hit ska vi

hit ska vi

yes, hit ska vi:) här ska vi tillbringa den (nästan hela) sista veckan, Beaches of Goa, mkt myys på det,

semester i Indien,



nu bär det alldeles strax av, jag ska packa ner det sista i väskan. 12.30 kommer taxin. Detta blir minst sagt någo utöver det vanliga, jag är nöjder som få.
har gått å blivit lite smått förkyld, halsont å nyser gör jag. Får hoppas att det inte blir värre än så här(: 

Å med lite tid över på Arlanda ska tidningar & godis inhandlas. Oh det gillas(; 



Goodbye mina vänner, hörs å ses om 2 veckor:) pusspuss

den snyggaste måste va jag!



ja ;D för nu är jag klar med packningen. ska bara välja vilken handväska ja ska ta. 
antingen den stora bruna i skinn, eller en svart i skinn, fördel med svarta är att den har dragkedja. den adnra är öppen. inte så smart när man är ute bland mkt folk kasnke, 

ska fundera över natten, 

imorrn blire hyffsat tidigt, ska duscha  å ordna det sista. 
Nog för att jag är bra, men för att man ska hinna krävs det tid, Vill hinna med å köpa tidningar å sånt oxå,


Godnatter  mitt herrskap, har ni tur så hinne rjag med nåra inlägg imorrn oxå, innan avfärd.
hejsvejs,

du är ju HET.



det gick lättare än ja trodde att välja kläder å allt, Sköönt. Hade inte pallat med en sitta- uppe - å -packa- halva-natten-natt i natt, nej usch nej.

Nu ska allt ner i resväskan bara, det är en annan sak, fy för att packa å fy för att packa upp. 
Räknade ut idag att restiden kommer va ca. 17 h, från att vi lämnar huset till att vi är framme på hotellet. Nattflyg;) som Johanna starkt ogillar. men iförsej kan va ganska mysigt, yes. Gäller å hamna bredvid nån trevlig person så kan det mesta genomlidas:) Ska ladda upp me tidningar, ipod me ny fräsch musik,  godis, å nån bok oxå;) det blir bra detta. och mkt späännande,


Jaja, Dags å återgå,  


Fick reda på en tragisk händelse idag, 
R.I.P - jag tänker på er. Ska be en bön för er att allt går bra, 
Kämpa på, Han där uppe vill ge er ALLT stöd ni behöver:)

/Jo

Vi två:)

gab

Jag och älskade syster, på Jualftonskvällen:)  Mys på dej Gabbi.

Jag älskar Jack,



mys mys. Har precis ätit middag med familjen och farmor. Snart bär det av neråt stan. Vi ska gå på bio allihopa, mkt trevligt. En julklapp är det. och bara för att jag säger detta så tappar jag namnet på filmen, kommr int ihåg va den heter. Men det är i alla fall premiären av en rolig film, gillr dessa filmer.

Flera sms har poppat upp idag också, mkt trevligt. tack för det:)

jag har inte börjat packa än, har bara drygat runt. Pratat i telefon, lyssnat på musik. Ordnat å börjat fundera lite lite på va ja ska packa me mej, har iaf valt ut resväskan. (jag får den största, konstigt, mamma: Johanna behöver nog den största, ojdå?) Insåg att ja behöver inhandla ett å annat, får se om detta hinns med imorrn innan vi åker, hoppas på det. 

det blir packning å tvättning natten lång känner jag. 

För övrigt är jag otroligt nöjd med min nyladdade musik, till min fin fina ipod. Jag är nöjd. Verkar som att IPOD va årets julklapp . Helt klart, Jag är nöjd att ja ligger före ;) haha, Gillar den otroligt. Skönt med ipod tycker ja:) fixade ju så att den går å koppla till nya datorn oxå, känns skönt. efter mkt krångel så fungerar det äntligen. Nöjder är jag!.

ÄLSKAR JACK JOHNSON. Sjuuuukt skööön musik. ! heelt otrligt skön, 

min nya parfym doftar utsökt, underbar doft:)! lika så min cremelotion ja fick. alla pengarna satt perfekt! å alla mina presenter, de satt perfekt allihopa. Är mkt nöjd över mina juleklappar. 

Va så kul å se alla glada ansikten. Det är så sjukt kul å ge julklappar å sen se att de verkligen blir glada på riktigt. då är känslan av tillfredsställelse fullständig.

 Nu ska jag återgå till mina funderingar över vad som väskan ska fyllas med, därefter fika. Därefter bär det av till biografen. Mumma, vilken härlig dag!

Vart är snön? - nej nu bryr jag mej inte mer. 


Ha en fortsatt trevlig dag, 



Blinddate- det enda rätta



en annan sak värd att lägga märke till, är att min käre vän, kompis, kollega:P (eeh?) haha har skaffat sej en blogg;)  - självaste Calle Bergroth, det kunde man inte tro va?! ;) 

hejkomochhjalposs.blogg.se, värt ett å annat besök mellanåt, 
Just nu har han dock några interna skämt, mycket kul :P hahah (galet, jag är inte sämre än dej ska du veta, Calleee:P) Calle med kusin driver denna fantastiska hemsida och blogg. Inteligenta grabbs det där, värt att satsa på. Särskilt för Dej, singel tjej (flicka 54+, händig snickarinnan med fallenhet för färger som rosa, bruna skinnväskor i trä, så som naturvandringar i batongskogarnas mörka solljus) som söker gubbe, - ev gubbar (17 år, pigga å alerta, upptagna av att finta bort förvirrade katter och bordsprugna tanter) 
De är intresserade av alla förslag, då de räknas till de mest desperata gubbar i världshistoriens universum,

Jag säger bara en sak: Satsa! BLINDDATE - det enda rätta , för dej i alla åldrar

"God Jul"



en kommentar, tack ni som smsade/ringde, sånt är så mysigt tycker ja:) Plingar till i telefonen då och då, å man får nån trevlig julhälsning. Gillas mycket:)

tacktack, 

Merry Christmas, å allt annat som man borde säga,

jul

Fin mycket fin dag, med mycket roligt å många hjärtliga skratt. (inkl. pappas dåliga skämt, gläder några iaf, inte minst han själv) Tack för alla presenter ! vi som hade sagt att vi skulle dra ner  med juleklappar i år, men det blev en hel del ändå, typiskt släkten sten?. fick mycket fint :) Thanks a lot, ;)
har fortfarande den stora julklappan kvar till familejn, förutom Bio imorrn så är det Indienresan inom kort! endast 2 dagar kvar för avfärd, hade hoppats att få träffa åtminstone minälskade blondy idag, men icke sa nicke, henne såg ja inte röken av på LOs nattgudstjänst, tråk tråk.

Kommer ju sakna henne nåt förfärligt, å alla andra oxå, är ju nästan 3 veckor från och me nu, tills ja ser alla igen. Men det blir kul det, å träffa alla då:) 


det som förstörde min julstämning, (har knappt haft nån i år;/) är snön, vart är den liksom?
va tänkte den på när den inte kom? sämst, men jag är nöjd ändå. 
30 grader inom kort, thank you.


Pöössss å godnatt, 
God jul å allt annat som hör till:)



Jesus är orsaken til Julen



ja, så är det:) Mitt i alla paket å all stress, så finns det en lugn stilla plats, Hos Jesus, i hans varma famn.
Där vill ja vara resten av livet. Hos min dyrbara vän:) som alltid finns där.


Älskar dej. 


God jul.

Bilolycka, detta var ett mirakel av Gud, så sant

saslöst

sanslöst, 
S var ute å åkte bil me sina kompisar, en annan körde. Det  var halt å de körde 10km för fort, (100km/h på 90-väg) De fick sladd, hamnade i 2 m djupt dike, voltar å rullar, missar lyktstolpar å en stor brunn med några centimetrar, slutar med att de hamnar upp å ner. Alla i bilen (4 st - två fram-två bak var vid medvetenade). S fick hjälp av T för att komma ut, eftersom S smärta i nacken va olidlig, å gjorde det omöjligt att ta sig ut. Ingen av de i bak hade bältet. Alla klarade sej med skråmor. Föraen helt utan skråmor!  De kunde lika gärna dött, många dör, för många dör i olyckor som dessa, 

 - Detta kallar jag ett mirakel. heeelt sanslöst, Tack Gud, tack Jesus för din änglavakt. 



tjuvlyssnat, Jack Johnson och en kvaddad bil



www.tjuvlyssnat.se  - kan vara ganska kul läsning:) om man kikar in nån gång ibland så man har många nya sker att läsa, 


för övrigt är Jack Johnsons musik är otroligt skön lyssning, mysig kvällsmusik om itne annat,

en bild på ett mirakel dyke upp inom kort,..
Tack Jesus för detta!

dan för doppardan, jag är nöjd

aa


Jaha ni, så här kan det bli en dag. Observera att toaletten som skulle städas, INTE är städad, Dags för det kanske? Julklapp packeteringen är ordnad;) alla paket inslagna, Grattis till mej. Tog mej en sväng till stan, hängde med Emelie Sehlin, kära fina du:) mysigt va det, å rpecis va ja behövde. Lämnade tillbaka två grejer, å köpte nya saker:) Kändes bättre såhär, min syster blir så nöjd så nöjd:) och farmor blir nog nöjd oxå:)! 
Det var mysigt att gå på stan, och ja förväntade mej lååånga köer, men det va inte alls lika mkt folk som förut, det va skönt. Skönt avslut att sätta sej ner, vi gick till maccedonken å tog oss lite mat å paj, å pratade å pratade, det va skönt på alla sätt å vis. När ja kom hem fxade ja paketen, å fixade min ipod, så att ja kunde lägga över musiken å greja lite, med min nya dator:) inför Indienresan vill ja haNY musik, så det är ordnat nu:) krånglade sej men löste sej sen. Har hängt upp krokarna på väggen oxå, så nu hänger mina väskor å grejer istället för att ligga slängda lite varstans, - mycket bra Johanna. 

NU, blir det städning å sen ska ja börja packa, eller iaf fundera ut va ja ska ha för kläder me mej:)
- konstig känsla, snart 30 grader å sol. Jo ja tackar:)


Unbreak my heart, 


dan för dan, jag är inte klar


nej. inte klar med julklapparna, ellr sätt å vis är jag det, har ju köpt till alla, men ja ska köpa nå mer grejer till min famror, å kaske lämna tillbaka en tröja till min syster å köpa shorts istället, fin shorts som hon pratar så mycket om., får se hur ja ska göra, å vad som hinns med,

idag ska ja börja packa oxå, det känns sjukt, för på tisdag bär den stora resan av, den med stort R, Indien here I come, längtar mest till de vita stränderna å de korallblåa havet, men allt annat blir bra det med:)
det är ju en hel del som vi ska knöka in i schemat. muummmss för detta,
konstig känsla att packa sommarkläder å ta fram allt sånt, mitt i vintern. Dock är det inte riktig vinter, 
- snön är som bort blåst. tråk på det, Jag vill ha en RIKTIG JUUUL ! för jag äälskar julen, har kommit fram till att det måste va det mysigaste på hela året, bättre än födelsedagar !

Igår va det en mysens dag, jag hade skolavslutning som ja släppte, Oops. Ja va i skolan fr början men gick sen ner på stan, skulle luncha me Davve å Emma, å träffa Salle för att köpa present till Becka.) Vi köpte snabbt present å gick sen å åt,Därefter åkte Salle å vi andra gick runt å julhandlade, myysigt va det:) å mycket kul. skönt å hänga nåra få, ibland nör man blir så många hinner man inte prata me alla, grupperingar skapas, haha å uscha för såna., Efter många timmars shopping, så gick vi till JC lämnade av Davve som skulle hemåt, til Uddevalla med andra ord:) och jag å Emma gick vidare, hann tappa bort varandra å hitta tillbaka till varanra, äventrligt å läskigt:P hatar känslan av att inte få kontakt me nån som är borta, uusssh. haha, som ett litet barn - oja, Därefter blev det fika fika fika på Café 018 - nya favoriten. 
10 av 10, det är mysighetens café. Love it, 
Efter en lång stund gick vi, jag åkte hem till Blom på mysfest, det va kul å emma gck hemåt, 
Hoppas det gic k bra att gå vännen:)!

Fick min första julklapp igår, ett örngott där det står "I love you"
, jag gick på toaletten när vi va på caféet emma å ja,  å när jag kom tillbaka låg det lilla paketet på min plats, Tack min fina Emma:) du är så bra. 

Nu dags för påklädning å städa mitt rosa badrum, därefter inslagning av presenter, Yes. 

så tog det slut,



godnatt vänner, bekanta och obekanta.

NU blev det dags å sova, ja är glad för det.  Äntlige insett vikten av att sova.

Mmmm,

du va mitt allt,


sen kväll, IGEN! men iförsej gör det inte så mkt, men vore skönt å få lite sömn, så sängen ska intas inom kort,
men först: stort glas kall mjölk,. -Jo ja tackar, "en så kallad; Johannare; mkt gott"

Om några dagar får ja åteerse mina älskade kusiner, som ja inte sett på år å dar:) blir mysigt, åså kommer farmor hit å sover över oxå:)!! myyyysfaktor på höög nivå:)



När det lider mot jul - Orphei Drängar - Robert Sund --> Ladda ner! Mysfaktor på HÖG nivå säger ja bara. 
Juljuljul,

det va det värt,

everyone, 


vacker sång, min värld är bra, trots små bagateller till i-lands problem. jag är nöjd,

handlat juelklappar har ja gjort, en del kvar, 

imorrn ska ja ladda det sista, harnågra kvar, men ja är glad. mys idag!

fantastiskt, musikklasserna utanför åhléns idag, vacckeert va det, jag rös, Älskar detta med akapella, stor kör å allt sånt, vackrare musik för örat finns inte! Släng i er i väggen körer, säger jag. Oja, inte en endaste sång klår detta, what- a- feeling,

ska försöka ordna med min ipod, verkar inte vilja gå som jag vill, sämst, 
ja villha det klart innan avfärd til Indien, flyresor kan va sega utan musik . :) 
Långa strnder, korallblått hav, nya människor ny kultur, NYTT land, väntar, jag är överväldigad, 
Längtar efter denna upplevelse som närmar sej med stormsteg. Underbart blir det (; 


imorrn, julmys med Emma, handling på stan av juklappar, luncha å mysa. 

- God Jul mina vänner, 

för övrigt: rekton salmonsson självaste jultomen sjöng på Kul i Jul idag, fint. han är duktig han.

varrt är julkänslan?

inte är den här iaf, 


otroligt, vacker musik ljuder ut från mina högtalare nu, Älskar detta med julmusik. 
TROTS DETTA har jag ingen julfeeling alls, ;/ tragiskt å mkt tråkgit, snön har ju till å me kommit! undra va detta beror på. ;S  och idag inhandlade ja julklappar oxå, som sagt. huuuh, å ändå ingen feeling, hur ska detta gå?

ja har gjort ALLT för att få julkänslorna att spira, men ack, inte nåt hjälper ! 
haha, såå tråkigt, sjukt tråkigt faktiskt. 

nåväl, kollade nyss på en mkt rolig film, jag gillade den helt klart, trots små skeenden av fantasi å flams, brukar inte va så mkt för sånt, men denna var bra ! jultomtens dotter;) 


Ave Maria - Celine Dion, mkt mkt bra julmusicooo, 

vilket dilemma,




Julkalendern- maraton+ "Bonde söker fru" eller bio - Oregon? Huum, svår fråga att besvara, nånting mysigt ska min kväll innehålla iaf, 

Mitt sista plugg för i år är gjort ! Thaaank yoouuu, 

har inhandlat julklappar idag:) nåra kvar, men no stress, tackar


men som sagt, bio med davve fia fler? ellr såå en myspys framför tvn. haha julklaender maraton för att ja endast sett ett avsnitt å tyckte att det verkade väldigt bra, spännande liksom, 

får se vad som sker, bion tar sin början kl. 20.30 iaf.

Hej, 

no coments, du lämnade det,




ingen lust att skriva mer, jag lämnar det, 




- Godnatt,

abort är att döda,



 i skuggan av all glans av jul, mys, snö å härlig stämning så försvinner något. det är nog inte så konstigt, för man vill ju trots allt glömma och förtränga det som kommer för nära inpå, problem vill man glömma, negativa saker strunta i, helst för gott, men åtminstone så länge det går. särksilt i tider som dessa, jultider, då alla ska vara glada, å nåra problem? - nej , de vill vi inte veta maken till. 

glöm då inte bort, (jag evt att det låter som en kliché) men glöm då inte bort, att det finns så mycket mer lidande än vi tror, närmare än vi någonsin kan tänka och fantisera,

skänk en tanke till alla ofödda barn, som aldirg fick uppleva den härliga varma känslan av att sitta till bords med familjen för att avnjuta, den måltid det läggs mest energi och kärlek till under hela året, ge dessa barn en tanke, eller iaf en snudd av medlidande å kärlek, det tar inte mycket av din energi,


www.jatillivet.se - det ofödda barnets rätt till liv,

abort är mord,

abort

en bild säger mer än 1000 ord, detta är ett faktum, 


http://www.abortnej.se/?g=node/6

read it, and think about it

tredje advent

tredje
mkt trevligt julmys hos H. tackar för det brudar:) 


GodJul. 7 dagar kvar...

Your matchmaker,



mysmys, å det är tredje avdent idag. Vilket innebär att det är 7 dagar kvar till självaste Julafton! och 9 dagar kvar till Indien!! läskigt, tiden går verkigen så fort. 


och inte enda julklapp har ja handlat, men det kommer, på fredag ska ja ut på stan å handla handla handla, blir nog till nån mer dag i veckan skulle ja tro:) 

I eftermiddag/kväll blir det mys med bönegruppen:) julavslutning, mycket trevligt. 
jag ska inhandla en julklapp, blir en snabbis in på en mataffär eller så.:P choklad går alltid hem;)

Konstigt vad saker förändras, men jag är nöjd. det känns bra såhär,

och Vi å våra planer Maria, ;) haha de nya generationens Hitch ;) - OJA haha, kul kul:P 
Matchmakers, mkt bra. 


John Lennon- Imagine, fin den

Trevligt tredje advent vänner,

konstiga, chockande saker sker mest hela tiden?



jag har egentloigen inte så mycket att tillägga, men en sak är värd att tänkas på, för att citera en god väns blogg, : 

Hellre ångra något man gjort än något man inte gjort, 

dags å tänka om? lägga lite energi, and take what you want, :)
yes, 

man har ju som sagt inget att förlora, eller?


för övrigt; livet kan ta slut när som helst, hur som helst, lev varje dag som det vore den sista, låter som cliché men är så sant. 
kasnke bra att tänka på så här i juletid å julefrid. :)


lovelovelove

den riktiga lucian,

lucia

Blondinen i mitten är min, - den riktiga lucian. haha;)
Emma Hellbom är hennes namn, mkt bra vän,

Vi två, sann kärlek;)



Johanna å Emma:

Johanna:  han har tjej, och vad gör jag? - jag sitter på en stubbe i skogen typ, 
Emma: hahah jaa ja vvet,
Johanna: ensam i skogen..
Emma: men han är ju frimodig,
Johanna: oså regnar det..
Emma: du sitter inte själv på stubben... jag sitter där oxå.


hon är söt, min vän emma


en dag försent,



Lucia igår, och som så många andra MÅSTE jag kommentera,

vackrare sång får man leta  efter, ett tåg med vacker sång kom in, och ja fylldes av glädje. 
för vackert var det, otroligt. stämmor å fint, ekade å vackert, jag gillar helt klart lucia. å jag älskar julen. men vart är snön? 

Min skola måste ha den vackraste lucia sången någonsin, inga andra luciasångare slår den, nej nej. 
- otroligt, ni sjöng Vackrast på hela dagen, !


iförsej, så var sången, julkonserten i Domkyrkan en OTROLIG höjdpunkt, det var så vackert, jag rös hela jag.
heja musikklasserna, säger jag. 

detta ska bli en årlig tradition för Johanna Sten, -ja tack med nöje, minst sagt.


tänker inte dra min långa helg, för snart är en ny på ingång, men den va fin, :)


 för övrigt;  andra sjunger vackert andra inte, så är det visst.
och dags å inhandla juleklappar, inte en endaste är inhandlad, men ja känner ingen stress, och det är bra, för allt hinns med, - OJA:)

trevligt, nu är pappa hemma:)
- krampåer,  

Jul utan snö,



den längsta helg jag någonsin vart med om, och jag har haft sjuktkul.
mycket mysigt å trevligt på alla sätt å vis:)


vet inte hur många julkonserter å julgrejer jag vart på, men härligt har det varit:) Oja,

Sverige kan visst oxå vara bra,



Ja, för i natt kl. 3.00 ska den förste svensken ut i rymden, Coolt.

Får väl önska lycka till där ute då!

fint,

godnatt

lycka är att vara fria,



sista provet för i år gjordes idag, och jag är nöjd.

nu lever jag:)

som sagt, Indien here I come. Längtar otroligt mycket. ska bli helt sjukt, fantastiskt härligt. Känns som att jag på nåt sätt ska bli hel? Inte för att ja har tappat nån bit eller har något förlorat. Men känslan av att bli hel, att få förstående, och en längtan efer nåt ja inte ser, ine vet om idag, kommer förfölja mej genom livet. Det känns bra. Det kommer bli bra, och jag kommer sen komma hem med en genuin känsla. - Ja, det är jag säker på.

Idag förstod jag hur mycket jag gillar mina människor i skolan, mina härliga vänner, som jag dagligen få dela mit liv med. - härliga,

Nu ska jag hjälpa syster med spanska prov, 
Längtar till helgen, fast och andra sidan så blir det ganska gött imrrn oxå. Klockan 9.00 blir det Rättegång på Tingsrätten. ska bli mycket intressant det  Sen i helgen blir det flera julkonserter. Julkonsert rep på LO infö konsert, Domkyrkan med mina fina -lördag kl. 19, , Lucia -kröning på söndag kl.14, Julkonsert på LO kl. 19- härligt.

I veckan ska jag jobba, tjäna julepengar:) och inhandla julklappar, vet till å me va ja ska gö för gött nästa helg. - lycka är att vara fri. 

för övrigt; Idag kollade vi på en av Jane Austens filmer på engelskan. - Underbar var den.  


och en annan sak, 
min kära vän, du vet vem du är. Vet inte om du läser detta, för du är ju tvärtemot mej, haha jag älskar bloggvärlden, du, - starkt ogillar den. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra för dej, och jag kommer att stötta dej i allt, du betyder mycket för mej. - Lycka till med allt. Med kärlek - Johanna



gilllar detta starkt,


lookalike


haha

Look like a, haah


sjuukt kul, men och andra sidan tycker jag om Lohan,



för övrigt; nämnde jag tidigare om en update ang, vic å min sthlms dag. dock har det dykt upp förhinder,
-pappa har rest bort MED kameran, såå bilderna får vänta.
satt hemm igår, å slet med min mobil för att koppla den till datorn, observera då att ja har bilder från förra sommaren somja inte laddat över än. - Galet,
detta hade jag stora problem med, kanske ska skaffa mej lite hjälp. haha


jag är mänsklig,



en människa som åtaliga gånger beslutat sig för att infinna sig på en annan plats , en annan tid, (antagligen ett fåtal klockslag tidigare) på en som sagt, annan plats. 

och sådant är läget även nu, 

tanken var att jag skulle läsa, läsa ut hela det där kapitlet, kapitlen! om Historia, 
För det är ju så, trots allt ,att min kära klass och jag ska ha Historia prov, om cirka 1, och en 1halv dag. 
jag törstar, försmäktar. står inte ut. men bara å bita ihop. Ja,- har du oxå hört dem orden babblas ? 

vad gör jag ? jag sitter här och låter min hjärna (hjärta) gå på högvarv. det var så det INTE skulle bli, 
att jag skulle sitta här och filosofiera, vart har den senste timmen försvunnit?

Jag står inte ut med detta, panik stavas det. 

Kanske glädjer denna läsning någon mer, någon som känner sej tröstmottaglig för dessa ord,
ja, en sak som får mej att fundera är varför, och återigen varför dessa sorgliga ord, sorgliga hjärtan, sorgliga tankar ska vara de mest attraktiva? 
konstigt. Jag får en annorlunda känsla, och mina tankar snurrar. Ska alla vara deppiga? Trots att sanningen är den att det egentligen inte finns nåt ENDASTE att vara deppig över? 

En annan sak jag funderar dagligen över, en duktig buss-tid-tabell-kunnande-pricka-exakt-i-tid-och-hinna-med-proppfulla-07.55-bussen är detta med att människor står upp när det finns ledig plats bredvid, folk envisas med att visa hur oberoende de är. att de faktiskt klarar sej, att det finns plats för den som känner sej svagare eller tröttare, att sätta sig. och faktiskt vila sina ben. och vid helt fel tillfällen sitter människor kvar på sina platser, när dessa svaga människor kommer på, (ofta äldre, 80+) som kanske egentligen våndas för att åka buss, men när det är enda alernativet, då taxi är för dyrt och gå inget alternativ, måste stiga på dessa proppfulla bussar, för att pinas igenom en bussresa till staden. då ungdomar, vuxna oxå för den delen, vägrar resa på sej. det räcker inte med en ilsken blick för att de ska resa sej, det krävs mer än så.

Människor är bra konstiga. Se bara på mina tankar, mina snurriga resonemang, den som förstår mitt pladder ska ha en eloge för det, för krångligt kan det vara. mina tankegångar är alldeles too deep. eller helt enkelt för snurriga.

Nåväl, godnatt

update,



update; inom kort bilder från Vic å min härliga sthlms dag!! (eller inte,)
som sagt, inom kort!





Du är fin,



äntligen. klar med Människan socialt och kulturellt analys? arbete? jaa nåt sånt var det. Känns skönt,
konstig uppgift. 
Högsta betyg. Tackar


Dags å sova nu tror jag, imorrn blire till å fokusera på kommande Hi Prov, ska bli skönt till helgen. Längtar redan, trots att det är söndag kväll. haha tragiskt. 

snart Jul. MYS !

denna helgen va skön. :)


HAr hittat Coldplay låtar ja aldrig hört, hur kommer det sej? mysko, men de va bra. 




Saknar dej, Längtar efter dej, Japp så är det:) 

Puss och godnatt vänner,

Myyys hos mig,



det var tänkt att jag skulle göra mycket annat ikväll  som att, åka till allians titta på match, gå  till pingst med folk och julmys med järngänget. - älskade vänner,
- Jag stannar hemma, det vart så tokmysigt att sitta här hemma. Mamma har gjort julfint å satt upp stjärnor å städat har vi gjort. Så nu är julstjärnorna gardiner å allt fixat. MYSbelysning minst sagt.

Mamma å Gabbi kom hem, med inhandlade varor. Julfika till familjen Sten. Jo ja tackar. Masssor av gott har de köpt, däribland en stoor godispåse med massor av lakrits choklad å goda saker till moi. 
julmust, mumma!, pepparkakor, nybakta lussebullar, och andra bullar, (ojoj) mandariner, masssssor av naturgodis, - vit choklad. jag dööör!
det är det B Ä S T A (;  dags å umgås me familjen kasnke, ser så mysigt ut. 

Mys, och jag är nöjd. Skulle sitta fint med OTH nu, men får nog bli nåt annat, 
Jag önskar mej hela boxen! Give me:)!


och jag älskar fortf. min dator. Thanks dad,
Godkvällers vänner,

klcokan slår,




sjukt, 

nu har jag suttit i minst 2 timmar och fördröjt min tid (som för övrigt var tänkt för att sova- ladda batterierna, bli fullt frisk osv.) fördröjt tiden va det ja, framför bilddagboken.se - S J UKT! känns nästan, bara nästan, som på gamla (goda?) tiden, känslan är kvar. Dock ine samma behov, och glädje som förut. 

Klockan är 02.36 , förut var det en baggis, nu är det andra tider.


Har hunnit med en hel del på kvällen, möte - underbart! eftersnack- umgås med älskade vänner, FIKA!, inser att de är många, och dyrbara! Härliga kramar, och uppmutrande ord. - Jag ör nöjd! 
Fina samtal och konversationer, det fyller mej med glädje. 
(dock, en miss, förlåt!) 
Hem med järngänget till Davve, snarare brudarna jag blondy vic salle mli, - och Davve. men han va nöjd ! (som vanligt då)
IDOL, jag har alltid sagt att MArkus kommer vinna, och mycket riktigt, vem vann? Jo om inte MArkus! 
-skickligt Johanna. skickligt markus, du var bäst! rösten, sången, kvalitén --> Bäst, helt enkelt.
det hördes klart och tydligt för ett lätt- inövat öra. - Tackar.

Hemåt, mamma kom å hämtade, jag körde. in till maccedonken- stängt. Typiskt. Vidare ut mot E4an. Jag valde vägen förbi MAX, konstigt? - nej, jag va hungrig. Även MAx stängd. Jag blir besviken.- Isak vad har hänt? Trodde Max var å lite på. ;/

Vidare hemåt, mamma lagade mat (!) TACK: Chicky bits, kroketter, söt sur sås. 
- Jag var nöjd, mkt nöjd. MUMMA stavas det (;

Musik på, dator på. - tragiskt med mysigt;)
snackade me kär vän i säkert en timme, samtidigt som ja kollade hemsidor däribland Bilddagboken.se
- uppskattad sida, Ja faktiskt. Många skratt å häriga minnen:) I love-


för övrigt är min dator fantastisk. 


Godnatt-


upplysning,



tänkte bara upplysa om att Carl Bidlt har blogg, som så många andra. 
Kan iaf vara intressant läsning om inte annat..

Här är länken. http://bildt.blogspot.com

trevlig läsning eller nåt. 

biopremiär idag,

vtb


Vägen till Betlehem.
Biopremiär idag 1 december

Detta är berättelsen om den svåra resan som två personer, Maria och Josef, genomför, om en mirakulös graviditet och om ett barns födelse. En födelse som kommer att förändra världen och historien.


I rollerna bl.a:
Keisha Castle-Hughes, Oscar Isaac, Shohreh Aghdashloo m.fl.

Regi: Catherine Hardwicke

Genre: Drama


Källa: Sf


lägg märke till; "En födelse som kommer att förändra världen och historien"

Tidningen Världen Idag har medföljande bilaga under en period framöver, som berättar om bakgrunden till filmen och fakta kring allt det som har med filmen att göra.

- Mycket bra.