dagens tips


en blogg jag rekommenderar är den
här.

Maria presenterar Israel- Palestinakonflikten på ett sätt du aldrig sett/läst tidigare! Läs och förundras över den orättvisa svensk media står för!

Läs på och sök olika videos och klipp! Stå på rättvisans sida!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-15 @ 00:14:05
Postat av: Hila

"Israeliska flaggan brändes, med Mona Sahlins stöd", jag hoppas innerligt att du inser hur manipulerad den rubriken är. Att Mona inte står bakom massakern som sker idag innebär inte att hon står bakom en så fientlig handling som att bränna ner en nations flagga. Kom igen nu..

"Mona Sahlin och Lars Stenkvist demonstrerade i Norrköping under Hizbollaflaggar. För er som inte känner till Hizbollah kan jag meddela att de spelar i samma liga som Hamas. De är en terrorgrupp som verkar från Libanon och vill med stöd av Iran förstöra Israel och utrota alla judar."

Driver hon eller?

För det första är Hamas mål är att skapa en palestinsk stat på 1967 års gränser. De vill inte utrota judarna som Maria påstår. De får ha sitt "område", fast med detta som krav. Hamas är en folkvald regering sen 2006, på demokratiskt vis, precis så som västvärlden anser är rätt. Vem är då vi att sätta oss emot dem?

Och säg att någon idiot faktist viftade med en hizbollah flagga, eller ett hakkors på dessa demostrationer. Det innebär fortfarande inte att Mona Sahlin och nämnda står bakom det, ännu en gång manipulation till max av fröken Vethe..

Vidare har hon citerat extrema idioter som är anit-judar och bestämt sig för att "så måste muslimer tycka", som här;

"..är denna inställning någon gemensam välbevarat hämlighet som alla troende muslimer går runt och bär på? Vad med dom som ens aldrig tittat på muslimska nyhetskanalar och kanske till och med växt upp i Västen, är dom medvetna om denna hatpropaganda och ta-över-världen-plan? Ja, för enligt mullah muhammad var det en profet som sade det ovanstående, alltså måste det betyda att upphovet till dessa planer osch människosyn finns i något nedskrivet. Vad var namnet på den där heliga boken nu igen?"

Mitt hjärta lider med alla muslimer som får möta sådana här IDIOTISKA, IGNORANTA, och KRÄNKANDE åsikter dagligen. Vilken twisted bild hon har fått av Islam. Jag trodde om något att en person som du, som säkert möter fördomar gentemot "livets ordare", borde vara den sista som står bakom en text som dömer en religon så hårt som denna. Jag trodde livets ord predikade om kärlek. Israels försvarsmakt är riktad mot en hjälplös befolkning - ett folk som inte ens har någonstans att ta sin tillflykt, dom är ju instängda! Kan du kolla "Ahmed" som förlorat alla sina barn till bomberna, vars fru svälter eftersom israelerna blockerat införsel av medicin och mat till området i ögonen och med gott samvete stå bakom argument som "det heliga landet tillhörde ju trots allt judarna för hundratals år sedan, det var ju Hamas som bröt eldupphören, röstade du på Hamas får du faktist skylla dig själv.. sorry".



INGEN histora, ingen Mona Sahlin med brinnande flagga i handen, ingen vinkling av medier, ingen Hamas, inga pengar, ingenting, kan rättvisegöra det som händer i Palestina idag. Jag hoppas du har hjärtat att inse det..







"Vi västerländingar anses av muslimerna vara otrogna och enligt Koranen är det inte en muslims skyldighet att tala sanning till en som inte tror på villoläran i deras heliga skrift."

Jisses.. NEJ, Koranen anser INTE att det är OK att ljuga. "Icke-muslimer" är otrogna, ja, men man respekterar alla människor. Jag råkar ha en Koran här..

SURA 2, 62; "DE SOM tror på denna skrift och de som bekänner den judiska tron och de kristna och sabierna - ja, alla som tror på Gud och den yttersta dagen och som lever ett rättskaffens liv - skall helt visst få sin fulla lön av sin Herre och de skall inte känna fruktan och ingen sorg skall tynga dem."

Önskar Maria hade tänkt sig för innan hon börja skriva som en galning, och jag önskar du blir mer kritisk till vad du läser i fortsättningen.

Tiden jag lagt ner på detta kommer jag aldrig få tillbaka, och jag tänker inte scrolla vidare ner. Jag inser att DU inte kan stå till svars för vad HON sagt, tycker och känner - men uppenbarligen står du bakom det, och jag hoppas att detta i alla fall får dig o tänka till..

Kärlek, och peace in the middle east..

/Hila

2009-01-15 @ 01:51:35
Postat av: Hila

"Maria presenterar Israel- Palestinakonflikten på ett sätt du aldrig sett/läst tidigare!"



Det stämde ju iofs..

2009-01-15 @ 01:52:56
Postat av: Hila

"* Israel säger att dom vill öka sina attacker mott terrorn och deras mål INTE är civile. Att civila palestinska människor ändå dödas har sin enkla orsak i att Hamas placerar sitt huvudkvarter mitt ibland sina egna civila!



* Och visste ni att Israel skickade ut tusenvis av mobiltelefoner för att kunna varna civila om att Israel tänkte gå till motangrepp på Hamas?"





Ändrar inte faktumet att det palestinska folket är INMURAT (!!!!!?!), och att gaza varken går o ta sig ut eller in i..



2009-01-15 @ 01:57:38
Postat av: Maria Vethe

Tack för brevet!



Jag inbjudar dig till min blogg, så kör vi en riktig debatt du & jag, fröken Hila.



Vad säger du? Vi skulle kunna ha en live-debatt där publiken får trycka f5 för att uppdatera! Typ.



Så, skall vi booka en tid du och jag?



-Fröken Vethe


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback