mac eller pc, vad föredrar du?

jag väntar med spänning på att få min (nästan!) käraste ägodel tillbaka, nämligen min MAC! den är på lite uppfräschning och väntas komma tillbaka någon dag under veckan. tills dess lånar jag mina föräldrars PC eller systers MAC, dock föredrar jag starkt MAC! så går du i köpestankar på ny dator, rekommenderar jag dig verkligen att köpa mac. varför?
- kommentera detta inlägg så ska jag berätta varför!

mac eller pc, vad föredrar du?

Kommentarer
Postat av: Isak

Vem har råd, tid, ork eller lust med Windows egentligen?! Den enda anledningen till att folk väljer Windows är att dom tror Mac är svårt, har special program som hittills ej gjorts för Mac eller spel som ibland kan vara bättre på Windows, men så fort det sysslas med seriös verksamhet så är mac bättre.

2008-11-18 @ 23:08:11
Postat av: Isak

Håller just nu på med att köpa en dator med Windows bara för att köra ett speciellt program. När jag först satte mej ner och började läsa om olika modeller så började det snackas om drivrutiner och CPU.. Varför välja ett operativsystem som BARA gör saker krångligt för en?! Och att det ska KOSTA MED ETT ANTIVIRUSPROGRAM?!?!!!? Till ett operativsystem som ens behöver ett antivirusprogram borde det väll ändå vara gratis.. Men nej nej!! Det händer att kompisar vill låna min dator för att se på porr. Då frågar jag varför dom inte använder deras egen dator till den typen av verksamhet.. "Aldrig, sist ja gjorde det skar den ihop!" eller "Det kan man väll inte göra..? Datorn kommer ju aldrig att bli sej själv igen."



ALLA förtjänar en mac..

2008-11-18 @ 23:18:08
Postat av: Isak

Vill be om ursäkt för att jag blev lite väll aggressiv. Det kanske finns något gott hos Windows.. eller?

2008-11-18 @ 23:22:19
Postat av: Lovisa

MAC, helt klart. Finns inget att tala om:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback