kommun och landsting samlas i Örebro!

klockan 05.15 ringde väckarklockan imorse. och nu 13 timmar senare sitter jag i Örebro bloggandes från Kristdemokraternas konferens; kommun och landstingspolitiska dagarna! En helg då tusen kristdemokrater samlas för att umgås, lyssna på seminarier och diskutera politik och framtid!

ikväll vankas fest och imorgon fortsätter seminarier och tal!

idag har jag montrat i KDU:s monter och delat ut flyers och minglat med massor av KDU:are och andra politiker. Sjuuukt roligt::)!!




en dagens i form av göromål


idag intervjuas och fotas jag av gymnasietidningen WORD med tanke på mitt politiska engagemang! Kan bli intressant.

- föreläsning: Ekonomisk frihet!
- lunch+intervju
- förberedelse inför morgondagens Opera+ middag, springa runt på stan med andra ord!
- hem och jobba med KDU, samtal, massa samtal och en del budget!
- byta om åka iväg
- mötesvärdsledare på kvällens ungdomsmöte!


en gasnka skön dag tror jag:)! För det är mitt favoritämne! Som sagt,allt som har med ekonomi och framgång är sjukt roligt, så detta passar mej utmärkt!


music of today



Yesterday - Stevie Wonder

ursäkta min korta bloggpaus i två dagar men jag har haft fullt upp här hemma. nu är jag back on track!

nu har han svurit eden


Barack Obama har under kvällen svurit eden och hans position som USA:s president träder nu i kraft. Detta kan man så klart läsa massor om
här, här och här.



en dagens i form av musik blir det självklart också!



Talk you down - The Script



en knäpp i huvvet

Galet så fel det kan bli. Här sitter jag och förbereder,ringer samtal och fixar och donar inför kvällens Lokalavldenings årsmöte med KDU då det plötsligt slår mig att jag är dubbelbokad! Stressad blir  jag och funderar snabbt ut en lösning på hur jag ska ordna kvällen på ett smidigt sätt. Jag kommer efter 2 timmars ringrundning på att det inte är söndag idag och att LA mötet äger rum om en vecka! Hurra vad smidigt.


ELLE GALAN och Ebba von Sydow


bild lånad

ville bara visa er hur galet fin Ebba von Sydow var på ELLE-galan!
'
så här fint klädd vill jag också vara. jag som ska på fin middag och balett/opera på lördagkväll kanske borde börja fundera på klädsel snart också! för jag vill va snygg då!

att försova sig...

..två ggr i loppet av sju dagar har aldrig riktigt hänt mig förrens nu och jag förstår inte varför. En ny vana har trädit in då snoozning är okej och att stänga av alarm blir till lag. Nu räcker det. Hur ska man göra för att sluta stänga av alarmen när man sover?

med anledning av ovan står jag här å skriver. jaa för jag har en bra pappa som kommer att hämta mej! men för sent kommer jag ju förstås. det va som tusan! jag är ju aldrig för sen.

welcome to my wounderful life!



gårdagen bjöds på jobb, innebandyhäng med några utav dessa människor, samt jordens mysigaste kväll hos Ante med massa härliga vänner! smoothie a la mej, chips,dipp, läsk, godis, after eight (LOVE IT!) å ett sjuukt fint hem! 
mina älskade bibelskolevänner, ni anar inte hur fina ni är! Uppskattar er till tusen och är glad att jag får se er varje dag!






eftersom kameran inte hängde med så är dessa bildr lånade www.facebook.com



music of today



Functions - Tiger Lou


ett band jag inte lyssnat så mycket på tidigare. de är iaf några upcomings som ni kommer få se mer av här i bloggen!

Tiger Lou heter egentligen Rasmus Kellerman. Han är en svensk musiker, född 1980 i Oxelösund. På sina skivor spelar Tiger Lou nästan alla instrument själv till musiken, på scen har han dock hjälp av ett liveband. namnet Tiger Lou kommer från karaktären Tiger Lu i filmen "Fong Sai- Yuk"



music of today



Come together - The Beatles


Detta var egentligen tänkt att visa en låt av Beatles där refrängen går "So happy together" tyvärr har jag inte titeln på denna låt så jag kan inte lägga upp den för tillfället. den kanske kanske dyker upp senare:)!

music of today



The man who can't be moved - The Script


mycket som hänt det senaste dygnet, tankarna snurrar och känslorna åt alla håll. Jag bloggade alltså inte igår så därför bjuder jag på två låtar idag:) lyssna och njut! The Script är mitt nya favoritband! Gillar musiken, lyssna på texten, den är sjukligt fin och kan till och med beskriva något av vad vi går igenom nu. jag är alltså tjejen han sjunger om.

Om du är en Spotifyanvändare så har du säkert hört reklamen om The Scripts kommande konsert! Den 16e februari. Jag hade mer än gärna ägt en biljett!

dagens tips


en blogg jag rekommenderar är den
här.

Maria presenterar Israel- Palestinakonflikten på ett sätt du aldrig sett/läst tidigare! Läs och förundras över den orättvisa svensk media står för!

Läs på och sök olika videos och klipp! Stå på rättvisans sida!

music of today



Publish my love - Rogue Wave



som vanligt presenteras dagens låt. idag är det publish my love som gäller.

music of today




Flowers in the window - Travis


nummer 8 på skivan. lyssna och inspireras!

spotify.com


alla borde få ha Spotify för hur bra är det inte på en skala? jag älskar mitt spotify, världens bästa affärsidé. typ.

music of today



Fix you - Coldplay

detta är nummer 7 på skivan! ALLA har hört låten. lyssna ändå!

en hemlig gåva!



titta vilket fint paket som stod utanför min  dörr här om dagen! Delicard är nog världens smartaste present att ge bort till jobbkamrater eller till släkt/familj som är svåra att köpa present till!

här hittar ni deras hemsida!

Johanna tipsar!





Marsipan Roobioste drack jag här om dagen och gillar man marsipan kan jag tipsa om att det va ganska gott att dricka. Dock luktade det mer marsipan än smakade. en fördel tycker jag!


music of today



How can you mend a broken heart - Al Green


En personlig favorit är artisten Al Green. Rösten, stämningen, tonerna. He's good. Här hör vi låten "How can you mend a broken heart" från filmen Notting Hill som inte en levande själ kan ha missat?!

Al Green föddes 13 April 1946 i Forrest City, Arkansas. Al Green är en amearikansk soul -och gospelsångare. A. Green slog igenom år 1972 med låten "Let's stay together."  förövrigt en väldans bra låt!

pictures of you


bild

fin inspiration va? jag vill också ha massa fina bilder på min vägg!

ett kap!



mina vantar/handskar som jag hade på nyår till min svarta volangklänning utan band! handskarna är fina och ett riktigt kap kan jag säga!

music of today



take your time - Al Green ft Corinne Bailey Rae


fullrulle både idag och igår att jag inte hunnit blogga särskilt mycket. har insett att jag jobbar en aning för mycket. men så kan det gå ibland. när lönen trillar in är de slitna timmarna glömda. detta är alltså track nr 5! enjoy!

ett kaosrum








music of today



Homesick - Kings of Convenience


fjärde tracket är denna låt. Jag kan inte särskilt mycket om detta band. De spelar sin musik på ett högst annorlunda sätt. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag tycker om det eller inte.



spotify!


ang mitt tidigare inlägg om Spotify så fick jag en kommentar på detta som löd:

en kul grej med spotify är att ägaren har investerat 20 milj själv..inte illa......och gissa vad, veckan efter lanseringen var hans företag värderat till 850 miljoner kronor. inte illa :)


är det detta som kallas affärsidé? inspirerande. minst sagt!

Paris!


jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar
den här söta bloggen! tittar i den varenda dag och blir lika glad varje gång! för hur fint är det inte? så himla fint!

..

ett oskrivet blad. där ingen vet vad som kommer fylla pappret. hur slutar en sån saga?

grammisgalan09


bild lånad: blogg.se

om ni går in på www.blogg.se idag så ser ni en resumé av vinnarna från Grammisgalan 09.

thailands bästa



titta vilken fin goodiebag jag har fått! direktimporterad från Thailand. i denna påse fanns en Starbucksmugg, en skiva och två klänningar. Hur fint var inte det på en skala?

Spotify


bild

SPOTIFY mina vänner, det är dagens tips. och detta har jag såklart tänkt skriva om många många gånger innan men glömt bort. De flesta av er vet säkert vad det handlar om. Men detta är ett Sverigebaserat företag som gör det möjligt att lyssna på musik lagligt då nerladdning inte krävs. Det är en online-musiktjänst och fungerar som en sökmotor där du kan söka på all världens musik, skapa egna spellistor och även hitta ny musik. hur bra låter inte det?

 Vad du behöver är en inbjudan av en användare alternativt självaste Spotify. Mitt tips är att be någon som redan är med att inbjuda dig, att skriva upp sig på väntlista tar lång tid!

Spotify startades år 2006 av entreprenörerna Daniel Ek och Daniel Lorentzon.

klickar ni här kommer ni till hemsidan på ett kick! Lycka till!

nya skinnstövlar! I'm in love


mina nya ridstövlar i bruntskinn som jag älskar! dessa tillsammans med min pälsmössa, skinnhandskar, burberryinspirerade halsduk samt min nya marinblåa skepparkavaj är mycket vackert! Älskar detta.

OCH .. jag blev ju så klart extra glad när jag såg att de fanns med i reportage i senaste Plaza kvinna!



ni ser de bredvid den gula blusen.

dessa skor hittar ni hos Wedins för 999:-

idag bjuder jag på nummer tre på min tracklista!



Call me when you get this- Corinne Bailey Rae


Put your records on är nog den låt som är mest känd med Baiiley Rae. Jag skulle nog til och med våga påstå att de flesta av er hört den ett antal gånger. Det är en fin låt som för mig betyder Barcelona 07, jordens bästa klassresa, sol och värme! och såklart SARA! jaa, för det var henne jag delade hotellrum med och det var hon som väckte mej med denna låt ljudandes ur högtalarna på morgnarna. mysigt!

FRAMGÅNG!



detta var en av två julklappar jag fick av Viktoria och är inte detta mej upp-i-dagenj? jag älskar allt som har med "framgång" (okej, vääääldigt brett, men ni hajar?) att göra och läser allt jag kan komma över som har med entreprenörskap och företagarliv att göra. Jag gillar det helt enkelt. och eftersom framgång är något jag eftersträvar så passade den jättebra till mej! och tydligen höll ju Viktoria med om att boken FRAMGÅNG passade mej;)! sötunge!

denna bok finns i butiken Stockhome! ligger på gågatan i Uppsala!

shoes for me!



mina coola dojjor som jag fick med mej hem från London sist jag var där. jag gillar dem! eftersom de är ljusa passar de till våren också, och kommer inte upplevas särskilt "tunga". Minimarket har en liknande modell där sulan är grövre och även snörningen om jag inte misstar jag? hur som helst gillar jag tänket.

jag har faktikst ett större intresse av skor, kläder och väskor än vad jag tidigare gett sken av här i bloggen, så kanske kanske dyker det upp mer kläder och skor å sånt framöver:)! roligt va?

ja tack för vårens mode!


min nya gråa kavaj, som kommer bli perfekt till våren, nu saknas bara en kavaj i färg. hothothotstuff! och en grön mockajacka vill jag ha till stentvättade jeans och högklackat!

TV tips af Jo'anna


ni glömmer väl inte att slå på tv:n ikväll? det är nämligen GRAMMISGALAN för er som inte visste. Själv kommer jag tillbringa min onsdagskväll på jobbet men ni som inte har så mycket för er borde absolut ta er en titt!

näst på tur!


Safe - Travis

här är alltså andra låten på skivan. Strunta i videon och lyssna bara!


han har ett hjärta av guld



för att pigga upp mej(?) sätter jag på min återupptäckta favorit, Corinne Bailey Rae! lyssna och njut!



jag ångrar mej så mycket att jag skulle kunna göra vad som helst för att vrida tillbaka tiden typ 4 timmar!


ibland är jag ett riktigt ass. och ibland är jag grym som tusan. idag är jag ett ass. jag å min stora trut.
nämen ååhh. fantastiskt!

I love my hat


present till malin

Jason Mraz hade spelning i Fryshuset någon gång i höstas. Konsert + middag på en av Stockholms finaste restauranger "Hotellet". Detta var födelsedagspresent mest från Isak till Malin och gissa om hon blev glad?

först ut är Jason Mraz



Jag har bränt en skiva med musik som betytt mycket för mej under hösten. Kanske är musiken något jag precis upptäckt, något som spelats under ett viktigt tillfälle eller också något jag fått av en vän eller så.

Ett track varje dag från skivan kommer spelas här på bloggen i två veckor framöver. Enjoy!







utklädnad!



kan vi inte klä ut oss till Indian i vår Emelie?

en tisdagsmorgon!



God morgon, idag väntas fullrulle. Har läst en bok till bibelskolan på morgonen (prov på fredag!), ska iväg och jobba om en stund och ikväll ska jag ge min sista julklapp för den här julen:)! En superfin sådan. kan inte säga vad det är ifall personen ifråga läser här på bloggen men kan bara säga att jag gärna hade behållt presenten själv om jag fick!

hur som helst, idag ska jag visa er två par nya skor, en kavaj jag shoppat, en bok jag fått med en härlig titel passande mig och en del till;) håll ut!

vårt paradis på jorden! (okej..nästan)


jag har bloggat som en kratta de senaste veckorna och ber om ursäkt för det. London, jul några mellandagar och så nyår.
trevligt måste jag säga! ska imorgon visa er mina senaste superfina(!) inköp/presenter, har samlat på mej en hel del nytt under dessa veckor å jag är mer än nöjd! I'll show you!

















music of today



detta var alltså sjukt längesen but here it is. Music of today!

jag tror detta är den finaste låt jag bjudit på, på mycket mycket länge. lyssna på texten!