kärleken är varm.

I'll be there -

Idag lyckades jag fånga honom på bild.


Montring!

Filmning av alla teamen, flera föreläsningar och genomgångar av bl.a montring har vi sysslat med idag. Plockade fram kameran för en stund sen. (sorry, jag tänkte ha den med mig hela dagen men så blev det icke) Så här såg det iaf ut i Baptistkyrkan i Uppsala där vi hållit hus.


under montrings-test-omgången


Hanna!


OTHERS FIRST! Ny Generations ord!


I salen där vi hänger mest


brudar.

Idol och dusch hos Mallan

 

Efter svettigt lasergame åkte jag och Isak hem till Mallan, beundrade hennes SJUKT snygga lägenhet, käkade fruktsallad, jag duschade och sen kollade vi på Idol! Mysigt.

I köket. Isak fixar och vi kollade på, tjötade på om allt mellan himmel och jord, som bara vi kan och tittade på tv:n lite.

i vardagsrummet.

I soffan. jag är nog nöjdare än nöjdast om bilden får säga sitt. så att säga.

Imorgon blir det fortsättning av utbildningen och säkerligen några foton som dokumentation så ni får någon uppfattning av vad det egentligen är vi gör på en utbildning!

 

puss och godnatt!


lasergame är sjukt tråkigt!!


Kom till Uppsala igår och är nu på utbildning med Ny Generation! Skönt att vandra på Uppsalas gator och andas Uppsala-luft igen efter en månad i Göteborg! Idag har jag kört lasergame för första gången i mitt liv. Och vet ni?
- DET VAR DET TRÅKIGASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN!

IsakHJÄRTAjohanna

I lördags hade vi en hel dag i Göteborgs city. Och för er som känner Isak så vet ni att han verkligen verkligen VERKLIGEN gillar det här med ubåtar! Anledningen är att han förra året arbetade heltid på en ubåt för Sveriges försvar. Då levde han och andades ubåtsliv. Spännande! Så som den goda flickvän jag är så följde jag med honom till Göteborgs ubåtsmuseum. Och tro det eller ej så gillade jag det! Trots att jag nästan fick panik av de trånga utrymmena/korridorerna och tanken av att vara under vattenytan utan fönster gav mig andnöd. Det var trots allt fascinerande!

En hel drös av massa olika fartyg ligger i hamnen nedanför Operahuset! Har man tur får man uppleva detta gratis! Då de vissa dagar har gratis inträde!

trevlans.


inne i ubåten! Isak förklarade att det inte alls ser ut så här nu för tiden. Jag är tveksam om jag tror på det.

Lite läskigt nästan.

Alla ubåtsfantaster blir imponerade av denna bild!

jag igenom en lucka. ubåtslucka.

Nordkaparen

...och jag.

Isak

Efter en lång stund på ubåten tog vi en promenad in mot Nordstan

där det hölls en modevisning!

Både Isak och jag var lyriska. Anledning: Isak är nördig när det gäller scen-och ljussättning! Jag är nördig när det gäller mode, kläder och sånt. typ.

Snygg scen. Snygga kläder.

Efter en stund i en drös butiker begav vi oss till Franks Coffe, vid Kungsportsplatsen och käkade lunch!

Räksallad.

...och jag.

utanför Weekday. Jag gillar jeansen!

Vi gick via Viktoria Passagen till Espressohouse!

Drack Chaite och åt cheesecake.

mysigaste espressohouse i stan!

 

 

 

 


Update FREDAG!

I fredags var vi på gruppträff i Alingsås och upptäckte till vår stora glädje denna låda! En frågelåda där vem som helst kan ställa sin fråga kring kristendomen och få svar på den dessutom! Rolig idé!

Frågelådan!

på kvällen var vi på ungdomssamling i Gilead!

Vickan pratade, vi fikade och hängde med ungdomarna!

Efter mötet åkte vi ner på LIGHTS IN ALINGSÅS! En tradition de har i Alingsås med massa ljussättningar i hela stan! Massvis av folk från bl.a USA och Europa kommer dit för att se detta.

Ingen kommentar.

jag och Isak.

ingen kommentar.

 


 

 

 


han som gör mig hel

bild

Ni hamnar mitt i en kärlekshistoria. Jag älskar att läsa bloggar som handlar om mode, foto och vackra texter. Idag hamnade jag på en blogg om kärlek. Och jag fann en hel drös med bilder som symboliserar kärlek på olika vis. Jag kan inte göra något annat än att le. För om några timmar händer det som jag längtat efter de senaste veckorna. Det som fått mitt hjärta att värka av saknad. Och det som fått min telefonräkning att bli så hög. Jag får äntligen träffa han som gör mig hel. Han som fyller mitt tomrum. Han som får min mun att skratta. Och Han som får mitt hjärta att slå. Jag skriver sällan om det i bloggen mest för att saknaden blir starkare då. Men nu vågar jag glänta på dörren, öppna luckan och gå in. För snart får jag träffa han som gör mig hel.


Lugn morgon och några visdomar


Godmorgon. Lugn lugn lugn morgon! Har ringt några samtal ang. min tjänst hos Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Jag har nu slutat pga mitt nya arbete hos organisation
Ny Generation. Känns alltid så spännande när man ska gå in i nya saker. Jag minns för ett år sen då jag precis börjat mina studier kring Bibeln, börjat mitt nya jobb som internationell sekreterare i Stockholm och fortsatt mitt jobb som kassörska i Uppsala. Det var mycket pendlande men roligt var det! I år sitter jag i Göteborg och jobbar varken som internationell sekreterare eller som kassörska. Nu reser jag istället runt och besöker kristna skolgrupper m.m! Tänk vad livet kan ha att erbjuda!

Vad vill jag nu säga med detta? - Jo, att våga chansa och riskera lite! Vågra pröva dina vingar. Bära eller brista! Men har du aldrig försökt, vad har du då att minnas i din ålderdom? Ett gråtrist liv eller ett liv fullt av äventyr?


dagens visa: horla, alingsås och göteborg!


Hoho, jordens skönaste arbetsdag! Uppe med tuppen och sen mys på dagen och sen gruppträff vid 16. Nu är vi hemma i Göteborg igen! Imorgon åker vi tillbaka till Alingsås för gruppträff och ungdomsmöte! Sa jag förresten att Isak kommer med några av mina flyttkartonger imorgon? Ska bli så skönt att se männskan lite också! På söndag beger vi oss hemåt Uppsala för vidareutbildning med jobbet! Ska försöka svänga förbi hemma och träffa familjen, samla ihop ytterligare saker att ta med till Göteborg, bl. a mössor, vantar och halsdukar!

Första stoppet: Sundlergymnasiet!

Regn i Alingsås

Utsmyckning i stan

Intressant,

Lyckans Emma!

En svävande lastbil. coolt

Vi letade efter två skolor vi hade tänkt att affischa på, som hjälp använde vi oss av GPS! med funktion: Gående. Har ni hört på maken? - Kom vi rätt? KNAPPAST!

Under några timmars ledighet letade vi oss till Barnens lantgård där vi fann en massa djur!

V för Väst!

min vän åsnan

tuppar och jag, lite för stolta båda två.

vackringar!

tupparna, frågan är: vad gör dem?

årets hösttecken!

Stort, fint och nybyggt! Gallerian Storken i Alingsås

Världens godaste ceasarsallad!

Den finner ni här..!



Från Falköping till Horla

 

Idag har vi raceat runt riktigt ordentligt i vår röda lilla plutt till bil! Från Falköping (och jordens bästa gruppträff med jordens mest största grupp! Vi fyllde ett klassrum!!) till Kinnarp och numera Vårgårda och Horla! Mysigt. Dagen har varit lång och innehållsrik. Sitter i skrivande stund hemma hos ungdomsledaren Daniels föräldrar där vi ska sova i natt. Har hängt med Daniel och hans två kompisar i deras fina hus idag! (22år med eget hus, den ni!) Sköna grabbar!

Emma lycklig efter en härlig gruppträff

I Falköping utanför caféet Mango där vi hängde länge idag!

Jag med min Tacopaj.

Jordens bästa reskompis!

Fever fever

För någon vecka sen fick jag ett paket på posten med massa goa grejer i av Isak! idag kom jag på att jag hade kvar bland annat två trisslotter sen jag öppnade paketet. Idag vann jag min första trisslott! Någonsin.

Emma superkoncentrerad under arbete.

Jag på Falköpings torg

ganska barnslig. gasnka lycklig!

Höstens grymma manual! (handbok som grupperna får ut, fullproppad med roliga tips och coola idéer på vad man kan göra!)

Gruppen med bara killar från åk 7-9 bjöd på bullar och saft! UNDERBAR grupp! Plus i kanten för att vi fick fika. ;)

Här tillverkas Kinnarps kontorsmöbler. Coolt!

Imorgon ska vi upp med tuppen och åka in till Vårgårda för en gruppträff. Sen bär av till Alingsås! Imorgon hoppas jag på mer effektiv bloggning!

 

Nu ska jag sova. Emma sover reda


Stenungsund, Grästorp och Falköping. Hej jag teamar med Ny generation!

 

Heja Väst och oss som åker utan ledare. Idag har vi varit i Stenungsund (pastorsträff)+ gruppträffar, Grästorp på gruppträff och nu är vi i Falköping där vi ska sova i natt och jobba imorgon! Vi fick ett ordentligt mottagande i kyrkan där vi sover i natt. Eget rum och trevliga gäster. Har kikat runt bland bloggar och facebooksidor och nu ska jag strax fylla i dagens vinst av medlemmar i Ny Generations intranät!

Pingstkyrkan i Stenungsund

Jag i min älskade Hoodtröja: OTHERS FIRST! (sjuukt bra!!)

Vid havet i Stenungsund

Min kära resevän och kombolina Emma!

Här är jag med dagens dos kaffe!

Imorgon har vi två gruppträffar här i Falköping, därefter två skolor som vi ska sätta upp affischer på! Efter detta bär det av till Vårgårda för att bo, äta och må bra. Och på torsdag har vi en hel drös med grupper att träffa. Lovely days!

 

Idag vill vi hälsa till vår kombolina Viktoria som är på annan ort denna veckan! Vi saknar dej och hoppas att du mår bra där du är! Jobba på och glöm inte bort att vila upp dej och göra något roligt nån gång:)! Du är BÄST! och utan tvekan den bästa ledaren. No matter what! Vi gillar dig Vickan!

 


Resvecka 39: V som i VÄST ÄR BÄST!


Godmorgon Sverige! Idag bär det av ut på vägarna igen och ni kommer självklart få hänga med. Dator+internet plockar vi med oss och denna gång är det min dator som vi har med oss på färden vilket betyder i att ni kommer att få slippa vicka datorn åt vänster (!) Härliga tider!

Fösta anhalt kl. 11 är: Stenungsund och pastorsträff! Det känns extra bananas då Vickan har kontorsvecka och att ansvaret i sin tur vilar tungt på våra axlar! (Extra extra tungt på mina, då det är min resvecka! = Jag som planerar, styr upp och ringer samtalen!)

men vi taggar till och är glada! V, som i: Väst ÄR BÄST!


music of today

Bodies- Robbie Williams

LYSSNA PÅ TEXTEN! Såå sant. Varje ord. Jesus dog för dig, för att du ska få evigt liv! Få ha Jesus vid din sida varje dag.


bokstavligt talat


Idag har jag bokstavligt talat jobbat häcken av mig. Gissa om min stackars rumpa är bedövad nu? Dagens runda har varit ett varv mellan tvättstugan och lägenheten. Annars har jag jobbat, planerat veckan, ringt samtal och skrivit ännu mer. Om jag är rastlös? - OM jag är!

det var lördag och det var melody club

 

Suddigt och glatt. Det var så det såg ut i lördags när vi var på konsert i Parken med Melody Club! Roligt hade vi och särskilt efter några låtar då vi var tillräckligt uppvärmda för att sjunga med (skrika med?) och shaka loss ordentligt!

Grattis Mallan, än en gång! Du är verkligen välkommen tillbaka! För jag saknar dej redan.

mallan

Jag

frontsångaren Kristoffer.


en regnig söndag innehåller fika

 

Efter att jag lämnat Malin på flygplatsen åkte jag hem lämnade bilen och tog vagnen ner på stan. Mötte upp Emma och vi gick och käkade/fikade. Hur mysigt som helst! Verkligen välbehövligt att prata ut om allt möjligt som pågår just nu. Denna bild får stå för eftermiddagens långa fikastund.


Smyrnakyrka och fika


Idag var vi på gudstjänst i SMYRNAKYRKAN vid Vasa! Superbra budskap (om gästvänlighet m.m) och skönt efterhäng och fika med massa trevliga människor! Även här stötte jag på bekanta ansikten! Så roligt när man är ny i stan som jag. Efter mötet skjutsade jag Malin till Landvetter (hon flög hem) och sen mötte jag upp Emma på stan för lunch/middag och fika på stan! Nu är jag hemma och har myskväll framför tv:n med mina kombolinor.

Blåsorkester i kyrkan

vid bilen i Vasa.

jag. Malin leker papparazzi

Mallanbrallan, jordens skönaste tjej!

ni ser ju själva. älskar kommentarerna vi fått under helgen från olika håll. "Ni verkar känna varandra BRA!" haha gissa OM, vi kan allt om varandra.

 


lovely days


Igår innan konserten med Melody Club såg det ut så här:

Jag vid vår port

Brallan i trappuppgången

Jag och Mallan på spårvagnen innan konserten!




godnatt, konserten va grym!

 

Kom hem från äventyret och en sjukt bra konsert typ nyss. Så nu hoppar vi i säng och visar upp bilderna från konserten imorgon istället! Hoppas ni haft en trevlig kväll! Imorgon bär det av till Smyrnakyrkan kl 11, sen ska jag skjutsa Mallanbrallan till flygplatsen för att på eftermiddagen sen fika med Emma!

Jag på spårvagnen in till stan tidigare idag

jag och Malin!


mellanlandning, nu blir det MELODY CLUB!!

Hemma på mellanlandning för tillfället. Ska strax fixa oss för kvällens konsert i Parken. Har hängt i stan typ hela dagen och gissa om vi är trötta i fötterna nu? Blir gött med lite vilande för att sen bege oss. Var dessutom hos Optikern idag och gissa om jag fick håva fram hundralappar? 450kr för synundersökning, nice price! eller inte, men det är väl så det är att leva! Nu vet jag iaf att min  syn har förbättrats! Amen halleluja för det!

Mallan utanför Nordstan, lyckligare än på länge;)!!

Jo, mellan Arkaden och Nordstan.

Jag på väg nånstans.

Utanför Rut med flera. Gilla papparazzis!

När jag var hos optikern provade Malin en massagestol, gissa om vi garvade! det hördes över hela Synsam och flera kilometer bort.

På Espresso House's mysigaste café, vid Viktoria Passagen! Vacker innergård har de också.

Jag

Vi dummar oss, som vanligt.

Dagens finaste! Jag blir lycklig ända in i själen!! Vår man från Uddevalla mötte upp oss! ERIK!

Erik!

vi! vackrare än någonsin.

 

 


GRATTIS MALLANBRALLAN 21 ÅR!


Har precis grattat vackra Mallan på sin födelsedag! Dukat upp storfrulle, sjungit tillsammans med Stevie Wonder och så har Malin öppnat sina paket! Roligt! Nu ska vi fixa oss och så småningom bege oss neråt stan, kika i butiker, (KANSKE åka turistattraktionen Grodan! haha) och käka lunch på nåt mysigt fik! Ikväll ska vi gå på Melody Club i Parken! (En av presenterna hon fick av mig och Isak!) Kameran hänger självklart med!

"Muffinsen" numera en klassiker vid födelsedagsfirande i Team Väst! Love it.

 

Så lycklig med sin muffins och paketen i bakgrunden. Älskar denna brud!




jordens finaste skor!

 

Malin frågade precis om jag kunde ha de här skorna! Och gissa om jag kan det? De är typ de finaste skorna jag sett. Älskar de verkligen eftersom de har öppen tå och klack och allt man kan begära. De är huur fina som helst! Gissa om jag är glad! -JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!!

den perfekta skon! gåva från Malin.

 

"Ge så skall du få!" Det är numera bevisat! :)

 


hej mallan, jag gillar dej!


När vi kommit hem från resan slängde jag in grejerna och bytte kläder. Begav mig neråt stan och träffade på denna vackra skapelse!! Vi gick till restaurangen SOHO, käkade otroligt god mat och babblade på om ALLT! Var så otroligt skönt att bara få sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord. Som jag längtat efter denna stund! Nu har vi varit hemma en stund och tittat på film, ätit god fruktsallad och tjötat på ännu mer! Imorgon fyller denna vackring 21 år! och då ska det till att firas! Nu blir det nattsömn...och vet ni! JAG MÅSTE BARA VISA ER VAD JAG FÅTT AV MALLAN!

jordens bästa!

Jag med leopard tröja, tror ni inte Malin hade sina leopardleggings på sej samtidigt? JOO! Så där satt vi likadana, men vad gör det? Allt vi har är ju likadant. komiskt!

jag som koncentrerar mej på kameran. en man gick förbi och ville att vi skulle fota honom med sin kamera, till facebook? visningsbild? I don't know. Men nöjd blev han!

Jordens snyggaste brud!

 


idag har vi gjort en spontantrip till Norge, hängt på godisfabrik och träffat skolgrupp i Strömstad!!

 

Hej Norge! Idag lämnade vi Emma kvar hos familjen i Ed och åkte själva mot Strömstad! När vi närmade oss stan åkte vi såklart avfarten för långt och insåg till vår stora glädje att riksgränsen mot Norge låg sjukt nära! Så vi fortsatte över gränsen och hängde i Norge en stund! Heeja spontana idéer! Mer sånt! Vi hamnade även på ett stort Godisland med över 1000 sorter godis, (även idag hade vi en anledning att köpa godis! outch!) Vi käkade lunch på ett café vid gästhamnen i sommarstaden Strömstad, träffade en råskön kille i åk 9 i stan (gruppträff) och åkte sen hemåt Göteborg! Slängde in grejerna och sen städade min fantastiska kombolina VICKAN hela lägenheten medan jag åkte ner på stan och mötte upp min älskade Mallan som är på besök över helgen!!

Utanför godislandet!

inuti. GALET mycket godis!

gissa om vi blev tvungna att fylla varsin påse? SVAR: JA!!

hypade

och töntiga

min kombolina!!

över gränsen! här bevisar jag det med en norsk skylt! och..

..med REMA 1000

..och med norska skyltar!

RIKSGRENSEN 4km!

I strömstad! Ännu en stad att lägga på "Nya- städer-listan!"

intressant. Vi beställde varsin Tacopaj och fick paj som man köpa på Ica för 22,90kr. Men gott var det ju i alla fall!

och glada var vi:)

Vackert och fortfarande lite sommarkänsla!

i bilen observerade vi detta: 5 mobiltelefoner på 2 pers!! Det kan inte vara nyttigt..

 


music of today


Erik Tilling - Utsträckta armar

väst är på landet, bland djur och natur

 

Mysig morgon med långfrukost och sen promenad bland åkrar och djur. Emmas familj äger en sjukt stor gård med massor av olika djur! Roligt att få se nåt utanför Biskopsgården tycker vi!

 

Idag har vi affischat på två skolor och även försökt oss på en gruppträff i Bengtsfors (där gruppen dessvärre hade missat oss. Vi åkte 2 timmar för denna träff och det roliga var att ingen i teamet verkade bry sej om att vi hade suttit i bil en timme och skulle åka en timme till hemåt. Både Vickan, Emma och jag accepterade läget, skrattade lite och gick och köpte varsin godispåse på ICA!) Så är det att teama! Man slutar liksom bry sej om några timmar extra i bilen hit eller dit. Man accepterar läget och gör det bästa av situationen. GÖTT!

jag imorse med hunden Tessie, suddig kameralins! sorry.

 

Familjen Sjölie har tre vackra hästar!

Vi åkte in till Ed och satte upp affischer. En på gymnasiet och en på grundskolan där!

 

Emma och Johanna, glada!

 

tummen upp för Ny Generation!

 

Vickan!

 

I vår bil har vi en idolbild. På vem? - jo, på ARASH!!

 

Nu ska vi krypa ner i sängarna. Imorgon åker jag och Vickan hemåt med mellanlandning i Strömstad hos en skolgrupp där! Emma stannar hos familjen tills på lördag. (IMORGON KOMMER MALLAN TILL GBG!!)

 

Godnatt. Och glöm inte bort att Jesus håller dig i sin hand och hjälper dig över varje hinder.


gamla nya skolan? vadå gamla nya skolan?!!

Natten till onsdag sov vi i Pingstkyrkan i Trollhättan. Otroligt fräsch och fin kyrka. På förmiddagen igår tog vi en kort runda inne på second hand butiken Myrorna! Därefter begav vi oss ut på skolgruppsträffar och hängde med ungdomar!

Heja Team Väst som åker till Nya Skolan och sen upptäcker att vi är på "GAMLA Nya Skolan", HUR I HELA FRIDEN DÖPER MAN EN SKOLA TILL NYA SKOLAN NÄR DEN INTE ÄR NY?

en något taggad brud som inte alls deppar över att vi hamnat på fel skola. inte alls!

Hoho, jag heter Johanna och liknar någon. Gissa vem?

"NYA GAMLA SKOLAN!" när vi lämnade den.

Vi åkte vidare till tillbaka till Trollhättan och sov över i Pingstkyrkan där. Svinmysig kyrka med perfekt läge och utsikt! Här ser ni hur det ser ut åt högra hållet utanför kyrkan.

PINGST!

Det bästa med att vara ute på vägarna är att man kan hälsa på vänner! Denna familj var inte hemma så...

..jag skrev en lapp och lämnade under en träsko på farstun!

Igår åkte vi till Bengtsfors och hängde på en ungdomssamling, "batikade kläder" och jag höll i en kort andakt

duktiga tjejer!

otroligt mysigt! alla samlades på scenen, tände ljus och sjöng enkla lovsånger.

Därefter tackade vi för en härlig kväll och begav oss ut på vägarna igen, nu mot Ed och några km till för att sen sova över två nätter hos Emma och hennes stora familj ute på landet!

 

 


en lugn morgon på landet sammanfattar.


en lugn morgon på landet. jaa så kan man beskriva vår härliga torsdag! Idag är vi några kilometer utanför Ed. Vi har precis käkat lite frulle och ska strax ta en promenad ute i skogen!  Ovanligt skön morgon för oss stadsbor!

I eftermiddag ska vi åka in till Ed och besöka en skolgrupp samt sätta upp planscher på två skolor! Kameran hänger med!

bengtsfors finns iaf på kartan!


Godkväll. Idag har vi haft en fullspäckad dag och jag har knappt hunnit fundera på datorer och bloggar och sånt. Kameran ligger kvar ute i bilen och vi befinner oss inne i Emmas hus. Så bilder får ni se imorgon!

Idag har vi haft 3 gruppträffar och en ungdomssamling nu på kvällen i Bengtsfors (en ny stad på min "Nya-städer-lista"!!) Ungdomssamlingen blev verkligen lyckad och jag pratade om "Otippade människor" och hur Gud verkligen vill använda oss där vi är, i vår vardag, på skolan, jobbet och på bussen hem! Berättade om lilla killen Gideon i Domarboken 6 som Gud använde, som till synes var den minsta av de absolut minsta, som kunde minst och var minst men som Gud sen lät leda en hel armé och som sen vann hela striden! Coolt. På samma sätt kan han använda oss där vi är. I vår vardag.

Blev helt klart en lyckad kväll med batik och fika! Imorgon har vi en gruppträff och på fredag bär det av hemåt, Sen kommer MALIN till Göteborg! Lovely lovely vecka!

nu ska team väst sova. Godnatt!

(idag får du tippa dator åt vänster!) ROADTRIP: GBG-UDDEVALLA-VÄNERSBORG-TROLLHÄTTAN!


Hej! Fullt upp dagen lång och eftersom internet krånglade hemma imorse så det var inte värt mödan att försöka blogga ens. Idag har vi varit i fyra (fem om vi räknar in GBG!) olika städer! Uddevalla, Lysekil, Vänersborg och nu: Trollhättan!
Vi har träffat 3 olika grupper och vår första gruppträffsdag är över! Jag har en härlig känsla i kroppen. Att träffa grupper, peppa och prata om Jesus är grymt!

(ursäkta röran, jag har inte min dator med mig utan använder mig nu av NG- datorn där det saknas program som IPHOTO, därav de knasiga liggande bilderna! Detta ordnar jag så snart jag är back in town igen, GÖTEBORG alltså! Men till dess får ni hålla detta tillgodo. Trevlig tittning!)

Första stopp: Uddevalla och John Bauergymnasiet

 

på ett av skåpen i en av skolorna i Uddevalla upptäckte vi denna affisch (skåpet t.v!)

Emma och Vickan i väntan på grupp!

 


jag och "Jesus-affischen" tummen upp!

 

Efter Uddevalla hoppade vi in i vår röda plutt och hamnade här. Därefter åkte vi mot Lysekil! Sjukt nice stad.

 

alla städer med hav gillar jag! Lysekil har havet. OCH utsikten. OCH höjden!

 

Solen strålade HELA dagen! mums.

 

vi åkte färja två ggr idag! Det Mattias gör på semestern och betalar ur egen semesterkassa får vi göra på arbetstid. heja väst!

 

Vickan och chauffören. som råkade vara jag.

 

Emma, Vickan och jag på färjtur nr.2

 

lycka!

 

i bilen mot Vänersborg!

 

 

 

vackra vackra Sverige!

 

Till slut hamnade vi i Trollhättan och möttes upp av jordens sötaste tjej som guidade oss runt i Pingstkyrkan! (där vi ska sova i natt) Vi sover på andra våningen och har utsikt över kajen, vattnet, segelbåtar och en hel drös av olika cafeér och restauranger! såå otroligt vacker syn.

 


Imorgon har vi 3 gruppträffar och en ungdomssamling där jag ska hålla i andakten. Det blir spännande! Självklart kommer dagen att dokumenteras. Det blir en lugn morgon då första stoppet är först kl. 12. Funderar på att gå några kvarter upp mot centrum och kika lite i butiker. Bl. a Myrorna! Second hand är ju roligast i småstäder där man verkligen kan fynda. Och jag vill hitta en stor spegel att måla om ( till svart!) och sätta upp i vårt rum! Vore så roligt. Kanske kanske kan man hitta det här! Vore ju roligt.

Nu blir det godnatt. Hörs imorgon!



en famn som aldrig tappar greppet


Det finns en varm famn. En famn för dig. En famn som aldrig kommer kallna. En famn som alltid finns nära dig. En famn som aldrig släpper taget. En famn som aldrig försvinner, lämnar eller överger. En famn som aldrig sviker. Som aldrig glömmer bort eller tappar bort. Jag har funnit denna famn. En varm famn att krypa upp i när allt annat är kallt och kyligt. När familjen är för långt borta och vännerna inte finns nära. En famn som alltid står med öppna armar. Denna famn finns till för dig. Den torkar dina tårar och ger dig all den kärlek du saknat.

Vill du dela denna famn med mig?


idag saknar jag min vän så in i norden mycket. nästan så det värker i bröstet av längtan.



Avenyfrukost i somras!
Nu tar jag ledigt i någon timme. Har precis fått i mig dagens dos av kaffe och ska ner på stan för att köpa present till en kär vän som råkar fylla år på lördag. (avslöjad!)

Solen skiner och himlen är blå! Lovely day! Hörs senare!

veckan idag.


Idag jobbar vi hemifrån och planerar in det sista på våra resveckor (v. 38 och 39). Ska ev. få ett besök framåt eftermiddagen av Credo! Imorgon bär det av på resvecka, vårt första stopp blir Uddevalla och Lysekil!

dagen blev till kväll och vi åt god mat


 

Suddigt men gott!

Suddigt men fint!

Favvobruden Emma!

Tack vänner för en mysig kväll.


hej jag gillar kyrkan Gilead! Jättemycket.


Jag kom hem sent igår och  orkade inte mer än att skriva de få ord jag skrev under gårdagens
inlägg.
Igår var vi i kyrkan Gilead (Göteborgs stjärnskott! Min nya kyrka!) på eftermiddagen åkte team Central hemåt och jag tog spårvagnen till sjuklingen Emma. Dit även mr Carlander kom. Jag bjöd på middag med kycklingfilé, potatis a la Anders och vår favorit: Avokadosallad!

I kyrkan, presentation av det nya ungdomsteamet i Gilead, däribland Sandra Bohlin och Kaleb Tesfamariam kommer jobba!

 

David Johansson predikade bl.a om hur enkelt det är att be en bön till Jesus! otroligt bra!

 

Härlig gemenskap och en kyrka som verkligen är på g! Vi blev bjudna på paj och sallad i kyrkan samtidigt som massvis med ungdomar och härliga människor kom fram och pratade och var intresserade! Träffade även på en hel del välkända ansikten. Och sånt är ju alltid superroligt!

 

Johanna och Johanna på spårvagnen hemåt

 

Vill du läsa mer om kyrkan Gilead kan du klicka här!

 

 





kärlek är tuffare än man kan tro.

bild

 

Helt klart tänkvärda ord!

Den perfekta pojkv/flickvännen finns inte. För det finns inte någon som är perfekt och det är det som gör oss människor så perfekta.

Kärlek på avstånd är tuffare än man kan tro, så uppskatta och ta vara på ditt hjärta du som har din partner nära dig och ge din pojkvän/flickvän en extra kram när ni ses eller skicka ett sms med några korta rader om varför du trivs så bra tillsammans med denna personen. För nu förstår jag var äkta kärlek är. När man bryr sig om någon annan mer än  sig sjäv. jag saknar dej!


vår första montring: Vallhamrakyrka


Igår hade vi blivit inbjudna att montra på en konferens i Vallhamrakyrkan. Vi fick prata med massvis av ungdomar oh Viktoria fick även göra en pålysning från scenen om Ny Generation! Det var härligt att få hamna mitt i en sjukt bra konferens och få ta del av deras budskap under helgen! Att bry sig om ANDRA!

Under predikan

lovsång

 

drama till låten Everything med Lifehouse

Josefina i vår monter.

Efteråt var det konsert med Joel Lax sällskap på bänkraden hade jag bland annat av Jesper och Simon aka. Slaim! KUL att träffa folk man känner igen! (Stötte även ihop med gamla klasskompisar från bibelskolan jag gick förra året! Sweet.)

 

Nu blir det möte i kyrkan Gilead! Och ikväll kommer Emma och Anders hit! Trevlig söndag!

 

 

 


konsert och hönö, vilken mix!


Vi tog vår lediga lördag och begav oss ut på öarna. Närmare bestämt till Hönö. Där var vi på second hand, gick i skärgårdsbutiker, tittade på utsikten från utsiktstornet och käkade lunch på öns glassigaste café Eleminas! (ni som varit där fattar mitt urdåliga skämt!)

I bilen mot ön.

 

emma!

 

Vickan och Johanna

 

Second hand!

I en av butikerna hittade jag ett bord med en Nya Testamentet bibel och en Världen Idag tidning!

 

Alla 40 (!) olika glassorter på Eleminas

 

brudarna funderar

 

längs piren fann vi denna

 

Johanna och Vickan

 

Vickan och Johanna

 

Vackra Johanna

 

Jag vid en stoor propeller, (glad nu Isak?)

 

längs piren. Lovely picture!

 

Älska Hönö. Och för er som hängt med i bloggen ett tag så minns ni säkert samma bild fast från tidigare i somras! (Jag och Isak var här ute på samma plats och badade samma helg som vi skulle på Madonnas konsert på Ullevi.)

 

Söt som socker!

 

 

jag vid havet och klipporna. där jag trivs som bäst!

Johanna och Johanna

 

från utsiktstornet!

Carpe Diem, 1+1=2!!

Jag i spegeln

Kyckling i mangosås! FINT VA? Vickans väl valda lunch!

Jag tog mej självklart en räk -och äggsallad!

Vi åkte även ut på den sjukt lilla ön Fotö.

och med oss hade vi bryggkaffe från ELEMINAS! Gott!


Ikväll har vi montrat på Vallhamrakyrka, träffat drösvis med folk (nytt och gammalt folk!) och även lyssnat på Joel Lax som hade konsert! Sjukt bra.

 

Nu är vi hela gänget samlat och har precis ätit nattmacka. Dags för sömn! Imorgon bär det av till kyrkan Gilead!

 

 

 

 


music of today


Godnatt vänner. Rekommenderar er starkt att lyssna på denna låt innan ni somnar ikväll!
Otroligt budskap. Så sant så sant. Tack Jesus för din omslutande famn!


Du omsluter mig

tacokväll och idol. ja tack!


team väst möter team central

 

Taco och Idol (huuur charmig var inte denna mr JON i gårdagens program? nästan så vi föll en tår!) i kombination med besök av centralteamet! Underbart mysigt måste jag säga! Vi avslutade kvällen med te, mysprat och tända ljus. Imorgon ska vi åka ut till öarna (typ Hönö! LOVE IT!) och på kvällen blir årets första montring med teamen på en konferens här i Göteborg! Kameran hänger såklart med!

 

Godnatt!


hittade denna bild på facebook från våra dagar på ribbinge.


läskigt glad

okej att jag är tävlingsmänniska, men lägg märke till min läskigt överlyckliga blick!

nitar, rött och rosa

nitar, rött och rosa!


Idag har vi handlat taco inför kvällen då tjejerna i centralteamet kommer hit! (de ska sova här över helgen!) Vi har tvättat fönstrena (som ingen verkar gjort på flera år! men nu äre fint serru) ätit lunch och så börjar vi jobba om en halvtimme. Tog en låångpromenad efter lunchen och upptäckte grymma promenadvägar i skogen här bakom! Blir perfekt de dagar jag inte tränar inne i stan. Lovely days!


här jobbar jag. vart jobbar du?

dator, anteckningsblock, almenacka, mobiltelefon och så klart en kaffekopp!

 

och en hejdundrans massa post-it lappar, typiskt mej!


music of today

Mer av dej- Joakim&Joel

se och njut!

BRA LEDARE VET!


Jag har precis insett vad en bra ledare innebär! Jag har den bästa av de bästa! Som belöning för veckans jobb bakade Vickan kladdkaka (i smyg när vi jobbade för fullt!), tog fram glass, kokade te och satte på IDOL! Så mysigt. Kvalitativ tid heter det!

kladdkaka!

 

mys i vardagsrummet.

 

ett sjukt fint brev hade hon skrivit och med detta brev fick vi varsin choklad! Vickan vet.


en dag med johanna


Idag har jag insett att ensamhet och att vara ensam är två heelt olika saker! Idag var jag ensam på stan och mådde riktigt bra i solens varma strålar! Jag kunde ju känt ensamheten stråla genom hjärtat men på det sättet var det inte. Jag njöt av att vara ensam. Dels för att vi bor tre tjejer tillsammans i lägenheten dels delar rum dels jobbar och dels umgås 24 timmar om dygnet! Jag trivs jättebra med mitt nya liv men jag som mår bra av att vara med mig själv ibland behöver lämna hemmet för en stund och bara va. Som idag ungefär!

i provrummet på topshop, här i dagens klädsel!

halsband och koftan jag gillar!

Utanför Nordstan, typ.

 

jag gillart!

Coffee på Espresso house!

 

där vi bor. typ.

 

solen sken och jag är glad.

det är så här det blir när man inte har en fotograf med sig.

 

soligt och lyckligt!

 

Nu jobbar vi telefonerna varma med så många samtal vi ringer! Halva Västra Götaland blir uppringt, om de jublar? OM de gör! Det är ju vi som ringer!

 


music of today


Dagens coolaste låt! (om jag lagt upp den tidigare får ni se den igen!) Den hittar ni
här!

espresso house


Hoho, en runda på stan, kikade bland annat på glasögon, hälsade på min älskade vän Emma och köpte mej en kaffe på Espresso house innan jag begav mig hemåt efter några timmars ledighet. Känner att jag fortfarande är i stort behov av en rejäl catch up med Emma. Så är det att vara ny i stan! Sms:ade min vän Säändra utan ordentligt resultat. (hon jobbar när jag är ledig och jag jobbar när hon är ledig, illa!) Nu vankas jobb jobb jobb!


Vad jobbar jag med?

Endel av er kanske funderar på vad det är jag egentligen sysslar med här i Göteborg? Och för att få en klarare bild så har jag här några rader om organisationen jag jobbar för!

DETTA ÄR NY GENERATION

Ny Generation är en fristående, allkristen organisation och en av Sveriges snabbast växande ungdomsorganisationer. Idag finns lokala Ny Generation-grupper på c:a var fjärde svensk övre grundskola, gymnasium och universitet, och organisationen har långt över 8000 svenska medlemmar från alla svenska kristna samfund. (numera närmare 10.000 medlemmar och 500 skolgrupper!)Ny Generation vill uppmuntra elever och studenter att tillsammans bilda och självständigt driva skolgrupper som utifrån egna idéer och förutsättningar gör det kristna kärleksbudskapet synligt genom allt från bön och till utåtriktade initiativ och ett konkret socialt engagemang. Mottot Min skola - Mitt ansvar sammanfattar egentligen allt som Ny Generation handlar om. Det är eleverna/studenterna själva, deras initiativ och engagemang som är motorn i hela Ny Generations arbete. För att stödja, hjälpa och inspirera dessa grupper arbetar Ny Generation med olika resurser.På kort tid har det svenska Ny Generation även fått bli en internationell modell för kristet skolarbete, och nationella Ny Generation-arbeten har startat i ett tjugotal länder, utifrån svenska Ny Generations modell

hämtat från www.nygeneration.se

Jag som teamare på Ny Generation arbetar heltid för att peppa och resa runt till dessa skolgrupper, träffa pastorer och hålla i ungdomsmöten. Vi jobbar utifrån olika regioner där varsin region har ansvar för ett visst område med speciella uppgifter. Utöver Sverigeteamare har Ny Generation även ett mediateam (som jobbar med NG:s media!) ett eventteam som reser runt i Sverige och håller konserter samt internationella kontor som jobbar utanför Sveriges gränser!

Jag är oerhört stolt
över att få jobba med denna organisation och dess effektiva arbete!

Undrar du något rekommenderar jag dej starkt att gå in på
Ny Generations hemsida eller att skriva frågan i kommentarsfältet nedan.

Klipp från olika event/händelser med Ny Generation!

vill bara visa upp vinsten


Under utbildningsdagarna på Herrgården Ribbingebäck så värvades föreläsningarna med sociala saker, som teamtävling! Jag vill då stolt meddela att mitt team vann en storslagen seger! (är man tävlingspepp och riktig tävlingsmännska så är man!)

Johanna med priset

 

Godis! och tandborstar!


BÖN HJÄLPER!

BÖN

Dagens uppmuntring: att be en bön varje dag för en konkret önskan, fungerar! Gud hör våra böner och vill hjälpa oss med allt som känns svårt. Han finns där för dig. En bön bort. Och han släpper dig aldrig ur sikte. Han håller dig i sin hand och leder dig på rätta vägar. Låt Honom bara få visa vart ni ska gå och jag lovar att allt kommer kännas så lugnt och fridfullt därefter.


jag springer i trappor tusen gånger hellre än att träna på Friskis och Svettis


gårdagens syssla

Igår tog jag spårvagnen ner på stan för att köpa mej ett träningskort på "Friskis och Svettis" samt fixa med lite annat som behövde ordnas. Något träningskort blev det inte, personalen var så sjukt otrevlig så jag funderar på att gå till ett annat lokalt gym istället. Ska fundera över det några dagar hur jag ska göra och fram tills beslut fattas så springer jag i trappor och går promenader!


ringa!


hoho, detta är galet. Alla springer till datorerna så fort internet slår på! Om det är wacko? GISSA OM! Det lägger av varannan minut. Pga öetta internet så ändrar vi våra planer och åker till IKEA och fyller på förrådet och kryssar av "att-köpa-listan"

Hittills har tjejerna varit på möte med en ungdomsorganisation i stan. Jag har lagat mat. Och så har vi plockat ner en dator som inte fungerar och burit ner en säng som var sönder, ner till förrådet. Bra jobbat! NU vill jag att vårt intranät ska funka så vi kan börja jobba och ringa skolgrupper

två dygnsjobb!


Detta är vad jag sysslat med i två gripandes dygn!! Jag bestämde mej innan jag började att jag skulle klara av detta alldeles själv. Och tänka sig! Det lyckades jag med. Gissa om jag var nöjd efteråt?

Skruvar ihop

..och isär..

...och resultatet är detta!

 

 

 

 


söndagsfin


I Söndags var vi som sagt i Luthers Missionskyrka nära Vasa. Och som jag sa så glömde jag ju kameran så därför får ni hållas till godo med dessa bilder. Efter mötet åkte jag hem till Anders och åt jordens godaste mat med Emma och Anders:) Efter häng i slottskogen och snack i lägenheten (sjukt mysigt!) åkte jag och emma hem till Marie på tjejmiddag. 5 tjejer och en söndagsmiddag! LOVELY! Kändes skönt att få se något nytt av stan och sen är det förstås sjukt kul att träffa nya människor!

Allén utanför kyrkan

 

 

Viktoria och Emma

 

Jag och min kuvertväska

Kameran är ju låångt ifrån rättvis. Någon gång ska jag bevisa detta med min systemkamera!

hos Anders! Kolla väggen bakom! EXAKT som jag vill ha.

 

Tack Emma och Viktoria, Anders och Emma, Marie och alla vänner för en härlig söndag!


love is in the air


nästintill omöjligt att få till detta men nu verkar internet fungera (hur länge vet vi  dock inte) Vill bara visa er vilken glädjekälla jag fick igår. Gårdagen bestod av städ, tvätt och massa ringande till skolgrupper. Och ni lika som jag förstår ju att städa kanske inte är bland det roligaste att syssla med i början av en vecka. Men när jag efter några vändor fram och tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten till min stora glädje upptäckte blommor i hallen blev jag lycklig! Mannen hade skickat blombud hem till oss! I paketet låg en packe rosor! Lycklig eller vad?


jag och rosor


köket går  i ljusa färger därför passade blommorna extra bra

på utbildningen fick jag två rosor vid två tillfällen och även ett häfte Kärlekscheckar! Gissa om jag jublade?

 

 


wacko internet


hoho, internet har ju inte direkt alla hästar i stallet. det är helt waccckoo och har krånglat hela dagen. Men nu verkar det ju funka så därför passar jag på! Ska såklart visa er vad jag hållt på med senaste dygnet.


lägesuppdatering


Söndagsgudstjänsten planerades till Smyrnakyrkan. Vi hamnade i Luthers Missionskyrka! Såå komiskt, men gudsjänsten var otroligt inspirerande och härlig. Massor av sång (sjukt stor kör! 50-60 pers) och trevligt sällskap under fikat efteråt. Solen skiner ordentligt idag vilket gör denna dag fullkomlig!

Befinner mig nu Anders, Emma och Anders står för lunchen och vi ska strax äta risotto a la Anders och mysa över en härlig söndagslunch! Kameran är glömd hemma så denna middag kan tyvärr inte dokumenteras, så ni vet.

Nu är det färdigt! På återseende.


hujedamej vilken härlig dag!


Grattis Viktoria! Vi började ju som sagt dagen med låångfrulle och grattis-tårt-ljus. Efter detta myste vi länge och väl, flyttade en bokhylla i vardragsrummet (nu är det tusen gånger ljusare! tänka sej,) donade lite med sladdar (finns tusentals miljoner i denna lilla lägenhet!) och fixade med datorerna. Vid halv två tog vi spårvagnen in till stan, lunchade på Kafé Vallgatan och mötte sen upp Emma och Anders. Supermysigt! Nu är vi hemma, ska snart göra pizza och baka tårta! FIN DAG! Imorgon ska vi gå till kyrkan. Vilken vet vi inte än.


Vickan och Johanna, strax innan detta mötte jag Sandra! (sååå kuuul honey, saknat dej!)

 

fråga inte. vi var tydligen sjukt glada här

 

som sagt, söt som socker

 

Vi gick en promenad och hamnade utanför Göteborgs guldklimp: Ragtime! (otroligt välsorterad second hand butik!)

 

Emma med Anders.

Emma med Johanna

 

vi utanför coola skivbutiken Freddans Musik

 

egentligen är pussbilder inget jag bjuder på, men denna var för söt för att utelämna

 

Göteborgs turist-vagnar, båda på samma bild! vilken grej

vi hittade lillpärlans själfrände ute längs vägen i stan, va ju tvungen att fota den. som minne. typ.



Idag fyller Viktoria år och det firar vi med sång och tårtljus

en symbolik för den marängtårta vi ska göra i eftermiddag/kväll

 

påväg mot Vickans rum för att sjunga

vår favoritplats och vårt heliga rum är köket! det är hit vi kommer lotsa våra gäster snabbt som tusan! (något annat får de inte se, än så länge iaf)

Dyrbara Vickan blåser ljus!

LÖRDAGSFRUKOST! ägg, bacon, kaffe, rostat bröd, marmelad, juice och annat gott! LOVELY!

 

 


mitt drömboende..

 

..ligger här. I Tripolisbyggnaden i Uppsala! Jordens finaste lägenhet och det mest perfekta huset du kan tänka. Sjukt centralt och otroligt vackert!!


regn typiskt för göteborg eller är det bara jag?


nyss hemkomna härifrån: IKEA och FRÖLUNDA TORG! Så nu är vårt hem mer eller mindre fulländat. Saknas dock någon tavla i vardagsrummet och helst utbytta gardiner, men än så länge nöjer vi oss som vi har det. Fint är det iaf! Och det är ju det viktigaste.

Utanför IKEA, innan Göteborgsvädret satt igång (regn och blåst!!)

 

Emma, söööötare än sockret självt!

 

Vickan, vilken brud! Hon är sjuuukt bra!

 

Supernöjda IKEA-fans.

 

efter detta åkte vi hit.

 

lämnade pluttbilen..

 

..och hittade den igen. Räcker ju med en halv parkeringsplats för vår lilla pärla!

 

Nu lagar Viktoria mat, jag sitter här (lagade lunchen förut) och Emma sitter vi andra datorn. Sköönt! Ikväll blir det mys framför en bra film.


hejdå malin, saknar dej varje sekund


i måndagskväll (?)  kom Isak ut till Ribbingebäck och skjutsade mej in till stan för att jag skulle kunna träffa Malin och Emelie och säga hejdå innan flytten i onsdags. Vi hann både träffas och ta en snabb update i malins gamla lägenhet och även springa över till hennes nya, catcha up med Jonas och Isak, checka den chockrosa väggen och prata om allt mellan himmel och jord. Nu saknar jag denna kvinna så in i norden mycket. Känns iaf skönt att hon förhoppningsvis (om allt går enligt planerna) kommer ner om några veckor för att tillbringa födelsedagen med MEJ!! LOVELY!

Malin och Jonas på golvet i nya lägenheten!

 

isak och Johanna

Mallan!

 

Jag

 

isak och johanna,

 

fråga inte. jonas, isak och jag

 

utsikten från mallans nya (supercentrala) lägenhet

 

jag och en vit vägg

 

jag och malin och en kritvit vägg

 

saknar dej hjärtat!

 


hej vi har packat vår picanto proppfull med grejer

Godmorgon! Absolut första natten i lägenheten. Jag ska visa bilder när vi fått iordning färdigt sen. Så fort som möjligt. Idag står bland annat IKEA på schemat. Ikväll blir det antingen Maia Hirasawa på Liseberg eller myskväll a la Väst!

igår packade vi bilen full utanför team Jönköping!

 

Rut och Johanna!

 

team VÄST! lägg märke till den LILLA bilen och de många väskorna!

 

nöjd! nöjdare! NÖJDAST!

 

vi gjorde allt,

 

och lyckades! (titta inne i bilen!)

 

vår första middag i vår lägenhet!

 


livet på en pinne


Godmorgon! Nu sitter vi i jordens finaste NG-lägenhet och ska strax hoppa i kläderna och gå hem till Vickan och käka frukost. (Hennes familj bor 3 min härifrån!) Vid 12 ungefär åker team Väst till lägenheten i Göteborg.

Såå kul!!

strandvägen

 

Efter gudstjänsten i söndags tog Isak och jag en mysig promenad ner åt stan och gick förbi vårt favorit Seven Eleven vid Stureplan, gick vidare längs Strandvägen, tittade på båtar, människor och vattnet!

Isak vid Strandvägen med favoritdrycken i handen!

Isak och ett övergångsställe

Jag med mitt inköp av höstens stövlar! Over-knee stövlar från ZARA. Tur att jag fick godkännande av Isak som annars brukar vara väldigt kritisk


nu kommer vi! hej Göteborg


nu har vi städat färdigt allt här i Herrgården, packat bilarna fulla och sagt hejdå till nästan alla. Ska strax hoppa i bilen, åka hem till mej och proppa bilen full med mina kläder och grejer som jag ska ha med mej ner till Göteborg.

nu taggar vi för Göteborg!!

vi sover hos centralteamet i Jönköping i natt, ska försöka blogga därifrån. Annars hörs vi imorrn!

PUSS!

forts. Stockholm

Utanför Kungshallen i Stockholm

 

Jonatan och Simone

Emma!

Johanna

allihopa påväg till Kår 393, frälsningsarmén

lovsång!

Rebecca och Filip

Isak och Johanna

 

 


vad stockholm har att erbjuda

i söndags var vi i Stockholm för att mysa och gå på gudstjänst på Kår 393 (frälsningsarmén) och första delen bilder bjuder jag på här. 

 

spårvagnar, gissa stad? Stockholm.


 


isak lurade jonatan att jag är besatt av spårvagnar och att denna modell var min favorit. han gick på det




man skulle kunna tro det på leendet jag har

Inne på Kungshallen mötte vi upp resterande gäng och käkade


Vi gick förbi riksdagen mot Söder


Strandvägen, där röda gubben räknas ner i sekunder tills det blir grönt.


Internet har krånglat de två senaste dygnen då jag har bytt upp mej på programvaran i min MAC- dator. Jag ska försöka få igång detta så fort som möjligt.