ALLA UPPSALABOR, ni bör vara på plats på fredag! Det kommer bli så ruskigt bra.

Detta evenemang gäller även dig som inte har någon koppling överhuvudtaget till Ny Generation. Kom till Pingstkyrkan bara så en stund, om du är på väg ut under fredag kväll börja kvällen med ett besök i Pingstkyrkan, om du inte har något att göra, kom till Pingst! Är det så att du inte vill gå själv? Ring/smsa mig så går vi dit tillsammans! Det kommer bli såå ruskigt bra och INGEN vill missa detta!



Hej NG!
Du är VARMT välkommen till höstens stora satsning Go! Uppsala. Detta evenemang kommer att gå av stapeln 27-28 november och kommer bli riktigt grymt! 

Go!-helgen startar på fredagen och det är då du har chansen att bjuda in alla dina vänner och alla som du känner! Det blir en riktig event-kväll med konsert, tävlingar, spex och en grymt bra Jesuspresentation. En perfekt kväll att ta med sina inte så kyrkvana skolkompisar.

Lördagen är till för dig som vill göra en skillnad för Jesus i din vardag. Dagen består av lovsång, pepp, praktisk och bra undervisning med bl.a. Ny Generations ordförande Joakim Lundqvist, kreativitet, koncentrerat bönepass för allt från världen till klasskompisen, TV-spel (!), Jesus, skolan, möten med Gud och med en massa nya vänner!

Missa för allt i världen inte detta och glöm inte att höra av dig om du har några frågor. Mer info finns på
www.nygeneration.se!

Vi ses där!

Arrangörer: Ny Generation & kyrkorna i Uppsala
Plats: Pingstkyrkan
Start Fredag: 19:00 27/11 - 09
Lördag: 12:00 28/11 - 09
Kostnad: Tro det eller ej men det är helt gratis!


Ps. Go! Uppsala finns som ett "event" på Facebook. Klicka här så kommer du direkt till gruppen och kan där bjuda in dina vänner till Go!

Ny Generation
[email protected]
018 134110

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback