resa?



goddagens,


är hemma idag och myser. ska iväg å jobba nåra timmar senare idag. Mitt liv är humoristiskt, det ena värre än det andra sker och det är bara att skratta. hur som helst, jag har valt min väg och vet vart jag ska, det är det viktigaste!

nu återstår det bara att se vad som sker till hösten, jag vill juu faktiskt resa.

Kommentarer
Postat av: strage

men vi får styra upp det där med resan.. fast du kanske menar att du vill resa iväg i flera månader som vissa gör.. men en veckas charter får du me boka in i så fall.. ska vi ta tag i det du o ja.. men du vet vart vi inte åker va.. no turkland this time hah! =) vi får kolla runt me frank vicky malin o gänget o spika nått ställe.. sen ere väl bara o dra biljetter o hotell.. men ere i aug lr september ni vill komma iväg?

2008-06-08 @ 12:14:52
Postat av: JOHANNA

ja vill åka utomlands i månader oxå, men vi borde styra upp nåt som du säger! Jag vill nog åka i augusti är ledig vecka 33-34, så slutet av augusti? då börjar ju skolan oxå. Jaa, men vi tar tag i det!! hahaha, vi ska ju åka till ryssland!:P hahah, eller inte. (de vann ju eurovision!:P) Jag tycker vi spikar spanien eller möjligen grekland, sen letar vi hotell+biljetter! Nu tar vi tag i detta!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback