men vid 11.35 fick vi äntligen gå å käka lunch. -Tack för det!


Svängde förbi Willys när jag va påväg hem, inhandlade Crunchy (m. jordbubbar & youghurt) det enda rätta!
& sen dip (ostbågssmak, rekommenderas! ska ätas till morrötter & gurkstavar) & gräddfil. Så nu är det fest hos mej, I och med min nyttighetsdeal med Salem måste man tänka gott & nyttigt. Tänka ut allt gott som är nyttigt helt enkelt;) Mycke trevligt. Övervägde att följa me brudarna ner på stan, men ack så trött jag var, kändes skönt å bara åka hem.

har kikat runt på bloggar här, å det är verkligen kul. Finns massa roliga m. olika teaman. Gillar toplistornas bloggar. Skoj är vad det är.


dags å göra annat.



Nordic snart. skönt.

NU är det gjort. ALLIANS till Sverige.

VI HAR PENSIONERAT PERSSON! efter mycket slit & efter helgens kämpande så känns det mycket mycket GÖTT i hjärtat. NU är han pensionerad & Reinfeldt tar plats.

Detta känns helt otroligt. 15 år sen sist, Grattis kära allianssyskon.


Vänner, detta var värt Allt !





Nu är det dags för Sverige att gå framåt. Jag tror på Alliansen m. Reinfeldt i spetsen, detta blir såå bra.

Jagärettnervomktnervös

mkt nervöst. Nu är det dags för Valvaka.

Hur ska detta gå?

VAL-2006, RÖSTA BLÅTT!

Säg nån som inte lagt en tanke till det. Detta är dagen som kan förändra, vända om hela Sveriges framtid. Ge den ett nytt liv. Hade jag kunnat så hade jag gått å röstat. Helt klart!

Jag ska iaf sitta på valvaka hela natten lång. Blir spännande detta! Nästan så att man är lite nervös,


Till dej som undrar å inte har bestämt dej; Ge Alliansen (varför inte kristdemokraterna!) en chans. ! De har mycket mycket bra politik.

Nej, det här blir något utöver det vanliga, minst sagt.


Dags för frulle, sen ska jag iväg till Vallokal å hjälpa till hela eftermiddagen, därefter Hellbom å därefter vidare till Kristallen för Valvaka.

Partyparty.


Rösta rätt, Rösta Blått!

Fredrik Reinfeldt, är sjuukt duktig så han blir en toppen minister. Jag gillar han starkt.

KRISTDEMOKRATERNA, har ruskigt bra politik, så kika över den en extra gång innan du går å röstar! Tänk till människor!

helt slut, snart börjar det roliga

galet trött. Igår/i natt var vi vid Valstugorna å kampanjade. 22-02,- tog bussen hem till Emma därefter å slaggade över:) (Tack människo; Kduare, muffare å allianssyskon för en trevlig kväll! ) Härlig gemenskap hade vi, minst sagt. Därefter slocknade vi fort(!), efter en liten samtalsstund vid matbordet hos familjen Hellbom.

Kl. 10.55 slår emma upp dörren till rummet jag sov i. "godmorgon" Jag var död. Mycket trötter. En ny kdu-allians dag väntade. följde med Emma till ICA-hon skulle jobba å jag tog bussen där ner till stan för att träffa Ebba å hänga vid valstugan. Mycket riktigt kom jag ner. Hängde där, vi kampanjade med lappar å grejer. Gööttans va det. Möttes av pigga alerta hälsningar; "Heej allianssyster, hur mår du?!" De sköna muffarna va igång ! Goa människor det där, hängde ett tag med de. Mycket trevligt. Efetr en stund kom Emy ner oxå. Trevlans! Vid 14.00 var det torgmöte med Kristdemokraterna. HÄRLIGT!
Som avslutning på det goa mötet sjöngs det Allianslåten-live! What- a-feeling- jag säger då det. Hela torget stod i brann å alla klämde i, inte minst i refrängen! MUMMA på den.
Vi kampanjade lite till, delade ut ballonger å grejer. GÖÖT!

Därefetr som en fin avslutning på KD dagen bar det av till Café 018. Tack för ett fint fik å god mat ! Där ska jag hänga mer! Absolutely;) Kära Petra kom förbi å hämtade upp mej för att sen åka vidare till Kristallen, där det väntades på hjälp . Vi har nu tillbringat en stor del av kvällen med att inhandla å fixa ordning bord å grejer till imorrn- VALVAKA 06. jag säger bara en sak, -Sosseland, Here we comes !

Efetr en lååång kväll där kom Salem förbi å jag hämtades upp för att vidare eskorteras till Davve & Anibals fina hem. Där hängde jag en stund, vi tittade på Parlamentet-Valspecial. (haha ganska kul ändå:P )
Vid 23. 00 var jag toook galet trött, så mamma kom å hämtade mej. - Älskade mamma, tack!
Ska precis sova. Inget möte för mej imorrn, ska ladda batterierna. Sov på tok för lite i natt.
å imorrn blire nog inte mmkt sömn där heller, Nej;/ Dags å sova !

Godnatt vänner!

Slutade 3 h tidigare, så jag är nöjd

Så var det dagen med stort D. ÄNNU en gång. Tackar för det. Man hinner knappt blinka så är det fredag igen, -mkt skönt!


Härligt m helg.!


Karolina sköt fram vår stora inlämningsuppgift i "Människan Socialt & Kulturellt" det kändes verklugen som en lättnad. Så nu är det bara å lägga fokus på Historiaarbetet. å sen fortsätta på MSK intervjuen:) JUPS.


MEN denna helgen ska bara innehålla Val, politik å skoj grejer. Möjligen historia där på söndagen, men det är då det.

Städning nu kanske? -Jo, maybe.


Lyssnar ännu en dag på Winnerbäcks- För den som letar
han är så läskigt klok . Skön, den där Lasse


Nej nu ska jag göra annat.
take care vänner. Återkommer snarast.

för den som letar..

..går refrängen på en låt jag fick av en vän här om dagen.

ja, vi tycks alla leta efter något. Jag letar efter det, du letar efter det.

Känner du hur längtan tar, bakom varje hög av sand finns guld för den som letar. Minns du morgonljuset, ser du hur lampan slocknar. Minns du hennes brinnande hjärta, blev du värmd eller blev du bränd?
Du känner samma känslor igen, den där kvallningen, väntande friden och samma kärlek å samma vemod igen. Du känner när längtan tar å du sträcker dej å stretar.

Vart ska du gå, vad ska du göra med tiden. med alla tusentals nätter och dar
Ska du schemalägga hela livet eller har du din rastlösa frihet kvar? jag bara undrar vad du tänker. det finns en pusselbit som inte vill in. Här skiner solen och ljuset blänker i alla fönster & krypin


mm, mycket djupt. Jag älskar sånt här, när man går så djupt så djupt inom sej att man inser att vi alla hamnar på samma punkt. På ytan är det miljontals känslor tankar funderingar, men där i djupet i botten av oss alla känner vi samma känslor, samma tankar och samma funderingar.

För den som letar, så finns det guld bakom varje sandhög.

ÄLSKAR; Var ska du gå, vad ska du göra med tiden, med alla tusentals nätter och dar. Ska du schemalägga hela livet eller har du din rastlösa frihet kvar?


jag kommer aldirg aldrig sluta fundera. Det är en eld. Jag älskar känslan av att det aldirg kommer ta slut, att man kan tänka så mycket å ändå itne komma fram till samma saker som man tänkte för 10 år sen. Det finns alltid nya saker att inse, förstå, lära sej. Kunskaper finns det alltid mer av. Man blir aldrig mättad. -Otroligt.


- Samma kärlek och samma vemod igen. Känner hur längtan tar, Guld för den som letar.

Självutnämnd hobby-blogg-läsar-fantast

snart, mkt snart är det matte. Dagen började en aning hektisk, när jag sov lite för länge- Men jag kom i tid. 7 min innan lektionen började(!) Vilket tyder på att jag är grym på att komma i tid;)
Spanska var första ämnet, kul & höra om Argentina. -Tack Gabbi.
Därefter blev det idrott. Idag skulle vi endast lägga upp en individuell träningsplan. OH detta blir as bra! Personligen blir det löpning m. pulsklocka. Ska bli intressant & se vart detta leder till. På sidan om blir et gymning. Har äntligen bestämt(jaa, någorlunda iaf.) mej för att beställa ny tid hos personlig ass. Trevligt detta! :) då får man en sorts drivkraft om man har lagt upp en plan. GÖTTANS!

Slutar möjligen lite tidigare idag. Skönt!
Aja, nu ska jag iväg å räkna räkna räkna.

Vintagebloggarna är för övrigt ganska roliga å läsa. Min nya hobby. -Bloggläsare! Me like.


Hejsvejs så länge.

..och för er som inte vet, inte har en blekaste, inte har uppfattat, inte förstått, eller inte insett så är det F R E D A G imorrn.

Livet ur ett annat perspektiv

Livet ur ett annat perspektiv



What a feeling! Tänk & Stå där bland alla dessa bollar. OHJA!

Wunderbart!

Wunderbart!



Helt fantastiskt!

faller

när saker omkring dej faller.


Fatta greppet, res dej upp. Går det inte?


Försök igen.


Varför är världen så destruktiv?


När du väl byggt upp raseras det på en sekund. Varför är det så?

Önska

Elle har kommit. Tackar för den! Eftersom ja sa nej till min prenumeration får jag detta numret alldeles For Free. Mycket vänligt. & nu blir jag lite velig, kanske ska man ta prenumerationen ändå? Hum;/ vilka I-lands problem. Det är så man skäms.

jag vill i alla fall leka med Mikk. men mina läxor hindrar mej. Tråk på det. Sen var det ju tok längesen jag tränade. Det borde jag ju oxå prioritera in i mitt liv. Blir bra, kan komma igång nu när vi ska ha egen träning istället fär organiserad gympa på skolan. Jag ska gymma tror jag. Då kommer jag äntligen igång igen, efer min väldigt långa "paus". Usscchfy, jag som har kort å grejer. -Utnyttja detta!



----


Jag
tänker
fortfarande
på tiden, den med stort T.
Det va roligt, vi hade kul.
Nu är det andra saker som spelar någon roll, som är roliga.
Jag vill tillbaka. Jag vill leva framåt. Jag vill hit, du vill dit.



-goodbye-

ett vackert ord, ett svårt begrepp

Gränslös kärlek?

Jo, det tror jag finns. Helt klart, sen hänger dej ju förstås på hur man definierar ordet gränslös.
Jag tror att kärlek till sina barn kan vara gränslös. En relation till ett land kan vara gränslös, till sitt hemland, till ett land man besökt, eller bara hört talas om.

Gränslös kärlek är också något man ger till en människa man levt hela livet med. Jag tror att man upplever gränslös kärlek som äldre, när man är gammal. Sitter med sin partner & tänker tillbaka på allt man fått uppleva tillsammans, alla minnen, alla händelser & allt som sker i dagliga livet. man ser sina barn, sina barnbarn & kasnke till å med sina barnbarns barn växa upp. Den kärlek man då känner till sin familj, sin partner, den är GRÄNSLÖS.

Gränslös- kärlek. Ett vackert ord. Ett svårt begrepp.

man kommer aldrig inse vad det handlar om, gränslös kärlek, förrens man står där & vet. för det är nåt man bara vet, en stark känsla man känner igenom hela kroppen.

Fast jag tror ändå det är nåt som är från perosn till person. Du & jag kommer aldrig känna samma sak. För mej är lycka på ett sätt, för dej är det på ett annat sätt. Även om vi definierar lycka likadant så handlar det om så mycket mer.


Jaa, så är det.



-No, no don't cry everything's gonna be alright.

oh klassiskt

Air-Bach. Helt otroligt, vilket mästerverk! Underbart, vackert..


den får en att längta, att drömma, att fundera & tänka lite till.



Vackert är vad det är & alldeles fantastiskt.

Kärleken är gränslös

Kärleken är gränslös




gränslös kärlek, mycket vackert.


Dröm- Lev

Nostalgi!

Läste nyss min blogg på Lunarstorm. (ehhjaa, endast för att se vad som hände för ett år sen denna dag!) & mycket riktigt, kulturnatten var i lördags, likaså för ett år sen.

Men just denna dagen var det en söndag förra året? Hum..;/ ellr, det låter knas, kanske var en måndag? Nåväl, för ett år sen var jag iaf på bio vid denna tiden & kollade på MADAGASCAR. Så gött å veta vad man gjorde. Ska nog fortsätta göra uppdateringar i vad som hände förra året. MYCKET saker, sjuka saker, ROLIGA saker, tråkiga saker. Helt klart var det mycket som hände. En del saknar jag faktiskt. Pirret i magen. KANSKE.

Emma & jag hade roligt iaf;p Hoppas innerligt att denna hösten blir lite mer organiserad än den förra. Vi har mognats, helt klart. (eller, är det ett önsketänkande?)

Känns som att jag blivit mer seriös på senare tid, men jag vet inte, det vore ju iförsej lite tråkigt, för jag gillar att va sådär konstig. (ellr nåt.)


Idag; På SH.s lektionen gick det upp ett ljus för mej, med hjälp av Sara, nu vet jag äntligen vad jag ska syssla med om några år. Jag ska bli RIKSDAGSLEDAMOT, för de tjänar så bra. Oså är ju politik såå kul. Det skulle passa mej bra, sen sådär efter tiden som jag rest å levt livet liksom. Låter som en intressant idé. Ska nog sätta den planen i verket. Nytta gör jag ju då, på en å samma gång. Klokt, väldigt klokt!

Debatten mellan alla ungdomspartier var väldigt givande. Tyckte Ebba gjorde ett utomordentligt jobb. -Duktig debattör! Hörde flera konstateranden om att hon va grym på sin sak! Härligt Ebba!
Sen en eloge till MUF oxå, skön kille som satt å pladdra. Gillar helt klart mufarnas tankar;) Villka stekare, hela bunten, men det är härligt det!

Dessa snygga kduare, hur nu det kommer sej? (Koom igeen nu snygg-brudar, vi ska vända upp å ner på Sverige, vända landet rätt igen!)

Dags att återgå.

Ha det bra!

Sorgens dag.

11 september




låt oss aldrig glömma denna sorgens dag.

Låt oss minnas...

den 11 september som en sorgens dag, men ändå en dag som medförde något gott...
Denna fruktansvärda händelse fick oss att öppna ögonen för att allt inte står rätt till i vårt samhälle. Det finns något som kallas terror, som MÅSTE bekämpas. Inte minst Sverige bör lägga mer energi på att tänka ut en plan för hur vi ska skyddas oss om något likt detta händer i Europa, eller Norden, & Sverige. Vi vet inte hur morgondagen ser ut, vi vet inte om vi kommer hem igen. om vi vaknar upp imorgon eller om vi lever tills vi är 100. Detta tyder endast på att det krävs av oss att visa uppskattning till omvärlden. Skänka en tanke till alla de som lider världen över, inte minst till de som mist sina nära & kära den 11e septemer. Visa uppskattning & glöm inte bort att ge dina vänner & din familj den kärlek du har inom dej. Säg de ord du alltid velat säga. Uppmuntra din omgivning & var räds inte för att leva.


Mina tankar går till er. Vila i Frid

No coments

yesterme Yesteryou yesterday




Tänk tänk tänk.


tanken slog mej att det var väldigt längesen jag tänkte sådär djupt, så som jag gjorde mest hela tiden förut. Nu är det andra saker som kretsar i mitt sinne. Jag tycker mångfaldighet är mycket intressant. Människor med annan bakgrund & annorlunda syn på livet lockar på mitt intresse. Det är så spännande att prata med människor & komma i kontakt med folk som tänker annorlunda, som har en annan syn på livet än vad jag har. Att prata med såna människor gör mej glad & fyller mig med lycka.

-

jarrrrrååå

jarrrrrååå




ännu en, vi hade mys denna kvällen så ni vet. Sofie &så mee a la derecha

Du & jag syster

Du & jag syster



jag & sofie posar. Pusspådej syster

ja.

Ja.



Emma & jag,

Rösta på alliansen!

sitter i skolan å grejar med Historia arbete om Roms fall. har inte hittat ordentlig information ännu, men jag letar vidare.



Förövrigt;
http://www.mufuppsala.se/Redan_idag.mp3

mkt bra måste jag säga. Det här har MUF gjort bra:D

Kära allianssyskon

våra kära allianssyskon har nu inbjudit oss på debattvisning på MUFs kontor tonight. Ska man orka ta sej över dit eller blir det en sitta-hemma-mysa-pysa-kväll-framför-BECK istället? Det låter lockande. Men å andra sidan är det ju väldigt trevligt å träffa muffare oxå, & andra ungdomar från alliansen.
Svårt val detta?!

Jag har inte pluggat effektivt idag, neej verkligen inte. WHY? Jag har koncentrationsproblem. haha helt klart.
Men det ska det bli ändring på. NU blir det seriöst här.


Återkommer snarast om vad som händer härnäst. Vill ha en trevlig kväll, det är allt.



U2- ärr ruuskigt bra. HÖG Volym ska det vara.

Effektiv?

blev pizza framför tvn. Usccha mej så slö. var läängesen jag gjorde något sådant, så det unnar jag mej.
har fortfarande inte börjat med läxorna, blev dock klar m. ätandet nyss. Såå nu är det dags å börja.


Jag är mkt trött så vila en stund innan kanske jag borde göra. Låter klokt tycker jag.

ha det fint gott folk.


OH så het.

Nu ska..

..jag städa i mitt rum & badrum. Sen blir det till att åka förbi ICA & inhandla lite mat. GOD mat ska jag köpa. Familjen är ute till sjöss i eftermiddag. Sista turen för i år. De ska åka till idyllen; Sigtuna för att där äta god mat & strosa runt. Men hemma förblev jag, mkt trevligt, ska plugga lite var tanken. Blir så mkt annat som händer i veckan att jag måste börja nånstans i den långa raddan.

Duktigt Johanna, duktigt. -Jaa, jag känner det.




So fantastic,

Jessica Alba

Jessica Alba



Vacker som få,-Ja lätt.

Jag vill, vill du?

igår. -OJA ! Vi röjde stan, (stora torget) med Moderaterna. Det var fest! & Hela Alliansen var enade, alla ungdomspartier stod tillsammans & hade en slaggrej? haha som lockade mycket folk. Muffarnas (moderaternas ungdomar) härliga-glädjespridar-låt lockade, även den, till sej en hel del människor. I deras partytält rockade vi loss. Mycket glada över att ha segern inom räckhåll. Antagligen lyckas vi!

efterfesten fortsatte efteråt, haha det va trevigt & umgås lite med muffarna oxå. har inte haft så mkt kontakt med dem. I och med alliansen så är vi enade & står tillsammans. Vilket jag tror är väldigt viktigt för att vi ska komma nånstans.

På frredag blir det stan med Alliansens ungdomspartier i Uppsala, Stora torget, party natten lång (22-02) musik & dela ut flayers & sådär:) Mycket trevligt. Lördag; Streetreacha hela Uppsala- dela ut flayers & prata med människor. Söndag: Kl. 14.30- 17.00 ska jag stå i Vallokal & hålla koll, se till så det finns valblanketter å så. Härligt. Lördag kväll: 20.00 VALVAKA på Kristallen! FEST blir det, & mycket mycket spännande. Om vi vinner blir det till å parta med Moderaterna efteråt. Får hoppas på en lyckans kväll/natt!

Slaggade hos emma i natt:) MYS var det. Va så längesen, tok längesen sist:) Tack Hellboms för er gästvänlighet:)!
Möte imorse. usch å fy på mej, kom för sent. & så följde jag med Fia till ICA vid 11.30, bruden hade ju inte käkat nå frulle. Ajaj. Men trevligt var det, sitta i höstsolen å inse att sommarvärmen kasnke inte är helt över ännu, trots allt. SKÖNT! :

Mycket tuffa blir de närmaste två veckorna.-Jupp. 2 stora arbeten. iaf en stor uppgift- Människan Socialt & kulturellt. + uppgifter & läxor i mindre format. allt blir mkt tillsammans.

men men. livet har satt igång, bara å bita ihop. Jag är iaf galet sugen på att åka på NORDIC, såå det ska jag göra, blir ett hräligt avbrott på läsåret & pluggeriet. WOUNDERBART!


Förresten; Är det nån som har den skööna moderatlåten? JAG VILL HA,


Förövrigt; Jag vill oxå byta statsminister!



Bless and goodbye

dagen till ära.

sitter nu hos Emma. har varit och kampanjat lite idag för KD (Kristdemokratern, för er sominte visste) På Brantingstorg. Mycket trevligt var det & härliga gensvar fick vi! många är väldigt positiva till KD & till att vi tar oss tiden en lördag (!) att stå & bjuda på garits kaffe&kaka & ett trevligt samtal om höstens hetaste ämne; Politik!
Häärligt är vad det är & lyckorus gårgenom kroppen när man vet att man gör nytta för Sverige. Jag har nu, verkligen insett, på riktigt hur bra politiken vi driver är. Helt sjukt bra grejer!! Så intressant det är.
Detta är verkligen nåt ja vill syssla med ett bra tag till, om inte hela livet! Får se vart vägarna leder. Nånstans ska jag iaf:)

Efter att vi vart där nåra timmar gick vi in på ICA (WOHO, edt är lördag & enligt min å salems deal så får vi käka godis å sånt iadg!WO!) Köpte godis! & gick hem till Emma föratt där äta goood mat. Korv & pommesfrites! YEah. Me like! -Tackar för det!

Nu har vi precis dammat mattor! Duktiga brudar i luffiga kläder. Jag i beiga brallor & stor KD-tröja. (förlåt KD!) & emma i svarta pants & svart linne. hahah mycket heta måste jag säga;D
Därefetr har vi fixat oss, smink kläder på. & nu väntar vi på Vikcan för att vidare bege oss neråt stan. för där är det fest!
Ska sjunga i kören ikväll på Fyristorget (utanför forex i stan) kl. 23.00- KOM KOM KOM !

Det blir en kul kväll tror jag:)

För övrigt; Så är mina 89or i Polen nu. Mycket speciellt! Hoppas de får det bra iaf. :) ska bli kul å höra hur de haft det där borta. annorlunda resa, minst sagt!

Nej ni, dags å dra sej kankse?!

Goodbye gott folk & trogna bloggar-läsare!

Adriana Lima

Adriana Lima




Mycket snygg, -Ja tack. Kolla klänningen, väldigt fin. Gillar färgen, cremé-rosa-färgad. Fin va den iaf.


Ussscch nu blev jag sådär ytlig igen. Gillar jag inte . men ändå är det kul. HUM ;S

Hur var det nu, vad skulle min blogg fyllas med? Blandat va det visst. -yes.?




-Puss & godnatt-

ska bara upplysa om

...att jag är mkt trött, sådär härligt trött. Så sängen vore ine illa dumt det inte !

Nej. Sköööönt å sova! LOVE IT vänner. Underksatta aldrig sömnens krafter. Nej, aldrig.



Godnatt!


Shayne är välrdens mysigaste natt-musik.

ber så hemskt..

..om ursäkt. Tack Mr. Kolflaath, SHAYNE heter ju självfallet WARD å inte GARD som jag av någon outgrundlig anledning fick honom att heta för en stund. Men nu vet ni detta.


trevlig kväll på LO. -Yes det var det. Nu väntar en skön helg. Kulturnatten imorrn, mkt trevligt. ska för övrigt sjunga imorrn FYRIStorget kl. 23 oo. utanför forex i Uppsala city. Kom kom kom !

Sen väntas det en fika med min käre vän Mikk. Maybe or not? Får se hur länge denna planering håller. Va tusen år sen jag tog mej ett ordentlitg snack me denne pojk, så det ska bli ett sant nöje.


Härlig känslorus fick jag idag. Flrstår inte, men hösten är på gång å jag är kär!

..Kär i hösten. Jaa, kan man va kär i en årstid? & just HÖSTEN. sommaren älskar jag. Men hösten är så härligt befriande på nåt sätt som jag inte kan förstå. Huum?!
Johannas tankar-tänkar-natt har satt igång, ännu en gång. Huuh vart ska detta sluta?

Imorrn åker hela ÅK2 -LO till Polen för att besöka Auschwitz å sådär. Jag hade gäärna fööjt med LOKG. men nej nje. tanken kom jag på alldeles på tok för sent. -Tyvärr.


NU ska jag sova. men först ska jag lyssna på SHAYNE GARD & tänka klart.
jag ska jäämt tänka. ALLTID . varför är det så?

En tänkare utan dess like.

Min nya kärlek.

..är Shayne Gard. I like him ! Underbar kvälls-natt-musik. OH vilken stämning. Sköön:)

Förövrigt: Jag har i dagarna insett sömnens egentliga betydelse. Den är underskattad! MEN jag tror att det är upp till var och en att göra denna fantastiska upptcäkt. Sömnens betydelse !

OH jag älskar att sova. Falla in i drömmarnas land och ALLT runtomkring försvinner. Alla problem och ickeproblem bara rinner av en å man somnar, å hamnar rätt in i en värld man kommer till när man är både glad, ledsen , tillfreds eller icke tillfreds. Oavsett så är det där du hamnar, oavsett om du vill eller inte. Det går inte att styra och jag älskar det ! Fantastiskt vad coolt det är. Tänka sej, klok person som kom på detta med drömmar (& sömn!, tacka Gud kanske)

Att lägga sej i en kall säng, ohjavahärligt. & sen somna på sekunden ! -Tackar för det. För att sedan sova läänge länge, drömma drömma, sen vakna upp, å upptäcka att man faktiskt FÅR sova vidare, man somnar kvickt som ögat, och sover länge länge. Drömmer precis i det sedet (?) att man kan styra sina drömmar. OH LIKE IT!



Nej nej. dags å praktisera. SOV GOTT gott folk

tanken slog mej...

jag gillar ju ZARA mycket. Denna fina butik är härlig & min nyfunna favorit. Såå, tanken slog mej att man kanske borde åka till Espana (Zara är ju ursprungligen från Spanien!) å praktisera där. Under nån/nåra månader. Det skulle va ett ypperligt tillfälle att praktisera min spanska & lära mej mer ! MYCKET mer till å med. Till på köpet skulle jag komma in i dera kultur. OH va roligt! Men samtidigt finns det fantastiskt mycket mer å göra än å jobba i en klädbutik. Mer givande saker. Kanske borde satsa på det istället? Jobba, resa jorden runt. LÅter mer seriöst. & eftrsom jag är en ganska seriös person. ( där kom erkännandet, tro mej jag har humor. GALEN ibland, men trots allt ganska seriös i grunden tror jag)

Aja, Jag vill göra nåt bra av mitt liv. Mina år som ung vill jag ta vara på. Verkligen. Inte slösa bort på något onödigt. Men praktisera spanskan ska jag göra. Frågan är bara vart hur när ?

detta återstår att se helt enkelt. Ska inte analysera mer, vilket jag är toppenbra på.

Jorden runt- MYCKET resande blir det iaf efter gymnasiet. Jag ska ut i världen, och resa- jorden-runt står på högsta prioritet på min lista Att-göra-under-livets-gång. En annan sak jag ska göra är att hoppa fallskärm från flygplan. Jag är en mycket målmedveten människa. Så detta är redan bestämt sen år tillbaka.
Vädligt intressant & spännande, tycker jag.

Fin fina klänningar.

Fin fina klänningar.




nr. 4 är inom mitt intresse. Jag gillar den mycket ! :)

Jupps.

GALEN dag, minst sagt. Men med sköna vänner som förstår min galensida är BRA. Som Sara tex. Hon känner mej så bra & är lika tok som jag. Då funkar det liksom. Härligt.

Tackar för detta, !

jag vet fortfarande..

jag vet fortfarande..


Jag gillar hennes tröjklänning; Mycket ! Men tycker dock att hon är väldigt självgod, men å andra sidan, inget fel med det. Bara det inte går ut över andra, :) Hon är skön iaf.



..inte hur man gör för att lägga upp bilderna som ett kollage?! Kan nån hjälpa mej ? Emmas förklaring, tackar för den men jag hittar inte den bland alla blogginlägg å grejer. Huh:O

Sheena Jeans.

Sheena Jeans.




Uscchamej så ytlig man kan vara. Det var detta min fina blogg INTE skulle innehålla. Men jag blandar hejvilt:) Hoppas ni har förståelse. Djupa tankar orkar jag inte med just nu. Jag blir så komplicerad då.

Men dessa jeans fångade mitt intresse, jeans liknande dem här är jag på jakt efter. Med några justeringar modellaktigt:)

Ashley Olsen

Ashley Olsen, förundras alltid över hennes pricksäkerhet. She got the style! Helt klart.



, förundras alltid över hennes pricksäkerhet. She got the style! Helt klart.

Ellemodevisning.

Ellemodevisning. I likee



Me like !

Heja Reinfeldt!

Sjuker. Ont i halsen & illamåendet kryper inom mej. Uscch å fy.


Kvällen va i alla fall trevlig med Reinfeldt i tv, som för övrigt var mycket mycket duktig på att tala för sin sak. Jag gillar honom ! Fredriks politik håller, Det tror jag 100% på.

Göran- Fredrik

HET duell. Tv4 Just precis NU !

Göran Persson- Fredrik Reinfeldt.


OJoj.

Stand by me - Shayne Ward

lyssnar på glädjemusik. Shayne Ward var namnet. Smör va förnamnet, men jag gillar det. Man blir glad av den å det är väl huvudsaken? :) Min nya favorit, för tillfället iaf.

Fin dag. Kort va den oxå, eftersom det är C-vecka på Katedralskolan denna veckan:) YES.
Igår va det kör hela kvällen lång. Jag åkte dit trots många om & men. Kändes bra när jag kom hem.

imorgon åker Sofia&Petter till Mallorca. Så härligt för dem ! En skön helg, minst sagt:)

Nu ska jag ladda batterierna. Te vore gott & GODA smörgåsar till. Japps det får det bli!
Sen blir det plugga-hela-eftermiddagen-lång för att sedan kolla på IDOL & debatten på tv4(?) kl.21 mellan Göran Hägglund -KD och Göran Persson -S detta kan bli MYCKET intressant. REKOMMENDERAS!


Adios!


för övrigt; Slog tanken mej att man borde ha en -blogg-fylld-med-politik-och-annat-intressant. Det finns ju inga liknande bloggar. eller jo kanske? Men det vore iaf intressant. Ska fundra vidare på det.

Adios, ännu en gång.

Till Emma:

Kulturnatten är på lördag. Kära Emma, det är tragiskt att tänka tillbaka på vad vi gjorde förra året vid denna tiden. hahah TRAGISKT är rättans ord. Hahha vi har gått igenom mycket roligt i våra dagar, minst sagt!
Detta är bara en av tusentals saker att skratta åt. Humor är vad det är!

Jag älskar dej Emma Hellbom, & hoppas att du snarast vill befinna dej i mitt hus, eller möjligen att jag befinner mej i ditt hus. SNARAST var ordet. & på lördag blir det ös. :P


Kärlek till dej min vän.

smittad?

..har gått och blivit sjuk. ;/


uschabuscha.

Jag valde.

jag har bestämt mej för att inte tycka om detta tema på min blogg. Känns dock en aning ytligt med flashiga bilder på "mode" så jag ska försöka mej på något annat tema. tycker allt att det va aning tafatt på olika "teman" (glömmer alltid bort ordet för utseendet på sidan. Se nu kan ja inte ens förklara va det är jag syftar på.)

Ett tips, en önskan, en tanke är ju att man själv borde få designa sin blogg efter sin egen hjärna. Vore inte det toppenbra? -Ja, det tycker jag allt.

Nej nu ska jag först å främst byta låt. Denna låter förskräcklig även om budskapet är bra.

Ha det bra.

Politikens glädje

... tänkte bara uppmärksamma om att det är 12 dagar kvar till VALET-06 !
Mycket spännande ska det bli. & om du som Kristdemokrat i Uppsala ringer under 3 kvällar denna veckan så får du Valvakan for free ! Ett mycket klokt val och väldigt smart eftersom du då tjänar in pengarna det kostar för Valvakan på Kristallen. tyvärr, kan jag själv inte satsa på detta i brist av tid. MEN har du tid så gå till Kristallen kl. 17.30 ikväll . Vid frågor hör av dej!

dagens goda ord!

"- Var öppen för förändringar, men håll fast vid dina värderingar. "


jag tror att det är väldigt viktigt. Särskilt i tider som dessa att man inte låter sej rubbas med nya tankar & saker som låter "flashiga", utan att man ändå håller fast vid vad man anser & tror på men ändå vågar se förändringar. Inte minst i samhället, livet, relationer & skola. Det finns så mycket mer att upptäcka än dina vardagsgöror. -det du sysslar med om dagarna.
Vår värld innehåller mer än så, men det viktiga är ändå att inte störas av saker som leder åt fel riktning. Utan att gå på den rätta linjen, den rätta vägen när det gäller ALLT i livet.

SinnesFRESH!

..en kort dag. -det gillas! :)

Uussch så kallt ute men känns trots allt lite mysigt ändå med kylan, (trodde ja aldrig skulle säga det. men nu va det sagt!) Vintertider är gött ändå. Fast sommaren ligger självklart etta på toplistan!


För övrigt; Jag gillar mitt liv. & nu ska jag vila sen ska jag plugga, sen får jag se hur jag gör med kvällens påhitt ?


KDU- Kansliet 17.30- Taco-kväll å film! Ring till någon för frågor! Tycker absolut att de som är intresserade ska pallra sej dit. -YES!

Powerwalkt å andra trendiga ordhitar

powerwalk och outfit. Vilka trendord, jag säger då det! Nu för tiden ser man orden mest hela tiden. Tycks känna så iaf.

Har för övrigt; Gått i skolan idag. Trevligt var det. Ringt runt (från Kristdemokraterna) till småbarnsföräldrar i Knivsta län och frågat kring detta med "barnomsorg". Duktigt, jag har gjort min insats för maktskifte-06. -varsee för det.

Ska sova snart var det tänkt.

Känns som jag blviit lite tråkig på senaste. Men ibland tappar man liksom lusten. särskilt för mina djupa tankar. vad har hänt liksom ? Men, tro mej, jag kommer igen ! Laddar för tillfället:) Nya frågeställningar är på g. Gillar iaf att läsa bloggar med många tankar å funderingar ! det är HÖGST INTRESSANT och ibland lockar det till å med fram ett leende från min sida.

Nej, godnatt människor och trogna bloggare !


tanken slog mej att de tva längesen sen "dagens visdomsord" borde ta upp denne tradition ännu en gång. eller vad sägs?

Syster & jag:)

Syster & jag:)




Kvällskul. -Ja, mysigt hade vi. Hum, gjorde ett försök i att lägga in fler bilder. men icke sa nicke- det gick inte. Konstigt, nån som vet varför? eller HUR man gör för ett s. k "kollage" elr nåt i den stilen?

Byte av .

byte av sidlayout har skett. får se om detta blir långvarigt elr på kort-tids-prov. Maybe baby. Jag gillar iaf stilen på inläggens överskrifts -bokstäver. Komplicerat det där lät. Haha, ibalnd har man svårt å formulera sej. Tjejer som killar.

tanken slog mej att det va längesen jag skrev något riktigt seriöst. Om mina tankar. Jag har helt enkelt varit på "den ljusa sidan av sinnestämningen." Ganska pigg och ganska glad med andra ord:)

Känns för övrigt mycket kul att få sjunga m. kören på Kulturnatten på lördagkväll. Blir nog härligt det!
Kul med nya tillskott är det oxå.

Längesen jag visade bilder är det oxå. TRÅK. ska se om jag hittar nåt som jag kan liva upp min fina blogg med.

dagen till ära

Gårdagen blev mycket lyckad! Storstan med Sara kan inte bli mer än lyckad. Vi hade mycket att prata om å det kändes skönt att fortsätta där vi sist slutade. Vi konstaterade i slutet av dagen att det är ytterst små detaljer som förändrats sen den tiden -det-bara-var-jag-och-sara-och-vi-gjorde-allt-möjligt-skoj-som-att-vandra-på-vetlandas-gator-och-höra-visslingar-i-vart-och-vartannat-kvarter. Hahah, det va tider det. Som vilken annan småstad som helst finns det, ja va ska man kalla det?,-raggare? Likaså där.

Dagen till ära mötte vi även Daniel i Idoljuryn. (!) Sara hajade till å istället för att göra ett kort konstaterande till mej om att det faktiskt var Daniel i Idoljuryn som stod där så rå stirrade hon in i hans ögon och ryckte hårt(!) i min arm. Uppmärksam som jag är hade jag redan förstått detta dock inte Sara, så snart vi hade kommit förbi denne man sa vi högt å tydligt "Daniel från IDOL !" Stackars Daniel, såna blickar han får. En oskyldig (kanske inte?) man i sina bästa år blir ut-tittad av såna som vi. GÖTTANS för han kanske. Daniel såg ut å va hyffsat nöjd över att bli igenkänd iaf. Inte alla som blir uppmärksammade på stan av okänt folk inte. Nej nej.

Idag; har jag varit på möte och ätit på max med familjen. haha;D känns som på gamla goda tiden då vi åt där för jämnan. (Åtminstone kändes det som det.) Jag var barn då, nu har jag åldrats, lite iaf.
Ska nog plugga lite, veckan kommer bli händelserik och jag kommer antagligen inte hinna plugga på kvällanra så bäst jag börjar nu, kikar på något, lite iaf:)

Lyssnar på SKÖNA Coldplay, känns som det är lite ur tiden. Men det är det som gör det så unikt. Jag ska fortsätta lyssna på detta minst sagt HÄRLIGA band. Jag älskar dem. Deras musik får en att slappna av på ett konstigt sätt, å inom mej så pirrar det. Konstigt va?! Det pirrar i magen när jag lyssnar på Coldplay. Konstigt, annorlunda, speciellt, ja det må det vara. Men det är så det är. Under perioden då jag lyssnade rejält på detta band så hände det mycket i mitt liv. -Ja, det va visst så det var. Skön magkänsla är det iaf:)!

Nej nu ska jag gå och göra nytta. Vill ut å köra vår fina gamla Mazda, den nyinköpta darlingen! I adore it, den är så söt å ful på samma gång. DOCK härligt skön å köra. Gäsa (gasa) å växla. -MYSbil!
Jag väntar fortfarande på körkortet. Haha trots att det är nu, mindre än 8 månader kvar tills körkort. Lång tid med andra ord. Men det sägs ju trots allt att tiden går fortare och fortare, vi får hoppas på det då.

Goodbye mr. gott folk

Jaha, så var den fredagen över, LÖRDAG !!

en fin kväll vart det till slut. trots stressen. Härlig lovsång, smörjelse över lovsångsteamet:)
Jag åkte 23.30, med blandade känslor. Jag säger då det. Men nu sen ja snackade me Vic känns det bra igen.- Hahha. She's the hero för tillfället;)

Imorrn ska jag till Sthlm. 9.10 bär det av med tåg tillsammans med Sara:) min fina Sara, som jag inte umgåtts med på väääldigt länge. Våra Sthlms resor är en traadition utan dess like. I löööv it ! Så kul man kan ha det:) !
På kvälla blir det partyparty. Min sköööna vän Mikk ska ha party å det ska bli kul å träffa folket igen:) Känns som man vart långt ifrån alla människor på LO nu under sommaren. så det blir härligt å träffa alla igen:) å en del gamla,gamla ansikten blir det säkert oxå. Göött!
Får se va det blir till present- nåt att minnas elr trisslotter. Jahaa..haha vilken kombination. Härligt !


För övrigt är det sämst att man inte kan se sina besökare elr läsare. SÄMST! såå därför tyckler ja att ni borde kommentera MERA ! så ja får lite respons. Vikll ju veta att det leder till nåt liksom:P

Så tack för svar ! :D

å annars, du måste GILLA LÄGET ! hahaha

å Lisa, godis- jag har godis, ååh choklad- jag har chklad.. OCH Bakelser !! HAHAHAH. såå sjukt kul. Skönare klassfränder får man leta efter. Skön klass har jag. Jag gillar folket;)
Sara- du är en underbar, dyrbar människa. Gillar dej skarpt! :)