du e för fin för så fula killar


image387

Du, du e du e för fin. Du e du e. Du e du e för fin för det trash du gillar,
Varför ska du kasta pärlor åt svin?
Du e du e för din. Du e du e. Du e du e för fin för så fula killar
Sluta upp att kasta pärlor åt svin.

- magnus uggla.


Sluta upp att kasta pärlor åt svin!





kanske då



när jag lyssnar på Leigh Nash längtar jag efter att få flytta. Bo i min egen lägenhet och göra precis som jag vill. Utan krav och saker man måste göra. Jag längtar nånstans efteratt bli stor, men ändå inte.

Längtarefter en lägenhet på Östermalm. En ljus takvåning med högt i tak. Ge mej! mums.


Leigh Nash är hursomhelst BÄST. ingen skapar stämning som denna kvinna!

jahaja



sitter hos farmor. tog bilen hit. frihet kallas det. surfar gratis på någons nät, tog med mej min fina dator hit för å få undan lite jobb samtidigt. mysmys.

idag blir det pluggning å lite allt möjligt som ska göras. ska hem å greja lite så småningom.
har lite PA att skriva på oxå.

Ikväll blir det LO som gäller, ska bli trevligt tycker jag. oså är ju Hellbom i stan oxå;)



strax mat. ha det!

du skär



jag njuter av Leigh Nash, min kung. Hon är sjuukt skön att lyssna på och man blir glad av hennes stillsamma toner.
Underbart.

Idag har jag bara vart hemma å laddat batterierna. Gårdagen va trevlig. dock blev det en misslyckad hemfärd å slutade med taxi. Congrats Joeey! smarthuvud där, nästa gång ska jag kolla upp busstidtabellen oxå. Sämst.

500  spänn brände jag utan att jag druckit en droppe alkohol som annars brukar va, för er alkoholbrukande, ganska dyrt vad jag förstått. Inträden är härliga, tycker ni inte?


Ikväll kommer Hellbom till stan, känns skönt att andra halvan är på plats:)

Nu ska jag laga mat, för andra gången idag. Congrats jo'anna, ännu en gång.


PÖSS

tingsek live

image386

Oh niceee, ledig imorrn + fredag. Ska strax iväg på konsert med Sveriges hetaste man; Tingsek på katalin. därefter utgång me mina häärrliga vänner. Men först: hem till Lisas fantastiskt fina lägenhet.  gillar den mycket ska jag säga er.  Jag är ganska taggad inför kvällen nu faktiskt, fast ja vart off hela veckan. Blir mysig och ganska soft. rapporterar om kvällen sen..
Nu ska jag sätta på mej nåt passande. huumm, va nu det kan vara?

pussåsvejs.

HA !





    

just hemkommen från träning. ohh vad jag är bra. och NYSS skickade jag in min heta analys till min lärare i Hi B. Totalitära statur och diktaturer, Inget att leka me ska jag säga er. Nu dags för slapp, därefter sovning?

PUSSpåer





Skype.

  


jag är nu en av alla skypare. Härligt säger jag. Nu kommer jag kunna ringa gratis till iaf, Emelie än så länge. Ska bearbeta min kära vän Emma oxå. Detta är skit bra! fatta mkt pengar man kan spara på detta oxå, ringa gratis tackar man ju inte nej till. inte alls.


Såå emma hellbom. ta dej i kragen å skaffa skype! ;)

Kärleeek. och glädje för i helgen kommer hon hem. den efterlängtade göteborgskan. skicka hit henne på momangen.


/JOhanna

så myckt kärlek

image379


kom hem kvinna!

tuffa

image378

skitungar,

hett

image377
bild: lånad

aa



Kanske lägger in bilder från Paris sen, vore ganska mysigt va.

MIN MAMMA




om nåra timmar kommer mamma hem från Paris. Saknar henne mycket, fast att hon bara vart borta över helgen.

Hoppas hon har me sej nåt fint hem!

mylove,



lyssnar på mysmusik från emelie.

fina emelie sov hos mej i natt. hämtade upp henne och åkte till ICA å inhandlade cider, oboyglass och mariannechokladkaka+ marabou digestive. sen myste vi hemma.

emelie monterade mitt nya bord, tack det va gulligt! :) sen kollade vi på film å hade trevligt.

idag har vi varit på möte, ska snart skirva klart min uppsats om totalitära stater, sen ska ja å pappa sätta upp mina hyllor på väggen. och fixa i min garderob lite. Nåja, må så gott vänner.



för övrigt. saknar jag E. Hellbom men det va väl inget nytt?

härlig lördag. inspiration



Move on Up- curtis mayfield.


pepp på livet, så att säga. härlig lördag.

oh vilken underbar dag



va iförsej lite å ta i kanske. men ibland är livet bara sådär ruskigt härligt att leva och man undrar vad det är för skillnad från gårdagen som inte var så värst speciell. vad har hänt sedan dess? frågar man sej och utan att komma fram till något riktigt svar så känner man bara glädjen spira.


gårdagen var en riktig skön dag. trots allt. iaf när jag kom hem från skolan. slutade sent, mkt sent och var ruskigt trött. så trött att ja bara ville sova. jag köpte me mej mat hem från stan och gjorde i ordning. när jag stod i köket kom pappa hem från jobbet. med sej hade han en kaffemaskin, som han köpt innan han åkt hem. den där kaffemaskinen har pappa vart på jakt efter länge. och mamma har alltid sagt att det är för mkt. så nu passade han på när mamma är i Paris. (avundsjuk!, vill ju oxå hänga i paris me mina vänner. chill!) och i denna utomordentliga kaffemaskin, som för övrigt gör godare kaffe än Waynes, och Waynes som hr så gott kaffe. Här kan du få caffe latte, islatte, espresso och mycket mycket mer. Skummaskin är inbyggd. så kom hem till mej på kaffe, mina vänner!

sen på kvällen kom jag iväg till mötet. bilen va min för kvällen! Underbart. Sjukt bra möte och härligt. Efter mötetumgicks jag med folks, skkjutsade hem bror min och åkte tillbaka. sällskap: victoria i bilen. tack! Hängde med emelie å hennes pojke. pratade om dittan och dattan. hängde me Lo folk å njöt. Maria, du gör mej såå sjukt glad! så förälskad i Jesus blir man av att prata me maria, låter kanske konstigt. men man blir så glad av sin tro och man blir så pepp på kristna livet. Hur som helst, så ropade Mattias, vår ung.pastor på mej och jag fick förfrågan om jag vill vara mötesvärdsledare. "vi behöver en stabil person, som går att lita på, och då tänkte jag på dej" - Tackaar. och jag tackade ja, och det ska bli roligt. är så kul när man tar mer å mer ansvar. eller får mer å mer ansvar, å folk får fötroende för en. man växer så sjukt mkt som person! Lycka! och detta året, jag har verkligen växt så mkt som person de tär galet. så taggad så bra.


Imorse vaknade jag ganska tidigt. konstigt nog va vaken as sent igår, hängde me lite bibelskole folk å annat folk. kul kul:) vid 10. va pappa å ja på IKEA, har nu inhandlat ett bord till min fotölj, nåra grejer till badrummet, två vägghyllor i ek och en skrivbordslampa. Så när jag pluggat klart och skrivit färdigt detta lååånga inlägg ska jag montera upp grejerna. MUMMS! va det är kul å ta lite saker i taget, snart klart. man njuter så mkt då.


TACK JESUS för allt gott du ger mej, för att du leder mej på rätt väg och för att du håller din hand omkring mej och fyller mej med sjukt mkt glädje! Du är min för alltid.


förövrigt: Emma Hellbom, kom hit fort för jag vill leka med dej, soulmate!

upptagen kvinna, - ja det är jag det.



"härligt härligt men farligt farligt." jaså?



hursomhelst, är lyckligt glad över min mac, som gör det möjligt för mej att sitta i min säng och plugga. + blogga.
tacka vet jag trådlöst nätverk. Livet blir så mkt bättre såhär. åtminstone så mkt bekvämare. Huruvida man ska avgöra om det är bättre eller ej får var och en besluta själv. Jag tycker iaf att det är bekvämare och därmed lämnar jag frågan åt sitt öde.

Sitter här och grejar med några skoluppgifter. Totalitära stater osv. + nyhetsrapportering imorrn. Har inte kollat nyheterna på länge så ja måste ut å leta. Gaah.


är sjukt trött och skulle helst sova en vecka. men icke, det går inte. ska plugga och mysa i helgen. men heelst av allt hade jag tackat ja till emmas utomordentliga erbjudande om att hänga i gbg i helgen. men ja är för upptagen för att hinna med sånt. Ja, så kan det vara när man är en busy woman.grreeeat, livet funkar:)

sjukligt het

image376

Jude Laws sjukligt snygga ögon påminner mej om gårdagens bravader. Om mina djupt bruna linser. Härligt brun var jag igår så att säga. Orsak var att mina vanliga endagslinser var slut. Idag snålade jag, hittade ett par i en av mina väskor, detta efter låångt letande. (stressfrulle medfördes med anledning av detta) Men Jude Law är stört het i sina klarblåa ögon. Give me. Neej, dags å göra nytta. Kolla facebook, mail+daglig bloggning, därefter spanska7. wee

tror jag dör



just hemkommen från världens längsta dag. slutade 17.30 därefter KDU Uppsala distriktstyrelsemöte. Med MEJ som ordförande.. huurraa! Sjuuuukligt trött är jag. och nu ska jag sätta mej med en spanska 7 skrivuppgift till imorrn.
Jag tror jag svimmar! Idag var det presentation + liten debatt med alla 7 riksdagspartierna. Härligt säger jag. Ebba tog sin plats och gjorde bra ifrån sej. eloge till henne. Vi fortsätter greja på kansliet. www.kduuppsala.blogspot.com cheeck it up!


Imorrn vill jag helst sova hela dagen. men jag har viktiga lektioner så upp ska jag ändå. javisst!



just hemkommen



från dubbelpass, boxning + aerobics. och det är så det gör ont i kroppen. Jag tror bestämt tröttheten sitter kvar från helgens bravader. Min tisdagsgöra fortsätter som vanligt. Grrreaaat Jo'anna, mkt bra.


Nu ska jag duscha, dricka nåt, därefter plugga. Wee.



Jag är lyckan själv.

it's not too late to apologize



jag saknar emma hellbom och jagf vet inte hur man lägger in bilder på facebook. men det gör detsamma för nu ska jag jobba hårt med mina uppgifter. Sen ska jag diskutera framtiden.



på andra plats för tillfället står Sara Flygares utbildning. maybe baby.
och jaag är fortfarande så glad. för jag är på rätt sida vägen så att säga. Congrats Jo'anna! Du har alltid varit klok.

K. West

   
That don't kill me, can only make me stronger.


Right?





att vara värd vänskap



it´s too late.


Nu är hela Nordic 07 över å det känns tråkigt att åka ifrån min älskade älskade vän Emma.
Men vi kommer igen;D snarast babee! Nästa helg kanske hon komme rhit, å nåra helger därefter är ja nere och minglar igen. Back on track. OCH denna gången utan bil. Jaa, för aldrig mer bil + gbg säger jag.
Isf med Jesper som vet. He knows everuthing about our cíty ma friends.'


Jag är grym och det är jag så glad över. Att möta sorg med glädje och galenskaper med klokheten själv. That's ma waaaay. Congrats, men vänner består. och jag är så glad  för jag är så bra. för bra.


Imorrn är det skola. så nu ska jag sova.

KDU ordförande snart en vecka. WUNDERBART vad jag sköter mej. Bäst!

bäst




en lektion kvar, därefter bär det av till Göteborg med brudarna! Andy å Tå kommer och hämtar upp oss me bil vid 14 så ska vi bara hämta mina grejer på pappas kontor därefer åker vi! Underbart.


och vi har ju ordnat det så bra för oss att vi både kommer ha lägenhet+bil. Skickligt!

nyvald ordförande kdu



tack KDU Uppsala för fötroendet. Jag är nybakad ordförande och ser med glädje fram emot hösten 2007.
Det kommer bli skit bra!


Heja Uppsala!

Har precis kommit hem från Stämma med KDU Uppsala, mkt folk på plats och kvällen blev otroligt lyckad! Hurra för oss Ebba, det gick som smort! Planering är nyckeln till framgång! - Javisst.


Imorrn bär det av åt Götet, Emma Hellbom väntar, Saaknar dej babeee!


för övrigt; dags å sova. nerverna å känslorna  är speedade. jag sitter i en fotölj å är nervös, känslorna har inte lagt sig riktigt från dagens bravader. Dramalektionen gick super, och jag är nu taggad inför nästa vecka!


Pussåhej!

did I?



trött i kroppen och ganska trött i hjärnan. Imorgon väntar en utpumpande dag. Drama står på schemat, det sketna dramat som kommer förfölja mej under en hel termins tid. Jag ser med glädje fram emot den dag då jag lämnar sal 170 för sista gången. Nej, det kanske inte blir så dumt ändå. Jag kan ju iaf ge det en chans.

Strax ska jag på träning dubbelpass är det enda som gäller nuförtiden. Hujedamej va stark jag kommer bli.



yes. finns det nåt härligare än musik på repeat?




67 gripandes omgångar! Låten står på repeat och det enda jag hör i mitt huvud är I need you. okej, jag gillar att ha låtar på repeat, så där sjukt många ggr att det är det enda man sjunger på under en veckas tid. Men nu ska jag nog faktiskt ta å byta låt. Ja, så får det bli. och denna gången blev det Jens Lekman som får stå för underhållningen under 8 min till. Fram tills sängdags. och till dess ska jag plugga på 20 spanska glosor. Det fantastiska berikande studielivet är i fullflärd och fortsätter ett år till, och sen ytterligare 5 år till. Men där emellan ska jag hänga i nån stad som inte heter Uppsala. Bygga upp ett socialt liv var tanken, skaffa mej ett roligt jobb och leva lite. Sen ska jag återgå till det fantastiska studielivet.



när du glänser med din vita mac och jag med min.

jag älskar min dator, men idag

hade vår presentation om venezuela på spanska 6 lektionen idag, gick väl ganska bra. dock tog det en stund att komma igång för jag krånglade med min mac, wee. blev alldeles skakig men det va ju ingen fara med det.

efter första lektionen hade vi typ 3 h hål, så jag lisa vic gick till maccedonken. jag köpte mej en kaffe+ paj. myys på det. därefter återgick vi till skolan, vic å jag hängde i biblioteket och fixade med projektarbetet. jag började på mitt utkast för 3e kapitlet. Känns bra att vi inte gjort nå större tabbar hittills och att vi, mer eller mindre kan se vårt mål. Det känns sjukt bra detta PA!


har gjort undan lite plugg. ska börja fundera på mitt stora projekt hur jag ska greja med det. känns som ett stort projekt iaf.


ja har idag mailat lite kdu folk. har en människa kvar att maila, charlie. har tänkt ändra tid för hans utbildningskväll.
på onsdag är det stämma för kdu uppsala. den som vill är välkommen att komma btw. :)!

apropå har jag lovat att baka 100 bullar tills nästa helg. Hur ja nu ska lägga upp det? Ikväll kanske? Imorgon ev. för jag har träning imorrn å då kan ja baka efter. nåååjaa, det återstår att se.

Nu ska jag iaf ringa ICA för att säga mitt kontonr. wee, för de måste ju hadet för at skcika in lönen nånstans;) wee!



PUSS!

visa mig vägen. Shawn McDonald

     

denne man förgyllde min kväll. han är bäst för tillfället. och jag älskar hans låt: take my hand.

sjuukt bra. occh texten kan ju ba tala för sig själv ska ja säga er. As braaa.
sitter här i mitt ommöblerade rum som börjar ta sig, sakta men säkert. har hittat en given plats för fotölj+ bord+ lampa, vid fönstret, är skit mysigt och sitta här å filosofiera över livet. Skrivbord+skrivbordslampa är nu ute ur mitt liv. Sköönt. och ään så länge har jag ba hittat ett barbord för typ 3000:- men ska se om ja kan hitta kap nånstans. Vore guldvärt. får se vart det slutar. det blir bra iaf:)!


och visst är det galet hur bra Gud är? Han hjälper en på rätt väg hela tiden. Hans väger må vara outgrundliga, men det är först när man blickar tillbaka i backspegeln som man ser att han är riktigt smart den där mannen. hjälper en rätt liksom. Utan att man riktigt förstår. Dock har jag inte nåt målet än, men jag vet att han har nåt ännu bättre för mej. och det är med förväntan jag blickar framåt. Mitt liv ligger framför, och mina planer för livet är HÄRLIGA att tänka på. Man blir så taggad på att leva.


I need you Lord.  cause I can't do it on my own. /
en lycklig

sålt skrivbord, snart inköp av tv+ barbord




letat barbord som en tok idag. Utan framgång, eller med framgång men utan köp. Ska återkomma med inköp snart. men det blev lite missförstånd me MIO, men vi återkommer som sagt.

det var hett iaf. och nu har jag kommit på hur jag vill ha det på mitt rum. enkelt med få grejer synliga. Stilrent är ordet. That's mean familjen Sten. Toppenbra.  Ska eventuellt måla om sängen till svart, eller byta. och som skrivbord blir det ett högt barbord i ek istället för ett vanligt skrivbord. Blir nog bra när allt är klart. Fick iaf iväg mitt skrivbord + lampa idag. 1000:- rikare :)! Häääärrrligt.

Hängt på både IKEA å EuropaMöbler å alla möjliga ställen idag.  och inspirationen flödar fritt. Svart och ek är riktigt snyggt, så nu är dt byta av gardiner som oxå gäller. javissst:)!


Ikväll: kulturrnatten, ut me KDU lappar:) å sen får vi se va som händer. Eftersom pappa antagligen ska iväg å köpa ny tv så vill man kasnke hem, haha wee. >Vår tv har varit intakt sen gaanska lång tid tillbaka så lite sugen är man ju på å se nu va:)!


Aja, dags å göra annat. ringa blom är nästa prioritet. måste checka läget me lapparna på stan.


Må gott! /Jo

hets på denna dag



och lång har den varit oxå. Men ja deppar inteför det, för jag har riktigt skojs i skolan ja:) Trivs me mitt folk å har det allmänt gött.

Idag hängde ja på KDU Kansliet ett tag, är ju sjukt nära skolan så det är smidigt att gå dit på lediga stunder. Vic å Ebba har nu köpt en ny soffa till vårt lilla häng. blir mysigt där när allt kommer på plats!

Egentligen skulle ja haft drama som sista lektion men det vart inget drama idag! huuurrraa för det. för drama är det läskkigaste jag vet. Jag älskar att stå inför folk å prata men inte att låtsas att ja är nån ja inte är å fåna mej. usccchaa för det. Krävs lite mer självdistans från mitt håll kanske, därför det är så bra för mej att gå denna kurs! wee,

När ja kom hem körde ja pappas nya BMW till IKEA med pappa som smakråd för att inhandla lampor till mitt rum. Det tar sej ska ja säga er,! Sen när pappa skulle sätta upp ena lampan, sprack glaset, å han som har ett härligt temperament blev så sur att han totalförstörde hela lampan. hahah, jag kan se mej själv i han när sånt händer. Kan uppmärksamma er me att vi ska köpa ny taklampa:P

Nu har japrecis slängt iväg ett mail till KDU Uppsalas nya fadder, som ska komma på onsdag när vi ska ha distriktstämma. Blir hälrigt det!


Mycket händer, i mitt liv å min värld. och det känns underbart. roligt att saker händer liksom. och snart börjar ja jobba oxå. Ska på möte me min chef på fredag! Härligt bra det.


Nu: plugg! har lite spanska att skriva å annat skojs att göra. MYS!


SAKNAR EMMA HELLBOM SÅ JAG DÖR! KOM KOM KOM HIT KVINNA!

thaaanks dude.



image372


Congrats to myself. Jobb på ICA är numera inhåvat! wee, och därmed en rikare johanna och ett lyckligare liv. (eller? vem har sagt att pengar gör en lyckligare? dock en aning rikare, som innebär att ja kan hänga hos min skatt emma mer och därmed slippa glida på päronen, som iförsej är ganska gött det me;) )

Jag är BÄST! för jag fick jobbet mot alla odds så att säga. Taccckaaarrr

soulmate!

image371


saknar dej så jag döör, kom hem igen! annars kommer jag å hämtar dej. :) Du är min själsfrände, och det är sjukt va bra du är, hur bra ja är som har dej:)! Älskar dej Emma Hellbom!

På KDU-uppdrag



Dagen till ära har jag varit på Wiks slott med KD (Kristdemokraternas Parti) Kändes mycket bra att få synas där ute lite, bland människor.

Åkte ut med Ebba+ fru Busch och Ian. Trevligt sällskap må jag säga. Hann till och med att sätta ut tipspromenad och annat skoj.  Härligt säger jag.


KDU Uppsala län ska nu engagera sig mer i såna här trevliga aktiviteter rösatr jag för. Får se vart det slutar:)!

För övrigt har jag nu hämtat farmors bil för låns. Ska åka ut med ljud-utrustning till Storvreta. För där är det stort stohej med Storvretadagar å annat skojs. Blir även detta mycket intressant.

Därefter blir det Uppsala-tillbaka färd för att lämna bil+ hänga me brudarna. Sista kvällen innan vår Emma flyger ur boet å beger sej neråt landet. Härligt bruden! Blir nog bra det med skulle ja tro:)!

Bra att man har telefon, körkort och ev. lite tid över så man kan ses emellan åt. om annars åtminstone en dator så man kan maila;) -yes.

Vi har kommit fram till att samma abonnemang kommer gynnas oss pga otroliga pengasparande med samma operatör. så detta blir priorietet 1, ev 2 när bruden flyttat. yes.!


Nu ska jag ta mej en bit tårta, packa en väska inför kvällens bravader och därefter bege mej.


Må så gott! /Jo